Дянков обеща да изчисти проблемите до месеци

Българското правителство прави всичко, което е необходимо, да се справи и с тежката фискална ситуация, оставена от предишното правителство, и да излезем най-бързо от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Дянков обеща да изчисти проблемите до месеци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков е най- успешния тенор в хора на ББ. Тестостеронът му е дефицитен, а за мъж това се отразява много на акъла. Такива финансисти като него докараха световната криза, а ние си го внесохме отвън, защото си нямахме наши. Пей теноре, пей, след теб и ний ще викнем(ама най- после трябва да викнем) запеем.

А дали ако хер Флик се беше въздържал от закупуването на специални права на тираж от МВФ за един милиард нямаше да има пари и за МВР и за МО и за социални плащания и за всичко за което днес няма пари?

ТИ ИМАЕ НЯМАШ ЛИ, МИШКО? КРАС ЛИ СИ, ПЕ...АСТ ЛИ СИ? ИЛИ ТО Е ЕДНО И СЪЩО.. КАКЪВ НАРОДЕН ГНЯВ СИ ТИ БЕ, НЕЩАСТНИКО? ТИ СИ НА МИШКАТА ПИКНЯТА.. В НАЙ-ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ.. ТЕНДЕНЦИИ ДОЛАВЯЛ.. ТОГАВА ЯСНО ВИЖДАШ КАК ЛЮБИМАТА ТИ ПАРТИЯ-МАФИЯ ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТА..ЗАТОВА СТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ... ПОЧВАТЕ ДА РАЗБИРАТЕ КОЛКО БЕЗПОМОЩНИ МИЖИТУРКИ СТЕ, ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ, СГАН МЪРЗЕЛИВА!

дянков много ни е важно бюджета да е оценен и вътре в джоба ни. парите са в мафията и банките под крилото на парламента. как ще стигнат до фирми и граждани плащащи данъци? с какви закони?....с рекет на съсловия?!!!! -- певици, спортисти...

Виж какво,тъпанар,долен, е на светлинни години от теб и като специалист и като личност.И КРАС е един,и винаги се е подписвал с този си ник.Не му се налага да се префасонира за да бъде ЧУТ.И колкото повече газ пикаете всички вие,които разсипахте , разорихте България и доведохте народа до крайна мизерия срещу хора с подобно мислене,толкова повече помагате за консолидиране на неговите сили.Да, наистина януари за някои ще бъде юли.Молете се само да сте живи и здрави.Предстоят неща, които за много ще дойдат като гръм от ясно небе.И ЗАПОМНИ ЕДНО:НАРОДНИЯТ ГНЯВ НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦВЯТ.Поогледай се,поослушай се,белким уловиш във въздуха някаква странна тенденция.

ПОД ИМЕТО КРАС ТУК СЕ ПОДВИЗАВА ВИДНИЯТ СТОЛИЧЕН МОШЕНИК ГУНЧО МЕНТАТА. БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА ЛОВЕЧКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ, ПОПУЛЯРЕН ПРИ ПРЕСТОЯ СИ ТАМ КАТО ГУНА МАЗНИЯ ЕЗИК. ПЛАЩАТ МУ ОТ ПОЗИТАНО 20 С ГОЛИ СНИМКИ НА СЕРГЕЙ В ГРЪБ И ОКОЛО КРЪСТА.

