Коментари - Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран | Днес.dir.bg

Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран

Френският президент Франсоа Оланд призова разединената сирийска опозиция да сформира временно правителство, като обеща, че Франция ще го признае официално. Междувременно стана известна друга "оферта" - за подкрепа към Дамаск, ако скъса с Иран.

Обратно в новината

Коментари - Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Аре, по бързо да им вкарат демокрацията, че да им продаваме касови апарати с GSM.

Дано стане първата страна, която да даде отпор на фашистката , великоруска империалистическа политика в района и нейния ибрик Башар Асад , които доведе иранските комуно- религиозни фундаменталисти, и с това да започне най-сетне колапсът им и промяна на хода на исторята към добро. Дръж се, народе на Сирия, с теб е цялото прогресивно човечество! Да живее революцията , да живее свободна и независисима Сирия , победа , победа , победа !!!

кухавел ти тресат чалга кратунката! Ама предства нямаш колко си смешен! :D Я си отвори атласа и виж дали сме далече щом БЛИЗЪК Изток нищо не ти говори. Между другото, глупчо, знаеш ли защо това лято беше ненормално горещо у нас? Заради преноса на горещ въздух от Сахара. Виж какво е Сахара и къде е. Аман от полугрмотни чалга пикльовци!

Дано стане първата страна, която да даде отпор на Запада, наемниците му и арабските религиозни фундаменталисти, и с това да започне най-сетне колапсът им и промяна на хода на исторята към добро. Дръж се, народе на Сирия, с теб е цялото прогресивно човечество!

Опааааа, "добряка" издаде без да иска плана и вече на всички им стана ясно коя пали конфликта в Сирия

А Съркузи кога ще го съдят за войната в Либия,че доведе до крах Европейския съюз и тотална криза.Да върне парите за военните действия.Да Сирия е пречка да се стигне до Иран.До 2 месеца най-вероятно в чест на изборите в Иран ще започне демократизацията с пършинг и томахок.Няма страшно после Кауфланд.

Ти по-добре се моли да не започне и някой да озапти съединените ционистки щати, щото ти е бедна фанатазията какво ще се случи. Третата световна е на прага и от нашето оглупяло племе живи няма да има.

Да вземат Сирия пример от нас/но явно си нямат Соломончо да пореве пред камерите/. Нямаме вече никаква армия,нито самолети,,оръдия, танкове и даже кремаклийки - всичко нарязахме и изгорихме. Като ни нападне някой само сваляме гащите и лек поклон... Но много генерали и милиционери си имаме ...продажни и гладни..

Башар Асад пътник и колкото повече се опъва, толкова по-твърдо ще е приземяването му. Историята е показала, че в този регион Русия не е желана, така че всичките и протежета са обречени. Тази съдба сполетя Балканите, ще сполети и Близкия Изток. Честно казано нямам нищо против руснаците, но имперската им политика и огромната им територия заграбена със сила ме карат да мисля, че е по-добре да си стоят където са си и да не 'освобождават' никого никога вече.

Обичаш не обичаш руснаците в случая вървят в комплект с китайците. Жълтурковците имат нужда от иранския петрол и не няма да се спрат пред нищо.

Ей муньо, какъв Башар те гони? Защо някой не се запита какво мисли и какво иска по-голямата част от сирийският народ? И като свалят Башар Асад какво ще стане? Какво се случи с Ирак, какво се случи с Либия!?? От процъфтяващи държави се превърнаха в нещо средно между гробища и бунище!!! Ако ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИЗАТОРИ от зад океана и пешките им в Европа искат да помогнат на сирийците да си оправят държавата, няма да ги насъскват едни срещу други и да въоръжават терористите-опозиция, а ще натиснат всичките страни да седнат на масата на преговорите и да постигнат демократизация и мир!!! Само, че това НИКОГА НЕ Е ИНТЕРЕС НА ФИНАНСОВИТЕ ФАШИСТИ, УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА!

Процъфтяващи държави?????? ти нормален ли си. това са едни дръжави, които едиснтвеното, което правят е да държат народа си наведен. съществуващи режими само и единствено заради петрола. Самозабравили се диктатори, които не инвестират в държавата, а е съвсем близо времето, когато петролът ще свърши! Може би не знаеш, че всяка година от тия държави емигрират стотици хиляди "доволни" ! Това е като малоумния спро - запада и ли Русия... само дето всеки руснак с кеф би се разкарал от Русия...

