Шофьорът, прегазил 2 деца в Лесидрен, проговори

28-годишният Филип Михайлов, който блъсна и уби две 16-годишни деца край ловешкото село Лесидрен, заяви, че просто е бил на неправилното място в лошия момент.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, прегазил 2 деца в Лесидрен, проговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво показва спирачния път бре а? Показваче за кратко сси натиснал спирачките и после си отпуснал педала и си продължил като си убил децата. Ей тва ти показва спирачния път. Само високи скорости са ви в малоумните и празни глави на вас. Спирачки той убил децата със спирачки се мотивира. Лоша работа на всеки се случва недай си боже ама такива идиоти като тоя с лопата да ги ринеш

loyola

Нещо много почнаха да се намесват каститите у нас. Например - газиш хора, пускат те, заплашваш Доган с газов пистолет, незабавно те арестуват и после лежиш години в затвора. Нещо на Темида май са й криви теглилките?

система разбира само от пари!!!

не е на правилното място! 2 метра под земята, там му е мястото! Не знам роднините на дечицата какво още чакат!!!

Нашият съд нали е добър ще ги пусне, за да се научат къде кога да бъдат.

В престъпна държава престъпниците ги пускат.

На снимката ушевия до него има ланец :)

Е и?

мангал, бе, че на злато налиташ?!

Сега, за да се научи този и онзи другия - гъркът и надутото арабче - да са на правилното място, всички в панделата. Така и евентуалните им последователи ще се научат да бъдат на правилното място, вместо да убиват хора.

"Шофьорът, прегазил 2 деца в Лесидрен, проговори" ето това вече е чудо! това е нещо като новината: "сакат от 70 години - проходи!". проговори, но както са забелязали хората, с гласа на адвокатите си. но по принцип е така и по света. на практика и болницата в афганистан е била на неправилното място по време на бомбардировката. но това си е чиста проба сегрегация откъдето и да го погледнеш. не може да се лишава току-така от справедлива присъда някой, само защото е от "малцинството", съгласете се от бхк/дпс!

истината че шока е голям но да убиеш човек и ако си извършил нарушение на правилата трябва да има последствия.последните истории като убииството на витоша където момчето е избягало и отива под домашен арест е пълна глупост.веднъж се е укрил , ще се укрие пак.това е престъпление спрямо близките на жертвите как може?тоя тук говори за беля!в пловдив прегазиха човек на пешеходна пътека и го пуснаха.за мен ако закона позволява свобода след смърт на пътя при положение че има доказана вина то закона трябва да бъде променен.всеки ще се укрие при положение че може да го направи знаеики какво го чака (те затова чакат до последна инстанция и бягат) а после ходи го връщаи.това не е правораздаване.

Като няма правосъдие трябва да има Ку-клукс-клан и на кладата да се горят такива убийци пуснати на свобода или с мижави присъди от продажните съдии!!!

Като си бил на неправилното място по неправилното време Манго,сега се надявам да си го получиш и да бъдеш поставен на правилното място за правилното време,а именно в ЗАТВОРА.

излезе че е този циганин! Мъкъ и жал му е за това що е направил, но може ли да върне жиното и здравето които е отнел и да заличи мъката на родителите и близките - не, не може! А тези адвокати и прависти дето го подучват да вземат да вървят там, от където са се пръкнали на този свят!

ялко, че параванов не е президент, та да му даде орден стара планина

остава да поиска близките на убитите да му се извинят

Не, уроде тъп, просто си карал безобразно и безотговорно и затова трябва да отидеш и да престоиш в правилното място!

Как се постъпва с убийците се вижда от справка със съдебната практика в Далас. Вчера 33 год Личо Ескамила беше екзекутиран за това че през 2001 уби полицая Джеймс, който е изпратен да разтърве биещи и получи 2 куршума 9мм. След като падна, получи още 3 контролни отзад в главата от 18 г тогава Ескамила . Другите двама полицаи също са ранени. Личо се опита да избяга с Трак но бе заловен и осъден. Папата се опита да го отърве, но тексасци муказаха да си гледа работата и инжекцията пентобарбитал беше поставена. Дъщерята на убития полицай гледаше през витрината как на 18-тата минута осъденият бе признатза мъртъв.// Не съм фен на външната политика на САЩ, но вътрешната е резултатна. САЩ обаче водят политика там където им позволяват да съсипват държавите с корупция и всячески за да може да не пречат на Амер и тя да ги дои.

За 2015 в Тексас 12 изпълнени смъртни присъди от общо 26 за САЩ.

