Синдиците в КТБ публикуваха оспорените вземания

Списъкът на кредиторите с оспорени вземания към КТБ е изготвен, обявен е на интернет страницата на Търговския регистър, съобщиха синдиците.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците в КТБ публикуваха оспорените вземания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде са парите....? не трябват писания.Колко пари ще даде народът?

Чак когато вземат парите на Костов и Доган ще повярвам, че нещо се прави, иначе засега духа един вятър и свири в полупразните овчи мозъци !! Пиша това не от злоба и завист, а от стремеж за спазване на закона за гарантираните депозити и привилигировани лихви без задни вратички и подмолни съглашения.

Ако не могат да защитят и 3,7-те милиарда лева дадени от държавата - не само трябва да има оставки, трябва да има ПРИСЪДИ, като се почне от някой юрист-консулт, мине се през правосъдния министър и се стигне до премиера.

Това е важната новина.. Но тя се случи вчера. Ние разбираме сега, и то умишлено зле обяснено. На практика държавата може да не вземе 1 лев от КТБ, защото предимство има Цветан Василев. ..пък ние нека лаем по Ердоган и Путин, докато ни ограбват за пореден път.

И защо? Има си законов срок , в който кредиторите могат да оспорват - тъкмо сега е момента да видим колко струват и "държавните юристи" и дали могат да защитят взетите ни 3,7 милиарда! Освен, ако умишлено или от мързел и некадърност, не "проспят" сроковете! И това се е случвало, нали:о)