Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен поканиха Джо Байдън на среща с лидерите на ЕС

Нека изградим наново силния съюз между Европейския съюз и САЩ, заяви председателят на ЕС. Поздравих го за победата му, каза на свой ред председателят на ЕК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва дори за миг да се допуска, че е възможно противопоставяне или прекратяване на симбиозата САЩ-ЕС! И двата съюза са жизнено необходими един за друг!

Много жалко. ЕС има потенциалът и възможността да стане нов световен лидер, но политиците - подлоги на НСР приемат доброволно ролята на втора и трета цигулка.

Ма много са нетърпеливи тия от ЕС бре, спокойно няма да избяга Байдън. Или при гъзолизците си има правила и ред.

ѝбе почайте да си влезе в длъжност през януари. Тъпи и прости педали и джендъри.

А какво му беше на старият съюз? Сериозно как не се намери и един журналист да попита това? Нов съюз защото при старият трябваше ЕС да изпълнява задълженията си към сделката със САЩ, които по времето на Обама не бяха задължителни. И сега бързат да поканят "президента" с идеята да се разминат с таз годишната такса! Нищо чудно че лидерите на ЕС са смятани за най-големите клоуни и селяни на които всяка се присмива!?

Ми Трамп си беше открит враг на ЕС. И с думи и с действия показа че иска неговото разпадане.

Лидерите на ЕС са твърде жалки. Имаха вид на изоставени и сега си търсят нов стопанин

По отношение на сигурността САЩ имат определени задължения към страните от ЕС и НАТО! Ако САЩ се откажат от тези задължения, както искаше да направи Тръмп, това щеше да тласне света в нова, по-опасна надпревара във въоръжаването, защото ЕС ще трябваше да гарантира ядреният си чадър със сили, не по-малки от тези на РФ и КНР! Ядрените сили на Великобритания и Франция не са достатъчни.

"наново силния съюз европа-сащ" - какво друго да очакваме като европа е колония на сащ-демонкрастите. Радват се защото са сложени от тях и им гарантират местенцета, ако не са демонкрастите тия отдавна да са изритани в държавите си.И сега квичат от радост че си запазват постовете а това значи и лапачката, а ще се отблагодарят на демонкрастите като им дадат да цицат европа. Ей го вече без колебание наливат за ваксините на гейтсовската шайка а оттам пък той ще хрантути демонкрасти и антифа и джендъри и прочие "симпатизанти и порочния кръг се завърта...

айде марионетките веднага се надупиха, нали са в един отбор, от една партия, чакат демокрастите да им налеят милиарди в джобчето с техните схеми да ни свалят и последната риза от гърба.

Те хубаво го катят, ама дали ще запомни от сега до догодина - не знам. Най-добре да повторят поканата 3-4 дни преди събитието.

­Т­ъ­­­р­с­я се­к­с б­ез з­а­­­д­ъл­ж­ен­ие. Г­о­­­т­ов з­­а ­в­­се­к­и е­к­с­пе­р­и­­­м­ент. - ­W­­­W­­­W­­­.­­­B­G­­­­1­­­7­.­­C­­­L­­U­­B

Корумпето, ортак на китайските комунисти, още не е избран! Като какъв го канят на среща на лидерите на ЕС?!?

Zashto go kanqt Djo demenciqta, da ne bi v Evropa da otkrivat specialen starcheski dom za amerikanci?

И като какъв го канят този сенилен старец наште мили ляволиберални глобалисти другаря ти БайДън?!

Като какъв??? Бахти серсемите....

среща на ЕВРОЛИДЕРИ, а канят американец!?! САЩ да не е в Европа бе? Защо не поканите и някой от Африка или Изт.Азия.? А-а-а, не ви е началник!