ТЪПАК НЕГРАМОТЕН, НЕ ОТГОВАРЯМ НА ТЕБ, А СЪМ ЗАГРИЖЕН НЯКОЯ НЕУКА БАБА ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ХВАНЕ НА ЛЪЖИТЕ ТИ! ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ И БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК СА ДВЕ КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА, ГНИДО ПОДЛА! И ТОВА ПОНЕ ГО ЗНАЕШ! РЕЗЕРВЪТ Е ФОРМИРАН ОТ 97 ГОДИНА ДОСЕГА И СИ БЕШЕ 8 МИЛИАРДА И ПРИ СТАНИШЕВ. ОТЧЕТЪТ ЗА ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ИЗЛИЗА ВИНАГИ С НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ. РЕШЕНИЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ 1 МИЛИАРД В ТЪРГОВСКИТЕ БАНКИ ИМА ОТ КАБИНЕТА НА СТАНИШЕВ, ТЪРГОВСКА ТАЙНА Е ДАЛИ Е НАПРАВЕНО. СПОРЕД МЕН Е ПРАВИЛНО, ПРЕДСТАВИ СИ! ЗАЩОТО НЕ МИСЛЯ СЪС ЗАДНИКА СИ.. ДЪРЖАВАТА НЯМА КАК ДА КУПУВА БЕХОЛДИНГ, ЩОТО СИ Е НЕИН. ПРЕЗ ЯНУАРИ ЗА ЛЮБИМАТА ТИ СТОЛЕТНА ПАРТИЯ ПОДКРЕПАТА ЩЕ Е ОЩЕ ПО-НИСКА, ИЗЯЖ СИ ГРОЗНИТЕ УШИ! ....Я! СТАНИШЕВ ИЗЛИЗА ОТ ТОАЛЕТНАТА.. Я, БЯГАЙ ДА СИ ГО ЦУНЕШ ОТЗАД! ...И СЕ ОГРАМОТИ, ТЪПАКО! ЗАКОПУВАТ.. РАЗДАРЖАВИШ..... ТО БЪЛГАРСКИ НЕ ЗНАЕ, АКЪЛ ТРЪГНАЛО ДА ДАВА!

ЕЙ, ТЪПАК! ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ С ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ ДРУГИТЕ БУДАЛИ И НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ? ГНИДО ЧЕРВЕНА, ТЕЗИ СТЪКМЕНИ ФАКТИ, ИЗСМУКАНИ ОТ ЗАДНИКА ТИ, ДРАЗНЯТ НЕ ЩОТО НЯКОЙ ЩЕ ИМ ПОВЯРВА (ОСВЕН МАЛКОТО ФАНАТИЧНИ ИДИОТИ), А ЗАЩОТО МИ ПИСНА ГОРКАТА НИ СТРАНА ДА Я ПЪЛНЯТ С ЛЪЖИ ПОЛУГРАМОТНИ АГРЕСИВНИ СТРАХЛИВЦИ И НЕЩАСТНИЦИ КАТО ТЕБ! ПИЗНА МИ ЧЕРВЕНАТА ПАПЛАЧ ДА НЕ СЕ СПИРА ПРЕД ВСЯКАКВА ПОДЛОСТ, КОГАТО И ОТНЕМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПАРАЗИТИРА! ПИСНА МИ БЕЗСКРУПУЛНИ ОТРЕПКИ КАТО ТЕБ ДА МЕ УЧАТ НА МОРАЛ И ДА МЕ НАЗИДАВАТ С КРЕТЕНСКИ АРГУМЕНТИ....

