Зелените в Германия уреждат болни със секс, държавата плаща

Зелените в Германия предлагат да се осигури секс с проститутки за тежко болни и хора, които се нуждаят от постоянни грижи. От партията дават пример с Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Зелените в Германия уреждат болни със секс, държавата плаща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На обикновените хора и покрива над главата и къшея хляб им вземат, а на разни малцинства хареми ще им уреждат вече. Нормалните мъже ги гледат под лупа и за единия флирт ги гонят за "сексуален тормоз". Тук ще карат жени да правят секс с напълно непознати. Няма флирт, няма "здрасти", няма "може ли" направо ще си събуват гащите - държавата, т.е. вие, плаща.

Пращайте им терористи. Ще ги еб..., колят и трепят безплатно!!!

Извратености гадни! Отврат! Безбожници!

И лявата ръка да не знае какво прави дясната ...

Сексуална асистенция?! Може и смахнато да звучи, но го намирам за крачка напред към преодоляване на много други лични емоционални и социални проблеми в съвременното общество.

Извратено комунистче. А иначе бездомните си сънародници ги подминаваш с погнуса, нали?

Проститутките от България. Знаят по няколко езика. Първа грижа на МОН.

Плаща се, но само за един път в мисионерска поза. Ако искат някакви екстри - да си плащат сами.

Милосърдните извратеняци. С ОБЪРКАН МОРАЛ.Става дума за болни с други потребности различни от здрав човек.С инвалиди различно.А на болните им трябва освен мед.услуги чевешката топлина, психолог, ако болния е атеист или беседи с священослужители за успокоение на душата и физическите страдания.Не вярвам,че човекът,който завършва живота, търси успокоение в продажен секс

Благодаря ти приятелю, все още има надежда за света. Бог да те благослови.

Могат да минат и "по-тънко" с париците! За тези, на които ръцете им не са в гипс - спокойно да си практикуват .ръкоделие. - по техен кеф!?

в германия по официална статистика има 2 млн. деца, които не си дояждат - защо не помислят и за тях след като са толкова "грижовни"

Както се казва - Болна, Божка - за кокошка! Значи за работа са болни, а за секс - не са, че и да им се осигурява, безплатно при това! Бе, я.. една здрава сопа по гърбината... Такъв секс ще им дам че... не могат го носят...

И я съм болен....

Така ще достигнем до"европейските ценности", заради които полагаме неимоверни усилия ! За болните, да се "осигури достъп до секс" и държавата е длъжна да им го плаща !

заглавията са лъжливи и създават фалшиви настроения. Това тук : Зелените в Германия уреждат болни със секс. Каква лъжа! Това е само едно предложение, една мисъл, а не е свършен факт. ЛЪЖА е. И започват цирковете и великите изказвания на участниците.

не са лъжливи заглавията, този въпрос отдавна се обсъжда в германия

Има нещо много сбъркано в германците. Зелените че са болни е ясно. Ама защо им се връзват на глупостите?

КАТО ГИ ПОЧНА С РИТНИЦИ.... ...А И ПОСЛЕСМЪРТНИТЕ ПЕТНА СЪЩО СА ЗЕЛЕНИ :)

За германците сексът е просто една физиологична необходимост и се свежда до клизма при запек. Има ресор в тяхната грижа, но толкова много се занимават с права за секс, порно, открити разговори с хапчета и презарвативи за 12-13 рожден ден на децата им, че стигнаха до там да не раждат, да си внасят хора, за да им заработват пенсиите. Има нещо много сбъркано и дефектно в отношението им към секса, издигнат на ниво държавна политика, след като го няма най-естествения резултат от него. Нямат деца! Жени по на 40 г. се кръстят и благодарят на Бога, че нямат деца. Не ги понасят. Детският шум и детското присъствие го наричат "терор". Майките ходят на лекар, за да изпише приспивателно /хапче за сън/ на детето им, за да се отърват от него най-късно в 20 часа. За правата на гъбите, гълъбите и костенурките имат закон, но за този проблем нямат адекватна държавна политика. И вместо държавата да дава пари за новородени немски деца, да харчи за програми и предавания по темата, тя плаща на неграмотни орки - внос!

Робърт Джордан е автор на фентъзи книжки "Колелото на времето", които повечето от вас са чели. Е кажете ми, не са ли писани сякаш точно за тези времена в които живеем. Тъмният се е надигнал и омърсява света, като превзема територии, доскоро нормални и т.н. Има и "прероден дракон", трагична фигура, защото е единствен и обречен като надежда за добро. Имаме и нашествие на тролоци (орки?), слуги на Тъмния. Та и "зелените" с мултикулти, толерантни и т.н. съмнителни инициативи. Наглед хуманни и за добро, но в тях има нещо извратено, нещо гнило. Не се иска да си екстрасенс за да усетиш смрадта на Тъмния. Не мога да ви обясня какво е Тъмен, но го надушвам. Така както се надушва от тази секс перверзия. Има гавра, издевателство, презрение към човека и природата. Лесно е да ме оспорите, но Тъмния смърди. Пустошта настъпва, както се казва в книжката. Иде зима, казва едно друго фентъзи. Как да не повярваш в конспиративни истории и езотерични шашмалогии. Иде зима.

