Коментари - Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война | Днес.dir.bg

Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е предупредил въоръжените сили на страната да бъдат готови да започнат война без предупреждение.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя е изпращял от всякъде.

Свършили са ориза и искат да привлекат внимание...като пристигне хуманитарната помощ ще се кротнат...

Идете и говорете с вожда Ким да ни даде малко братски опит по въпроса как е зомбирал толкова милиони, че да го слушат и зяпат на гладно! И айде по-бързо, че ще ме свалят вече от власт. Бързайте бе!

ЕТО ТОЗИ Е НАЙ- ОПАСЕН ! КАКТО СИ ИЗБИВА ЦЯЛАТА РОДА -КОЛКО МУ Е НА ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК - И БЕЗ ТОВА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! ТЕЗИ ЖЪЛТУРКОВЦИ АМА ХИЧ НЕ СЕ ШЕГУВАТ . КАТО СЕ СЕТЯ ПРЕЗ 68 ГОДИНА В КИТАЙ - БАНДАТА НА 4-ТА - ВСЕКИ КИТАЕЦ ТРЯБВАШЕ ДА РЕЦИТИРА РЕЧИТЕ НА МАО - ТОГАВА БАЯ НАРОД ККП -НАЧЕЛО С 4-ТА - ЛИКВИДИРА ! ТОЧНО ТОГАВА КИТАЙЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА НАХЛУЯТ В ТОГАВШНИЯТ СССР - Е, РУСНАЦИТЕ ГИ СТОПИХА НА ОГЛЕДАЛО С ЛАЗЕРА! АБЕ ОПАСНИ СА ЖЪЛТИТЕ - ТОЯ ЩЕ СТРЕЛЯ ДИРЕКТНО В ЩАТИТЕ !

Мачкай ги, Ким!

Всяка армия трябва да е готова за война, включително и нашата, а на който не му стиска, няма работа там, това не е седянка за безработни, не виждам какво има да се коментира изказването

Ти май отдавна си в състояние на война. Неизвестно с кого...

Абе къде е Сноудън ....нещичко да се изкаже за Оруел!

Дай целувка на ръката си (лява ръка), 2 - Кажете името на вашата любов. 3 - Затворете ръката си 4 - Кажете името на делничен ден 5.-Кажи си името 6 - Отвори си ръката 7 - постави на това на 15 коментари и в деня, който каза (стъпка # 4), той / тя ще ви каже, че те обича и може дори да те целуне. Ако не го направиш нещо ще се обърка след около чаc!!!!

Те изтеглиха бая ракети от Азия и ги насочиха срещу нас в Европа. Източният им фланг куца.

Свършиха кльопачката и както винаги,започнаха,да дрънкат оръжието!След няколко дена-пак,ще им отпуснат малко папо и пак,ще си седнат,на голите задници!

8901

Хамериканците защо спят?Къде са прехвалените ''Тюлени" и други подобни?

Мани тия тюлени, че ако попаднат в някоя нива много бой ще ядат от пазачите. Много филми гледаш!

Какво,ще стане-ако попаднат на говняно-червените помияри от Позитано!

Ба, мани ги тия тюлени. Сигурно поркат ракия с моржовете. ;)

На хлапето Кимчо-младши пак му се е доиграло на стражари и апаши, ама Мао отдавна почина и основният им съюзник Китай пое по друг път и сега няма как да му изпратят нови триста хиляди китайски доброволци да воюват на негова страна! А пък и Сталин умря преди точно 60 години....та язък!

Традиционно и аз това щях да питам- какво да си мачка?... Но си ме изпреварил!

Колко компетентни мнения от най-бедните,най-корупираните и най-нещастни хора в света. Защо не погледнете щастливите ,ведри и ентусиазирани хора от Северна Корея и направите сравнение с това ,което виждате около себе си?

ТЕ ТАКА ПРОФИЛАКТИЧНО...ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ

Да пускат бомбите врез тоя и да спират тези новини!!!

А не е ли по-добре той да си пусне бомбите тук-там? Много ще ми хареса.

Намирам Ким за чаровник. Но не само аз - той е музата и на нашия СерГЕЙ. Очаквам в скоро време да си спретнат една другарска среща в Пхенян (в присъствието на Путин, разбира се). Изчервявам се вътрешно от вълнение!

