Избягал от правосъдието шофьор беше задържан в чужбина

От Окръжната прокуратура в Ловеч потвърдиха, че Хуриет Сюлейманов е задържан в Германия след издадената европейска заповед за арест.

Обратно в новината

Коментари - Избягал от правосъдието шофьор беше задържан в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не 15 годин затвора, а смъртно наказание - бавна и мъчителна смърт...

30 годишен, 12 присъди... Съдебна система, която позволява подобни имбецили да са все още на свобода не е просто безполезна, тя е престъпна!

".......Това не е първият пътен инцидент на Хюриет Сюлейманов, преди това той на два пъти се опитал да сгази полицай в Тетевенско..." Ако тогава полицаите си бяха свършили работата, сега сестричката ми можеше да е жива...

Моите съболезнования - и на вас, и на хилядите почернени заради безхаберието на системата семейства!;(

В ЗАТВОРА ОСВЕН ТОЗИ БОКЛУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ЦЕЛИЯ СЪДИЙСКИ СЪСТАВ ОПРЕДЕЛИЛ МЯРКАТА -ДОМАШЕН АРЕСТ ЗА ТОЗИ РЕЦИДИВИСТ! ТОЗИ РЕЗНЯК Е С 12 ПРИСЪДИ ПРЕДИ ЖЕСТОКАТА КАСАПНИЦА И МИЛИТЕ НИ СЪДИИ ГО ЖАЛЯТ И ПУСКАТ....ЯВНО, ДОБРЕ ФИНАНСОВО МОТИВИРАНИ!!! СЛЕДОВАТЕЛИ,СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ ....ТАМ Е ПРОБЛЕМА! ВРЕМЕ Е И НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ДА СЕ ПРОМЕНИ !СТИГА С ТЕЗИ ЕВРОГЕЙСКИ ПРИНЦИПИ ЗА ХУМАННОСТ И ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Прав сте. Просот трябва сериозна законова промяна. При нас проблема беше, че нашето престъпление се води "неумишлено", макар самия той да казва, че никога не е притежавал шофьорска книжка, и въпреки всичко шофира... И макар да се доказа, че през цялото време се е движил в насрещната лента на децата, без да изпреварва, без някой да му пречи. Все едно - нарочно, за да ги уплаши...Съдиите изпълняват вмененото им по закон. Трябват сериозни промени в НК.

В крайна сметка в Швеицария ли е хванат или в Давос?

Давос е в Швейцария. Курортно градче...

Gugnelid

Хванат е в Швейцария и е пратен на почивка в Германия.

Колумбиана

Хайде ще видим колко ще си почива...

е виновен и никой друг. Тоя цървул дали има 20 лева настрана, май не. Това дразни хората - съдий, полицаи, чиновници се продават за 20-50 лева и за тези мижави парички са готови да причинят безброй главоболия и неприятности. Реформа ли? Навремето е имало една такава реформа в НС, та са ги боляли със седмици ребрата и спуканите глави. Време е да се повтори, този път в съдилищата.

Този цървул и цялото му семейство се подвизават със скъпарски автомобили и къщи в Германия. Брат му е същата мръсна сган, също рецидивист. Имат еднакъв стил на шофиране ( ако въобще мога да го нарека такова ). Фактите са си факти... никой няма да върне сестра ми, Влади или Ники. Но след като си затрил 3 българчета на по 20 години, избягал си 2 пъти - един път от катастрофата и втори път от страната, ще си търпиш последствията!

Предполагам, че това човекоподобно ,както беше определеноот една адвокатка,сигурно се моли да бъде екстрадиран в България.Тук нашите човеколюбиви , а най-вече паричнолюбиви ,ще се погрижат за него.Тук малко след като позатихне шума по случая ,ще го пуснат поживо и поздраво ,за да може и той като Брендо да се отдаде на писателска дейност,изпълнена с философски съждения върху ценностите на човешкия живот

Няма да позволим нищо да затихва, съжалявам..

интересно като го питат ти какъв си той какво казва? аз съм българче ?

