Коментари - Шофьор нападна полицаи при преследване в Силистра, стигнало се е до стрелба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия полицай не ходят ли на учебни стрелби? Тое е терорист и като такъв бам бам на място! Да се накажат ченгетата!

Тук не е Америка. Дори за предупредителен изстрел пада голямо писане. А нашите ги бият циганите по гетата...

От Пътна полиция уведомяват гражданите, че ако се абонират за услугата "Помощ от катаджия" и редовно заплащат месечните си вноски няма да се стига до такива простотии. На абонатите се предоставя пълен набор от услуги, включително и съпровождаща кола от КАТ ако шофират в нетрезво състояние и стълба за прибиране в дома ако при пътен инцидент са утрепали някакви обикновени граждани и при този незначителен инцидент са си загубили ключовете от апартамента.

От коя боя е нападателя? За един прЕАтел питам.

Трябвало е да стреля в главата полицая, не в крака. Едно левче струва патрона. А сега ще похарчат сума ти пари за лечение и съдебни разноски..

Забележете, че не се случва в Перник! :-))

Изключението потвърждава правилото ! Разликата е в "Инструмента". В Пернишко щеше да бъде винкел.

преследване - правилният изказ, а не гонка което е етап от състезание Поздравления! БРАВО!

И то с нож? Защо да не го пуснат под домашен арест?

А за боята и да не питаме, нали?!

Имайте предвид, че патрулните полицаи нямат истински, а стоп патрони, гумени.

Явно вършат работа ;-)

само за ваша информация , да знаете че стоп-патроните не са гумени.

Много филми с Чък Норис.... Много кунг фу шит

Шофьор и полицай.

Самоубивайте ги на място. Стига сте ги бавили.

Жалко-прострелял го е в ръката ! Трябвало е в главата и готово !

Правилно! Като нападаш полицай, получаваш куршум! така трябва ... да се научим!

Цървули в Бг не заслужават капка уважение.Млък пендел

Да дойдат мангали, да те бият и ебат, а полицаите да си траят отстрани, щото "никакво уважение".

И без това ще си траят

Освен ако не са ти партия и не стреляме по теб

Единствено даването на оружие за славната Укро амрия може да помогне за справянето с проблемите на Клета майка България! Друг изход няма, още по-доброто решение за проблемите бяха новите 8 американски истребителя които ще решат проблемите на страната. България се оказа най-коравата и най-вярна евроатлантическа страна. Дълбоко вярвам, че това ще бъде забелязано от кураторите зад океана и Великобритания и нашите компрадори ще получат нужната усмивка или заветното congratulations

за сащ и обединеното кралство само едно СМРТ!

Такива по света не ги бавят много, много. Директно им стегат куфарчето за Свети Петър...

В демократичните САЩ,докато бърка да вади ножа ,е мъртъв.

Що ти нещо против ли имаш?

Е работата че нямаше да се стигне до вадене ба нож защото ще те спре цял конвой

Не е трябвало да го прострелва в крака.Малко по-нагоре.

То момчето ще се извини

Ли ва

ликвидира българската нация

Ценности

Наречената от тебе скапана демокрация нямаше да можеш да пишеш платени коментари. И най-вероятно щеше да пасеш кравите в някое ТКЗС.

И циганите нямаше да могат да мародерстват, нито политиците да окрадат всичко.

аре ве, компютри имаше даже и преди скапаната демокрация, а не можеш да пишеш защото скапаната демокрация унищожи образованието в България

Не беше необходимо да показваш публично че си синче на висш партиен служител. Компютри нямаше и не се продаваха. Имаха само тия по-големите партийци. А интернет имаше ли? А да се оплакваш от опашките , от режима на тока можеш ли? Моето момче платената пропаганда можеш да си я водиш само в интернет защото това ти разрешаване демокрацията. Да забравих и на сбирките на възраждане и бсп. Ама ако излезеш за говорещ същите простотии с обикновените хора-най-малкото ще ти се изсмеят.

Аре ве, то не биле компютри ами билеЕ компоти. нъл тъй,ве?