явно там се раждат психично обременени жълтите !

Най-много тоя малоумник, ще си мачка мъ...те! Докато си дрънкат с оръжие на празен стомах, в границите на смрадливата си тоталитаристична колонийка, никой няма да им обърне особено внимание, но в момента в който му хрумне да излезе и сантиметър навън, ГАРАНТИРАМ ти, че собствено Русия и Китай, първи ще го смачкат, като хлебарка, още преди САЩ и Ю.Корея, предвид на това, че първите НИКОГА няма да допуснат, някакъв палячо да пали войни в задния им двор! Ако имаш някакво подобие на мозък, помисли за това, а не драскай, колкото да се излагаш публично, колкото и да искаш да си гледаш тъпотиите по форумите :)

Няма ли кой да го гръмне тоя ненормалник?

Ако този го гръмнат, друг идиот ще дойде на негово място. А идиоти там много.

НЯМА...ДОГАН ДА НЕ БИ ПА ДА ИМА

Жалко е, че зомбираните сев. корейци блеят пред този престъпник готов да разпали война, вместо да го смъкнат !

интересно ми е каква тежка вода използват при ядрения синтез който се случва на слънцето :))))))))) което е спонтанна верижна реакция :))))) при която водорода се трансормира в хелий :)))) което се нарича термоядрена експлозия или водородна бомба :)))) това което ти е необходимо е тежък елемент който лесно отдава електрони господин физик :))))))))

Слънцето генерира енергията си чрез ядрен синтез на водородни ядра в хелий. Нищо не се ТРАНСОРМИРА (трансформира). Тежките елементи не отдават електрони! За да има верижна реакция трябват неутрони. Сливането на две ядра с маса по-ниска от тази на желязото е съпроводено с отделянето на енергия, докато сливането на ядра по-тежки от желязото е свързано с поглъщането на енергия. Простоват писач!

относно ядреното оръжие да ви обясня нещо ако не сте наясно :))) единствено необходимо е да съберете на едно място достатъчно количество радиоактивен материал :)))) всъщност по-сложното е радиоактивния материал да НЕ Е ядрено оръжие :))))

Спри да пишеш глупости! "Достатъчно количесво радиоактивен материал", колко и какъв? Знаеш ли как се получава критична маса и от какъв материал?

отиди и източи тежката вода от козлодуй и ще разберем :))))))))) но вече всъщност вече имаме опита от чернобил :))))))))))))) което не е за смях де смея се на глупостта ти

А от нашия .матрял. ко мой да стане??!

Пресолената манджа никой не я харесва освен готвача. Новините за С. Корея са доста пресолени. Има толкова държави дето живеят без елементарно здравеопазване, без образование и куп други неща. Ама са послушни и дума не се споменава за тях. Трън в очите на някой е все С. Корея. Еми има топки да се опъне на Щатите. Нашите пък имат дупета да се огъзят.

нашите се дупят на русията, петрол, рафинерия, газ, тръби, аец, къде видя сащ тука

Крадливата приватизация, фалиралите банки, унищоженото здравеопазване, лъжливото образование, милионите безработни, безправието и хиляди други, къде видя Русия тука? Всичко е извършено със съгласието и гарантирането на безнаказаност от ЕС и САЩ. Потупват по рамото всеки продал Родината си. Огъзването на запад е много силно и любвеобилно. От изток иска но си плащат за всичко. Ако някой и даде нещо срещу някаква сума що па не. Пазар е все пак.

На каква Русия бе човече. България се командва от американското посолство. Нашите кукли на конци само изпълняват заповеди. Щото ако не слушат , цял свят ще им разбере далаверите и ще им запорират сметките в западните банки. Което между впрочем не е лоша идея, но им дава силен стимул да слушат и изпълняват. Какви руснаци, когато нашите подлоги побързаха ни в клин ни в ръкав да признаят правото на Украйна за присъединяване към ЕС? Което си беше шамар за руснаците. По същия начин замениха руския реактор с двойно и тройно по-скъпия американски, който освен че е експериментален и е несъвместим със съществуващата технология на площадката. Та се в този дух мога да ти говоря доста надълго. Иначе си ги повтаряй тези мантри колкото искаш... А право на руснаците е да си определят цената на газта. Като виждат колко безпринципни и продажни са ни политиците защо да ни правят услуги с цената. Никой не уважава безгръбначните плазмодии, които ни управляват.

