Берлускони се предаде и подкрепи правителството, което искаше да свали

Италианският премиер Енрико Лета получи вот на доверие с голямо мнозинство в Сената, след като опонентът му Силвио Берлускони се отказа от опитите да свали правителството малко преди гласуването.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони се предаде и подкрепи правителството, което искаше да свали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

исторически момент за Италия -под натиска на общественото мнение политиците се обединяват за да формират стабилно правителство, на което се възлага много.

Гледам, на КОМУНОИДНАТА СГАН все още Борисов им пречи... Да ги успокоя, занапред ще ви пречи все повече, особено като започнат хората да сравняват делата на "Бибко" с делата на КРАДЛИВАТА СГАН, която в момента ни управлява. Ето, имате властта, аз искам до 2-3 години Магистрала Хемус БЕЗ ТОЛ ТАКСИ, Дунав Мост 3 и Тунел под Шипка. Да видим какво ще свършат КРАДЦИТЕ... Защо ли знам предварително, че друго, освен КРАЖБИ няма да видим? Как мислите?

Бойко е бита карта. Хората са казали, дай власт на един човек и ще го разбереш колко струва. Разбрахме го, нищо не струва. Сега ако има малко акъл ще се поучи от примера на Берлускони - италианският Бойко!

B българският вариант, сергей внезапно получава катариз2 и подкрепя бб

Нарекъл си се гражданин а всъщност си един абсолютен Селянин при това Смръдлив и Прост. УЖАС

Очевидно този ГРАЖДАНИН принадлежи към герберунгелската СГАН /това му е любимата дума/, която е изметена от държавната хранилка.

Берлускони трябваше да направи последен опит да свали правителството и да завземе властта. Властта е по-право на този, който успее да я завземе.

ех ма кож ти е казал че берлусца е взел власта....:) прочети малко и ще видиш че грешиш. берлусца е само един дидко кожто не иска да отиде в затвора. ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

червена чукча не чете, тя пише!

Ето - това се казва разумна постъпка! Браво! Нека приятелчето на Силвио Берлускони, нашия Бойко Борисов, с когото така братски се прегръщаха, да вземе пример от него и да се откаже вече от безсмислените си напъни да свали правителството!

Не може да има разбирателство с КРАДЦИ!КРАДЦИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА. С тях трябва да се занимава Прокуратурата, следствието и съда!

Германския посланик защо нищо не казва за медийната свобода в Италия? Или както винаги сме свидетели на прилагането за пореден път на двоен стандарт

Италия по това си прилича с България че е много зле. Както сме и ние. Даже да не кажа, че в известен смисъл са много по-зле от нас. Особено що се отнася до правосъдната им система. Там вярват във врачки и вещици, мистични ритуали и спиритизъм!

Италия е сред най-развитите страни, няма никакви проблеми и т.н., пък България все критерии не изпълнила все сме черна овца в ЕС. Като не ни щат - ок, да правим референдум и толкоз. Ако навремето бяхме направили балканска федерация никой нямаше да смее да ни закачи - нито Съветите, нито Запада. Сега просто сме унизени

иска ти се ама не е по зле от бг ама не. духаж супата :п *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тиквения цар да вземе пример от него.

Руиз

В близкото минало имаше европейски политици, които всяваха респект: Маргарет Татчер, Вили Брандт, Хелмут Кол, Франсоа Митеран, Жорж Помпиду, Роналд Рейгън и още други. Берлускони спада към политиците от чужбина, които уважавам!

наш бибчо да вземе приме от един по-голям от него мъж.

И тук ли започнаха със заглавия тип днес бг и седем дни, все едно отварям блогове, а не сериозен сайт.

А-а-а има накъде да падат, още не са тип Blitz или разните news. А иначе новинарските блоговете на сериозните хора на запад са много по-качествени от цялата БГ жулналистика. В България за съжаление най-добрите блогове за майтапчийски. Сериозните блогове да пълна боза.

БОЙЧЕТО СВОБОДЕН ЛИ Е ОЩЕ ?

Човек, който се отказа от интересите си (или поне от някои амбиции) заради държавата. Освен това, е голям *бач и бизнесмен - по чист от нашите. Браво.

"На Италия и трябва правителство" което да има нагласата да връща два трилиона евро външен дълг. Към това се е засилила с гигантски стъпки и България.