САЩ: Чатаев е свързан с обезглавени български шофьори

Чеченецът Чатаев, заподозрян за организатор на атентата на летище "Ататюрк", е свързан с отвличането и обезглавяването на двамата български шофьори в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Чатаев е свързан с обезглавени български шофьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решение 126 от 21.07.2011г. по ЧНД 370/2011 година на Апелативен съд Пловдив и Решение 142 от 1.07.2011г. по ЧНД 386/2011г., на Окръжен съд- Хасково

С две думи - зад "световния" тероризъм т.е. неговата основа са американските неправителствени организации Амнести, Хелсински комитет, Доктори без граници, разните ми "институти" във всички форми и най-вече ЦРУ. Защо ли? Елементарно, ако ползвам опита на бг-премиера - така боклуците, престъпниците и затворниците от Европа са колонизирали Америка, после така са я и корпоризирали...мутра-застраховка-милиардер...

Кой изгуби парички?

САЩ може само да се опитва да насажда омраза и раздори, защото така им изнася! Първо да си признаят за взривяването на кулите! А да не дават мнение на което никой тук не вярва!

САЩ : Чатаев е свързан с предаването на В.Левски, с отглеждането на Г.Димитров и Т.Живков, с падането на комунизма, с влизането ни в НАТО и ЕС. пп. велик човек се оказва тоз Чатаев :-)

В тогавашното си качество на външен министър, Соломон Паси беше казал, че България не преговаря с терористи (имайки предвид отвлеклите двамата български шофьори). Какво са правили по случая гражданинът Паси и проповедникът Паси, няма абсолютно никакво значение.

Такива терористи руснаците ги преследват по целия свят и ги елиминират, а нашите ги пускат безнаказано и им дават статут на бежанци, щото били се борили против Русия и Путин. И после терористите се обръщат срещу САЩ, ЕС, НАТО и правят атентати в Европа или другаде. Е, как се чувстват сега службите и политиците? Не им пука вай за убитите!?! Това е свръх-цинизъм!

нашите не са му дали сатут на бежанец. австрийците са го направили. поради тази причини всяка страна-членка на ЕС не трябва да го предава на руските власти. нашият съд е трябвало да се съобрази с това.

ИДИОТ ,той е участвал в убийството наБГ граждани ,и никакъв статут не би трябвало да го спаси ,ако сме народ с поне малко достойнство.НО НИЕ СМЕ БОКЛУЦИ,щом сме го пуснали.НАРОД ОТ БОКЛУЦИ.Просто нямам думи,това е.

Другият път Путин като поиска някого, пратете му го

Прави впечатление, че посланици на САЩ, Франция и други западни страни, които са доказали, че да "обърнат" решения на българския съд, не са предприели нищо. Едва ли не са знаели какво представлява Чатаев. Те си знаят защо са бездействали...

Интересно къде са Щерев и подобните му соросоиди!? Нещо ги няма в коментарите !?!

Под натиска на така наречената Нзависима международна правозащитна група и писмо от нея , нашия Апелативен съд е освободил убиеца-терорист Чатаев... Подписалите писмото до Апелативния съд в България с искане той да бъде незабавно освободен са следните еврогейски поддръжници на международния тероризъм : Виктория Пупко - президент на фонда Анна Политковска, США; Майрбек Тарамов - директор на Чеченския Правозащитен Център, Швеция; Надежда Банчик - журналист, член на Амнести интернейшъл, США; Саид-Эмин Ибрагимов - президент на Международната Асоциация за Мир и права на човека, Франция; Елена Маглеванная - журналист, активист на правозащитното движение, Финландия; Давид Кудиков - журналист, писател, Член на ПЕН-клуб, Великобритания; Майю Пладо - активист на правозащитно движение, Естония. Ето такива са защитниците и поддръжниците на тероризма!

Според 1 статия Причината за отвличането и убийството на българите са неуредени сметки от наркобизнес." Този чеченски терорист е трябвало да го дадат на руснаците тогава но тези жалки организации амнести и бхк трябва се забранят и изкоренят като вредни.

