Шефът на НСО се обяви против охраняваните да си плащат сами и поиска още власт за президента

"Ако вземем един депутат от малка партия, откъде ще ги вземе тези средства", пита генерал Красимир Станчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдават коли на НС а им били стари!!!! Депутат от малка партия с охрана от НСО!!!! ЗАКРИВАНЕ

в някой държави държавниците ходят на работа с колело! а тук лакеите на държавниците дават акъл!??

НСО трябва да се закрие в тази си форма. НСО е луксозна таксиметрова служба и слугинаж на тези които са на власт.

най вече на президента, щото нему са подчинени

Богати политици искат да плащат на НСО за охрана,а не на частни охранители.Защото частните охранители нямат сини лампи,не могат да избутват коли от пътя и да отцепват цели улици за да мине ВИП-задника. Отделно ако си охраняван от държавни гардове ако избухне гангстерска война рядко никой ще посмее да стреля по човек с държавна охрана,особено ако рискува да убие и гардовете,понеже знае,че ще му се струпа цялана мощ на държавата.

тоя много нагъл и без грам сиво вещество.

глупак и немислещ шапкар

А Майбах и Ролс-Ройс за Деса Простакеса не поиска ли?

Да се закрие НСО, защото няма никаква полза от нея. Сещам се само за един политик, който наистина е бил нападнат и беше убит - Луканов. Нито го предпазиха, нито намериха убийците. Ще рече, който трябва го уби. Вярно е, че повечето ни политици в момента са мутри и животът им е в опасност, но тази опасност е само за тях, ние от тяхната смърт нищо не губим, даже има поне 1000, от чиято ще спечелим.

Много други коментиращи питат същото-От какво и от кой се пазят? Обичам ги,с цялото си сър....е/9 мм./

а за какво му е на "депутат от малка партия" охрана, бе пич? Кое точно го застрашава? Депутат от "голяма партия" ли?

И тройно да си вдигнете средствата,ако някой ви "заобича" и иска да ви " продаде" няколко грама олово,ще се молите да не сте се раждали

разстрелите вече не са на мода. Получават си инфаркт хората или ги самоотравят. Чиста работа, така да се каже.

Стига бе,толкова ли са болни,тези инфаркти за закуска ли ги взимат? Самоотровил...нямат ли домашна ракия,ами пият само антифриз...

че вашата сладка службичка която не е в никаква полза на народа трябва да се закрие. А Вие да ходите да събирате картофите от полето.

А защо не вземеш да вървиш на Пловдив!!!!!!! Аман от овластени президенти!!!!!

Няма такава държава.Охрана на бандите от бандити.Как не ви е срам.?Големи заслуги имате,че за 30г.обезлюдихте и оскотихте народа.Оставихте го необразован и болен.мръс.ци

Въпроса откъде ще вземе еди кой си пари за охрана е тарикатски и неморален. Питайте пенсионери, откъде взимат пари за лекарства да речем и дали си ги купуват всички предписани. Ще плащаме за прищевки, защото някой се чувства застрашен (защо ли?), или пък си наглася работата, звънят му със заплахи и ето ти причина да има охрана. А депутатите и не само те, какви заплати имат + бонуси, комисии и не знам какво още. Стига сте скубали отвсякъде. И аз мога да кажа, че съседа Пешо ме заплашва, ама не по телефона, и какво шъ праим?

От кого да се охраняват депутатите??? От народната любов ли? Нали са избрани за да работят за благото на народа и трябва непрекъснато да имат срещи с избирателите си (което те сега използват, за да не ходят на работа в парламента), а не да се крият и пазят от тях. Ако искат да се пазят, да не се кандидатират за депутати. НСО трябва да се реорганизира и намали поне с 50%. Който има нужда от охрана, да се откаже от депутатството или да си плаща сам.

На президента повече власт от сегашната не му трябва,че и в НСО ще настане шуробаджанащина и ще изпоназначите кущо,кьораво,сакато,цялата рода на другарят Радев! Охранявниоте нека си плащат сами,а не народа да им плаща охраната,особено на такива,като Пеевски и Доган!

те нямали пари, пък ниенеискаме сда им дадем! лоши хора сме ей!!

Още власт за Льотчика !? Сега ще трябва НСО да охранява и баща му и братовчедите му ли , освен Деса !?

На Деса и е нужен частен хеликоптер!

не позна! не и е нужен частен хеликоптер, щото е скъпо! нужен и е да е от нсо!

Никъде в Европа няма такава огромна слугинска организация която да се храни от народните пари. Вместо незабавно да я закрият този нещастник има наглостта да иска още. В България има достатъчно пари, но те се крадат и което е още по-лошо се разхищават за ненужни структури. Нашият бюджет е като бъчва с безброй пробойни която колкото и да я пълниш парите изтичат от хиляди места. На всичко отгоре тези слуги се водят и военизирани със всички облаги от това, като се почне от невръстното им пенсиониране и всички други съпътстващи ги привилегии за които всички ние плащаме. В частните охранителни фирми дали им плащат тези заплати и дали ги пенсионират рано или пък ги пращат на почивки и какво ли не още?

Депутатините "Народната любов" ги пази, ако бяха корумпирани или пък ако не си гледаха работата (а келипира) биха могли евентуално да имат нужда от охрана ама те нали са ни цветенца (цъфнали и завързали)

та замирисали

Закривай НСО... хрантутници с привилегии