Сакскобургготски обжалва решение на съда за Царска Бистрица

Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза най-вероятно ще обжалват решението на Софийския окръжен съд за Царска Бистрица.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски обжалва решение на съда за Царска Бистрица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този спор за имотите на царя, базиран на решенията, които се взимат, заслужава подкрепа не само от България нои от ЕС. Европейският Съюз ИМА МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ да го направи във форма каквато прецени, но е длъжен да го направи. Не може от двадесет години да се месиш във вътрешните работи на България, в защита на циганското малцинство чрез ежегодно пращане на стотици милиони, които слагаш в ръцете на шепа мошеници и които НИКОГА не достигат до редовия циганин, който продължава да гине в немотия и простотия и да краде...; не може да поддръжаш епизод със смяната на имената, а да задгърбваш жертвите на половин век комунизъм; не може да се правиш че не забелязваш, че след като комунистическата власт падна, трябваше да се възстанови една от най-демократичните конституции в Европа, не може да се правиш че не помниш че царя на България бе отровен по време на втората световна война от враговете на мира за всички.. и днес да се правиш че не забелязваш, че става дума за царските имоти, СОБСТВЕНОСТ на Цар Борис Трети.

Този хазартаджия затова се примъкна в България, за да си вземе имотите, защото е затънал до гуша в дългове.Това е общоизвестна тайна.Голям "родолюбец"-няма що!

Наистина е "само така" в България. А ЕТО КАК Е ПО СВЕТА, откъдето неграмотно сте си заели и "мистър"а: Royal families attend the Queen's Jubilee lunch https://link HM Queen Elizabeth II World Sovereign Monarch Lunch at Windsor link Min/sec: 6:47 ; 8:12 ; 11:52 ; 12:05

Само така! България трябва да си върне прекрасните имоти, заграбени от малоумните издънки на кобургската династия, докарала ни 3 национални катастрофи. Неграмотният о. з. фелдфебел Симеон и алчната стрина Миче - сестра му, да си вървят там откъдето са дошли! Идеалът на Левски и Ботев за България е чиста и свята Република!

Този картоиграч да напусне България и никога да не се връща тук. Имотите, за които претендира са държавни, а не частни.

Бог да дава дълго време здраве на Негово Величество Цар Симеон Втори-най-големия политик на България за 21век. Здраве за цялото му семейство. Нека Бог да накаже всички тези комунистически боклуци които се опитват да го тормозят. Ще дойде време да изпразним няколко пълнителя в продажните им тикви. За Царство България

И какво му е толкова" голямото" и "политическото"?Продаде БТК,продаде ЕРП-тата,врътна държавният дълг и си прибра имотите и рече "мойта свърши".Поредният мошеник...Та какво казваш му е "голямото"?

А, че офицерите на царя не измряха ли? Нали "комунистите " уж ги бяха унищожили??? А резиденцията е на монарха и понеже не сме монархия........... Все едно наследниците на Живков да искат резиденциите...

БАЛЪК!!!

И за кво му е ? Да го проиграе на комар ли ?

Вие в коя МОНАРХИЯ или Република ИЗВЪН България сте "gambler" ? Ако бяхте, щяхте да знаете че там 99% от населението НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА от това кой е "gabler", освен ако не си профукате състоянието, и повечето от тях играят така както вие бихте отишли на кино. КОЛКОТО ДО ЦАРЯ, ВИЕ КОМУНИСТИТЕ МУ СПРЕТНАХТЕ И ТАЗИ МЪРСОТИЯ, ВИЕ МУ НАПИСАХТЕ СЪВЕТИТЕ НА ЦАР ФЕРДИНАНД, ВИЕ НАПИСАХТЕ И КАКВО КАЗВА ЛЕВСКИ. И ЕДНО ГОЛЯМО УТОЧНЕНИЕ НЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЦЯЛО, ЗАЩОТО МЕЖДУ ТЯХ ИМА ПОДЧЕРТАВАМ - ЧУДЕСНИ - ХОРА. Става дума за боклука, който го има навсякъде и когато е по върховете нанася поразии.

Тая нагла гадина продължава да ЛАПА ! България е РЕПУБЛИКА ! ток такова нещо като "царски имоти" няма ! Внука на Фердинанд-лисицата няма никакви права на никакви ДЪРЖАВНИ имоти !

СЪБУДЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ. Мислете НЕ за имотите на царя, ТЕ МУ ПРИНАДЛЕЖАТ, НЕГОВИ СА. Мислете какво става с България. През ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ. '564 села у нас са с едноцифрен брой жители или без население'.

Агентите на Лилипутин в България никога няма да простят на Царя че ни изтръгна от неговите лапи и ни вкара в Евроейския Съюз и НАТО. Ние останалите българи сме за Царство България в ЕС.

ша обжалвам и ша осъдя България да ми плати за тия 800 дни!

Ще си я получи обратно след 800 дни... Сакскобурготски се застъпил да върнат всички резиденции в България на наследниците на Т. Живков?

Нещ документ доказателство? Може и заемка от 'оригиналния' напечатан през 1970 документ с добавено оригинално име на Левски. Само подписа ще е необходимо да се смени; е и датата.

Васил Левски НИКОГА НЕ Е ПИСАЛ ЧЕ Е ПРОТИВ МОНАРХИЯТА. В началото на дейността си е бил за република но В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ на основаване на комитетите разбира, че републиката ще е следващото зло ако България се освободи. Доказателство за това е и самото му залавяне и НИКАКВА ОРГАНИЗИРАНОСТ за ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ от заптиетата. Затова е НАПИСАЛ ТОЧНО ОБРАТНОТО. ТОЙ И ВСЕКИ НЕГОВ СЪРАТНИК СЕ Е КЛЕЛ ПРЕД БИБЛИЯТА. В последната си изповед пред отчето той казва Наричайте ме Дякон Игнатий. Това определя и изобра му. За Дякон Игнатий ЗАКОНЪТ Е БОГ, ЦАР, ОТЕЧЕСТВО. НЯМА ОРИГИНАЛ НАПИСАН ОТ ЛЕВСКИ за чиста и свята република. Има такъв текст написан от комунистите. Правилно си си избрал и сатанинските номера. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ от такива като теб.

Вече е повече от ясен интересът на Н.В. Симеон към България! Само и единствено материален. За част от българите това бе ясно още преди връщането му, за останалите - крайно време е да се оттърсят от заблудите си по отношение на царя и монархията!

Сигурен ли сте че сте ПОСТОЯННО 'трезвомислещ'? Това което сте писали по-долу доказва обратното. И обръщам внимание на това, не защото ми се иска да задавам личен въпрос, а защото нещата за България са опряли до крайната точка. И ако на такива като вас не им дойде акъля, че В МОНАРХИЯТА И ЦАРЯ е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, този път така наречената република вместо да вземе 250 000 жертви и на останалата рая да подсигури евтино парно, евтино и здравословно кисело мляко и хляб, както е било между 1947 и 1990, тази нова република в близките 25 години доказва, че е от такъв вид от който статистически погледнато българите НАПУСКАТ България. Едни отиват на запад, други на изток, а трети в прогресиращ брой НАГОРЕ, при Дядо Боже в такива масови мащаби, каквито България НЕ ПОЗНАВА ДОРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ВОЙНИ през които е била принудена да мине. Затова НАИСТИНА ДА БЪДЕТЕ И ТРЕЗВИ И МИСЛЕЩИ КОГАТО ПИШЕТЕ ЗА ТОВА. Колкото и да си мислите, че може да се недосегаем на баз на парите, ЛЪЖЕТЕ СЕ, просто ще бъдете в следващата вълна. БОГ ДА ПАЗИ ЦАР СИМЕОН ВТОРИ И НЕГОВИГЕ ПОДАНИЦИ.

НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ НАПИСАНОТО ОТ ИДОЛА НА БЪЛГАРИЯ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Свобода и чиста република." !!!!!!!!!!!!!!! "В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето"." !!!!!!!!!!!!!!!!!!! "За враговете на демокрацията и републиката - смърт" "Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система демократска република и състави партии за деспотско-тиранска или конституционна [в смисъл монархична] система, то и такива ще се считат за неприятели на отечеството ни и ще се наказват със смърт." !!!!!!!!!! КОЙ Е ПРОТИВ ИДЕИТЕ НА ЛЕВСКИ, КОЙ Е ПРОТИВ НЕГОВАТА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ??!!!!! КОЙ ЗАМЕНИ ТУРСКИЯ СУЛТАН С НЯКАКЪВ ДОВЛЕЧЕН ОТ БЪРДАЦИТЕ НЕБЪЛТАРСКИ И НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С ОТЕЧЕСТВОТО ЦАР !!!!! ДА ВЯРВАШ НА ТОВА НЕДУРАЗУМЕНИЕ САКСКОБУРГГОТСКИ ОЗНАЧАВА ДА ЗАСТАНЕШ СРЕЩУ ЛЕВСКИ , СРЕЩУ ИДЕИТЕ МУ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА И ВСЕКИМУ СВОЕТО !! ТЕЗИ КОИТО ДОВЛЯКОХА ТОЗИ БОКЛУК ОТ ИСПАНИЯ НЕ СА БЪЛГАРИ !! ТЕ МРАЗЯТ ЛЕВСКИ И ГО ПРЕДАДОХА ПРЕЖИВЕ !! ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА КОЕТО ЛЕВСКИ Е ПРЕДВИДИЛ ЗА ИЗМЯНА НА ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА - СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Относно незабравимото инервю на кеворкян с Н.В. Цар Симеон Втори. Не него Кеворкян пита, дали царят ще има претенции към България. Отоворът на н.в. царя е, .. към България никога. Бащата на царя, Н.В. Борис Трети е отровен. ЕТО ЗА КАКВО Е ОТГОВОРЪТ: След 1944 година царското семейство е арестувано и държано под стража. Скоро след това Принц Кирил е убит от комунистите. Няколко години по-късно царското семейство е изгонено от пределите на Царство България. А след това се провеждат избори. На изборите НАРОДЪТ ГЛАСУВА ЗА МОНАРХИЯ 93%. Комунистите звънят на Сталин да питат какво да правят. Той им отговаря да не му губят времето а да обърнат гласовете. Така България перстава да е царство а царското семейство е принудено да живее половин век в изгнание. КЪМ ТЕЗИ зверства, царят казва че няма претенции. ТОЙ ИМА ПРАВО ДА ИСКА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА И ЦЕНА МУ БИ БИЛА ПОНЕ ХИЛЯДА ПЪТИ ПО СКЪПА ОТ ЛИЧНИТЕ МУ ИМОТИ. Но не го прави, ЗАЩОТО е цар на България. А не за имотие, които ПРИНАДЛЕЖАТ НА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Колкото владиката притежава резиденцията си,толкова и царското семейство притежава дворците си!Едно време е имало интендантство -то е собственика!Царят ги ползова докато е цар.Той НЕ Е СОБСТВЕНИК, А ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ИНТЕНДАНТСТВОТО!

Така ти се пада като дойде в България да реставрираш БСП.

Ех, че кеф беше цели 800 дни - миризливият комарджия кобург така ни "ОПРАВИ", че още ме боли отзад!!!

Оправиха те Комунистите....Не разбра ли???

С тези имоти мадридският хитрец да беше търсил нямаше да намери по-сполучлив начин всички българи да се отвратят от него!

"Цар Симеон "и "Цар Киро"- звучат страшно еднакво и намирам много общи неща между тях!!!Нагли,бесрамни,алчни същества!!!Къде е аристократизма на дебелоокия Сакскобурготски,който нямаше да има материални претенции към Родината си?!

доведоха го след разрухата на костов да им успокои обстановката и продължaт краденето. сега вече използуван, ще му вземат, което му върнаха. всички му се метнаха на гърба и много са в политиката, благодарение на него.

Драги ми господине, незнам в кой век живеете, България е Република. Вземете прочетете http://www.vasil-levski.org/ и тогава прокламирайте монархистичните си назадничави идеи. В 21 век, това е мекоказано нереално.

Конституционната Монархия доказа своята състоятелност и в 21ви Век! Нито една република,управлявана от прийждащи самозвани политици не е постигнала това,което са постигнали Монархиите дори и в нашето съвремие!Конституционната Монархия не е средновековно творение, а много успешен начин на управление и съхранение на традициите и вече постигнатото!