въпроси на тъпи чалгалари, та се хабиш? От къде акъл ще имат, та да мислят. Те си представят войната като електронна игра и плоските им мозъчета изобщо не разбират, че тя носи ужас, разруха, смърт и осакатяване. Ще разберат само като ги удари тях лично и бъдат опечени в ядрен ад или изпукат от рак и радиационна болест от бомбардировките с уран. Ние сме близо до Близкия Изток и няма да ни се размине.

Прав си, но повечето си мислят че квото е по телевизията, това става и по света.... Народа е зад Асад, ако не беше така до сега да са го изринали ...

Парапунчо ли си, Мунчо ли си - а кой е желан в този регион - американците ли??? Муахахахахахахахахахаха

Всичко е в Пламъци. ...Да Вземем барем да Осигурим Спирането-им към у Нас ?!

Абе компетентните, защо никой от вас не отиде да си поговори с хилядите сирийски емигранти в България и да ги пита от какво са избягали? Гнусни дребни човечета...

Човече, не знам дали си гледал интервюта със Сирийци в Турция, които не са недоволно то Асад и управлението му. Чудят се защо е всичко това.. т.е., ясно им е. Винаги има недоволни, но едва ли една наемна пасмина бандити е решението към решаването на проблемите. Сега, относно пасмината наемници едва ли някой още има съмнения от кого са подкрепяни и финансирани. И да е имало, тази статия окончателно разсейва всякакви съмнения.

... а пасмината вечни диктаторчета , от кого ли са подкрепяни??? Има ли някъде по света авторитарен режим, който да не е в добри отношения в Русия? Странно съвпадение, нали?

Те тия, дет са избягали тук и на Запад, естествено, че са противници на Асад. Иначе нямаше да бягат. Тях няма какво да ги питаш, защото са мижаво малцинство. По-добре питай останалите в Сирия, повечето от които, съдейки от независимите източници, от които се информирам, подкрепят Асад.

слушаш сирийски емигранти, а не например, УСА-наемници от Катар и Саудитска Арабия? Да не би да ги разпознаваш и знаеш кой кой е, глупав? Пропагандата на корпорациите и УСА разчита на тъпаците. Пред интелигентните хора е невъзможно да мине.

мда....изплюха камъчето...зора не е демокрацията, а да се увеличи дистанцята между сирия и иран....то ако е само демокркацията и и правата на човека проблема, запада би трябвало да се занимае сериозно с и3сраел и саудитска арабия....

Няма никакви предпоставки западните пиявици да се зарадват на пореден успех в Сирия. Животът в радост и тъга.. явно е дошло време и за малко тъга.. може и да е малко, но ще е тъга

Сирия и Иран са държави със силна централна власт. До няколко месеца ще бъдат разрушени и разграбени. Не трябва да си мислим, че това е края. Ще дойте ред на Саудитска арабия, емирставата и останалите. Трябва да се получи една каша и пълна бъркотия. След това идва най-хубавото - демокрацията. Ако не знаят как става, няма много да им се обяснява, ще го разберат.

Изглежда никога в досегашната световна история не е имало толкова нагло, варварски жестоко и преди всичко непознато по СВОЯТА ОТВРАТИТЕЛНОСТ ЛИЦЕМЕРИЕ, каквото демонстрират сегашните "демократични" западни хищници. И в миналото е имало войни, грабеж и жестокост, поне завоевателите не са представяли участието си като "спасение" и "желание" на колонизираните.

Скоро ще дойде и редът на т. нар. завоеватели. Третата световна война чука на вратата, и явно колонизаторите не са чели пророчествата за да разберат кой ще го издуха най-много.

Грешно е да се мисли, че политиката на Париж и Вашингтон са две различни неща.

Какъв невероятен цирк! САЩ и Израел организират преврат във суверенна държава, а целият останал Свят рупа пуканки, пийва кока-кола и се наслаждава на сеира... ами ако после е наш ред да ни "демократизират", а?!

Нашия ред нема да дойде, щот ни петрол, ни макови полета има у чалгомутростано.

