Берлускони пред парламента: Подхлъзнах се в банята

Италианският премиер Силвио Берлускони съобщи, че ще премине медицински преглед, след като паднал в банята и си ударил главата, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони пред парламента: Подхлъзнах се в банята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тоя дядо защо не се оттегли и само да си пие лаваззата.... стига се е доказвал! толкова много неща е объркал и това не му е първата "пързалка".... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако си бяхме правили социализма както трябва и бяхме спечелили студената война,сега тия италианци щяха да ни берат доматите с колчетата в ТКЗС-то за парче хляб и фургон на полето

bira_more

Акото цапа гащи и мерише лошо. СоциализЪма добре не може да бъде направен. А ТеКеЗето - е идеално само за кражби.

"Социализмът" е успешно изграден в западна Европа т-н. welfare state признати да най добре изградената правова и социална държава в света. Иди в нашия сайт да се запознаеш с дефиницията на welfare state направена от нас на най-развитата Финландска държава.

Абе само поговорете с някой-и друг обикновен данъкоплатец в Италия ! ... Хичкок и Луи дье Финес ряпа да ядат .

ще ги видим от сега нататък, като се приложат мерките за икономии. Италиянците не си поплюват да правят революции..Ще забравят набързо и Хичкок и Луи дье Финес...

Имате право -- съобразно скромната ми извадка българите и италианците са много близки и по нрав, и по отношение към реда ... Е, и по някои специфичности на някои учещи-се-за-управленци де .

Дядо, къде виждаш Идеята да повтаря плиткоумното и съзнателно дезинформиращо заглавие на тази статия. То показва нагледно как медиите поднасят информацията до читателите си. Репортери без граници четат само заглавията на българските медии и от там си направиха заключението че е българското медийно пространство е най- лъжливото и мафиотско в Европа!

Не те знам, колко си "коце", ама явно си дядо! Айде стига ни занимавали с дъртаците-педофили, бе, как не ви е срам. Нека си ги избират, и без друго скоро гръцката криза иде и на Апенините. Крайно време е да си гледаме "нашата къща", че няма кой друг, ако не си помогнем сами. Не ги ли виждате какви двуличници и грандомани са, с двоен и троен стандарт за тях, околните и нас. Дайте да си кажем "Приятен уйкенд!" и повече настроение, бъдете с приятели и фамилиите си на хлад и да сме живи и здрави напук на завистниците и подигравачите.

Значи сега Идеята станаха дъртаци-педохили, двуличници и грандомани са, с двоен и троен стандарт, ще докарат гръцката гриза на Апенините. ....Ха ха ха, да ти имам мутренското мислене. Дори от родителите ви -италианската мафия на Берлускони сте с две класи по-долу...

Сега ще почнем пак да търсим под вола теле. Подхлъзнал се човека... На всеки може да се случи. Даже и на тези от "ИДЕЯТА". Чудно ми е как пропуснаха да обвинят за това "американския неолиберализъм"-любимата им тема.

Слаба политическа ракия си Дядо Коце. Не може де мериш с идейни противници като ИДЕЯТА. Нищо не си разбрал от техните тези за неолиберализма и върховенството на кокона. Вие само си служите с маниера на старото ДС: случайно подхлъзвате в банята, заливате с киселина от ревност, умрял от сърдечен удар сиреч и после ги обявявате за случаен инцидент.... Българите ви знаят тези маниери до зъбките, знаят също ,че сте издънки на старата политическа полиция от старото ДС ,която първа стана слуга на новите политически партии и техните мафиоти.

В последно време възприехте маниера на по-големия брат, да се саморазправяте с политическите си противници със секс скандали. Да, ама Европа и тя ви знае много добре заедно с мутренските зъбки. Българската мафия е известна в цял свят. Дори по-големия ви американски брат, дето ви е дал новия морал, раздава американско гражданство за 24 часа срещу 1 милион в зелено, пази ви в офшорните си зони крадените от народа пари, е отегчен до смърт от вас. Отвратителен форум е този на Дира, допуска нерегистрирани мутри тук да си правят гаргара с другите. И модерагорите играят с тях, лика прилика са.

Много шум за нищо.. Със какво пък толкова предизвиках гневати баба Коцевица? Що така бе адаш? Разпенила се рано сутрин, квалификаций раздаваш... Я, по спокойно. ДС, Мафиоти,какво общо има това със случая? Смехотворно.

Дядо, къде виждаш Идеята да повтаря плиткоумното и съзнателно дезинформиращо заглавие на тази статия. То показва нагледно как медиите поднасят информацията до читателите си. Репортери без граници четат само заглавията на българските медии и от там си направиха заключението че е българското медийно пространство е най- лъжливото и мафиотско в Европа.

И сега, като се е случил този дребен инцидент, трябва да злорадстваме ли??? И той е човек като всички нас! Не, аз не го мразя. А вие всички си го наричайте както си щете. Това няма да ви спаси от подхлъзване.