НАИСТИНА ТРОГАТЕЛНО! То както се казва на село доматите с колците не ги ядат колкото и да е оскотял народа. ТЕКСТ ПЕЧАТАН НА МАШИНКА ПРЕД 20ТИНА ГОДИНА, ОТДОЛУ ЛЕПНАТО саморъчно написаното име на Васил Левски и АЙДЕ ДОКУМЕНТА Е АВТЕНТИЧЕН. Направо убедихте не само българите ами и цяла европа, да не говорим за форенсик службите.. НАИСТИНА Е ПОХВАЛНО ЧЕ ПОКАЗВАТЕ ТАКИВА МОДЕРНИ УБЕДИТЕЛНОСТИ КАКВО КАЗАЛ И КАКВО НЕ КАЗАЛ ЛЕВСКИ.

Хитра стара лисица със коварна душица...кой е той?

НЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ за Дир.бг'МОНАРХИЯ'значи 'СПАМ' МОНАРХИЯТА Е СИЛА И ТРАДИЦИИ,ИЗГРАЖДАНИ И СЪХРАНЯВАНИ ВЕКОВЕ НАРЕД БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ. ДА СИ МОНАРХ Е БОЖИЯ БЛАГОСЛОВИЯ ПО ПОЖДЕНИЕ.МОНАРХ НЕ СЕ СТАВА С ПРЕВРАТ НА ШЕПА КОКОШКАРИ ОТ 1944.

Не мога да разбера какъв е проблема да плащаш, като си ползвал нещо, което не е твое! Изсякоха горите, може би няма да е зле и да платят! Няма безплатен обяд!

Това плешиво говедо ако не ми го прожектирате 2 дена сигурно сън няма да ви хване.

ДОЛНата класа е взела надмощие чрез наглост и агресивност...Монархът е призван да е такъв по Божия Повеля по рождение....

Ъ! Сакскобургите са се довлекли в България съвсем не по "Божия Повеля"!

каква голяма верига с магазини има това плешиво животно в Испания..........ще има да си плати разноските и да върне всичко нашо присвоено от него и сестра му.

Държава за разграбване. А тоз мошеник да му се отнеме българското гражданство. Срам.

Незабравимо остава интервюто на Кеворк Кеворкян със Симеон Сакскобургготски отпреди около 20 г. Всяка адвокатска колегия може да го издири и ползва. Кеворк: "Г-н Сакскобургготски, имате ли претенции към България?" Сакскобургготски: "Аз?! Към България?! Ама моля ви се, никога!!" No comment!

Тук не става дума за махленски претенции...

Обаче никога не е бил монарх, нито има шанс да стане. България си е република и не виждам начин това да се промени. Така че жалкият ни нереализиран "монарх" няма никакви права дори върху 1 кв. см българска земя. Декларира го публично, след което ... се изметна. Нима толкова струва "царската" дума?! ... Това че задкулисието го включи в игричките си и той прие (срещу връщане на имотите си!), е ГАДНО и НЕДОСТОЙНО за човек с претенции за аристократизъм!

Абе наглеци,за внучето Симеон-Хасан?Няма ли да го преправяте вече на султан и няма ли да му търсите да му върнат имоти в Цариград-охаааа а?

Там освен да опъне мрежи и да продава риба....

Сакскобургготски обжалва решение на съда за Царска Бистрица Защо преди 8 години му дадоха имота, по времето на тройната коалиция, а се си го искат?

Явно започнаха да не им минават номерата....и аристокрацията осъзна,че в България няма промяна и Комунистите са същите ДС офицери и Бай Тошово време и пъклените им планове се разпадат...Аристократите не казват,те просто показват....

Руските подлоги не могат да простят на Негово Величество, че успя да ни вкара в ЕС.

Това изказване е опит за заблуда.Всичко беше подготвено за влизането ни в ЕС.Той само подписа. Или както казва народът : Кобурга свири на надута гайда,само си мръдна пръста.Остана и да беше осуетил приемането ни в ЕС. А руските подлоги вършат къде-къде по-гадни неща.

От 'кого' беше 'подготвено'. Та по това време нямаше още ЕДИН кадърен ДОРИ ДА ГО ПОДОТВИ. Имаш ли представа КАКАВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ДОКУМЕНТИ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС. Със сигурност - не. Ако не беше царя влизане в ЕС щеше да има след двайсетина години. Друг е въпроса каква е ползата.Но за малка и ограбена България това е най-доброто решение.

Руснаците са убили зверски царското семейство....и комисарите им са преследвали и убивали привърженици на руската монархия дори в германия,където Болшевишката Партия ги е пращала под прикритие...