Мунчо

И в Югославия нямат нито петрол, нито макови плантации, пък гледай сега колко са демократични!

"Сирийската опозиция не е договорила дори план за прехода в страната. " Ами планът е пределно ясен: - клане на всички от вярата на Акад - клане на всички християни - ....

Когато коментираме последните събития в близкият изток е хубаво да си припомним поговорката - насилието ражда насилие.Най-добър пример в това отношение са Ирак Египет и Либия.Кому донесоха тия така наречени промени щастие или по-добър живот.Ако все пак има такъв това в никакъв случай не са обикновенните хора в тези страни.Та така е и в Сирия.Една приятелска спокойна страна вече е в миналота.Защо ли.

Трябва една световна война, ама истинска.Милиарди да се стопят в това число и търбусите. Ако те останат живи всичко е без значение.

Но тая световна трябва да се води в САЩ

Естествено че Сирия е фактор в борбата срещу Иран. Пътят за подчиняване и унищожаване на Иран от световната олигархия минава през падането на Сирия. А машата, с която се вадят кестените се нарича САЩ.

Машата с която се вадят кестените се нарича Израел

Целта на псевдо демократите не нито Сирия, нито Иран. Целта е Русия. Огромни, колосални природни богатства и огромна територия. За да я постигнат елиминират един по един съседите и приятелите на Русия. Така е действал и Наполеон и Хитлер. Резултата го знаем, руснаците ги разбиха, въпреки всичко.

А според теб с каква цел Русия и Венецуела сключиха договор за военно сътрудничество?

още преди около 10тина години съм си говорил с един приятел за това, но на повечето хора даже и в днешно време не им е светнала лампата по този въпрос!

ход на Башар Асад ще е да декларира че се присъединява към опозицията - това ще хвърли в потрес всички и няма да знаят какво да правят

хахаха...единствен, това е единствения разумен ход на сирииците!

Да, а Русия трябва да влезе в НАТО и тогава няма да има НАТО - нашите прапорщици ще я продадат танк по танк :)

и ще изкъркат антифриза:)))

Коментари - Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран | Днес.dir.bg

Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран

Френският президент Франсоа Оланд призова разединената сирийска опозиция да сформира временно правителство, като обеща, че Франция ще го признае официално. Междувременно стана известна друга "оферта" - за подкрепа към Дамаск, ако скъса с Иран.

Обратно в новината

Коментари - Сирия обяви, че е част от битката срещу Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Аре, по бързо да им вкарат демокрацията, че да им продаваме касови апарати с GSM.

Дано стане първата страна, която да даде отпор на фашистката , великоруска империалистическа политика в района и нейния ибрик Башар Асад , които доведе иранските комуно- религиозни фундаменталисти, и с това да започне най-сетне колапсът им и промяна на хода на исторята към добро. Дръж се, народе на Сирия, с теб е цялото прогресивно човечество! Да живее революцията , да живее свободна и независисима Сирия , победа , победа , победа !!!

кухавел ти тресат чалга кратунката! Ама предства нямаш колко си смешен! :D Я си отвори атласа и виж дали сме далече щом БЛИЗЪК Изток нищо не ти говори. Между другото, глупчо, знаеш ли защо това лято беше ненормално горещо у нас? Заради преноса на горещ въздух от Сахара. Виж какво е Сахара и къде е. Аман от полугрмотни чалга пикльовци!

Дано стане първата страна, която да даде отпор на Запада, наемниците му и арабските религиозни фундаменталисти, и с това да започне най-сетне колапсът им и промяна на хода на исторята към добро. Дръж се, народе на Сирия, с теб е цялото прогресивно човечество!

Опааааа, "добряка" издаде без да иска плана и вече на всички им стана ясно коя пали конфликта в Сирия

А Съркузи кога ще го съдят за войната в Либия,че доведе до крах Европейския съюз и тотална криза.Да върне парите за военните действия.Да Сирия е пречка да се стигне до Иран.До 2 месеца най-вероятно в чест на изборите в Иран ще започне демократизацията с пършинг и томахок.Няма страшно после Кауфланд.

