Сидеров: Президентът да каже защо не подписва указа за Маринов

Едва ли забавянето ще доведе до правителствена криза. И президентът не иска такава, изтъкна шефът на ПГ на ОП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волене, президента не е секретарка на Боцето за да му пише укази и да ги подписва!!!;)) Ако, тебе Боцето те държи, на каишка, за да не те Опраска с ония дела дето ти спретна в предният си мандат, президента се отчита само пред пряко избралите го хора почти 2 милиона българи!!;)) Сега, целуваш кафявата дупка, но след смяна на правителството ще си първи от плюещите насекоми!!!;))

Волене вземи че си опресни какви % взе като кандидат президент и тогава белким проумееш че си едно нищо в сравнение с избрания от над 2 милиона българи Президент от който искаш да ти отговаря на тъпните..

Кой си ти бе плужеко Сидераки аки аки,че ще искаш нещо от президента.Само народа може да му поставя условия.

Продажник,помниш ли:"Патриот,е душа дава..."В това сте се превърнали ПАТРЕОТЕТЕ.

Леке си и леке ще си останеш воленчо... И кой си ти бе та да ти дава отчет Президента??Защо не си свършихте работата когато трябваше а сега топите друг за тъпанарщината ви.. Волене ти глух ли си че не си чул кога се връща Радев????Воленчо ти тъп ли си че си забравил кога сте пуснали искането си до него за указа??? Подложка си на всякъде стига аванта да пада та даже се не усещаш как вие се договаряхте един месец за нещо дето можеше да стане за седмица а искаш Президента на часа да ви отвори ''парашута''.. Не искате избори защото знаете че и депутатстване няма да видите ама грачите как ''щяло да бъде същото разпределение'' Поне веднъж си защитете пола написан в личните ви карти

''АТАКА'' , фирма на повикване срещу заплащане ! Ползвайте услугите на ''АТАКА'' !

Ех, Сидеров' И тебе Мутрата те обърна с хастара навънка! Е, ти си знаеш ...сигурно ти е било неизбежно.... Обаче вече си бита карта за симпатизантите ти (бившите!) ! И вече само от Тиквата зависи да останеш в политиката - ако те остави да му целуваш сочното трибуквие!

Гусине СидеровЪ , защо Президента не е подписал ? Защото Новият министър е НЕГРАМОТЕН , БЕЗ ПОТЕНЦИАЛ ! Из изявление на Младен Маринов , във връзка с извършено престъпление , когато е Гл. СЕКРЕТАР на МВР : ''По всЕка вероятност лицето е агресирало словесно , в резултат на което лицето е ударило лицето по лицето и лицето е извадило незаконно притежавано огнестрелно оръжие и е произвело изстрел по лицето на което лицето е отвърнало със стрелба по лицето също с незаконно притежавано късоцевно огнестрелно оръжие . В резултат на възникналата престрелка лицето е причинило смъртта на лицето , а лицето е нанесло на лицето тежки огнестрелни рани ''....

Всеки следващ министър , е невероятно примитивен неграмотник !

Това природно недоразумение ..я се скрий бе психясало животно такова...как е възможно и защо продължаваме да си причиняваме това българи...психясали ,мутри и престъпници чието място е в затвора да се кипрят в народното събрание и да ни управляват,срам и позор !

Онова малечкото от контраразузнаването само се подсмихва отстрани и чака новия министър да стане факт.И като започнат да излизат едни неща неща за "министъра" и като започнат да викат,че не знаели и Президента бил подписал направо ще стане трагикомично.Заради това златето натиска по бързо да набъркат Президента в техния бърдак и да го правят съучастник.

Ами нареди му бе, Сидеров, несъстоял се кандидат-президент. Главният секретар ще правите министър, само защото обеща че ще бъде слуша премиера.

бялата златка се взе много на сериозно.

прекалено много

господина духа4ев гледа мрено смирен кукла

Защо да го подписва?.Президентът не е назначавал кой на какъв пост ще бъде.Пък и въпросната личност има достатъчно данни за него.Хората четат.Най вече е известен с белият автобус ,по време на стачката при Орешарски.А и самият той заяви ,че ще бъдел верен на Борисов,а за народа никой не мисли .Престъпността не е намаляла.Способните са натикани в ъгъла.

