Още 197 закъсали български граждани се върнаха от Швеция

197 български граждани, пребивавали в Швеция без трудови договори, са вече у нас и пътуват към родните си места, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Още 197 закъсали български граждани се върнаха от Швеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе стига с тези мърляви цигани! Отидоха в Швеция, да за окразат Стокхолм, да сканзализират гражданите там с пораоя кражби по домовете, като отвързани диваци, като варвари и хуни, аа вие ни занимавате с идиоти! Тези катунари направиха България за резил, освиниха името й, пишат ги българи - тези черни изродени грозници, за които престъплението е начин на живот! Докога станата ни ще толерира видимо ненормални и напълно безотговорни натрапени ни граждани от чергарски тип - ненужни, многобройни, опасни за нацията косовски копия на една задаваща се със страшна сила криза. С топорите, ножовете, нападенията, изнасилванията, бандитските актове на разруха на държавата ни и на плащането на безумията им с парите за нашите деца и старци?

че циганите са неизменните гласоподаватели на комунягите и това всички го знаят. ББ направи грешка, че им плаща да ги прибере. Щяли като се върнат да си платят разноските - отумрял писмо. Нямаше ли някакъв законов начин да останат там. Нали ЕС плаче, че не сме си интегрирали циганята. Ами да ги интегрират те.

НЕ СМЕ ГИ ПРАЩАЛИ,ЗАЩО ДА ГИ ПРИБИРАМЕ?ОМРЪЗНА МИ ДА ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ ИМ.

браво на брадчедите и те решили да подпомогнат буджетат на батман ама както винаги за сметка на нормалня данакоплатец не сам расист но не обичам цигани и негри *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Циганите не са българи! 12:25 Неделя 29 юли 2012 Няколко дни бяха нужни на Стокхолм, за да пропищи от "българите" - нашите неканени гости от Бангладеш. За нула време направиха тараш на шведите, всяха ужас у хората наоколо и прославиха за пореден път страната като циганска, дива и варварска. Каквато си е под лидерството на един простак като Борисов. Платихме екскурзията на мангалите с нашите стотинки, с хляба на децата ни, и отново прибрахме тази тъмна маса, за да не плаща тя данъци, такси, блети, осигуровки. И за да повтори набега - след Франция и Швеция, иде ред на Швейцария. Но това е друг тип страна и там наистина ще има и бой, и съд, и глад. А ние продължаваме на проституираме политически с тази тъмна неграмотна реакционна дива маса, за да може ГЕРБ с неговите милиционери отново да ни потопят в Средновековието си.

др.ОТ ГЕРБ ТОЗИ ИЗРАЗ КОЙТО ПОЛЗВАТЕ"БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ" ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА.РЕДНО Е ДА ГИ НАРИЧАТЕ - ЦИГАНИ.ЗАЩОТО ПО ТОЗИ НАЧИН ВИЕ ОБИЖДАТЕ МОЯТА САМОЛИЧНОСТ.

MIRAGE

Като няма боровинки да берат желязо.

Да поправим написаното в статията, което е явно несъответствие с истината! Не става става въпрос за български граждани, а за мангали! Интересно, а ако група български граждани се беше оказала в такова положение, каква ли щеше да е реакцията на упр. Може би в крайна сметка да помогнат, но с пари назаем най-много, които българските граждани чинно щяха да върнат! Но за мангалите е друго. Това се нарича етническа нетолерантност, де го сега оня,хелзинкския?

стига с тези "балгарски граждани"! на всички ни е ясно, че това са цигани, за които се полагат трогателни грижи от мафиоцката даржава, в контраст с геноцида кам балгарите. жалко, че още не се е появил балгарскя хитлер за да изчисти балгаря от тези паразити приматин, но това е предстоящо, защото циганскя тормоз ескалира. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

d4

Забравих да добавя.... След като регистрирани и подсъдими СВОБОДНО напускат границите, какво остава за знаковите престъпници??? Добре, че са се сетили при влизане на мангалите в РБългария поне да направят справка в системите.... Малоумна работа. Хвала на другаря Цв.Цв.

d4

А ти какво искаш.... Да напишат, че част от мангалита са криминално проявени ли?? И че аз и ти им плащаме масрафа?? Много боровинки има в Швеция, ей... 2000 мангала берачи не могат да се оправят...