Ти по-добре се моли да не започне и някой да озапти съединените ционистки щати, щото ти е бедна фанатазията какво ще се случи. Третата световна е на прага и от нашето оглупяло племе живи няма да има.

Да вземат Сирия пример от нас/но явно си нямат Соломончо да пореве пред камерите/. Нямаме вече никаква армия,нито самолети,,оръдия, танкове и даже кремаклийки - всичко нарязахме и изгорихме. Като ни нападне някой само сваляме гащите и лек поклон... Но много генерали и милиционери си имаме ...продажни и гладни..

Башар Асад пътник и колкото повече се опъва, толкова по-твърдо ще е приземяването му. Историята е показала, че в този регион Русия не е желана, така че всичките и протежета са обречени. Тази съдба сполетя Балканите, ще сполети и Близкия Изток. Честно казано нямам нищо против руснаците, но имперската им политика и огромната им територия заграбена със сила ме карат да мисля, че е по-добре да си стоят където са си и да не 'освобождават' никого никога вече.

Обичаш не обичаш руснаците в случая вървят в комплект с китайците. Жълтурковците имат нужда от иранския петрол и не няма да се спрат пред нищо.

Ей муньо, какъв Башар те гони? Защо някой не се запита какво мисли и какво иска по-голямата част от сирийският народ? И като свалят Башар Асад какво ще стане? Какво се случи с Ирак, какво се случи с Либия!?? От процъфтяващи държави се превърнаха в нещо средно между гробища и бунище!!! Ако ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИЗАТОРИ от зад океана и пешките им в Европа искат да помогнат на сирийците да си оправят държавата, няма да ги насъскват едни срещу други и да въоръжават терористите-опозиция, а ще натиснат всичките страни да седнат на масата на преговорите и да постигнат демократизация и мир!!! Само, че това НИКОГА НЕ Е ИНТЕРЕС НА ФИНАНСОВИТЕ ФАШИСТИ, УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА!

Процъфтяващи държави?????? ти нормален ли си. това са едни дръжави, които едиснтвеното, което правят е да държат народа си наведен. съществуващи режими само и единствено заради петрола. Самозабравили се диктатори, които не инвестират в държавата, а е съвсем близо времето, когато петролът ще свърши! Може би не знаеш, че всяка година от тия държави емигрират стотици хиляди "доволни" ! Това е като малоумния спро - запада и ли Русия... само дето всеки руснак с кеф би се разкарал от Русия...

въпроси на тъпи чалгалари, та се хабиш? От къде акъл ще имат, та да мислят. Те си представят войната като електронна игра и плоските им мозъчета изобщо не разбират, че тя носи ужас, разруха, смърт и осакатяване. Ще разберат само като ги удари тях лично и бъдат опечени в ядрен ад или изпукат от рак и радиационна болест от бомбардировките с уран. Ние сме близо до Близкия Изток и няма да ни се размине.

Прав си, но повечето си мислят че квото е по телевизията, това става и по света.... Народа е зад Асад, ако не беше така до сега да са го изринали ...

Парапунчо ли си, Мунчо ли си - а кой е желан в този регион - американците ли??? Муахахахахахахахахахаха

Всичко е в Пламъци. ...Да Вземем барем да Осигурим Спирането-им към у Нас ?!

Абе компетентните, защо никой от вас не отиде да си поговори с хилядите сирийски емигранти в България и да ги пита от какво са избягали? Гнусни дребни човечета...

Човече, не знам дали си гледал интервюта със Сирийци в Турция, които не са недоволно то Асад и управлението му. Чудят се защо е всичко това.. т.е., ясно им е. Винаги има недоволни, но едва ли една наемна пасмина бандити е решението към решаването на проблемите. Сега, относно пасмината наемници едва ли някой още има съмнения от кого са подкрепяни и финансирани. И да е имало, тази статия окончателно разсейва всякакви съмнения.

... а пасмината вечни диктаторчета , от кого ли са подкрепяни??? Има ли някъде по света авторитарен режим, който да не е в добри отношения в Русия? Странно съвпадение, нали?

Те тия, дет са избягали тук и на Запад, естествено, че са противници на Асад. Иначе нямаше да бягат. Тях няма какво да ги питаш, защото са мижаво малцинство. По-добре питай останалите в Сирия, повечето от които, съдейки от независимите източници, от които се информирам, подкрепят Асад.