Но, в статията надушвам презрение, само към феите. Ние тук ги възприемаме като фей, но в статията са си обикновени курви (пардон -"лицензирани проститутки"). Не видях презрение към "тежко болния мат'риял", с внушението, че е от мъжки пол. И това, насаждано от "зелените'? Зелени тикви са, но пък за сметка на това, отвратителни!

Джордж Мартин е автор на друго фентъзи, което сте чели със сигурност-поредицата "Песен за огън и лед". Цивилизованото кралство Вестерос е застрашено от настъпващите от серев варвари, наричани "Другите". Ледена стена, "Валът" защитавана от отчаяно братство, "облякло черното". В крайна сметка Другите нахлуват във Вестерос. Проблемът е в самият Вестерос. Разкъсван от интриги, лъжи, подлости, предателства, лакомии, битки за власт и т.н., поради което много слаб. Кралицата се ч?ка с брат си, загатнат е извратения характер на кралството. Сякаш точно за нашия свят е писано и въобще не е фентъзи.

Болен съм! Много съм болен! Боли ме, беей, давайте тука каките!!

Фири

Нищо чудно у скоро време да гледаме турнета на български поп фолк звезди по немаски болници!

Мани, ами наште са и с екстри - първо ще им попеят, т.е някак по-възвишено ще е :)

Ако въобще е вярно това ей го как ще намерят работа на сума ти мигранти,здрави,прави и най вече готови за пари на всичко.Тези дето ще получават услугата няма да са само мъже я.На 90 год. баба също и се иска.

Като започне пишката да ти става, тогава говори от името на баба си.

Е това ако не е дискриминация!... Ами пациентките, да мрат ли?

Явно болестта на баба шмеркел е силно заразна. Вече е плъзнала из швабиенланд, след като и залените са заискали секс. Най-добре с мюсюлмански атрибути, та да е истински секс. Така ще се подмлади застаряващата и оглупяваща швабска нация. Ами да им пратим нашите цигани.

Само да не объркат да ми пратят някой негър с голяма кожена инжекция.

Фири

Ми то у заявката си пишеш кво искаш, мъж, жена, активен гей, пасивен гей, близначки и т.н. са ако сгрешиш и страдаш от катараклта демек не моеш убаво да видиш кво са ти пратили и ти го отперат против волятат ти то после моеш да съдишщ здравното министерство но предвит силата на поговорката бития бит ебания ебан освен пари нема как да върнеш загубеното си достойнство и нормална сексуална ориентация.

Все пак лекарствата са горчиви. Ще го пишат - клизма. Може пък да ми оправи хемороидите и нередовното изхождане.

дай го насам чадо пък после като оздравее баба щи направи мекички и пържени филийки

Ако някой е имал съмнение чии слуги са тези зелени партии, с това предложение вече не трябва да има! Рогатият е на свобода.

И тия Путин ги е пратил! Нема майтап! Само той избира президентите и пак той ги коли по разни арабски пролети. Сега и деца ще им прави на германките по болниците!

Аааа, и Тръмп, и Тръмп. и той....

абсолютно безплатно вече 20 години. Германците са закъсняли.

а пък аз си плащам да ме ът всяка година за 2 апартамента и 2 коли

на германците, Бойко да помисли и за нас БГ бабите ако иска да гласуваме. Ето така се привличат гласуващи

Искам и аз да ме уредят със секс.

ще се предлага - като клинична пътека ли , или като амбулаторна манипулация? Ще трябва ли направление от личен лекар и кой номер.

на колко направления имаме право годишно?

Ще махат визите за рускини до 32 в Германия.

Този свят се е побьркал

Искам да ми изпратите мис ХЕЛЗИНКИ!

пак европейски ценности...........

А на руските болни - безплатен лосион.

Това е напправо върхът на простотията.

Простотия защото ти не можеш да се облажиш?

От нашто село десетина убави сиганки са асистентки в Германско и карат само мерседеси..

АБЕ ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ?ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРТИЯТА Е ТУРЧИН,ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ-ДА КАЖЕМ ЛЕКО ЛЯВ,А ЯВНО ДОСТА ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ-ПРОСТИТУТКИ.