"Нарушителят е без опасност за живота, прегледано е и задържано." Да не би да е дете нарушителя ,а? С гъзовете си ли пишете , смотани ДИРници?

Просто от известно време Дира е наел цигани да пишат статиите, а както знаеш, българският не им е майчин, и им е труден.

а и да беше с опасност за живота, надали щеше да му пука на някой

на бай аТошо бе некадърници скспани

Тъй като сега сме демокрация пък ти пишеш коментар срещу демокрацията значи по законите на бай тошо и държавна сигурност ти трябва да бъдеш арестуван пребит в най-близкото районно милиционерско управление и изпратен в затвора. Тая част защо я пропускаш?

Да ама няма нужда да пише срещу тях щото милицията биеше здраво. Нямаше там домашни арести, гривни и някакви келеши, въртящи на пръста си цял град. И тогава имаше престъпност, но присъдите бяха основно ефективни. Сега сме страната на условната присъда.

Ама най-вече биеше всеки, дето не е съгласен с партията или с режима на тока с опашките за хляб мляко сирене и олио. И ти точно това пропускаш в стремежа си да водиш платената си пропаганда. Я кажи сега как бръснеха гола глава защото косата ти е прекалено дълга в училище? Я кажи как удряха печати по краката на момичетата ако това те им не е достатъчно дълга? Я кажи как те привикваха ако си пропуснал да се явиш на манифестацията? Ама тия неща или ги пропускаш или не ги знаеш, особено ако си бил синче на някой партиен функционер.

А я ти кажи, как вратата си я оставяхме отключена, я ти кажи как като завали първи сняг всички семейства бяха навън с децата и никой нямаше страх от нищо, я ти кажи за качеството на млякото, хляба, олиото, я ти кажи за почивните станции, където всеки работещ беше на почивка без пари….и още много много други!

Омръзна ми да чета и да гледам накъсаните ти на парчетс коментари. Пишеш глупости и не умееш да си подредиш писанията . По това се познаваш

МилиционерЕте, докато не ги уволнят всичките нищо няма да се промени. Преследват някого, не да го накажат , а да изпросят някой лев?!

По принцип си прав, но случая сега е точно обратен.

За принципа пиша, а не за случая, дори не съм прочел статията, но щом става въпрос за милиционери, работата е ясна. Не знам как ги сортират за назначаване в милицията, ама се вижда резултата, все повече катастрофи и убити на пътя от ПТП?!

За хора които поне малко разбират ! Ще ви кажа защо има толкова пияни и дрогирани шофьори ! Българина е отвсякъде мачкан , качва се в колата и казва : - Сега ще ви оправя всичките !

Как реши, че е българин? Може да е циганин или мюсюлманин.

Пък после вика ама защо не сме като в германия като швейцария и така нататък. Ами точно заради това.

Що у ногата а не у главата Полицая да запомни че извади ли оръжие трябва маймуната да се гърми на място

"Нарушителят е без опасност за живота, прегледано е и задържано." Капкова пак идва пияна на работа.

Нали знаеш защо те спирам ? Знам , Знам ама нямам

Какво е прегледано и задържано? Вие четете ли въобще какво пишете?

Толкова се учудвате и се възмущавате на всичко дето става напоследък кажи речи всеки ден??? Трябва ли да ви припомня??? Как беше-мутри вън нали? Още тогава ви казахме че мутрите са започнали да излизат и даже ви ги показахме. Ама вие продължавахте да скачате и да викате мутри вън. Ми ето ви ги сега навън-след хората.

Уплашен от високите цени в магазина , адвокатски хонорари , лекарски такси , държавни такси , българина се хваща за ножа !

Баш те точно тоя се уплаши от високите цени и всичко останало. Още някоя простотия да напишеш?

Сам ще видиш !

Още платени коментари? Сигурен съм, че ще видя. Да не разбрах всеки пияница и наркоман нахвърлил се на полицаите щото са го спипали да кара пияни дрогиран е българин озверял от мизерията и се хванал за ножа???? Ти идиот ли си или да? По твоята логика той и семерджиев е българин озверял от мизерията.

Хахахахахахаххахахахахахахааххааххахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахах!

