Симеон Дянков: Не са водени разговори с мен да оглавя БНБ

Ако мораториумът върху енергийните цени не падне до април, ще влезем в допълнителна инфлационна спирала, смята бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сакън!

Каква банка за теб никого ти даде на хората постна пица и се кефеше по скоро заслужаваш затвор

Данчо ментата каза онзи ден в ефира на Нова, че гласят Дянков за шеф на БНБ. На кого да вярваме- на една мента или на един измамник?

ТАКИВА КАТО ТОЗИ ПСИХО ФИНАНСИСТИ, НЕУДАЧНИЦИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО МЕДИИТЕ, А КАМО ЛИ ДА РЪКОВОДЯТ ТАКАВА ВАЖНА ИНСТИТУЦИЯ.

И по- добре! За БНБ трябва уравновесен човек!

Ако ПП направят тоя боклук, шеф на БНБ е ясно за какво са дошли, да замазват краденото от герб.

Знаеме те теб от ски курорта с Бориславова.

Тоя "капаците" не съм сигурен дали и за мениджър на пицария става. Защо не е разследван от компетентните органи за кражба в особено големи размери с цел материално облагодетестване на себе си и на поръчителите на кражбата.

ако дянков оглави БНБзначи и тгова правителсво тръгва да краде единсвено само борисов е крал повече от него тои втория грабител на България

Годината 1979 международна година на детето. Излиза министър Йорданов и обяснява Носят се СЛУХОВЕ за повишаване цените на стоките! ... С цел подобряване благосъстоянието такова увеличение не се предвижда .....Сухият боб от 0.35 стана кинта! Олио бутилка от 0.80 стана 1.60 ....... Пролетта на 1989 година се"носи слух че Тато си отива" -кой вярваше!? Ами отиде си -подаде оставка! Та и сега Монката нямало да го вдене! Смятайте го вътре на "трона"

Новинката БНБ и Симо Дянков на Данчо Ментат еничара свръх богаташ от ДПС се оказва поредната фалшива новина с цел отклоняване на вниманието на българите от простотиите им.

Вие у ред ли сте бе, 2 милиарда от здравната каса окрадоха тия мръсници, шеф на БНБ у затвора трябва да е?

Нагьл,по нагьл,мерзавец

Тоя беше изхвърлен за некадърност от собствените си хора! Къде се вре!?

Да, изхвърлен заради некадърност и то от ГЕРБ - представете си какво дъно на некадърността е ударил. Чудно как всички забравила, че тоя го уволниха - той навсякъде обяснява, че сам си подал оставка - пословичен наглец

Как една постна пица се самопредлага ! Не ми го требеш !

Симеон Дянков открадна едни 500,000 и Боко Тиквата го уволни

Отде го изкопахте тоя, кой крал крал кой спал спал

Бивши курвета не искаме

Щом джуджето цонев истината го казва съм спокоен......

По скоро пеевски да стане шеф на данс от колкото тоя пицар шеф на бнб......поредните фишеци на гърбавите,че тоя ще поеме бнб....

Какво БНБ! Той трябва да бъде обесен!

Симеон Дянков : " Добре,че не са водени разговори с мен да оглавя БНБ ".

С. Дянков: "Господин Йордан Цонев по-скоро спекулира, тази процедура още не е започнала и всички ТЕЗИ РАЗГОВОРИ ПРЕДСТОЯТ." Където има дим, има и огън.

То па само остава и тоя да го сложат в БНБ... и баси банката.

Дано не е вярно. Дано все по-малко чуваме за Дянков, Плевнелиев и други деятели на 12 годишното доунищожаване на България.

Първо, Дянков отрече да са водени разговори с него за БНБ. ЗАСЕГА!!! Демек, НЕ ГИ ИЗКЛЮЧВА в бъдеще. Официална покана може и да не е получил, но това не изключва да е прослушан. Не спомена, че НЕ ИСКА да стане ГУВЕРНЬОР. Ах, как му се иска; Второ, Дянков се включи от Вашингтон, пък употреби местоимението НИЕ/ НАС. Чувства се част от българския полит пейзаж. ... Пенсиите помпят инфлацията, а депутатските заплати сигурно я намаляват... ... За НЕДОВЪРШЕНИЯ си мандат Дянков изхарчи 4 МЛРД. лв. от ФР, завещан от ТК, и ВЗЕ 4 МЛРД. ДЪРЖ. ДЪЛГ. И бутна държавата в ДЪЛГОВА СПИРАЛА. А на народа сервира ПОСТНА ПИЦА. И като чуя думичката СПИРАЛА от неговата уста, била тя ИНФЛАЦИОННА, ме втриса от арогантността му. ... ББ УВОЛНИ Дянков заради ПОДКУП от 50 МЛН. лв. покрай брейди облигациите, с който финансирал ХОТЕЛА си в Гърция. Заради подкупа и 2 МЛРД. лв., откраднати от ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ на народа, Пицаря не трябваше да излиза от затвора... Вместо това замина ДА ШЛЯПА РУСНАЦИТЕ. Но и те го ИЗГОНИХА. Прочетете НЕЦЕНЗУРИРАНАТА му биография - ОТВСЯКЪДЕ е ГОНЕН/ УВОЛНЯВАН!