ДЯНКОВ, Какви са тези твои чиновници за които твърдиш, че в резултат от извършеното от тях пресмятане в Бюджет 2009 г. разходите са се увеличавали с 24% през първите 6 месеца, а приходите са изчислени с около 15% грешка. КАКВИ ГРЕШКИ КАКВИ СТАКМИСТИКИ ПРАВИТЕ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО БЕ ДЯНКОВ ??? Ами от август месец до сега, министерството ти не е побликувало данните за приходите на бюджет 2009!!! ЗНАЕШ ЛИ ДЯНКОВ, ЧЕ МНОГО СА ТЕЗИ , КОИТО ВНИМАТЕЛНО ТЕ НАБЛЮДАВАТ, КАКВИ ГИ ВЪРШИШ С ПРИХОДИТЕ ОТ ОСТАВАЩИТЕ ЧЕНИРИ МЕСЕЦА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА. Точно тези проходи ще формират огромен бюджетен излишък, който към края на годината се очаква да достигне сумата от 9 милиарда лева. Постъпленията в бюджета от месеците септември октомври и ноември не се връщат обратно във фиска и не служат за подобряване на качеството на образование и здравеопазване, нито пък за увеличаване на перата предвидени за отбрана и сигурност. Този огромен излишък не постъпва и по сметката на фискарния резерв, който към момента е 7,46 млрд. лв. В КОИ ТЪРГОВСКИ БАНКИ СА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА ДЯНКОВ???!!!! Не е ли крайно време прокуратурата да се самосезира и установи, как с парите на бюджета, предоставени за управление на частни търговски банки се закопуват пуснатите на фондовата борса акции на Българския енергиен холдинг!!! Ще станат ли ясни най после имената на тези банки, които с нашите пари пазарят държавни монополи като НЕК, ТЕЦ-Марица изток, АЕЦ Козлодуй , Булгаргаз и останалите петнадесет държавни монополисти които ти се зае да раздаржавиш. Със сигурност следва да бъде извършена ревизия на дейността на държавната Българска банка за развитие, която вместо да подкрепя българския бизнес със средствата от бюджетния излишък, ги предоставя преференциално на чужди търговски банки при доходност 1,5 %. Убеден съм, че играта която ни предлагате тука има тука нема скоро ще приключи по начин по който вече се досещате, че предстои. ЯНУАРИ ЩЕ БЪДЕ ЮЛИ ЗА ВАС ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ.

Подкрепям твоя въпрос,но съм убеден,че отново ще ни баламосват.Например, умореният му татко е продал своята стара къща /построена 1903г./ за да помогне на бедното си синче /което не е виждал от 1987г/.След това,на другия ден,Б.Б.ще открие нов обект от старото правителство и там ще каже отново какво е искал да ни каже предния ден.Както стана с ресора на г-жата по бедствията.

кои ли крадци са имали предвид - студентите ли , инвалидите ли , пенсионерите ли , децата ли ни ????? нали всичко това е на техен гръб - вие като че ли сте някъде в космоса , та говорите така - на чужд гръб и сто тояги са ви малко ????

Не ни върви на управленци на нас българите! Като се почне от Фердинанд (2 национални катастрофи), Борис (само една национална катастрофа), та се стигне до Симеон Сакса и Симеон Дянков! Бил заварил лошо състояние на фиска? А 8 милиарда реаерв? А 150 милиона на плюс в бюджета през юни? Абе този дали наистина не е луд?

само след няколко месеца ще се излезе на такива резултати, че да няма социални проблеми в България Явно лошият материал ще бъде погребан до няколко месеца.

Червеният вятър пак обрули форума...

ОПОСКАХА ХАЗНАТА ПАК ДРУГАРИТЕ, НА РАБОТА И СВЯН НЕ БИВА ДА ГИ КАРАТЕ! ЧЕ НЯМА СЛУЧАЙ ВЪВ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ДА СЕ ПОКАЕ КОМУНИСТ ЗА ТУЙ, КОЕТО СТОРИЛ Е..

Не съм фен на ГЕРБ, но не мога да разбера това наше вечно черногледство. Виждате, че човекът прави всичко възможно, за да стегне системата и да спрат безумните харчове. Всички плюят, но никой не дава някакво друго решение. След като народът е дал картбланш на това управление, поне е редно да дадем възможност да направят това, което са обещали. Ако се издънят, тогава е ясно, че ще ги сполети съдбата на комунягите, но мисля, че много рано дежурните плювачи включиха лайнометите.

Тоз човек как си плаща кредита за къщата от 2 млн.долара в Америка със заплата на министър в България? НАП къде сте?

..Ние правим добър бюджет, който се оценява отвън... На кого му пука дали бюджета ти е добър,ако хората в страната не го оценяват.Като е много добър да беше направил бюджета на Щатите:-)И на гърба на народа бюджет не се прави,всеки може така,и баба Пена от село...

На министър Дянков , Гинка и Халимето от АДФИ ,ще му отнесът главата , ако не вземе спешни мерки. Вервайте ми и само гледайте и помнете.