Нали заявиха че е в чужбина бе ПР.......к

Волене нещо много бързаш ?! Младенчо да не е твое протеже ?!

Mladen4o e mutra I to ot SIC

Сидер Ага духа за пакетче семки.

Президентът Радев не е длъжен да подписва само защото Тиквата е спал накриво или някой му дава тъпи идеи.

Явно атаката на Атака е била към лапачката.. ега се задавите мърши долнави!!!

Абе не ви ли е някак неудобно какви хора избирате да ви управляват, драги ми сънародници. Питам така, между другото, един приятел се интересува. А мъжете да бъдат така добри и да се държат като достойни такива, защото тенденцията да се търси жених от по-смела популация по белия свят главоломно расте. Който не може да пази достойнството си на мъж, гражданин и да милее за родината си, той определено не е способен и да се грижи за семейство и да предава мъжкия си пример на децата си.

Президента не е съгласен Маринов охранителят на МЕТО да е министър на МВР. Герб да не се правят,че не разбират!! Много БЪЛГАРИ също не сме съгласни . Патриоти вече няма в Парламента.

Ето това дразни! Това ли е най-големият проблем? Щял указа да се забави с два дни докато се върне Президентът Радев в България. Голям проблем! Да ви имам проблемите. Общо взето Сидеров е от политиците, които уважавам, защото по много въпроси е точен.С този проблем обаче ме разочарова! Колко по-сериозни проблеми искате да ви посоча? Сигурността по пътищата. Имам предвид протестите във Варна и снощната зловеща катастрофа. Доходи и пенсии на фона на предстоящият скок от 1 октомври на цената на газа. Корупцията! Стигат ли? Защото още могат да се посочат. Това са проблеми! ВМЕСТО ТОВА СЕ ПРАВИ ДРЕБНАВО ЗАЯЖДАНЕ С ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ УМИШЛЕНО БАВЕЛ УКАЗА! ПЪРВО НЕ Е УМИШЛЕНО, А ОСВЕН ТОВА ДВА ДНИ НИЩО НЕ ЗНАЧАТ! ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА КЛЪВНЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА И ТО ЗА НИЩО!

Потърсих някакъв "хубав" епитет за тоя субект, но всичките вече са написани.

Май по конституция президентът не е длъжен да се отчита пред народното събрание, а само пред българския народ, който избира президента МАЖОРИТАРНО. И, като сме започнали да питаме - кога сидеров ще внесе законопроект за МРЗ в размер на 750 лева? Така беше обещал преди известно време.

Причината е, че е в чужбина бе, марди. Дир-а, защо пускате такива провокативни статии, при условие, че се знае къде е президента ?

Когато е получил искането, Радев е бил в България, но явно с Деса са обикаляли бутиците да и се накупят тоалети за предстоящия воаюж и не е имал време за такива маловажни неща!

Сидеров е голямото разочарование на всички патриотично настроени българи.

Волене , слаб си по Президентско право ! Караянчева не се е свързвала с Президента Радев , не истини говори и хули в адрес Президента Радев !!! Умишлено са направили да злепоставят Президента Радев и да го очернят в очите на Българите ! Ние знаем че ГЕРБ само това умеят и нищо за Българския Народ не правят ,а го Унищожават !

ЦЦ го пусна по лайсната. Няма защо да се цапа.

Сидероооов, сега ще се протегне президентът от Латвия с дълга химикалка и ще го подпише, споко бе. Ще настаните поредните безхаберници, дано са последните, амин....

Да, точно на тебе ще ти се обяснява президентът, сопол..

Волене, Селянин си беше и такъв си остана! Даже сега си по-голям селяк! С шеф на МВР и без такъв ,корупцията си тече, телефонните измамници ги е имало и продължава да ги има, крадците си тършуват по домовете ни, катаджиите си допълват заплатите с новите камери . Просто забравяш едно , Волене, всички знаем кой управлява МВР и , кой ти затвори устата с глобите, които трябваше да платиш за тъпотията си , от която няма спасение зя теб!