Значи тая мaнгалскa гнyс има служебен адвокат петър цолов, който обжалва и занимава втори съд, касационен, който си губи времето но все пак отсъжда същото? Еми двете съдилища са си свършили работата, и то доста бързо - за по под година. Остава на съвестта на полицаите дето са го хванали първия път, че е още жива тая твар. То сигурно не им е казано защо го търсят, но като видят все пак досието ... там за митничарите, дето са го пуснали дали има смисъл да си говорим, там оправяне няма.

Как става така, че този, който дори не е успял да изкара основно, за да вземе книжка, изведнъж се оказва на хиляди километри зад граница? Че и доста време е изкарал в чужбина! Само не ми казвайте, че се е вписал в обстановката с този плетен пуловер! Този сигурно името си не може да напише на български или турски, не знам кое му се води "майчин" език, пък камо ли да научи още един език! Избягал - друг път, направо са си го скрили и покрили!

В Германия е пълно с наши ман.али. Не само, че е избягал там, ами и цялата му мърлива рода си живее там , спокойно и преспокойно... Брат му е същия рецидивист, със същия стил на шофиране...

Ееее, гледай ти какво нещо е демокрацията, в Давос отишъл, може и с Бил Гейтс да е беседвал... учено момче.

пуснат от правосъдието!! пуснат!! не избягал

Напишете името на съдията дал мярката за неотклонение. Той е престъпника.

такава е мяракта по закон, съдията само изпълнява - ако не го пусне под домашен арест означава съдията да престъпи законов нормативен акт. Просто няма как да стане. Иначе тук въпросът е защо вече 25 години не е променен законът... сещаш се нали ?

в Швейцария може и да го хванат, но тук този селски бек с плетена фланела, който има 50 проститутки в Холандия си плаща на когото трябва и затова никога не е бил в затвора. Дори след 12 осъдителни присъди!

Това за проститутките достоверна информация ли е!?

Слава на Бога,че го хванаха!Страх ме беше,че ще остане ненаказан!

Този да го убиеш му е малко. Трябва да го дадат жив на кучетата, като знаете в кой сериал. П.П. А има ли наказан полицай, за това че не са контролирали мярката "домашен арест"?

заклан, след като е избягал от правосъдие и показан по всички национални телевизии за назидание, ще си помисля дали да не спра инициирането на един референдум за излизане от ЕС.

А би трябвало тогава да инициираш референдум за присъединяване към Близкия изток.

Съдийският състав, който е оставил този престъпник с множество присъди под домашен арест незабавно да влиза в затвора и да стои там, докато този умник влезе на топло. Така би било честно спрямо загиналите! Щом пускат рецидивисти под домашен арест и застрашават обществото ни е редно сега солидарно да поемат сметката. Така ще дадат пример на колегите си.

Имам наблюдения върху "европейското" правосъдие и имам съмнения дали този боклук ще бъде върнат в България. Адвокатът му ще обясни, че в България не може да се очаква обективна присъда поради неговия етнически произход. На тази въдица се хващат 70-80% от немските съдии... Изобщо правото в ЕС е създадено да защитава престъпниците. А ако то не ги защитава се появяват организации кто БХК, Амнести интернейшънъл и т.н. И после журналистите се чудят как да обяснят защо хората не вярват на Европа...

В такъв случай се организира от близките на загиналита една наказателна бригада и се изпълнява смъртното му наказание независимо къде се намира! Да се учим от САЩ ,наши наставници и повелители !

Не книжката кара колата, и не колата предизвиква катастрофа, а ИДИОТЪТ без книжка зад волана.

Кичо

12 присъди и домашен арест пита се колко са взели прокурора и съдията /задача за 4 клас/

Още 15 години, защото е избягал. А ако го пуснат след 15 години е повече от ясно какво ще прави.

Много си снизходителен.

Да се възстанови смъртната присъда! Има ли някой, който да вярва, че този индивид може да се превъзпита в затвора?

Кичо

Може ако е е в Майданек...

Тази турчин рязан с 12 присъди го пускат от домашен арест и чак в Германия го хващат. Ние тук Веропейска заповед за арест му даваме, че другите да ни свършат работата. А тия млади живота, дето е затрил тоя убиец ( осъден убиец е, така че мода да не цъка на общо основание) кой ще ги лежи тук? Да си свърши работата прокуратурата и да си ни го върнат, че да полежи тук едни 10 г. и после го пращайте в Германия да си лежи там каквото има.

