Южна Корея тренира унищожение на лидерите на Пхенян

ВВС на Южна Корея проведе учение в условия максимално близки до бойните, симулиращи унищожаване на севернокорейското държавно ръководство.

Обратно в новината

Коментари - Южна Корея тренира унищожение на лидерите на Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо в Южна Корея мислят че ръководството на Северна ще отиде на този полигон ако започне война? По-скоро първо ще влезе в бункерите а после ще засипе Сеул с артилерийски снаряди

Не знам колко промит трябва да ти е мозъкът,за да мислиш,че анимационният герой ким може да победи САЩ,Япония и Южна Корея?Песента му е изпята.Въпрос на време.Никой няма да го чака да направи ракетите си точни.

В космоса не се броят "над чужди територии". Над някаква височина не би трябвало да се брои за въздушно пространство на държава. Все едно да кажеш, че Слънцето е българско, защото е над България. ;) А по посочената траектория се вижда, че севернокорейците са гонели такава, която не е над сушата или минимално над нея. Просто Япония е на такива острови.

"не би трябвало" Има си конвенция на ООН какво трябва и какво не трябва.

През 50-те САЩ независимо от огромното си военно превъзходство, включително ядрено, не успя да превземе С. Корея. Та сега ли ще успее?

Северна Корея нападна Южна и САЩ ги отразиха!Като на Северна Корея помагаха милион китайци и неуточнен брой съветски унтерменшени! Резултата се вижда да днес!Южно Корея е икономически тигър с много висок стандарт на живот и демокрация,а Северът ръководен от династията Ким свръхзатворена робовладелска държава с чести вълни на Гладомор

комундетата реват яростно в защита на комуниста ким.

Вместо да правят учения, направо да ликвидират севернокорейски диктатор и армията му!

Бе направо да те командироват тебе булгаристански селяндур-разбирач.

А Северна Корея тренира унищожение на Южна с ядрено оръжие.

Ю. кОрея - перлата на Източна Азия, С. корея - Сенегал с ракети!

Ама какви ракети...

Според Индекста на човешкото развитие е най-развитата страна от Източна Азия. В световен мащаб, Република Корея е на челните места и по лична безопасност, образование, сигурност на работното място, лесно развиване на бизнес и е на първо място по качество на здравеоопазването в света... рубашки, с интернет не можете да ни дезинформирате!

Да но не се обръща внимание на въпроса, че в СК хората са по-щастливи отколкото в Южна!

хахааа

А най-щастливи са когато умре поредния Ким.

По думи на емигранти[93] по-голямата част от работоспособното население неофициално заработва в частния сектор заради ниското заплащане в държавните предприятия. Широко е развит черният пазар, основно реализиран с контрабанда от Китай. Нивото на корупцията е много високо и е системообразуващ фактор. Брутният вътрешен продукт на глава от населението е $1800 към 2010 година, на 193-то място в света и сравним с тези на Сенегал и Кот д'Ивоар. Средната работна заплата е около $47 на месец.. аводненията продължават през 1996 и 1997, непосредствено след което идва непредвидена суша.[99] Впоследствие от недохранване умират между 200 000 и 350 000 души..

Мноо е еажно в кот*намквоси да имаш долари и да си ги сравняваш..

Като няма какво да си купиш в магазина и $49 са ти много.

Средната продължителност на живота е 69,5 години, на 155-то място в света. другари, прочетете там за кво става въпрос Великата КНДР разчита най- вече на селското стопанство... Но дори така продължителността на живота е по-голяма от руската хахаха

Южнокорейците да не се надуват много, Ким да не им прати някоя ракета ха-ха.

Ъхъ, ще прати Кимчо ще прати:):) В най-лошия случай, Китай да го махнат и Сев. Корея да стане китайска провинция, хахахахаха. Може и японците да го махнат, всичко може, зависи на кой вариант кандисат Син, Тръмп и Путя. Дните на диктатора са преброени, остава само да се види разпределението на територията как ще е!!!