Няма ли синя каска за този глист?

и усмирителна риза, по-здравичка, че наш Наполеончо е трениран в битките със санитарите.

Защо, защо! Защото е президент дебил, специално подготвен и избран от ЦРУ. Защото същата тая шматка е не по-малко глупава от предишната, но разликата е, че говри само тогава, когато му позволят от Козяк, нищо , че и той говори заучени фрази за да не изглежда естествено глупаво.

Нещо не разбрах ...Сидеров казва какво да прави президента ….Сидеров ,по-добре се скрий !

Кралският пудел на Бойко се изходи по въпроса!Бравос!!!Волене,то това вашето правителство ли е?!?Смешник!!!Вие достатъчно кризи и сами си правите...................

Глей ся, не ти сложих + щото не съм съгласен да обиждат кучетата, като ги сравняват със Сидеров. Те са верни, лоялни, безкориснто обичливи и готови да жертват живота си за семейството... Къде видя в Сидеров подобни качества, та го издигна до нивото на кралски пудел?

нали сте фенове на герб а т ебили за европейско развитите., а европейците ви лазват,че тук няма свобода на словото. Вие самите работите против евроразвитието на България!

:))) Ихааа! Заформя се състезание - между пишешщите във форума и цензора. Кой - кого! Цензорът вече се задъхва - толкова много плювни по неграмотния Сидеров пишат хората, че едва успява да трие... Горкият, явно не разбира, че триенето не помага. Ако не направят шмети-капели и не фалшифицират изборите, Сидеров ще гледа новия парламент само скрит зад някоя обърната маса пред централата на умиращата му партия.

Изказването на Сидеров не заслужава внимание, защото той вече е окончателно бита карта. В тази връзка по-интересно е на какво се дължи тази тотална промяна в ориентацията, поведението и изказванията му в сравнение с времето, когато не участваше във властта- дали само на този факт или и на други, неизвестни нам обстоятелства. И това отново поставя въпросът - когато в цяла Европа патриотичните и национални движения и нагласи са във възход, в България вече няма истински патриотична партия - а идват избори!!

Schilo

СидероФ, хората са ти го казали- човека го няма. Как да подпише?

Ако го освободи и после не го изберат какво ще стане?????

Нарочно спъва работата на изпълнителната владт,затова.къде е като не в в България?

Schilo

Станко, то си пише, ама май не си от четящите?

Чукча писател, той не читател.....

Извън Бг, Станко.

Комисар Маринов бил"много нахъсан "Да става Министър.... Лицето,което говори с.лицето на някакъв странен език-аз ли бях тогава....Лицето....Маринов.... Споко де,шъ станиш Министър! И без помощта на Бялата Златка.

Абе, Волене, не ти ли е ясно, че президентът е в чужбина. Няма да се телепортира, за да ви угоди, калинки, циркаджии и шутове. Ръфайте си суджук и си трайте, че, ако народът се събуди, няма да има вече папо.

Какъв малоумник и клоун е Сидеров в момента!Всички са наясно защо президента не може да подпише указа(защото е в чужбина) и всички са наясно кога ще може(утре),но Сидеров въпреки това решава да се покаже колко му е акълът, като даже намеква за предизвикване на правителствена криза! xD

Ех, Железаров, Железаров, смяташ се за желязо, а излезе, че си Пластелинов.

Ей сегинка Президента ЛИЧНО ще докладва на дрОгаря с оцъкления взор защо калинките на гроб не знаят процедури и законови разпоредби...

АКО ТОЯ СМЕШНИК С 0 ПРАВОМОЩИЯ ПРЕДИЗВИКА ПЕРРАВИТЕЛСТВЕНА КРИЗА, ЗАЧИ ВЕРНО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ! АЙ МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ, ЧЕ ЕЖЕДНЕВНО ВИ СЕ СМЕЕМ НА ПРИКАЗКИТЕ И АКЪЛА!