Алчен,долен мошеник е Симеон/моля всички да спрат да го титуловат цар/,който дочака много търпеливо връщането му от шепа жалки подлизурковци в България.Единствената му цел е не служба в името на народа,а ограбването и облагодетелсвуването от страната ни.За жалост всичко му се поднесе на тепсия,която той сграбчи и няма намерение да пусне.Самозабравилият се цар ще съди до дупка собственото си царство.ЖАЛЪК ПАЛЯЧО!!!

Първо казваш, да не го мислим за цар, а после го критикуваш, че царят си съди царството...последно, какъв е? А относно имотите...те са си негови и демократична България няма да направи национализация, колективизация и ТКЗС!

Негови били имотите,но не и според съдиите. А щом мислиш, че имотите са негови, значи си пропуснал няколко урока по българска история!

Тоя дръглив цар го доведоха няколко бивши партийни функционери, които набързо станаха монархисти, и нищо чудно че натвори куп безобразия. Денонощно вървяха към границата камиони с изсечени вековни гори.

Ами защо не сезира прокуратурата за незаконна сеч? Или те е страх, че може да те осъдят за клевета?

Прокуратурата и мафията пърдят в едно гърне.

между този крадец и крадците от политиката, бизнесмените, т.е.както викат на мутрите тук, няма никаква разлика. ако толкова милееше да страната що ще му трябваше тоя дървен материал. добре го стимулирахме, паразит с паразитите

Swebus

Оливър Кромуел обичал да казва - кралете трябва да се хващат за главата и отрязал главата на Чарлс I

След време и той умря.

Swebus

Всички сме смъртни

Псевдоаристократът и смешник Симо, трябвя зявенаги да бъде изличен от Българската история, заедно с обратния си дядо. Симо "посещава" СССР през 1979 година, но .."не си спомня с какъв паспорт" ?!. След това комунистите го качват на власт и му връщат имотите, а той ги връща в управлението. Чудесен бартер, от който страдаме и до днес. Като имаме предвид, че е в черния списък на почти всички казина в Европа и САШ и където и да отиде, винаги с него е един от синовете му за да го пази - какъв "прекрасен" монархси имаме

И как да е в "черния списък" като идеалният клиент на казината е "максимално тъп с максимум пари"? По второто изискване може и да не отговаря много вече, но по първото - не се съмнявам.

Този човек каза на 8 милиона българи да си сменят чипа и после забогатя от държавата им.

Ако спечелиш на лотарията - забогатяваш. Ако ти върнат конфискуваното от комундетата ти пак ли го наричаш забогатяване бе пич. А ти като взе наследствените имоти???

А когато обещаеш да оправиш държавата и бързаш да се омешаш с мафиотите и далаверите им, как се нарича?

Зло, завистливо, просто, алчно и тъпо племе са голяма част от драскачите тук в този форум.

Гроздето е кисело! Отиде си царя и ти остана само компютъра. Че и нета си вече трябва да плащаш

Аз съм на страната на Сакскобурготски. Считам, че и той по всички закони за реституцията има право на своите си наследствени имоти, както всички останали, които получиха имоти от реституция. Освен това, той е съвестен стопанин на този имот, дори позволява на хората да се разхождат в него.

123edr324

Виж сега, ти кво считаш нас изобщо не ни дреме. По-важното е кво казва съдът. Апък ти ако желаеш в лично качество да му удариш една шпакла, вземи му плати 80 000 лв лихви за ползване. После се разхождай колкото ти душа сака у мадридската му къща

Общо взето това остана в тази пишмандържава с малки изключения тук-там. Читавите хора отдавна си биха камшика за чужбина.

Цар бастун

е супер пич и го нацепи на червените бантускотове дето гласуваха за него ,за доган и жида сергеи ...

Не само ще го обжалват,но ще го и СПЕЧЕЛЯТ! Дано тези които ни вкараха в това ПРИКЛЮЧЕНИЕ,най-после бъдат НАКАЗАНИ!

Където има цар, има и придворни, и шутове....

