Фалшив сигнал за бомба затвори за няколко часа столичен мол

Евакуираха посетителите в The Mall на бул. "Цариградско шосе" в София заради фалшив сигнал за бомба. Магазините бяха затворени няколко часа.

Обратно в новината

Коментари - Фалшив сигнал за бомба затвори за няколко часа столичен мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МРЕТЕ БЕ! СПРЯХА МИ ФИЛМА ДАДОХ 12 ЛВ. ГЛЕДАХ 5 МИНУТИ И МИ СПРЯХА ФИЛМА МРЕТЕ!

Това е сигнал от някои от персонала на мола, на когото му е писнало да прекарва празниците си на работа без допълнитолно заплащане .

Слава Богу, че сигналите са фалшиви, защото и охраната на мола и организацията по евакуацията са също толкова фалшиви. Тълпяха се хората на ескалаторите, блъскаха се, докато никой не ти показва служебните изходи, които са абсолютно празни. Три часа не можаха да решат пожар ли е, изтичане на газ ли е , а на края в новините казаха - бомба.

полезни практически упражнения за населението и за полицията, защото и едните и другите много затлъстяха, а това не е полезно! движение е живот! бъдете благодарни, че някои ви раздвижва!

Ти си пълен кретен.

ТЪПО е ,ако е практика

Hеобходим е много, много строг закон за такива безотговорни малоyмници ! Hека този малоyмник направи това примерно в USA ! бедна мy е фантазиaта какво ще си полy4и .

Ще го закарат в Гуантанамо ли?

Е що развалихте съботния шопинг на провинциалистите,да се домъкнат пак в неделя

Най-тъпото е ,че имаше концерт на малки деца и ги изкараха навън,на студа по къс ръкав , те бяха много уплашени . С това шега не бива.

ха, това е доста тъпо, аз не бих си закарал детето да пее в търговски обект.

така се създават малки молоползвателчета и молотъпунгерчета

ами това не е същият Мол,в който е сниман сериала Стъклен Дом?!Или нещо ми убягва?

Bell

Конкуренцията не спи!

Прав си. Това е най-приятният мол - сега там е като приказка и има невероятни забавления за децата. Жалко че някакъв изрод е изтормозил хората. Бих искал полицията да издири виновника и да публикува името и снимката му! За полагащото се наказание ще се въздържа от коментар.

къде ли са се завлекли софийските и околософийските селяндури тогава?! друго си е да погъзарееш в мола :)

Заврели са се там,където и Бургаските и Варненските и Майнекенските селяндури се завират. То поне Софийските селяндури не ходят като годени цигани или с анцузи по моловете

Някое тъпо копеле го е направило! ВЕрвайте ми! По тия места нормални хора няма - подрастващи-идиот4ета или кретени, които после ще се хвалят какъв парцал са си купили от МОЛ-ааа... Това си е пера4ница на кинти, а и тоя грък, дето уж е собственик си е мафиот гре4ески!

Всеки ден трябва да е така

Хахахаха , отлично, даже много добре! Утре и всеки ден по един от другите МОЛ-ве , а дано всеки ден.

Браво, тъпо и неуко племе! Никога не съм се съмнявал, че ти е трудно да разкараш линейка, ей така... да вдигнеш на крак пожарна, полиция... Жалко, че не намираш друга посока, в която да насочиш идеите си.

У нас НИКОГА досега не е имало случай на заложено взривно устройство и някой си да предупреди за това. Не ни е в манталитета. Щом е заложено, значи трябва да гръмне и да си направи мръсотията сред пълен шок и изненада. В други страни се случва вярно да предупредят, но не и у нас. Затова всяко предупреждение тук може да се счита за 100% лъжа.

Братя, не купувайте! Не купувайте от Мола.

грездея за кой да е МОЛ.Дори не ми е интересно да вляза вътре:)

И какво значи на български МОЛ. Спомням си за Материално Отговорно Лице/МОЛ/....ма там кой за какво отговаря...:))

Да видим кой е бягал от часовете по химия :)

Идва от английски: mall - търговски център.

кино Арена, загуби 20,000лева от билети... и пуканки по 3лв/кутията...а,седалките строшени и мръсни!

АБСУРДИСТАН-едно обаждане и се опразва най-атрактивния МОЛ

Екстра!Молците( новите софиянци) са се разбягали!

Ти от кои си, че някак не става ясно. От Овча купел, Малинова долина, Красно село и т.н. Все градски имена, мегаполисни.

Седя си в другото крило на панелния ми замък и си пия греяната ракийка макар ,че още не е стегнало студ,от миникухнята жена ми нещо трака съдове- значи все ще измисли нещо да сложи за вечеря ,а в София в някакъв мол паника и зомбираните търчали на вън през глава ...Дреме ми...

dirddd@

Още мол-ове да се строят, още. В това ще се изразява борбата за клиенти, явно.

Тия от МОЛ-овете ми приличат на роботи, безмозъчни андроиди , лунатици, които като на сън ходят, опипват, като мравки пъплят насам-натам. Зомбита. Пешки. Пионки. Кукли на конци.

Като те гледам и ти от библиотеката не си излизал.

Хахах, пред новогодишно се "почнаха" моловете ;)

Другари от прости по прости, така наречения "дед Мороз" е олицетворение за края на годината и прехода към новата. А обичания от вас "дедо Коледа" на какво е олицетворение. То и за двамата няма сняг ,така че "дедо Коледа трябва да дойде от Лапландия пеша с тротинетка. А сега да обясня за най простите. Според календара на великите Маи годината има 360 дни при идеални условия за въртенето на земята, т. е. това време е сметнато от онези отгоре. И папа Григорий е взел тези дни за край на годината и "дедо Коледа". А останалите 5 дена какво правим. Ще гърмят заводи, какво ли ... защото те са сатанински дни.