Никой неможе да махне великия вожд Ким Чен Ун.

влизам аз в профила на Тръм в туитър - МЕДИЯТА! и... него въобще не го боли к.. за КНДР! Нито за ссср, оп, Русия! Така че, болните мегаломани тука , прикриващи комплекси, да го д...

Влизаш ти !!!на макя си у пикалника!!!!!!!!!!!

не на моята, на твоята!

нм. сведущи троловете тука - как е в КНДР и Русия...Абе никой не е ходил там, не знае, за тва фантасмагории тука, лъжи... За запад и за бг отлично сме информирани, няма кво да ми обяснявате... Мн. добре знаем как е дереджето ив русия, ив комунистическа корея... толкоз ни е до болка известно... кого баламосвате, смешници? Ще ми хвалите комунизма,а ? Ама ако ви спрат рублите, ще го хвалите ли бе?

На тях рублите, на теб - хапчетата...

Очевидно Република Корея и САЩ не са отпуснали достатъчно помощи в храна на Великата КНДР, а и Китай без пари не дава, та с изстрелване на ракети Прасето си иска зобта!!!!

"Да разгембим тлъстото прасенце Ун. И цялата му шайка военнолюбци"

Тия пък, що се ръгат между шамарите?

Ама сериозно ли? С МК84 ще го пуцат. В планинската теротиря на СК...сериозно ли ни вземат за наивници, че това не е поредния цирк и опит за нажежаване. СК е най-военнизираната държава в света. 60 години са подоготвят и тренират за война. На тоя бункерите му със сигурност са заринати на стотици метри под земята и могат да издържат преки ядрени попадения, тия с бомбички от самолети щели да го морят. Ясно че САЩ и кликата управляващата ги ФЕД клика им трябват войни, иначе са заминали, ама толкова не ядем доматите с колците...

не се надъхвайте! Мислите ли , ч е САщ няма да ги превземат тия смешници за 1 денонощие? Просто мачът им е друг...

Точно пък ще ги превземат за едно денонощие. В момента, в който войски подкрепяни от САЩ нахлуят в СК, не само, че ще бъдат посрещнати от СК армия ами и от китайската, която има достатъчно дислоцирани части в готовност да влязат в СК, ако се наложи да помагат. Китай не иска САЩ до границата си и няма да позволи марионетна държава като ЮК да нахлуе в СК. САЩ са прекалено страхливи директно със своя армия да влязат там, щото ще ядат яко бой. Дрънкат с оръжие да върви далаверата...

ги дрънкай на баба си... китай няма нищо общо ... и най -големият му съюзник е ...сащ...

Едва ли ще има Корея 2, може Тръмп да кандиса КНДР да стане китайска провинция или протекторат на Китай. Въпросът е, че независимо от всичко, дните на Ким ПрасУн са преброени.

Няма какво да тренира, а да ги почват ;Камъните падат, камъните падат от небето, камъните падат....;

садо - мазо, те са по мазо - частта хахаааа

Аз не съм чул някой в Северна Корея да е умрял от глад. Бъркащите по кофите са в Африка, САЩ и Западна Европа, а след 1990-та и в Източна.

и за умрелите в ссср не си чул, ама тва не значи, че не е истина...

не си чувал защото си промит мозък само изключително болен мозък може да каже без притеснение че в сащ хората са по-зле от в кндр!!!! прекалено много идиоти има

Аз по България съдя. До 1989-та никой не бъркаше в контейнерите. Сега бъркат. Факт.

Що не одиш, ако се върнеш ще разправяш

ИДИОТИТЕ РУСОФИЛИ ВЕДНАГА ДА ЗАМИНАВАТ ЗА ПХЕНЯН, ДА СИ КУПЯТ ТАМ КЪЩИ ( ТО НЯМА СОБСТВЕНОСТ ТАМ ДЕ) И ДА СИ ЗАПИШАТ ДЕЦАТА В ПХЕНЯНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ! ДА РАБОТЯТ В КОРЕЙСКАТА АРМИЯ СРЕЩУ ОМРАЗНИЯ САЩ! АЙДЕ, ГОВЕДА! ВАЩА МАМА!