слушаш сирийски емигранти, а не например, УСА-наемници от Катар и Саудитска Арабия? Да не би да ги разпознаваш и знаеш кой кой е, глупав? Пропагандата на корпорациите и УСА разчита на тъпаците. Пред интелигентните хора е невъзможно да мине.

мда....изплюха камъчето...зора не е демокрацията, а да се увеличи дистанцята между сирия и иран....то ако е само демокркацията и и правата на човека проблема, запада би трябвало да се занимае сериозно с и3сраел и саудитска арабия....

Няма никакви предпоставки западните пиявици да се зарадват на пореден успех в Сирия. Животът в радост и тъга.. явно е дошло време и за малко тъга.. може и да е малко, но ще е тъга

Сирия и Иран са държави със силна централна власт. До няколко месеца ще бъдат разрушени и разграбени. Не трябва да си мислим, че това е края. Ще дойте ред на Саудитска арабия, емирставата и останалите. Трябва да се получи една каша и пълна бъркотия. След това идва най-хубавото - демокрацията. Ако не знаят как става, няма много да им се обяснява, ще го разберат.

Изглежда никога в досегашната световна история не е имало толкова нагло, варварски жестоко и преди всичко непознато по СВОЯТА ОТВРАТИТЕЛНОСТ ЛИЦЕМЕРИЕ, каквото демонстрират сегашните "демократични" западни хищници. И в миналото е имало войни, грабеж и жестокост, поне завоевателите не са представяли участието си като "спасение" и "желание" на колонизираните.

Скоро ще дойде и редът на т. нар. завоеватели. Третата световна война чука на вратата, и явно колонизаторите не са чели пророчествата за да разберат кой ще го издуха най-много.

Грешно е да се мисли, че политиката на Париж и Вашингтон са две различни неща.

Какъв невероятен цирк! САЩ и Израел организират преврат във суверенна държава, а целият останал Свят рупа пуканки, пийва кока-кола и се наслаждава на сеира... ами ако после е наш ред да ни "демократизират", а?!

Нашия ред нема да дойде, щот ни петрол, ни макови полета има у чалгомутростано.

Мунчо

И в Югославия нямат нито петрол, нито макови плантации, пък гледай сега колко са демократични!

"Сирийската опозиция не е договорила дори план за прехода в страната. " Ами планът е пределно ясен: - клане на всички от вярата на Акад - клане на всички християни - ....

Когато коментираме последните събития в близкият изток е хубаво да си припомним поговорката - насилието ражда насилие.Най-добър пример в това отношение са Ирак Египет и Либия.Кому донесоха тия така наречени промени щастие или по-добър живот.Ако все пак има такъв това в никакъв случай не са обикновенните хора в тези страни.Та така е и в Сирия.Една приятелска спокойна страна вече е в миналота.Защо ли.

Трябва една световна война, ама истинска.Милиарди да се стопят в това число и търбусите. Ако те останат живи всичко е без значение.

Но тая световна трябва да се води в САЩ

Естествено че Сирия е фактор в борбата срещу Иран. Пътят за подчиняване и унищожаване на Иран от световната олигархия минава през падането на Сирия. А машата, с която се вадят кестените се нарича САЩ.

Машата с която се вадят кестените се нарича Израел

Целта на псевдо демократите не нито Сирия, нито Иран. Целта е Русия. Огромни, колосални природни богатства и огромна територия. За да я постигнат елиминират един по един съседите и приятелите на Русия. Така е действал и Наполеон и Хитлер. Резултата го знаем, руснаците ги разбиха, въпреки всичко.

А според теб с каква цел Русия и Венецуела сключиха договор за военно сътрудничество?

още преди около 10тина години съм си говорил с един приятел за това, но на повечето хора даже и в днешно време не им е светнала лампата по този въпрос!

ход на Башар Асад ще е да декларира че се присъединява към опозицията - това ще хвърли в потрес всички и няма да знаят какво да правят

хахаха...единствен, това е единствения разумен ход на сирииците!

Да, а Русия трябва да влезе в НАТО и тогава няма да има НАТО - нашите прапорщици ще я продадат танк по танк :)

и ще изкъркат антифриза:)))