Плевнелиев: И днес следваме идеалите на опълченците на Шипка

Президентът участва в тържественото отбелязване на 137 г. от Шипченската епопея. Той прие на историческия връх почетния строй на Националната гвардейска част.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: И днес следваме идеалите на опълченците на Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проско, проскооо, жалък подлец и предател на националния суверинитет си ти!!! ИЗЧЕЗНИ МОМОНТАЛНО!!!!

Това недоносче преди дни плюеше руснаците, сега отишъл на Шипка да плещи глупостите си! Срам, срам, срам!

Какви ДС, каква номенклатура, каква Моска, пич осъзнай се годината е 2014... Изрод да беше, все някой щеше да те е изродил...Докато малоумници като теб са живи суверенна България е обречена.

Хм, че ний немахме никакви идеали!! Само един - да мрем за България!!? Тее сега кат и искат - да мрът!! .. народът сигурно ша са зарадва...

Росенеее, Росенееее...! Едва ли идеалите на опълченците на Шипка са били да имат многомилионна сметка в офшорна зона и огромна хасиенда в Гърция, каквито имаш ти!!

го е страх Роско от импийчмънт, че няма къде да се дене с тая "квалификация", та за това се прави на опълченец.

Следваш миризмата на парите воден от страхът, господин президент. Ако те види някой от опълченците които са били на шипка сигурно ше те гръмне още преди да си му казал кой си.

След речта на президента опълченците се преобърнаха в гробовете. Баси и съветниците дето му пишат речите.

и ти си един опълченец ..... майка плаче!

Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност! Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта! Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност! Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори! Президент, който не може да проведе едно заседание на Консултативен съвет, претендира за политически професионализъм!

Ни най-малко не му пука! Плещи си каквото си иска и когато си го иска, ей така, безотговорни безстрашно, защото зад него е Великият Боце!

и на тоя ще му дойде времето, споко.

Ей братчеде Балки, не ставай смешен.... :D

1) от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. Роден е за Президент! 2) в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Даже Путин не постъпва така с протежето си Медведев. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост. 3) реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да почете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици. 4) и т.н...

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота... Да живее Плевнелиев! Той е пример за всеки глупав българин.

Роско ти остави идеалите! Крайно време е да свалиш доверието от сл. кабинет и твоя ментор ББ!!!

Следваме идеалите им ли, това е една голяма лъжа! Добре, че опълченците не могат да видят какво се случва в момента в страната им, иначе пак биха нарамили оръжието!

в нашата мила родина с тоя герберско-бсп- дпс -ит.н. башибозук ,скоро г-н президент ще прегърнем идеалите на опълченците,но от ....Донецк.То бива разсипия,безотговорност,продажност и двуличие,но всички съвсем се оляхте! Адвокатчето Радан е прав ,айде беж,ако искаме да спрем краха!

ОСТАВКА Роско, чуваш ли О С Т А В К А !

Шипка О Шипка! С Чехльо на върха. Направо спрял ми е дъхът И чувам реч омайна, сладка... Без русите - творение на Златка... Пълзение офшорно към върха, и вдъхновение, оплетено с лъжа! Свиреп грабеж,превърнал във Хаджия нищожен,неврокопски бозаджия! Паси,24.08.2013г.

Браво!

БСП, ДПС, АТАКА - ужасени, че може да им се отнеме кокала, получен по милост от Пут?ин. Тези, левите, са такъв плевел, че пирето е цвете пред тях.

Оскърбление би било за българина да му се говори за значението на Шипка, припомни държавният глава.... ---------- Плевня, кажи си направо, че не ги разбираш тези неща.

Плевел, ти си срам и резил за българската нация, подавай си оставката и се махай тутакси.

ЧУДЯ СЕ КАК ТОЗИ НЕ Е ОТПРАШИЛ ЗА СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ ОТ ТАМ ДА ПРИВЕТСТВА НАРОДА? СИГУРНО СА ГО ДОКАРАЛИ НА ШИПКА ВЪРЗАН И ДРУСАН!

Плевнелиев: А днес не следваме идеалите на опълченците на Шипка, тъй като се откъснахме от нашата освободителка Русия и преминахме в лагера на нейните врагове САЩ, НАТО, ЕС.