си издирван с червена бюлетина на Интерпол всякакви защити на статут "бежанец" нямат значение. Естествено българските "правозащитници" и най-вече българското правосъдие прилага закона така както дяволът чете евангелието. АНАТЕМА на подобни предатели!

Забелязахте ли, колко политически коректна и толерантна е статията? Пише кво ли не, но за първопричината - ислямът, заложеното в тази "религия на мира" насилие и свещена война (джихад) докато не остане единствена на света... За това няма нито дума. Отврат.

Български съд освобождава престъпник под натиска на Амнести Интернешънъл,за който фактите говорят,че е рязал глави на българи.... Ако съм син на някой от тези двама мъже,ще издиря всички участници в това предателство и познайте,какво ще сторя ???

това, че еврейската цензура по медиите на фатмака сорос премълчава събитията, това не означава, че те не са се случили!

Каква еврейска цензура бе, болни човече? Ако ние имахме същите спецслужби като израелските, никога нямаше да го пуснем тоя Чатаев!

Боко провел "операция".Същият се разходи до иракската граница с куфарче с пари и толкова.По интересното е какво превозваха убитите,и кой стоеше зад това.

Аз съм терорист!

Леле колко са ''оправни'' всички ''борци'' срещу тероризма:))))Знаят ги всичките терористи кат наш боко и шматката нашите опг ама ги чакат да затрият някой та да си обявят ''знанията''.. Не надигайте кокалите на хората защото си знаете че и вашите ръце са в кръв барабар с тия дето обвинявате защото за лакомията ви граница няма. Нещо со спомням че наш боко ходи там ''да умилостивява'' извършителите което значи че се познава лично с този

всеки престъпник може да се отърве от българслото правосъдие - колкото по-голям - толкова по-лесно...

Кои служби осигуриха достъпа на оръжие в куфари до летище? Аз самият не мога да го постигна това под голия скенер на фашистите еврогейци. Колко оръжие е внесено в ес под сурдинката на медийната пропаганда на социалистите?

Ами сега, тоя дето му е държал чадъра и е попречил да бъде съден, на свой ред да отговаря! Даже колко са му платили и от кои точно служби...

да благодарим на Бога, че Ердоган се усети навреме!

Оказва се, че съдът в България е " piece of shit! А Амнести, ООН и БХК - Подкрепящи тероризма. Този, който подкрепя терористите също е терорист!

Нашите служби свършиха отлична работа, ухили се другарят Борисов - спасихме терориста Чатаев от арест и от съд!

Очите спасихме, че терористи ли няма да спасим?

Какво следва от действията на демократите в ЕС и УСА? Че те са поддръжниците на атентаторите в Чечня. Те са организаторите на вълната от "бежанци", които сеят само смърт и скръб сред народите, за да дойде военното положение на толерантните. Но Пасаран!

англичаните напуснаха правилно, но късно този терористичен съюз?

Това все още не е тероризъм в цял размер. Той тепърва предстои. След подписване на търговското споразумение със САЩ. Тогава ще разберете какво е режим. Силов режим. Без право на самостоятелно мислене. Без право на самостоятелни решения. Всеки с досие под пълен контрол.

Все още ни остава едно право. Правото да се самовзривяваме в името на Обама и Меркел за да достигнем забулените 72 светини!

Ако са мъже да застанат пред камери с имената си всички индивиди - от Австрия и защитилите го родни НПОджии, далите статута на "бежанец" на въпросния главорез и убиец на деца и натиснали съдебната система да го освободи от отговорност!? Да отговарят сега пред семействата на загиналите! Доколкото знам няма нищо мъжко в тях, думата чест е непозната и няма да го го направят въпросните миндили?!

винаги родната юриспруденция е до гуша в лай..та и се чуди как да си забърше насрания зад..к :((((

България, Швеция, Украйна и Грузия отказали да го предадат на Русия, защото се водел политически бежанец в Австрия ! ИЗВОД : Европейските слуги на американците пазят ислямските терористи от Русия !!!