Ще проговори - много ясно... Щом са му оставени зъбите в устата - що да не проговори...

Значи няма нищо страшно да сгазиш и убиеш човек на пътя в България- няма затвор.

За десет години и милиарди похарчени евра се доказа , че това нещо, коняка , не подлежи на интеграция . Не , че не си го знаехме и преди :) Декадата на оркското включване приключи преди около година . Време е за тотално изключване , дезинфекциране , напалмиране .... Меки , но ефективни мерки . Доказано ефективни :)))

Абе тези на идиоти ли ни правят бе? Този като го гледам, ми е ясно как си е взел книжката?? Защо в тази държава всеки се прави на по-глупав, отколкото всъщност е!!!

разбира се бе - убиецът бил в неправилния момент на неправилното място! БРаво бе циганино, отде научи такива купешки думи. Неправилното място - познавам Лесидрен - друго място,т.е. път няма. Неправилния момент- ами да бяха разчистили пътя от пешеходци щото този джигит ще мине. Тъй като може по закон и заподозрян, но още неосъждан да го направят кандидат кмет или съветник на селото.

Тия хора освен, че са прости, ами и нагли... "имал лош късмет"... що за изказване, ако тръгваш да караш като ненормален е логично да се случи нещо подобно... въпрос на време е да утрепеш някого... е друг въпрос е кой точно, но това няма значение, ако на всичкото това поведение му викат непредумишлено убийство, какво ли ще е умишленото убийство. А забравих... те всичките на колела и пешеходци са виновни- или са карали колелата с недопустимо висика скорост и са му смачкали колата или път така са вървели хората, че колата е била почти спряла, а те от бързи им ход са му огънали ламарините.... С това липса на наказание ще има още и още такива простаци и ще газят още и още хора- това е!!!

как са го измислили само! Когато няма друг начин да освоБодиш един ДВОЕН убиец на ДЕЦА то правиш ПРОЦЕСУАЛЕН гаф, ЩОТО ЗНАЕШ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ СЪДИ, лапваш си паричките и си накривяваш капата.

Мислиш ли , че този мангал има пари да плати на някого? Просто системата ни е сбъркана...

Че системата е сбъркана - сбъркана е! Че манго няма пари - сигурно е така. Обаче недей да забравяш, че има достатъчно НПО-та, които съществуват заради такива като мангото. Хем те лочат пари, хем плащат на когото трябва, но най-важното - дестабилизират обществото!

не знам що се кося, че ще се поарабиме.Може и да е за хуБаво. То затова и ни заобикалят арабите, а тези дето ги хващат нямат ама никакво намерение да останат у нас. Питам висшия съдебен съвет - тези следователи ли са, съдий ли са, които са забавили разследването няма ли да ги уволнят?

Време е да се потрошават всички служители в съдебната система!

той, мангала бил "въвлечен" в такава беля, видиш ли? И бил на неправилното място?? И си карал със нормална скорост, нямало гонка, дума да не става??? Тези думи циганин няма как да ги използва, ако не са му внимателно вкарани в устата от адвоката!Накрая ще излезе, че децата са се движили неправилно по пътя, а този е карал едва ли не на заден ход...

друг изход Българино - освен чичко " МАКАРОВ " прави всички РАВНИ.

Днес в училището, в което работя и в което имахме честта да преподаваме на Вили, обсъждахме, че реално информацията около тази новина е неточна. Истината е, че прокуратурата за два месеца не е могла или не е искала да повдигне обвинение срещу този... индивид (съжалявам, но двоен убиец не мога да нарека "човек"). Какво са спали два месеца? И сега съдът ли е виновен, че е принуден да спазва закона? Какво сме спали ние, че сме избрали политици, които са "сътворили" подобен закон, позволяващ "домашен арест" на двойни убийци? Не съм фен на съда, но в случая те са най-малко виновните.

Решението е: око за око зъб за зъб

Той е запалил колата, започнал е да преследва ученичките и ги е убил. После се е предал на полицията. Баси, какви хора живеят сред нас... Ти ако не се пазиш, как друг да те опази?! Защо не учите тези деца на безопасност, защо след занятия не изпращате по един учител да застава на пешеходните пътеки със стоп палка и да спира движението?! Само знаете да мрънкате и съдите.