Ой Тигре, Тигре, имаш ли пари, имаш ли пари, хубави жени... Гладно не се стои. Вие дето сте на работа и горе в парламенту ви е лесно, но идете и ги попитайте тях, как им е. зорът какво не прави. И сега щели да удължават и пр. Нищо против политиците, но против корупцията, против влизат бедни, а излизат богати, бати Бойко ги знае, гледат го в устата тази сутрин по един от каналите, една ми, мъжът й шофьор милата, малката се омъжила и вместо да ходи на `50 години да лапа п``те в чужбина, тя се моли да остане още и още... Не й завиждаме, но само Ви казваме. Без костюми, под наем костюми на бала взеха, не ни пука. Ние сме на запад, но ни писна от всички гадости. Децата ни бяха бебета, докога ... здраве да е. И нека чуят западните депутати и не да гонят децата, родителите на децата, а да ги оставят. ХРИСТИЯНИ сме. Тук в бг да се назоваваш християнин е мръсна дума. Те искат пари, а християнина освен че няма, но и да има пари под масата не дава. Мили ми Депутати по-добре на вас да си казваме мъката, отколкото на бг депутати. Все едно им говориш на стената. Само за тях , за облага за тях, но не и за изстрадалият български народ от 70 години. От комунист и съжаление. Правили сме добрини на тях, но те не са ни отвръщали със същото. Егоисти са, само за тях си мислят...

Фири

Алоу тук става въпрос за ебане не за кмета на симитли и бойко! Перверзните услуги сигур ш са на двойни тарифи!

Алоууу, 019, пи ли си хапчетата? А как е главата, че несвързаната ти мисъл доста ме затрудни.

Нашите политици да взимат пример от по напредналите. За да гласуваме искаме по социална програма здрави и корави младежи да ни лекуват.

Фири

Я моо ли те изренда? Пиши кординати за връзка на лично и обезтелно тури и снимка!

болна съм чедо на легло с памперси само да си здрав и корав и да немаш шкембе задължително и съм твоя

Еее, то и снимките ако ша си гледаме каква социална помощ е тогава?

Фири

абе одавна ми напира имаме си такава убава дума за ебане а ползваме чуждицата секс.

У селото на единия ми дядо му викат ОНОЖДАНЕ. У другото село - МАНДРЪСАНЕ.

Поредната еврогейска приумица. Социалните грижи да включват и секс. После същото ще предложат и за безработните и мигрантите. Имат право на секс - държавата, тоест всички, да им пращат този разход! Баси идиотите. Тази "логика" ще затрие Европа.

Пък Путин - нищо не дава. Нито секс, нито водка. Нищо.

Паисий

нали това е философията на либерализма - всеки се бори сам и който успее. Защо чакате държавата да ви дава нещо? Нали сте либерали? (либерасти)

Ехаа, как се става холандец?

натоварваш се на една лодка в Африка и отиваш в Холандия. Всичко ти е платено после. Ти само лежиш на тротоара и се молиш на Аллах!

Фири

"Новите германци- ислямските мигранти в германия- кандидати за закрила, имат право на купони за 10 до 12 безплатни посещения на германски публични домове НА МЕСЕЦ," е он там ебе българки и украинки то като си написал "германски" тва не значи, че там работи като втора работа Меркел а и надали некой би искал въобше да я ебе предвид излъчването и на смесица между тролейбус и трансформатор!

В Германия е така, а в БГ както се казва сиромах човек и на половин шутка е доволен.

Как може такова нещо? Немските "зелени" размазаха нашите 10-15 "зелени партийки" с тази иновация. Докато нашите се боричкат кой е по-зелен, немците дръпнаха яко напред и нагоре. Голям срам - да не можем да формулираме дори едно иначе "иновативно" предложение! После се чудим защо в Добруджа има снегонавявания през зимата, но не и през лятото.

Всички български проститутки и рая да се връщат незабавно в родината си - България. Европа е място на покварата. България е най-правовата държава с партя която мисли първо за народа си после за себе си БКП(БСП). Подкрепете другарката Нинова защото ние сме длъжни отново да управляваме и да изведем страната от хаоса. Дъщерята на Любен Гоцев има нужда от нов самолет, затова ще удвойм работата ви. Работете за партята си не за чуждите господари по Европа,САЩ и Русия. Работте за нас вашите работодателиот БКП. Да живеееееее БКП(БСП)

ако осигурите от партията и на нас бабите по социална програма някое здраво и кораво момче да ни лекува

Партята ще ви осигури един здрав и корав от работа. Щерките на генерал Атанасов и Аспарухов имат нужда от нови скъпи возила, да се фукали по разни приеми(младежка му работа) Вие сте длъжни да им го осигурите. Вие сте длъжни на партята и на нас

НО ПРОБЛЕМ ДА УДАРЯ ПАТКА НА ЗЕЛЕНА НЕМСКА ДУПЕТАТКА :))) .....

Ти си герентофил. Не те ли влече към нещо младо?

Винаги съм знаел, че нечовешкото отношение към (почти) всички е норма в България. Коментарите го потвърждават.