Сидеров: ВМРО и НФСБ анулират управляващата коалиция, ще питам Борисов какво мисли

Лидерът на "Атака" заяви, че колегите му са в "инфантилна фаза" и демонстрират "комплекса към родителя, който е създал нещо"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващият отсвирен ще е по-малкия. Дано В Симеонов да го е разбрал, та да гледа с отворени очи как идва края. :)

Волен най- много се страхува народа да го забрави... та и лошата реклама си е реклама. Старите циркови номера за да е в устата на всички.

Борисов няма какво да му мисли , веднага има заместници на Сидеров , Шкембе Воеводата и Симеонов , ДПС чакат и дочакаха да влязат във властта , и това се вижда . А тези тарикати / да не говорим за Сидеров , който с НИЩО не блесна в управлението , а само търси конфликти / , да духат супата !

Волен щял да се допита до Слънцето?! ... Изгоря патриотът, изгоря...

До вчера фикуса плюеше по Борисов, а сега му стана пръв близач. Егати и голия плужек.

Той плюеше и по ДПС , и с/у солидна сума , Сидеров ги подкрепи за областните управители ... ЕГАТИ П-А-Т-Р-И-О-Т-ъ!

Рано го отписвате Белия. Ще отиде при ББ, ще се пазари, а после може да отиде при Цвък в новото НПО. Нали си спомняте кой е българския Де Гол изгрял на хоризонта ? Яка пари има там, а Белия знае как да се пласира около казана.

"ВМРО и НФСБ се държат инфантилно затова ще се оплача на тате (Борисов) да им издърпа ушите" :) Воленчо осъзнава ли въобще как изглежда отстрани?

Възможно е патриотите да са решили да изклатят Бобоцко. Възможно е Сидеров да се разбере с Доган. И в двата случая започва сериозна подривна дейност и мутрафон може да не завари избора на нов главен прокурор. Интересно!

Какво му е науправлението? Това са нормални неща за демократична държава като България която за десет години влезе във водещите страни на ЕС. Какво лаете срещу Бойко? Мутра бил! Ами по добре защото се е наял преди време и вече иска да гради.

Мутра наяждане няма. Има зависимости, мръсно минало и драпане за властта на всяка цена, защо без нея си е пътник за онзи свят.

Интересно извърлиха руския агент, на бсп направо им избиха зъбите, какво следва?!

Болене,кой те брои за жив, пък теб бе ?

управление да се правят на две и половина....това вече не е управление. Никакво коалиционна програма не може да ги спаси....те будят вече нещо повече от насмешка.

Идва ред и на най-дебелия "патриот".Тия обединени смешници, използващи гръмки фрази, паднаха в канала.

След 18-сет,предавания преди финала на едно Шоу,ще разберете кой ще замести Сидеров,без да ви го казвам.

На всички ни беше ясно още от самото начало : управлява ГЕРБ с ДПС . А на патреотите им подхвърлиха някой лев , областен на София , агенцийка ( за БГ паспортите -със скандала ). И Боленчо забрави за НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ ЗЛАТНИ КОНЦЕСИИ , които на практика го вкараха във властта -точно както в приказкатаза стълбата ....... И млъкнаха патреотите повече не им се чу гласчето ( особено на Боленчо)

"... Сидеров коментира решението на партньорите си от "Обединени патриоти" ДА ГО ОТСТРАНЯВАНЕТО от председателския пост на парламентарната им група." Дирници, ко туййй?! Поредната недомислица на пишман редакторите ви, нали?

Истината е че Сидеров си заминава по нареждане на Борисов,и на негово място идва Слави Трифонов,това е колкото и да не ви се вярва.

И как точно ще дойде Дългия, без нови избори? Но много ми се иска, наистина Трифонов да влезе в политиката и да направи коалиция с гробарите. За да разберат всички наивници, които се вързаха за субсидиите и които смятат, че един нямащ висш шоумен може да оправи България, колко са се лъгали. Дано!

Идва ви края на всички.

Сидеров: ВМРО и НФСБ анулират управляващата коалиция, ще питам Борисов какво мисли Сидеров оттече в канала на историята като политик,надявам се завинаги. Скоро ще го последва Симеонов и неговата партия.

А скоро и Борисов и Пеевски..

Жалък си. Изменчив си. Не струва пет пари.

Късно е, чадо ;) Борисов не мисли, Той вече е го е измислил - направи една "заменка", ти падна, друг те смени и толкоз - какво значи някаква си "патерица", когато за тази чест си има цели 2 резервни;))

То като се позамислим и то малко, те и тезе т..нар. коалиционни партньори не трябват. ТОЙ вече си има ДПСл

Аз имах предвид ДПС и Воля като "патерици", удостоени с честта да Го крепят;)

Тя България приключи и българите се изнесоха, останали някакви алчни хиени да се карат коя да доизяде оглозганият кокал. Всичко свърши, не разбрахте ли?

В далаверата двама министри и председател, всеки си беше гушнал баницата, но след динената кора за Валерко, дойде денят на дългите ножове и за Воленчо.

Ами така е тате, като си започнал да се напикаваш.

Болен какво има да пита боце? Нали Болен е шеф на атака, или остава снишен и цица до следващите избори или напуска обединени патриоти и ги оставя да се оправят както могат.

Хайде оставка. Радев назначава служебен кабинет(Охаааа, бати кефа) Ф-16 на буклука. Бързо спретва едно договорче Грипенче. Наесен избори 2 в 1. Нинова Министър председател, напускаме НАТО и ЕС - УРААААААА!

За какво ни са Грипени, като ще излизаме от Нато. Направо нови СУ та. Те ще ни ги Дадат за рубли на тънка цена.

Безплатно ще ти дадат среден пръст.Дебел.

тия в Карлуково пак са изпуснали лудите идиоти и тук се насират с техните фантазии,а бе селски тъпанари не разбрахте ли,че сте МИНАЛО и никой не ви брои за живи вече той тъпанара се надява на предсрочни избори....явно има предвид нов пленум в БСП-то:)))))))))))))))

Няма никаква разлика дали Атака или ДПС ще крепи сегашното управление.

воленееееее,оближи си пръстчето златно дето го подаваше на тия дето ти платиха да клатиш,нали знаеш къде го завираше