"През 2011 г. България отказва да го екстрадира в Русия с мотива" Поредният случай на отглеждан човек за терористични цели закрилян от ОТАН, ФАЩ , Гейсъ и БГ тоже. За Русия е бил терорист още преди 15 год за "международната общност" мъченик!

Гейнести интернешънъл само допринасят за разпространението на педастията.

Абе с други думи, кажете си го направо, руски гражданин. Какво е това Чатаев? Всички злини идват от Русия - там е пълно с чеченци, дагестанци, тувинци, башкирци, татари, чуваши... все азиатци. Ние сме европейци. Тук освен български турци други азиатци нямаме. А турците не са терористи. А какво ще кажете за топ терориста на Ал Кайда, Айман Ал Зауахири. Вижте какво пише за него: "1 декабря 1996 года Ахмад Салама Мабрук и Махмуд Нишам аль-Хеннави по поддельным паспортам вместе с аз-Завахири направились в Чечню." Значи - ако руснаците не го бяха пуснали там (той е задържан в местен затвор, но после освободен) през 1996 година, нямаше да има 11-ти септември 2001 година в Ню Йорк! А да споменавам ли, че има много сведения че Ал Зауахири е бил даже обучаван там от руските спецслужби? Така поне твърдят много от убитите от Путин опоненти. А? Да продължавам ли с още подробности по случая с Ал Зауахири?

Някога освен боклук, да са те наричали други?

Мерси, подобно!

Само ти ли не си разбрал, че руснаците са искали да екстрадираме Чатаев, за да го съдят за тероризъм! От европейска Австрия и разните му НПО-та не са ни разрешили! Такива, като него и др. терористи искаха да правят ислямски халифат в Чечня, а не някаква независима държава! Влез в час преди да пишеш глупости!

Да, влязъл съм в час, мерси. Разбрах го това което го пише в дир беге за другаря Чатаев. Само че ти не си разбрал може би и друго: Не само България го е пуснала, така че ако ще търсим виновни, всички са виновни. Австрийците му дават австрийски паспорт с който има право да се движи свободно из цяла Европа. Бил е също така и в Швеция, където е лежал една година в затвора и после и шведите са го пуснали. Така че нека да не се самообвиняваме само себе си за това. А ти явно не си разбрал това което съм написал за Ал Зауахири, от което си личи че руснаците също като нас правят подобни гафове, да не споменавам че има подозрения (разбира се не са доказани), че руските спецслужби дори финансират, обучават и подкрепят ислямските терористи! Това обаче е съвсем отделна тема.

Фактите-човек с военно минало, извършвал военни престъпления е обявен за издирване с бюлетина. Залавян многократно, но винаги за нещастие във васалните вилаети на факингите и тутакси многократно освобождаван след намеса на посолства и НПО. Май съществува обосновано предположение, че тези НПО се явяват като закрила и покровител на терористи. Не е ли достатъчно това, тяхната дейност на територията на РБ да бъде забранена, конкретните хора, които тогава са ходатайствали да бъдат обвинени за пособници, обявени за издирване и арестувани?

Трябва ли пак да напомням, че България подкрепя "суперсила" ползваща тези прийоми всекидневно. Проблема е при нас. Проблем е нашия избор.

Само дето не мога да си припомня на какво основание това е "наш" избор. Имаше референдум, или нещо друго, за да се отдадем в обятията на НАТО и ЕС?

Чудя се хората в организациите като Хамнещи интернешенал и Циган.... Хелзински Комитет, дали спят спокойно или съвета им ги мъчи нощем

Фалш,лицемерие,корупция и т. н. -според теб имат ли СЪВЕСТ

Ти ако освобождаваш от затвора терористи и бандити, някак си не би трябвало да имаш проблеми със съвестта.

Защо според вас в САЩ има частни военни формирования? Набират хора от цял свят включително и от България. Изпълняват поръчки на американското правителство но Обама е щастлив защото не носи отговорност.

Блек уотър - извършлили международни престъпления по цял свят, зад крилото на американското правителство.