Айдеееееее и некрофилите изпълзяха!!!!!!!!!!

фенките на ким са и фенки на путлер харесвате властни мъже май??

Технологиите са доста напреднали: секунди след изстрелването на ракетата вече е засечена и прихваната. По траекторията се определя вероятната цел. По излъчването на ракетата се определя типа на бойната глава. Самото прихващане и сваляне трае по-малко от минута. До сега ракетите са били без заряд и за това не ги свалят. Всеки опит са сваляне разкрива позициите на ПВО.

...те корабите стоят на едно място и позицията им е много важна :)))))

НИЕ БОМБИ И САМОЛЕТИ НЕ ЯДЕМ! ЯДАТ ГИ КОМУНИСТИТЕ! ХАХАХААХА

ДА ТРЕНИРА С ЛЕЙКАТА С БЕНЗИНА КАК ДА СЕ ПОЛЕЕ, ЩОТО КАДАФИТО И САДДАМ ,ОСВЕН ЧЕ ПУКНАХА, АМИ СТАНАХА И ЗА РЕЗИЛ! ДА СЕ УЧИ ОТ КОЛЕГАТА СИ ХИТЛЕР КАК СЕ ПРАЯТ НЕЩАТА...

И защото убиха Кадафито и Садам с напълно фалшиви обвинения, които спираха орките от Африка, сега ние ще го ядем намазан! Боже, колко глупост има на този свят!!!

"Добрите" Русия и КНФД се хвалят и произвеждат бомби и оръжие, докато нормални свят се хвали с икономика на знанието - компютри, умни часовници, телефони, коли... НО КЪДЕ, ПИТАМ АЗ, КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИИ ВАРВАРИ?мИЛИТАРИСТИ ГАДНИ!

прав си - КОМУНИСТИТЕ от сащ нападнаха Афганистан, Либия, Сирия и Ирак. Само за 15 години разрушиха 4 държави.

същите вдигнаха на крака Дания, Норвегия, разрушена Германия, швеция...Испания... Холандия.. Тези държави са именно с най- висок стандарт,Италия... и така до 25, а СССр срина : Бг, румъния, Полша, унгария... които са с 10 пъти по- нисък стандарт и 30 г.още не могат да с еоправят. та така.. И за Афганистан - не го споменавай -автогол! Там така се осрахте...

А тия от Масква - Чечня, Грузия, Украйна, Молдова, Литва, сринаха Сирия....

Точно така !!! Сега обаче, форумните съветски фъшкии, ще ти обяснят, че ти си соросоид, платен трол, роб на Запада и българомразец....и че Сев. Корея развива космически програми, нищо че няма кво да ядат....ама са горди

"Учението препотвърди способността на ВВС на Южна Корея да унищожи лидерите на врага = Сев.Корея." Понеже маневрите са с участието на САЩ явно че хамерите тренират да избият севернокорейското ръководство. Това е желание на САЩ. Това се нарича демокрация и ненамеса в чужда страна. Ясно е кой е агресорът.

след всяка ракета Ким ще се налага да намалява дажбата трева докато... го гътнат сами...

самолети срещу балистични ракети, познайте кой ще победи.

Самолетите естествено!!! Той и социалиста с националистическа насоченост Хитлер обстрелваше Лондон с балистични ракети, но самолетите му разрушиха държавата!!! Уроци от историята!!!

СЕЩАТЕ ЛИ КАК СЕ ОБЕДИНИ ГЕРМАНИЯ? И КОРЕЯ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ, А ВИЕ ЩЕ ПОДСМЪРЧАТЕ, КАКТО ТОГАВА! И ЩЕ ЛАЕТЕ БЕЗПОМОЩНО, КАКТО ТОГАВА. ГЕРМАНИЯ ТОГАВА СЕ ОТКУПИ С 40 МЛДР, НО СЕГА СИ ГИ ВРЪЩА ТИЯ ПАРИ ЧРЕЗ САНКЦИИТЕ... СВЕТНА ЛИ ВИ, ГЛЪМАРИ?