За каква Държавна собственост бленувате???Всичко,заграбено от Комунистите под фалшив претекст ,че ще бъда за 'Държавата'премина в ръцете на селяндурската Комунистическа мафия,която разрушава.Какъв имидж изградиха за България шепа гладни за власт селяндури през годините???Освен да използват Симеон заради контактите му със Западната аристокрация и да се свързват със себеподобните на тях отрепки на Мафията по различни географски ширини направиха ли нещо смислено???Британското семейство владее частната си собственост и носи достатъчно приходи и имидж по света,постигайки много повече за страната си,отколкото всеки новопръкнал се политик...Негово Величество Цар Симеон Втори е част от Българската История,прекъсната и съсипана,захвърлена в калта от шепа недодялани криво ляво образовани пладнешки селски обирджии,жадни за власт,но без потекло,маниери и истински качества на лидери от класа.КОМУНИСТ И КЛАСА СА НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ ТЯХ!!!

СТИГА С ТОЯ ИЗМИСЛЕН ЦАР,ДА НЕ СИ ГО Е ДОНЕСЪЛ ОТ ИСПАНИЯ, ПО ТАЯ ЛОГИКА ВСИЧКИ РЕЗИДЕНЦИИ КОИТО СА ПОСТРОЕНИ ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАСЛЕДЯТ НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ , И КАКВО ЩЕ СТАНЕ ТОГАВА????

като прочете този пост, ще се провикне : "Златна ти уста, Димов!".

ИЗМИСЛЕНИ? Ако царят е "измислен", то и Търновската Конституция, и освобождението на България, и Руско - Турската война и петвековното ни робство и битките които България води за си спаси населението в Санстефанска България... всичко туй е измислено и един ДИМОВ е неизмислен така както и утопиите на комунизма за всекиго от според възможностите, на всекиго според потребоностите НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ. Така както не са измислени и пладнешнките грабежи на държавата през последните 25 години.

"Негово Величество Цар Симеон Втори е част от Българската История,прекъсната и съсипана,захвърлена в калта от шепа недодялани криво ляво образовани пладнешки селски обирджии,жадни за власт,но без потекло,маниери и истински качества на лидери от класа." А върви му вържи обувките по подобаващен начин:))) И кога е бил коронясан че имах двойка по история:)))

6+

Българите нямат логическо мислене затова Държавата загина отдавна.... Защо не мразите Комунистите,които чрез Държавна Сигурност и създадената от тях мафия от жадни за власт селяндури унищожиха България,излъгаха и Симеон,и Еврпейския Съюз и всички Българи?????

Цар лесно не се лъже! Но може да бъде... убеден. А цар, който лесно се убеждава и бързо забравя защо народа го е избрал, не е никакъв цар. А си е най-обикновен .............!

Много хора от знатно потекло вярват,че Българите искат промяна заради фалшивата аларма,която комунистите-социалисти целенасочено вдигнаха за да бъдат приети все пак измежду тях....Хората с благородно потекло нямат това нискокачествено трикаджийско мислене,параноични съмнения,които комунистите и хора със селяндурски ген имат....Симеон наистина е повярвал в промяната,защото е бил убеждаван в нея от комунистите докато не е бил в България....Сега наистина едва ли може да бъде убеден в розови приказки за промяна след като видя истината....Въпреки това хора от неговия ранг не реагират бурно(противоречи на възпитанието им да показват излишни емоции).Те го правят по друг начин....Тези,на които е отворил вратите на световно ниво щв забелязват как една по една тези врати се затварят и никой няма да им каже дума дори...Просто ще се върнат в блатото към което принадлежат и винаги са принадлежали!Знаете приказката за Свинарчето Ивайло....Истински Цар и Крал не се става за едно денонощие...Тъй като Комунистите и Социалистите са доволно нагли в интригите и долните си номера и не разбират от дума ще им бъде ПОКАЗАНО,а не КАЗАНО!

Когато му дойде времето а? Е дойде му времето !

българите мразят симеон, но ц.бистрица ще бъде харизана на някоя мутра, пак ще си говорим! няма как да се "скрие".

Какви са последствията от управлението на Сакскобурготски. Да ти припомням ли с факти? Списъкът е доста дълъг! Защо разграничаваш името му от определението "мутра"?! И той, като всички останали преди него, управлява България, за да си ...оправи положението. Такива хора как се наричат тук?

Празнословец, алчен монарх!! Обра България, да ти приседнат замъците!!!

Ние си го плюваме,ала Симеончо ВЗИМА доживот пенсия от 1500лева и безплатна охрана,като прайм-министър...КАК НИ ЗАВЪРТЯ

Вервам, вервам, как вервам , че държавата ще стопанисва Ц. Б. Леле как вервам... А вие вервате ли?