Вили спечели обучение в НАСА и ходи там. За Марино не знам, но и той имаше различни постижения. Явно, според теб, точно тези деца въобще нищо не са научили за правилата на движение, така ли? Всъщност иронията е, че са загинали, защото са ги спазили. По думите на другите деца, колите са се чули как им реват ауспусите от километър и затова децата са влезли навътре в нивата, за да не пострадат. Ама нали "шофьорът" без книжка не знае, че трябва да шофира по пътя. За теб няма какво да добавя, освен, че явно си някакъв платен драскач и коментарът ти е грозен и жалък. Да не дава Господ да преживееш подобна трагедия, причинена от някой на пътя. Тогава съвсем друга песен ще запееш.

Закона трябва да се промени по следния начин, който нарушава правилата за движение по пътищата, включително и пешеходците да носят вината си съобразно нанесените вреди. Според сегашния закон въпреки, че пешеходеца извършва нарушение, вина винаги носи водача. Защо?

е "облечен" в два тона желязо, бре, Снайпере!Значи е защитен при "съприкосновението"! И следва по-защитеният да пази по-незащитения! От чисто човешка гледна точка! Но видно е, че в България това не се зачита!

Та и братя Галеви бяха пуснати под гаранция и ги отнема. Важното е да не се допускат опозиционери до властта.

Пак криво заглавие. Не е проговорил шофьорът, а е обмислил и съчинил с помощта на адвоката си текущата "легенда" - удобно обяснение на ситуацията, за да изглежда почти невинен. "Шофьорът представи своята (подходяща за съд) версия на събитията". Дали е участвал в гонка или не няма значение. Дали е карал с превишена скорост пак няма значение. Фактът е, че е излязъл от пътя и е убил двама души. Това е същината на деянието. Ако те са скочили на платното и не е успял да ги заобиколи е наистина оправдателно. Но щом той се е качил на тротоара, значи е виновен.

От думите му излиза че, загиналите деца, ей така са го вкарали в беля, а той даже почти не е и карал, даже почти не е бил там. Сега съдиите да не вземат да го оставят в ареста, особено като е от по-тъмно зелените !!!!! Книжки трябва да се дават на хора с минимум средно образувание !

Съжалението на този льохман няма да върне живота на двете деца!

Сега на правилното място 20 години! И цял живот плащане на кръвнина!

Боже, Боже колко мъка и колко объркани и съсипани съдби. Няма какво да кажа! Да почиват в мир дечицата!

мангала не е карал с превишена скорост а взел завоя на две гуми само и затрил тези невинни деца

Бил "на неправилното място, в грешното време". Аз мисля, че той сега е на неправилното място. По-правилно е да е в затвора, а не на свобода.

Защо едно ПТП трябва да е новина? Боко пак превключва на пропаганда за да ни натресе нещо.

Станишев стой си в швейцарската къща и си трай че ти си наред пред колата ....

"Да тръгнеш на път да караш и ДА ТЕ ВЪВЛЕКАТ в такава беля"

Абе аз от кога казвам, че децата са го въвлекли в тази БЕЛЯ,ама кой да слуша.

Мъжът от снимката е циганин.Много силно се съмнявам да са му познати думи , като например "приоритети ". Той едва ли знае какво значи тази дума.Всичко, което е казал, му е написано от адвоката. Оказва се, че адвокатите са най-гнилото звено от нашата правораздавателна система.Днес има още една публикация , в която адвокат твърди, че телевизионен екип си е просил боя.Чудя се дали сред тези хора има поне един, който да познава понятия като морал и справедливост, или те познават само думата пари .

Колкото бат Сали знае какво е това "концесия" и има ли почва тя у нас, толкова и този знае що е това приоритет.

То затова има един вич за адвокатите, че всеки един адвокат на дъното на морето е едно добро начало.

Да го разпна на кръст на някое дърво,и ако казва истината и се мисли за невинен нека Господ му прости и го освободи.

Чувства се виновен дотолкова, че е бил "на неправилното място, в грешното време". Не е превишил скоростта, няма нарушения - чист като сълза. Ама оставил 2 трупа.

Тъпака си карал с 30 км/ ч и много внимавал даже, ама тези деца отнякъде се появили и взели, че му попречили и едва ли не, те са виновни милите?!? Мръсен изрод е тоя мингос, родителите и близките да го бастисат, щото след 5 дни няма да е в Бг- то!

Двадесет и осем годишния Филип Мангалски е проговорил, след което съдът го пуснал от ареста. Разбира се другаря Мангалски правилно е казал, че вярва в справедливостта на българския/мангалския/ съд. Май в България единствено циганите вярвата в нашата съдебна система.

Дали няма да е поредния избягал зад граница?

Щом е циганин, забрави. Ще залъжат малко блеещите и ще го пуснат.

Всякакви цигани, араби и какви ли не избиват ненаказано и без това малкото останали българи в собствената им страна ....