17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Free speech, а? Демокрация, а? Нанайци...

Никой не обича истината! И на изток , и на запад , и на север , и на юг истината не е удобна!!!

Ne iskat istinata

Човекът е професор, не е служител на СНН. Решили са да не го ползват вече, защото мисленето му не отговаря на вижданията на СНН. Жалки опити на тролове, да изкарат от мравката слон.

"Договорът му е прекратен"... Да бе, съвсем случайно след речта... Ти ли си много тъп, нас ли правиш на много тъпи....

Искаш да кажеш, че медиите имат свое собствено виждане, а не отразяват безпристрастно новините? Не че на всички не ни е ясно това, но е друго да го кажеш, докато се опитваш да ги защитиш. Сам се подхлъзна.

Виждате ли а укоряват Путин че забранявал словото и демокрацията и Евросъюза и НАТО са въздух под налягане

СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В СВОБОДНА АМЕРИКА КЪРТИ МИФКИ. - хахахаа

преди месец друга телевизия NBС уволни Магин Кели, ... заради една реплика за нейното детство, който сметнаха за расистка. Тя каза, че белите младежи се гримират и костюмират като чернокожи по случай Хелоуин.

ако някой български журналист поиска България да отстъпи част от територията си за "свободна ромска държава" няма ли всички да поискат главата му. Палестина е ромският квартал в Израел.

да, прав си! Но ако го уволнят от БГ-телевизията, веднага САЩ ще го защитят с довода, че не е демократично и трябва да има свобода на словото.

Едно е журналист да поиска нещо, друго е да се изпълняват резолюции на ООН...

По некоректен, нерелевантен и неточен пример не успя ли да измислиш? Нищо общо...

Сравнението не е коректно. Израелтяните са пришълци в тези земи. И римската провинция се е казвала Палестина, а не Израел или Сион

Това е разбирането са демокрация на хАмериканците. И е ясен знак за окупираните от Израел арабски територии.

Кой вярва на тази телевизия, чиито рейтинг в Щатите е по-никсък от кулинарния канал. Хората по света се връзват на тази телевизия-партенка, но американците вече са ги разкрили.

Интересно, когато журналистът на CNN Дон Лемон (който е негър) нарече белите мъже най-голямата терористична заплаха за страната, не го уволниха. Представете си какъв вой щеше да настане ако това беше казно от бял журналист. Сега пък се засегнали онези, които предахода Христос за тридесет сребърника... и хоп - уволнение.

Да не би да има изненадани? CNN налагат брутална цензура. Освен с цензура се занимават и с про-американска и про-израелска пропаганда. И с това се изчерпва списъкът на дейностите им.

за какъв антисемитизъм става дума като палестинците също са семити?!

преди да пишете немепости тук!!! Израел е супер демократична и модерна държава, постигнала невероятен успех във всички области на обществения живот и икономическо развитие. Докато автономните т.н. палестински територии тънат в мизерия и безпросветност. Факти: Ивицата Газа е най-бедният район в света - с едва 5 долара на глава от населението месечен доход. Там всеки ден от Израел се изпращат над 200 Тир-а с храна, вода, лекарства, гориво, а електрическата енергия и водоснабдяването на тази Ивица е изцяло осигурено от Израел. Всеки ден от Газа в Израел отиват над 100 хиляди работници, които се радват на високия стандарт на Израел и работят в селското стопанство, строителството, пътищата и туризма. Точно те са против идиотизма на Хамас, който вместо развитие на Газа, дава милиони долари за тероризъм и за тунели под границата. Защото при всеки конфликт те не могат да влязат да работят в Израел и нямат никакви други доходи в Газа. А и в крайна сметка, драги драскачи, вие на чия страна сте: да се дупите по 5-6 пъти на ден в джамиите, с бради до кръста, с жени зачулени и без права, или да живеете в модерен свят???

де ... на Израел му трябваше вода за да подържа създадените от арабите градини и затова най-демократично си окупира водосборите които се намират у комшиите. А навремето Голда Мейр спонсорира шейх Ахмед Ясин, основателя на Хамас, защото искаше да го противопостави на Ясер Арафат пък сега ти ми разправяше че Хамас не ти харесва, междувпорчем Ясин беше убит от израелската армия само седмица след като обяви че Хамас се отказва от военната борба;)

и го уби израелец.

Ами да се бяха съгласили с малък израел през 48 и всичко щеше да е ок, а сега вече 70 години арабите ядат бой от братовчедите си и няма Палестина.

демократура и свобода на словото. затва ли скачахте дибилии:)

Сещам се защо един познат, наричаше САЩ първата еврейска държава. Изреал е втората. Има решение на ООН с което е създаден Изреал и заедно с това арабска държава. Не е наричана тогава Палестина. Палестина е региона върху който е цвъкнат Израел. В началото евреите там са били 10%, но идват от чужбина. Но непризнаването на Палестина би трябвало да е равнозначно на непризнаване на решение на ООН и съответно непризнаване на Израел, което е по същото това решение! Имало е вариант да направят Израел на територия на Нигерия.

история трябва да ни обеца на ухо... Идват накакви си от някъде, почват да правят атентати срещу местните и действащата в момента английска власт, докато в един момент преставата да се ограничават само с атентати и започват да колят местните... Почти като "мигрантите" дето ни натресоха напоследък.

Всяка крива линия успоредна на Вашингтонската е права.Който не знае тази теорема ще бъде уволняван. И забравете какво пише в конституцията.

Свобода на словото. Виж терориста Кашоги свързан с предната власт в Саудитска Арабия и Мюсюлмански братя, си работеше там без проблем.

Тоз как са е объркал хахахаххахаха

са в позицият на ссср от кроя но 80- те годинини.Там тече перестройка каато за съжалиен може да се окаже катастрофална.Все пак нека да "преболедуват синдрома" на хартиеният тигър.За совобода на слово и демокрацията там никога не е ставало и дума поне на практика.Иначе на хартия и по документи -те са най големият и силен тигър ама от картон.

А, че то същото като в Северна Корея.Не беше ли САЩ стожер на свободата.

Никой не може да каже и дума срещу евреите и да не бъде поне уволнен! Защото има и по-строги мерки, ама в случая се е разминал само с уволнение. Късметлия! ;-)