Правоприлагащите органи в България се грижат единствено за наличността в собственият си джоб.Това е поредният срам за тези на ,който плащаме за да ни пазят!

Съществуването на тая маймуна е напълно безсмислено и ненужно,пуснете го на няколко натренирани изроди да се упражняват на него...

Де е Давос де е Германия? Тоя е в Германия щото е направил по-малък зулум в Германия, обаче ония си го търсят и са си го хванали. Ще се разплати за техния зулум. Нашите ще има да чакат. Може и да не дочакат нищо, я давността, я кой доживял доживял да види възмездие.

Напротив. Има издадена европейска заповед за арест, от българския съд. Задържан е заради нашия случай...

Колумбиана

Законовия срок за екстрадиция е 2 месеца. След тези 2 месеца ще си лежи присъдата в софийския затвор.

Пак германците свършиха работата на Боко.

Като ги няма другарите,Овчев и Секретарчето с желираната,глава...

България трябва да преразгледа позициите си за партньорство с германските служби както и да постави под въпрос някои споразумения.

Мръсен манг- ал! У- мри, изр- он!

Да беше го направил това тройно убийство в Китай. Щеше да има плакати за публичната му екзекуция.На стадиона с пистолет зад врата и сбогом. Ми кво стана с Цветан Василев с обвинение за кражба над 200 000 000 лева. чакаме го още.... Цацаров е..а ти правосъдието.

Имате много поздрави от братя Галеви и от Христо Бисеров.

stan_posta@

Галеви свиделстваха срещу наркогрупа и затова по споразумение ги пуснаха, не са избягали.

Само Братя Галеви могат да избягат, този неможе.

Съобразно Данните на Домакините/Дир.бг : - 12 Присъди (като Всичките - НеизпълнениОчевидно) - Без книжка - В Давос Сумарно : - Типичен Нископрофилен Изпълнител на 'наште'.

А дали в Германия с 12 присъди от общ характер щеше да му стигне живота, за да ги излежи?Така ли биха го пуснали немците под домашен арест за дефакто 3 убийства?Интересно, какво трябва да направи у нас човек, за да го приберат трайно зад решетки?

нищичко не знаеш за правосъдието в геЙрмания, ама нищичко. там си се разхождат на свобода и с по сто присъди. няма да върнат и този боклук.

Кичо

Явно модератор е пачата защитава аверите си с квадратни чутури.

Е гати и скапаното правосъдие ! За три жертви, домашен арест ???

Тия сега нали се кланят на мюслитата и като го изкарат сириец, хич не се надайте да ни го върнат. Знае той къде да избяга.

Ако някое от моите деца беше пострадало, нямаше да е важно кой къде го екстрадира. Щяха да го ексхумират от някоя канавка...

що кво твойте деца ще ги предпази ли това ако некой тръгне да ги гази?

Тъпак. Нарича се справедливост.

Разбира се. Това е най-лесния вариант.. Пожелавам ви да не са вашите деца, защото отстрани е много лесно... Когато се сблъскаш започваш да си задаваш разни въпроси и да мислиш по друг начин. Не, че не заслужава смърт... Не заслужава да е толкова бърза... Нека му се порадват затворниците първо и да си излежи каквото ще лежи.

Как да се разбира информацията касаеща този"интелектуалец".""Избягал от правосъдието шофьор беше задържан в чужбина"".Никой не може да ме убеди ,че в неговото бягство ,което си е чисто заминаване , няма пръст родните органи,били те правоохранителни,правораздаващи или някакви други "право".Едно неграмотно същество , което имитира не много сполучливо човек ,си заминава след като е затрил три млади живота,всеки , от които е десетки пъти по-стойностен от неговия , ако изобщо може да става дума за сравнение

+++...+++...+ !

Кичо

нАШЕ МОМЧЕ Е ОТ дпсИЕТО

Колумбиана

....и ДеПесието няма да може да му помогне.........

jingiby

"30-годишният Хуриет от село Сеслав има 12 присъди за престъпления от общ характер." Да, но го арестуваха в Германия. С 12 присъди у нас човек явно може спокойно да напусне страната, без никой за нищо да го пита...

Chefo77

Поправка - с 12 присъди и под домашен арест!

Нищо няма да му направят, шубе ги е от дискриминация