Коментари - Шофьор нападна полицаи при преследване в Силистра, стигнало се е до стрелба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая адекватна реакция от полицаи. Браво момчета - така се прави, вашия живот е по ценен от този на някакъв дрогиран или пиян малоумник. Следващия неандерталец ще си помисли преди да напада длъжностно лице.

ㅤ

Прави впечатление колко са "силни" срещу обикновените хора и как изведнъж "отслабват", когато личността е прокурорско синче или локален нарко бос. Нашата полиция ни гази.

ми ще ги нападне, то не може всеки Ушев да те спира така...

Пак много телевизия с холивудски екшъни !

много му е белото

Браво, само така. Жалко, че не са го утрепали, да има един боклук по-малко по улиците.

Струва ми се адекватно.

Асан бело прегледано и задържано. Детето седи гладен, вкъщи заключен.

а каде е предупредитленя изстрел със стоп патрон ..веднага уволнение и затвор..

много му е белото

Защо в крака ?!

Тоя са го разчепили у панделката. Вече е на друг бряг с други атрибути.

Чудя се как ли щеше да завърши ,тази сага ,ако това се беше случило на границата по време на "тъмният" социализъм,пък даже не и на границата

много филми гедате госпоода плицаи

Може и той да е разчепил. Къвто е ербап.

Не мога да разбера каква е логиката да не спреш на СТОП палка на полицай. Със сигурност ще запишат номера на автомобила и ще намерят водача. За неподчинение и липса на съдействие единствената вероятност е да стане по-лошо ако ще и труп да возиш.

Ще имаш време да изтрезнееш...

И какво като имаш време? Последствията да те хванат кюоркитюк пиян са по-малки отколкото да те преследват и после да се съпротивляваш с бойно оборудване. Докато те гонят едните другите вече са ти вкъщи и ровят за наркотици даже и във възглавницата в детската стая. Струва ли си унижението и стреса?

Навремето в Силистра имаше едно малко лаiно, което катастофира, докато Диляна Попова му духаше. Да не е същия.

Уплашен от високите цени в магазина , адвокатски хонорари , лекарски такси , държавни такси , българина се хваща за ножа !

Първо трудно щеше да се случи тъй като броя на автомобилите в българия беше мизерен. И второ другарю като си покажеш партийния билет или служебната карта милиционера просто козируваше и не правеше нищо друго. По-леко с лъжите и платената пропаганда.

Баш те точно тоя се уплаши от високите цени и всичко останало. Още някоя простотия да напишеш?

Сам ще видиш !

Толкова се учудвате и се възмущавате на всичко дето става напоследък кажи речи всеки ден??? Трябва ли да ви припомня??? Как беше-мутри вън нали? Още тогава ви казахме че мутрите са започнали да излизат и даже ви ги показахме. Ама вие продължавахте да скачате и да викате мутри вън. Ми ето ви ги сега навън-след хората.

Като оня дето изпозастрела сума ти хора в Студентски град ли?

Какво е прегледано и задържано? Вие четете ли въобще какво пишете?

Хахахахахахаххахахахахахахааххааххахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахах!

Още платени коментари? Сигурен съм, че ще видя. Да не разбрах всеки пияница и наркоман нахвърлил се на полицаите щото са го спипали да кара пияни дрогиран е българин озверял от мизерията и се хванал за ножа???? Ти идиот ли си или да? По твоята логика той и семерджиев е българин озверял от мизерията.

Ти щом искаш да караш с 30 лева в час, спирай по няколко пъти.

Нали знаеш защо те спирам ? Знам , Знам ама нямам

"Нарушителят е без опасност за живота, прегледано е и задържано." Капкова пак идва пияна на работа.

Супер цигани.

Що у ногата а не у главата Полицая да запомни че извади ли оръжие трябва маймуната да се гърми на място

За хора които поне малко разбират ! Ще ви кажа защо има толкова пияни и дрогирани шофьори ! Българина е отвсякъде мачкан , качва се в колата и казва : - Сега ще ви оправя всичките !

МилиционерЕте, докато не ги уволнят всичките нищо няма да се промени. Преследват някого, не да го накажат , а да изпросят някой лев?!

По принцип си прав, но случая сега е точно обратен.

Как реши, че е българин? Може да е циганин или мюсюлманин.

За принципа пиша, а не за случая, дори не съм прочел статията, но щом става въпрос за милиционери, работата е ясна. Не знам как ги сортират за назначаване в милицията, ама се вижда резултата, все повече катастрофи и убити на пътя от ПТП?!

на бай аТошо бе некадърници скспани

"Нарушителят е без опасност за живота, прегледано е и задържано." Да не би да е дете нарушителя ,а? С гъзовете си ли пишете , смотани ДИРници?

ликвидира българската нация

И да викаш за помощ дето им казваш милиционерите. Всички плюят по полицията, ама като си е маата веднага тичка да се оплаква и да пише жалбички.

Просто от известно време Дира е наел цигани да пишат статиите, а както знаеш, българският не им е майчин, и им е труден.

а и да беше с опасност за живота, надали щеше да му пука на някой

Ценности

То момчето ще се извини

Не е трябвало да го прострелва в крака.Малко по-нагоре.

Смени дилъра!

В демократичните САЩ,докато бърка да вади ножа ,е мъртъв.

Що ти нещо против ли имаш?