България все е имала министри олигофрени,ама като този още не сме имали!Нeзнам дали е в Топ 100 на икономистите,ама е Клоун No 1 на Републиката.

Господин министър, Вие измислихте вместо Бюджет- Пица! А сега, точно когато да получите за творчеството си Световна награда, обърнахте нещата на смях! Нямаше да е зле поне по една пица да дадете за 2010 година! Все пак заменихте вековно признатия израз на Мария Антоанета Като няма хляб, яжте пасти! с: Като намате акъл за кого да грасувате-яжте постна пица!

Господин министър, Вие измислихте вместо Бюджет- Пица! А сега, точно когато да получите за творчеството си Световна награда, обърнахте нещата на смях! Нямаше да е зле поне по една пица да дадете за 2010 година! Все пак заменихте вековно признатия израз на Мария Антоанета Като няма хляб, яжте пасти! с: Като намате акъл за кого да грасувате-яжте постна пица!

ДНЕС БОЙКО ОТКРИВА НОВА БОЛНИЦА ВЪВ ВАРНА!ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВА НЕЩО ,КОЕТО Е ЗАПОЧНАТО ДА СЕ СТРОИ ОТ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! НАПРА СМЕТКА КОЛКО МЕТРА ЛЕНТА Е ПРЕРЯЗАЛ ОТКРИВАТЕЛАБОРИС И СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА,ДАЛИ ТОВА ЗА КОЕТО ПЛАЧЕ Е ТАКА!! НЕКА КОЛЕГАТА МУ СЛЕД НЕГО ОТКРИЕ СЪЩО ТОЛКОВА ОБЕКТА!!

Който каквото може - това прави. Ние правим добър бюджет, който се оценява отвън. А КАК СЕ ОЦЕНЯВА ОТВЪТРЕ, ДАЛИ ИМА НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ????????????

само след няколко месеца ще се излезе на такива резултати, че да няма социални проблеми в България Спрете му коката на тоя

ВИЕ ДА НЕ СТЕ ОТ ЛИТЕРАТУРНИЯТ КЪРЖОК НА РУСЕНСКАТА ПОЕТЕСА?! МНОГО СТЕ СДУХАНИ!!

Моля, не приписвай своята слабост на другите. Ако си мързеливо говедо, бъди си такъв, но не казвай, че и другите са такива. От това няма да ти се промени статуса.

Хер Флик, вярно ли е, че сте разпоредили да се махнат портретите на финансовите министри от основаването на министерството? Много Ви моля, ако е така, сложете един Ваш голям, ама много голям портрет на тяхно място. И още една идея - още по-голям портрет да поставите отвън на министерството.

САМО ТАКА ГОСПОДИН ДЯНКОВ ЗА 100 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА УМЕН И ПРАГМАТИЧЕН МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ. РАЗЧИТАМЕ НА ВАС КОЛКОТО МОЖЕ ПРИТИСНЕТЕ КРАДЛЬОВЦИТЕ ДО СТЕНАТА И БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ И НЕ ВЗЕМАЙТЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО СЕГА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ МНОГО ЗНАЯТ НИЩО ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА ВИ ВЯРВАТ И СА С ВАС УСПЕХ

Аз имам доверие на Дянков. Човекът е 3 месеца на този пост, а вие искате чудеса. Къде по-мощни икономики изпитват трудности, какво да кажем ние - всичко е разграден двор и тепърва се строят основите.

Ах на леля момченцето,ах гълъпчето ми ей затуй те пратих за министърче ,да ги оправиш тез бонаци.Ми той цар Симеон ги оправя,Костов ги оправя ,ми що да не ги оправиш и ти.Те дупетата им са вече алтъви и сичко влиза.Миналата неделя оправи диабетиците,предната футбола,таз неделя както си ги емнал трябва да им смениш дупката да не се протрият и от време навреме им смазваи калибъра.

Докато българина не стане ефективен на работното си място и не мисли как да скътае плащането на данъци - няма как да станат нещата. Няма министър, който да работи вместо народа. А ние сме мързеливи говеда - факт.