Е то па и тва оставаше ...да опоскаш и БНБ.

Помня какво години на стягане на колана бяха при пицаджията.Плашеше ни как ще станем като Гърция,когато там въпреки кризата хората живееха по - добре.Вълк в кошарата- никога.

помня тоя, как взе едни пари от здравната каса и ги даде на лентяйте от полицията.

Каквото дрънка Ментата от ДПС, все е лъжа. Вие не го ли научихте за 30 години.

Ей тоя нали отиде в Русия да си прибере ларсата за вярна служба!!!!! Да си седи там при руснаците и повече в България не го щем! Руските слуги да си седят в Русия! Стига вече руски мекерета като този!!!!!!!!!!!!!!! Ей тия винансовите ни министри все за Русия работят що ли????

ама нищо не прибра ! Изгониха го от Русия .

Този ли искате да го върнете ? Дянков да върне парите откраднати от Здравна Каса ! Никога Дянков на Държавна длъжност в България ! Симеон Дянков -НИКОГА !

Кажете ми, като премахнат ковид-добавките към пенсиите, продавачите ще върнат ли цените на стоките каквито бяха преди ковида? На куково лято, нали!

Ще го търсите вие Дянков, ама няма да го намерите. Каквото е казал, все е точно!

тоя ни липсва, дето изяде мръвката и за нас остави постното!

Ми няма и да се водят разговори с тоя нещастник!

Дянков, скрий се бързо като реквизитно зайче в ръкава на фокусника боко- баш мафиота и родоотстъпника, никой не иска да те вижда

Не си разбрал правилно. Става въпрос за подръжката на обществените тоалетни

Богу. Отговор на думите на г-н Дянков.

Ако мораториума на енергийните цени падне тогава ще видим какво се казва инфлация , затваряне на бизнеси и фалити.

Мораториумът е за битовите потребители. За бизнесите има субсидия.

Жеков

Не трябва да има субсидия за бизнеса заради умишлено завишените цени. Бизнеса трябва да изкара работниците и служителите на улицата и грабежа да бъде спрян.

Нали разбираш, че ако не го плати държавата... тока на бизнеса ще го платиш ти през цените, които ще ти нашляпат? Всъщност в момента токът е толкова скъп, че е по-вероятно да предпочетат да не работят и да изпратят служителите в неплатен отпуск, което е дори по-зле. Ти не работиш ли за частен бизнес? Да не си лесничей или нещо...?

тук ако е бизнес(и), здраве му кажи.

е спестил, че Дянков няколко пъти каза, че социалните мерки и пенсиите са причина за инфлацията, представяте ли си? Не цената на ток и газ и влиянието на световната инфлация???

Дянков е десен икономист, макар че напоследък е смекчил позицията. Десните виждат държавните харчове като изначалното зло, от което произлизат всички злини в държавата, Това е стар философски спор между леви и десни. Истината е, че в различни държави по различно време различни мерки са необходими, а не сляпо да се прилага идеологията, с която са те облъчили, както Дянков направи като почна да раздава малки пици.

от ляв род.

говориш. Нали при тези цени на енергоносителите и повишението на храните бедните ще изпукат без тези минимални добавки, по-ниски от др. държави.

а пици ще има ли

ДА ! Ще има ...... ама постни само !

Сакън, недей!

А, да, и няма да се оправят нещата в държавата, докато плащате 10% данък :Д Няма нормална държава в света с такъв данък ... После псувате, че всичко плащате отново на частно - еми нормално ...

И само за справка - Дянков може да не е перфектен, но е един от най-образованите БГ специалист в последните години - има опит и образование, което малко българи имат в и извън БГ ...

Който и да дойде в бГ за финансов или шеф на БНБ, ако не се спре да се краде и не почнете да си плащате данъците (болшинството, иначе ясно, че навсякъде по света и тук ще има скатавки), няма как да се оправи БГ ...

е спрял да краде от люлката до гроба. И алкохолик.

е то остава и тоя чист престъпник, (който прехвърли пари за здраве към пенсии против всички закони) да оглави БНБ, и да закриваме вече и без това несъществуващата от 30г. България.

Абе аз на теб ли ще вярвам или на Ментата!!!

само тва остана несъсипано от финансит като дянков