Много хора в България следват идеалите на опълченците, но ни управляват тези, които следват идеалите на х.Иванчо Хаджипенчович.

така Плевнелиев се бори за чиста и свята република: "Президентът Росен Плевнелиев отказа да разсекрети стенограмата от консултациите, проведени с парламентарните партии за КТБ на 29 юни т.г. с мотива, че информацията не е от значим обществен интерес." Естествено за него няма интерес, парите му са в офшорни компании и вилите му са извън България.

Е, тук вече отиде малко далеч. Българите по време на турското робство, ако се се учели от някого на Символ Верую е било от Русия и Раковски в частност от Гарибалди, изобщо от това що е било на европейска земя ... Ако са взимали пример то другия континент то той не е бил в тази значимост и в тези размери, които описваш. основната линия е да бъдем реални спрямо времето за което се пише.

Моля за извинение че се намесвам! Но ми се струва, че вие сте на една линия по мислене, само дето не можете да се разберете. Ако някой си пра... и някоя си харемска султанка е помогнала за строежа на българската черква и за изучването на бългаски език, НЕГА ПОГЛЕДНЕМ ОТ ПОЗИТИВНАТА СТРАНА. На робска България всяка малка помощ за оцеляване на българското е била от огромно значение. А тази помощ, в случая е била от ключово значение. Това означава, че някой НАЙ-НАКРАЯ е започнал да кара примитивнага османска машина да работи в полза на българското. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ПРЕДИ ТОВА постоянни са набезите на гърчулята да изхитрят османската машина да работи в тяхна полза. И по това време, за разлика от нас, са били доста по-напред. Така че не виждам нищо лошо в това. С тази ралика, че Априлското Въстание е НЕЩО СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО. ТО ИДВА КАТО ЮМРУК ВЪРХУ Отоманската империя. Зашлевява и шамара и не само на нея, а на всички ЛИЦЕМЕРИ И ХИТРЕЦИ от Великите Сили, като казва ДО ТУК. СТИГА. И така се дава МОРАЛНОТО ОСНОВАНИЕ на РУСИЯ да започне войната с вековния мъчител на България. НЕКА ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ. Имаме достатъчно врагове отвън и отвътре. И в днешно време ПО-ДОБРЕ една Турция Приятел, отколкото враг. Но не с цената на българското.

Ти, чуждоземецо по-велик от Вазов ли си, та да го анализираш? Кой си ти та да определяш какво трябва да се преподава? Когато напишеш собствено произведение по темата и то има силата на словата на Вазов, тогава се перчи.

съм напълно съгласен с него. Освен това Вазов има достатъчно произведения с които никак не се гордея, Под игото, немили недраги са само част от тях. Чел ли си ги, или си ги зарязал на 30-та стр. Само неуспехи , подтикнати от разни ентусиасти, предадени от своите и от никого неподкрепени... Съжалявам, не това ми е представата с която трябва да вдигам духа към национална гордост на децата си.

123edr324

Не ги мъчи с Вазов. Пробвал ли си да им пуснеш канала на Ал Джазира ?

Безроднико, или не знаеш или се правиш на ударен за палежите и кланетата на Сюлейман в Стара Загора и в казанлъшкото поле. Моят дядо се е родил точно тогава, през лятото на 1877-ма, когато, предадените ми разкази на прабаба ми, "бягахме от турците в Балкана"! Жалки гадини сте ти и SAAGMIR! Вазовите произведения са библията на националната ни история!

123edr324

Не ги мъчи с Вазов. Пробвал ли си да им пуснеш Ал Джазира ?

Видиш ли някой вдъхновен от турски сериали да ти дава съвети по-добре внимавай много!

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ? ИМА ЛИ НАЧИН? КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА? ЕДНО ВРЕМЕ ПРИ БОРИС ЗНАЕМ КАК СЕ Е ПРАВИЛО, НО СЕГА СИГУРНО ИМА ПО-ЕЛЕГАНТНИ МЕТОДИ ДА ГО ПРАТИМ В ОСТАВКА.

Когато все повече от нас започнат да задават същия въпрос, значи ще се намери и начин.