Какво е ГЛЪМАРИ ?

ГЛЪМ = МНОГО ПРОСТ....тоест големи простаци или по точно - русофили и комунасти

МН. СИ ГЛЪМ! ЯВНО СИ РУСНАК! НЕ ЗНАЕШ БЪЛГАРСКИ!

Сешаме се и още как. Горбачов беше ЗА Митеран и Тачър бяха ПРОТИВ

Явно си доста ГЛАМАВ/ човек който не е наред с ума си- така е обяснено значението на тази жаргонна дума в речника/ за да не вденеш,че ракетата е прелетяла над Япония пък се репчат Ю.Корейците!!!що не се хванете с канадчето под ръка и да се далдиснете нейде по-дълбоко???

Даа, така е при т.нар. "демокрации"! Ама пък и Кимчо, като че ли няма пишка да си играе, ами се захванал с фишеци, та краварите и останалите говеда ореваха орталъка заради него!

Не виждам никакъв път за разрешаване на тежката ситуация на Корейския полуостров, освен преговори. Тежки, дълги, но непрекъснати и упорити преговори. В началото - многоформатен вариант - участието на САЩ, Китай, двете Кореи, Русия , Япония Съзнавам, че шансът за успех не е много голям. Друг, обаче, няма...

Американците най-накрая ще си исядат боя:)

изкарай курс по български, зле си! Не става без език да вършиш тая мерзка работа...

Селски, ти да не си Американец?:)

Пак ли руското ЩЕ бе....Абе те и от СССР и Югославия щяха да го ядат, пък ква стана тя....ни СССР ни Югославия....а САЩ още по-силни

Има един доста точен коментар на бивш наш външен министър - Милен Керемедчиев: "Има три интересни казуса: не за първи път ракета прелита над Япония. Това е поредният опит за изстрелване на ракета. И трети - тя няма откъде другаде да прелети. Това не е нападение над Япония. Ракетата е паднала на 1 180 километра от остров Хокайдо, прелетяла е над най-слабо населената територия на страната. Това е най-безопасната територия, избрана от корейския лидер Ким Чен Ун. Новото е, че за първи път над Япония се изстрелва реална ракета. Това е опит на Северна Корея да покаже, че разполага с ракета, която може да достигне до американски територии. Япония реагира на случилото се по дипломатичен път.Това показва, че не са възприели ракетата като заплаха".

Като падне комунизма в Сев. Корея, народа ще разбере истината, но сега там е каквото беше при нас - пропаганда, долни лъжи и страх. И нас ни лъжеха как СССР ни пази от Турция и трябва да сме му благодарни, ама вече 30г без "съветското пазене", Турция не ни е нападнала. Лъжеха ни и за руското братсво и руското освобождение, но се оказа че точно Русия ни е враг и страданията ни идват от нея, а Западните държави, които уж ни бяха врагове, дефакто ни помагат.

Много нискотарифен и бездарен спам. За кое бедно посолство или фондация работиш, че са наели такъв некадърник?

Не забравяй хапчетата!!!

1. оказа че точно Русия ни е враг ЗАЩОТО ТАКА ТИ КАЗАХА ОТ САЩ, НАЛИ? 2. Турция не ни е нападнала, ТОЧНО ЩОТО СССР НИ БЕШЕ ГАРАНТ. 3. Като падне комунизма в Сев. Корея, народа ще разбере истината, КАКТО СЕГА РАЗБРАХА ИСТИНАТА В ЛИБИЯ И СИРИЯ И ИРАК - ИСКАТ СИ СТАРОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

Кога пък е имало комунизъм в Либия, Сирия и Ирак ??? И още.....нали 30г го няма СССР....що Турция не ни нападна досега ???