Някой мъж е прибегнал до отчаяната мярка да подаде сигнал за бомба, за да може най-после жена му да се прибере у дома, вместо да виси в МОЛ-а по Коледните намаления, харчейки заплатата му в аванс.

И без това в тия МОЛ-ове има само нискокачествени стоки на завишени цени, кофти храна, тъпи филми.

Защо ги евакуирате бе ? Посетителите на тези "МОЛ"- ове хора ли са бе? Изгъзени жрици на любовта, силиконови префърцунени кокони, напляскани с 5 кила латекс и грим по лицата, снобари с промити от реклами мозъци, новобогаташчета, гейчета, тъпи мутри и мутреси с влажни, нищонеизразяващи очи....Само кал, кал, кал....!!! Освен това- стоките в тези молове са 90 % от китай-само етикетът с марков , а мутрите и техните силиконови кукли си мислят, че взимат "оригинално"....Да се смееш ли, да ревеш ли...

ти май в мол не си стъпвал през живота си

Абе човече,защо се излагаш,излез от селото си и ела виж каква красота и светлина,какъв лукс и вкусни ястия.Не е нужно да се купуват дрехи,а само да се докоснем до европейския вид на обстановката пред празниците.Аз не съм млада и жрица,но ми е приятно да ида с децата си и да се възхищавам на украсата дори.А ти си стой в кошарата и се радвай на пърцуцата и наденицата

ВКУСНИ ЯСТИЯ в мол!Това е ОКСИМОРОН,драга,а представата ти за лукс се изчерпва с обстановката в мол?....?

хе хе, пич, от скоро живея тук и искам да ти кажа, че това не е град, нито столица, а кочина. не ме кефи. мръсно, шумно, в носа ми само сажди от дизели на тарикати като тебе, дето като дремят по един час на ден в задръствания и си мислят, че са станали европейци. цените - по-скъпо от лондон бе да го ева ? тъпо.

само "пърцуца" не разбрах какво е? с останалото съм съгласна.

Хайде обратно на село!

Стою

А тия дето работят там -кучета ги яли, така ли?!...

Това са само руски терористи.Те не искат да празнуваме с дядо Коледа , а само с дед Мороз

до демократ;това е воина на моловете,а те на кои са-незнаем.Но ти ако си от партията на Баи Шиле,може би знаеш!

По всяка вероятност става дума за поредната комунистическа провокация с цел сплашване на хората, внушаване на несигурност и опит за дискредитиране на демократичното правителство!

Ти си тъпо и ограничено същество, което гледа само светлинките на мола и понеже е безсилно и страхливо да каже, че благодарение на демократичното правителство не може да припари до касата, му е останало само да плюе. Че са номера на конкуренти е ясно, ама не бива да е храна на изроди като демократа, дето се е изходил по темата. Тъп, беден и грозен, това си ти. Бягай да гласуваш за тикви.

На13 декември 2013г в17ч пак имаше сигнал-фалшиф-това е с цел хората да не ходят2-3дни там.Знаете ли,колкозагуба на оборот е това

Молове...ден,година храни...

Мамасита! ........Санта Клаус! ЧЕСТИТА КОЛЕДА! НЕМА СЕ ПУАШИТЕ, ХАЯСКО ЧЕ ГИ НАМЕРИ И ОКОШАРИ.

''Мамасита, донде еста Санта Клаус'' е текста, само информативно, че ме развесели как си го вмеатил към новината.

Кой ти каза,че са от БСП,аз мисля,че са малоумници от твоята партия драги!Защото в БСП боклуците значително са малко,но в другите партии се увеличиха многозначително!Нагаждачите от БСП,дойдоха при вас и както виждаш са гладни за зулуми!

humfry

С премиерата на последния филм на Питър Джаксън започва и една друга премира - Битката на многоцветните молове. Дано да няма жертви и всичко да остане само на ниво телефони.

Никакви жертви няма да има, ако някой искаше да гърми нямаше да се обажда.

Ей,тия от бсп отидоха в опозиция и огладняха ,започват заплахите!

Едно му харесвам на тиквата,че покрай него разбрахме колко ви е бройката на тъпанарите в България

Ей го комсомолеца, гузен негонен бяга.

Що не заплашат Люлинското недоразумение?

щото там никой не влиза.

Що не ме заплашват мен с бомба?Щото си седя у нас и не конкурирам никой. Дреме ми,че плашат овците по моловете, дето се блъскат като говеда.

Седи си у дома, люпи семки и това е...Да ти имам живота...

Жал ми е за теб, щом Мола ти е единственото развлечение в живота!

Явно по-към ринга трябва да се ориентираме...

дела, дела и пак дела! това ни трябва! стига с тези празни думи! у нас вече никои не разбира нито от устно , нито от писмено слово!

звучиш като комсомолски секретар или някой диктатор като путин

Тези дето не са на власт имат пръст да не е спокойно в страната, тези които не ни мислят доброто...всеки се досеща.

Не верно, боковистите ви страхуват, ние ви освобождаваме! Не чети Дарвин, чети Доган!!

Много молове се навъдиха и почнаха да си правят номера едни на други.

отвори наскоро на околовръстното! Да ти казвам ли кой го финансира?

и кой?

Войната на моловете започва.......

бомбата защото освен сандвичи друго в тези молове не се купува

да се разхождат и на вън

а който иска да пазарува?

,че има какво да купиш от там ?

хаха , обичаен ден в шопско!!!

на село е спокойно

като изключим циганите които ви взимат здравето

a