и аз съм с вас

С ТОЗИ "ПРЕЗИДЕНТ" ПО ЖАЛЪК НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ! МОЖЕ БИ САМО СЪС ЖЕЛЮ И СТОЯНОВ

Комсомолските мекотели нямат идеали. Само банкови сметки.

Как ще обяснявате на поколенията, като в обяснението за ония епични години наред с българските герои опълченци трябва да споменете и Радецки и Столетов и руските воини. Ще ви се пречупи езикът. Срам за вас, но и за нас, че ви позволяваме да изопачавате историческите събития и факти, че ви дадохме власт да правите това. / Нарочно не съм употребила уважителната форма "Ви", аз не ви уважавам/.

Винаги когато се чества Шипченската епопея се почита едновременно и подвига на опълченците и на руските войници. Какво искате не е ясно?

Каментарът ми е по повод на думите на Плевнелиев, че е Оскърбление би било за българина да му се говори за значението на Шипка. По-възрастните знаят, но на младите трябва да им се говори.

Боже Господи, прибери си вересиите! Това безгръбначно чучело да говори за национални идеали е абсолютел фарс. БацеБойко разкарай тоя пумияр от поста!

Точно ти пък следваш идеалите на опълченците!! Празна кратуна и клоун!!!

Незабавно!

Не,били са партизани.Даже и червени петолъчки имали...Знаели са още тогава,че ще се пръкне душевноболния Ленин....Севетофилски плъхоци

Първо прочети Конституцията и правомощията на Президента, пък после пиши. Аман от неграмотници!

национализма е новата заплаха за обществото. омразата трови душите ни.

Сигурно имаш в предвид турският и американският национализъм, защото едва ли има по-импозантни националистични политики от техните!

имам в предвид нашия и после останалия свят. за нашя национализъм и фашизъм ще кажеш ли нещо?

но не мисля че ново нещо. Аз лично винаги съм мразел циганите. Не ме страх да си го призная, макар и да ме наричат както си искат. Докато крием тези си мненя, до тогава ще има една бомба със закъснител, която в един момент ще избухне, а ако си го признаваме, може и да се стигне до момент на откровения и сближаване на позиции

циганите! ОК ! И какво следва след признанието, че не става ясно?!Ще ги правиш на сапун?! Ами те са граждани на БГ и цял свят ще ни подгони и изолира за Неспазване Правата на Човека"! Не е ли по-добре да се интегрират: да им се предостави работа, възможности да се ограмотят, да бъдат като всички равнопоставени граждани, а не политиците да ги купуват с кебапчета при избори и след това да ги оставят на произвола на Съдбата, сиреч: да крадат , за да оцеляват! Как при соца такава омраза нямаше, или поне не се усещаше и спазваха Законите? За цялостното обедняване и озверяване на целокупния ни народ- причина са Политиците! Те са виновните! Всяка държава е длъжна да се грижи за собствените граждани , вкл от различен етнос! Законите у нас не се спазват не само от цигани, но и от всякакви Крадци на Едро! Докато не заработи Съдебната с-ма както трябва - Управия няма да има!

Много ми е неприятно да го кажа, ама срещу 500 години тъпкане, гнет и издевателства и кланета, стотици хиляди жертви, България може да се похвали с някаква си обсада на Одрин и години след това- торпилирането на ръждясалата консерва Хамидие. Това е! Както и със скалповете на някое-друго заптие. Само това е. Това е герочината ни история. И с 8000 опълченици на Шипка - 0,7 % от тогавашното население- срам и позор !!!

Българите са правили хиляди въстания срещу робството, след превземането на Търново сме направили 150 въстания само в рамките на 10 години, как не ви е срам да дрънкате лъжи?

Остана ли нещо неоплюто от такива изроди като теб, които и 5 стотинки не са направили за България, но не се гнусят да лаят срещу нея! Колко % от населението (заедно с пеленачетата и старците) трябва да отидат точно на Шипка, за да признаеш подвигът им? То бива бива идиоти, ама такива празноглавци като теб рядко има!!!

Ти лично какво си направил? НИЩО. ОСВЕН ДА ПЛЮЕШ И СЕ СРАМИШ НИЩО. НАПРАВИ НЕЩО И НАПИШИ ДА ТИ СЕ ПРИЗНАЕ. ИНАЧЕ СИ ПО-ЗЛЕ ОТ НИКОЙ.