е враг на Бг! русия се меси в БГ! Троли и дезинформира, шантажира ни сгоривата!

Акъла ти е колкото на лисицата дето вървяла подир коча и чакала да му паднат мъдете,че да ги изяде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Южна Корея симулира унищожаване на севернокорейското държавно ръководство. А Северна Корея просто ще унищожи южнокорейското държавно ръководство, щото те това са го тренирали отдавна и много пъти.

Няма да стане, Южна Корея не зависи от един човек. Отделно и нищо не зависи от Южна Корея.

Паисий

А бе те иман толкова артилерия на границата, че ще унищожат цялата столица Сеул със всички политици и хора там.

Ами после да не приказват как севернокорейците били лошите след като те нагледно тренират под вещия поглед на анките как да убиват ръководителите на чужда държава.. Толкова идиотизъм само в дебилни глави може да има..Само да не стане северна корея да им убие техните ръководители и ментори и то без тренировки...

Да гледа и Путин внимателно какво би го сполетяло ако си помисли да пуска ракети!

А да не бъркаме Русия със С Корея

всичко ли е за КНДР? Я дайте репортаж от рая Москва! Тва е бла бла!... Ако нацелят Ким КНДР приключва - това е слабото и силно място на всеки тоталитарен режим - пр. Хитлер, Мусолини, Кадафи, Садам... межувпрочем нали се сещате кой ги неутрализира, рубашки? Гледайте и пУТИН ДА НЕ ГО НЕУТРАЛИЗИРАТ...

Крайно време е демократичния свят да се вземе в ръце и да избави народа на Сев Корея, а и света, от диктаторчето ким. За обединена, свободна и демократична Корея!

Сещам се веднага за една държава с три букви, която би била против обединението на Корея ? А ти ?

Защо си мислиш че севернокорейците искат свобода и обединение? Те са 3та цедка комкопелдаци, които "освободени" ще плъзнат като всички останали насила демократизирани общества.

Криминалната държава САЩ да бъде унищожена за доброто на целият свят !

Извади си пръста от контакта!

Абре...много страшен тоя Ким и тая Сев. Корея ве.....абе голямо чудо са. Само после да не почнете да подсмърчате и мислите нови тъпотии, като Сев. Корея изчезне и Кимчо бъде тричан като куче. Това съветското ЩЕ, е само в мечтите ви. Реалноста е друга. Той и долара ЩЕше да умира и САЩ ЩЕше да го намя и СССР ЩЕше да е вечен и Комунизма ЩЕше да побеждава, ама ква стана тя ???? Та мечтайте си......не пречите....сккоро ще смените пак опорните точки

Купувайте недвижими имоти, защото цените ЩЕ се вдигнат.

Южна Корея май си го търси.

Имам няколко въпроса: 1. На каква височина над Япония премина севернокорейската ракета? 2. Има ли международно приета височина за въздушното пространство на държавите? Ако да, каква е тя? 3. Ако няма такава международно приета височина, то руските, американските, китайските, европейските, индийските и прочие ракети, които прелитат над България, Япония и още около двеста държави не са ли също така нарушители? 4. Ако няма такава международно приета височина, да работим ли за създаването на достатъчно мощна противоракетна система, с която да сваляме чуждите космонавти (астронавти, тайконавти и пр.) нарушаващи нашето въздушно пространство?

Кои са агресорите, че не разбрах?

Четейки тези новини, доволно потриват ръце изпълнителните директори на Нортроп Груман, Боинг, Дженерал Дайнамикс, Рейтиън, МиГ и разни други.

После да няма рев и сополи защото Ким пак изстрелял ракета.

ПО добре да тренират оцеляване при много високи температури - към5 милиона градуса. Ще им е необходимо ако тръгнат да правят глупости, защото Ким няма избор и трябва да ги загрее.

Да тренират ДЕЙСТВИЯ ПРИ ЯДРЕНА АТАКА. По Файда, ще има