Както вървим, се моля скоро да се гордея, че съм българка! Ако вкарате и някой в затвора - Масларова или Станишев, Р.Овч. или Р. Петков вече цена няма да имате!

Да се закрият всякакви измислени и ненужни комиисии и агенции. Следствието също. Луди пари навятъра.

Това прави Правителството - само повишения на всичко до сега !!! КАРТИТЕ за Гр. транспорт за хора с увреждания от 6 лева на 20 лева - това е над 3 пъти повишение - БЕЗОБРАЗИЕ!!!

Не събори Герб няма кой да е...

Ой горкия,той не разбра ли ,че като каже нещо вече всички се обръщаме да видим къде е слънцето.Ама така е като си извоюваш авторитета на лъжливото овчарче.

Абе стига с този Дянков бе, ясно като 2 и 2 че не става , че лъже и мами, за какво пък и да му гледам мазната физиономия

Хей, кретен! За да има за пенсии, детски, коледни и пр., трябва да има индустрия, работеща икономика. Та, питай мангала Костов защо съсипа индустрията, питай също Фил Димитров и Жмульо Жмулев защо унищожиха селското стопанство. Щото, кретен, нито една държава и населението й няма да оцелеят само с доходи формирани от данъци, такси и заеми. Ясно! Много лесно, тъпако, се съсипва икономиката на една държава, но после трябват десетелетия, за да се възстнови. Пък и целта не е такава - тук трябва да населяват тъпанари като теб, дето не знаят какво искат, подскачат първосигнално като им подсвиранат и не стават за нищо друго освен за пушечно месо, прислуга и бели сексуални роби. Опитай да задействаш сивото си вещество ако го имаш, иначе те чака ужасно бъдеще.

Това не е вярно!Правителството не знае какво е необходимо,защото няма опит и просто не разбира от икономика.Особенно пък премиера,чиято фантазия не може да надскочи кафетата,водата и цветята. И Дянков,уж висшист,не прави разлика между ИКОНОМИКА и ИКОНОМИЯ.Но натрабва своята простотия по нагъл и полуграмотен начин,защото кризата си отминава сама.И без такава карикатура за министър на финансиите.Сигурно точно това са му казали и учените от БАН.

Важното е отвън да ни ръкопляскат и да са доволни. Това,че социалните плащания като майчинство,детски и болнични не са платени, щото нямало пари за Дянков не е от значение. И има наглостта да се появява и да дрънка глупостите си!

Дянков, Дянков, мълча си една-две седмици и пак започна да приказваш. Защо не си гледаш министерство ми все рипаш да се изказваш!!! България и магьосник да си не можеш да я оправиш за няколоко месеца, кой те бие през устата да обещаваш такива глупости.

Комунистическата пасмина се събудила и е започнала да пише.

АМА ОЩЕ НЕ Е ДОШЛА ЗИМАТА НАЛИ

Готин тип!

великата икономически мисъл на орешарски в стоте лева на 25.12.08 при пенсия 60 евро ли се изразява и изчезването на 2.5 милиарда в същия ден, ма ти това не го помниш, а даже и не си го чул по БНТ националната ви телевизия. И Европа не желае да има в границите си аутсайдери с 60 евро пенсии, ма като сте тъпи и неграмотни и с изпилени мозъци така ще врещите глупотевини

Хер Флик, за 800дни ли? Таз попара я ядохме веднъж....втори път...нема да стане.

..Ние правим добър бюджет, който се оценява отвън...Докато има такива продажници като тоя, дето опазват националния интерес на България, така че да бъде одобрен отвън-...така ще е.Как можеш да правиш бюджет на държавата и да съдиш че е добър, по това че чичо на жена му от канзас е казал че е добър.Затова народа да го духа, а в САЩ даа са доволни

Тъп въпрос: Ако наистина предишното управление е оставило толкова тежко наследство, как е възможно то да се ликвидира буквално за месеци? Нещо не разбирам....