Навремето в Силистра имаше едно малко лаiно, което катастофира, докато Диляна Попова му духаше. Да не е същия.

Не мога да разбера каква е логиката да не спреш на СТОП палка на полицай. Със сигурност ще запишат номера на автомобила и ще намерят водача. За неподчинение и липса на съдействие единствената вероятност е да стане по-лошо ако ще и труп да возиш.

Ще имаш време да изтрезнееш...

И какво като имаш време? Последствията да те хванат кюоркитюк пиян са по-малки отколкото да те преследват и после да се съпротивляваш с бойно оборудване. Докато те гонят едните другите вече са ти вкъщи и ровят за наркотици даже и във възглавницата в детската стая. Струва ли си унижението и стреса?

Ти щом искаш да караш с 30 лева в час, спирай по няколко пъти.

много филми гедате госпоода плицаи

Чудя се как ли щеше да завърши ,тази сага ,ако това се беше случило на границата по време на "тъмният" социализъм,пък даже не и на границата

Първо трудно щеше да се случи тъй като броя на автомобилите в българия беше мизерен. И второ другарю като си покажеш партийния билет или служебната карта милиционера просто козируваше и не правеше нищо друго. По-леко с лъжите и платената пропаганда.

Имате някакви изкривена и перверзна представа. Да броят беше малък ,но какво общо има той с постъпката.Никой не си размахва като прани гащи партийната книжка,защото това не е индулгенция до краят на живота.Да селски простаци ,може на местно ниво да са имали такива изяви.,но най-големи критици на социализма са тези ,които с безгръбначно лазене ,подлизурство , самопредлагане и станали доносници,явочници,информатори , а не са постигнали нищо ,е това не могат да го простят. Виждал съм известен брой такива плазмодии ,които след промените станаха толкова тъмно сини ,та чак черни.Вие сигурно имате такива във вашата фамилия.

Защото 95% от имащите автомобили бяха или членове на партията или членове на службите и милиционери. И такива никой не ги закачаше. Не знам откъде е вашата представа за времето на социализма-вероятно от мама и тати партийните членове или самия вие сте били облагодетелства като партиен член. Ама за останалата част от българското население нещата въобще не стояха по начина, по който го описвате. И за нас останалата част от непартийното население автомобилът беше нещо изключително ценно, щото нали сме чакали поне 15 години за да го получим, та поради тази причина автомобила обикновено седеше паркиран и се използваше само няколко пъти в годината. Значи след още 30 -40-50 години, когато всички дето сме живели по комунизма измреме-тогава можете да се опитвате да разправяте простотиите за прекрасния социалистически живот.

Като оня дето изпозастрела сума ти хора в Студентски град ли?

Говите за 25 декември 1974 година ,нали?? На 7 февруари 1975 г. Бранимир Дончев е конвоиран към психиарията. Край Ботевград обаче младежът иска да отиде по малка нужда. Според официалната версия, Бранко се опитал да избяга и е застрелян от милиционерите ,при опит за бягство.Погребан е в Ботевград,

Тоя са го разчепили у панделката. Вече е на друг бряг с други атрибути.

Може и той да е разчепил. Къвто е ербап.

Защо в крака ?!

много му е белото

а каде е предупредитленя изстрел със стоп патрон ..веднага уволнение и затвор..

Асан бело прегледано и задържано. Детето седи гладен, вкъщи заключен.

Струва ми се адекватно.

Браво, само така. Жалко, че не са го утрепали, да има един боклук по-малко по улиците.

много му е белото

Пак много телевизия с холивудски екшъни !

ми ще ги нападне, то не може всеки Ушев да те спира така...

ㅤ

Прави впечатление колко са "силни" срещу обикновените хора и как изведнъж "отслабват", когато личността е прокурорско синче или локален нарко бос. Нашата полиция ни гази.

Най-накрая адекватна реакция от полицаи. Браво момчета - така се прави, вашия живот е по ценен от този на някакъв дрогиран или пиян малоумник. Следващия неандерталец ще си помисли преди да напада длъжностно лице.

Това е добре, но като го пуснат след 72ч... кел файда.Такива "герои" при бай Тошо ще чукат камъни в Белене до края на живота си...