с две думи с пускането на терориста през 2011 година сме допринесли за убийството на 50-тина човека оня ден.

Интересно. Пропускаш двете отрязани български глави.

Не се ли сещате, че са звъннали от Козяк, и терориста Чатаев е бил пуснат на свобода. Пратили са го да убива хора в Русия. Но пътьом, той решил да се запише за главорез в ИДИЛ. Може и сенатор Маккейн да го е пратил там?

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ!!! НО НЕ УМИРАТ АМЕРИКАЦИ А УМИРАТ НЕ АМЕРИКАНЦИ

Другото което не се казва е че освен че австрийците изпращат протестна нота до нашият съд е че амнести нтернешънал са му помагали в делото у нас-не е ли време да забраним подобни организации като вредни и подкрепящи тероризма

България не е суверенна държава. България (българските политици) се е предала и предложила и сега трябва да слушка и изпълнява. Позата не зависи от нас.

Ха сега всички заедно и българи и турци де ни поучаваха расните там псевдо демократи пред америка за българия и хелзенският комитет

КОЛКО СА ХИТРИ ТИЯ МЕИДЕ ИН ЮСЕЙ!- ПРЕДИ КОНФЛИКТА С УКРАИНА НАТО И РУСИЯ ПОЧНАХА ЕДНА МНОГО ХИТРА С-МА ЗА УЛАВЯНЕТО НА ВРЗИВНИ В-ВА ! много ефектно беше но хамерите се отказаха и всички след това атантати са тяната съвест -а можеше всичките ДА СА ЖИВИ

Жан-Клод Юнкер е заявил, че за членство в ЕС и НАТО на Украйна ще се наложи да изчака поне 20-25 години. Твърде много корупция и много други проблеми. В това отношение България му е като обеца. Остава висящ обаче въпроса. Какво ще се се случи с ЕС до тогава.

имам въпроси, и, ако някой може да мисли и анализира, да ми /си/ отговори: Защо човек като Чатаев е станал терорист? Защо е инвалид, еднорък и без стъпало? Кой му го е причинил? Дали не е някой като тези юнаци в чата, пледиращи тоя и оня да бъдат избити? Ако на теб ти е било причинено това, как би се променил? Как така образован човек като него, който би могъл да живее като учен, избира да стане убиец? Дали и към него не са постъпили така? Инак всичко изглежда лесно, според пишещите във форума всезнайковци.

И да му благодарим,че ни убива?Помисли си и ти,до край зъб за зъб ,око за око ли? За тях и ти и аз и Путин и Обама и Маккейн даже и т.н. сме НЕВЕРНИЦИ! Или си болен фанатик като него?

И какъв е проблема-Австрия е страна по редица конвенции за международно полицейско и съдебно сътрудничество? Става дума за доказан убиец на двама български граждани, и това е престъпление, за което той ще отговаря пред българския съд. Какво направиха МВнР и Министерството на правосъдието досега по въпроса?

И кой е доказал, че е обезглавил двамата българи?

Което потвърждава че в ЕС и респективно България дават статут за бежанци на терористи. Иначе турците и американците обичат да обвиняват който им е угодно след атентатите.

След осъществяването на плановете, ЕС стана едно много по-добро място за живеене.

С тази новина ни казват: "свиквайте и това е бъдещето на децата ви еврогейци спящи"

Тази върховна глупост пък как я измисли ?

Жертви на щатите, русия, и всички блини амбиции на алчни политици.Бог да ги прости!

Да живее демокрацията, гей парадите, правата на щастливите кокошки, Българския Хелзенски комитет......

Да живее международното положение!

Ти да не си от ИДИЛ, и те са на същото мнение!

От Рая искам да благодаря лично и най-сърдечно на колегите Меркел, Оланд, Юнкер, Амнести, Обама всички тайни служби и либерални организации, че ми помогнаха да се добера до заветната ми мечта да имам 72 девици. Аз загинах, но както казват радикалните имами - аз се превърнах в герой за безброй много последователи.