ПРИВЕТСТВАМ ВИ ЗА ОТГОВОРА НА ДРАСКАЧИТЕ - КОРЕЕЦА ИМА СМЕЛОСТ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ВРАГОВЕТЕ СИ А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ИМАТ СМЕЛОСТ ДА СЕ НАДУПЯТ СЪС СМЪКНАТИ ГАЩИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ПО НАГОРЕ ПИШЕШЩИТЕ САМО ПОВТАРЯТ ЛЪЖИТЕ КОИТО СЕ СИПЯТ ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ БЕЗ ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА ЧЕ КОРЕЙЦИТЕ СЕ КАПСУЛИРАТ ЗАРАДИ ЗАПАДА КОЙТО ИСКА ДА НАЛАГА ДЕМОКРАЦИЯ КАКТО В АФГАНИСТАН ИРАК ЕГИПЕТ ЛИБИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ ПО СВЕТА !

И то ежедневно излизат тези "прес-съобщения" ...

Теория на манипулацията- това е социализмът.

А Новият световен ред интересно КАКВО Е!??!!!

новия световен ред е пропаганда на неокомунистите :))))

Новият световен ред е една огромна манипулация.

А дали е вярна цялата тази информация поднесена от "световната демократична" преса!?? Щото сега мен "свободната" преса ме убеждава, колко ЗЛЕ СЪМ ЖИВЯЛ при МРАЧНИЯТ комунистически режим!!! И не допуска мнението ми, че ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ВЯРНО!

Говори за себе си.За хора, които търсят истината и искат да имат инициатива в живота си- социализмът е ограничение, а за вас с привилегиите е благодат. Вие сте над Бог, над всичко....управлението на про.с.та.ц.и.те е управление на манипулаторите- всичко е подменено и е една огромна лъжа. Самите привилигировани са едни мошенници и хора без морални принципи. Самият социализъм е една лъжа.

шефче

Приятелю, думите които пишеш на 100% отговарят на сегашното положение в света! Стани си от главата, огледай се и се опитай да мислиш, отърви се от манипулацията на последните 25 години, излез от стереотипа, в който са вкарани всички плиткоумни хорица!!!

Ми иди у С. Корея,пък ако започнат война,хем ще си спасен и доволен

"Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е предупредил въоръжените сили на страната да бъдат готови да започнат война без предупреждение".Супер заглавие, на което трябва да вярваме безрезервно.Така де, това са корейски комунистически чугуни! Ройтерс говори за изявление на корейския вожд.Ама дали това е цялата реч, а?? И пак дежурното - "според анализатори", които "анализират" с изводи като "те били", той "бил", това "било", а кой, откъде, как и защо е получил информацията няма значение! ....то анализатори много, всеки стана анализатор, и тук също: ) Само че за да се поставят въоръжените сили на една страна в бойна готовност трябва да има сериозна причина. Отдавна е известно че южнокорейците и американските им съюзници правят провокативни учения и изпитания на оръжия в региона. Обаче се съобщава само за "дрънкането на оръжия" от страна на Северна Корея. Помислете малко - въобще не знаем, какво точно е положението там по границата, кой кого провокира. Разчитаме на една обилно "сготвена" и вероятно тенденциозна информация от Дир-а, който цитира Ройтерс, Ройтерс цитира ...анализатори, те пък цитират.....южнокорейски вестници: ) и само си чешем езиците във вечното "дерби" - комунизъм-антикомунизъм....

Споко, не се шашкайте, това го е казал в някакво поделение за да не се мардосват много-много... Като бях в казармата редовно ни държаха нащрек с такива агитации,докато им се връзвахме.

тея надъхани глупци които величаят северна корея защото имат ядрено оръжие трябва да имат предвид че ВСЯКА държава може да създаде такова! технологично не е толкова сложно! пакистан имат ядрено оръжие!

Не сме глупци! Глупец е онзи дето твърди, че всяка държава може да създаде ядрено оръжие. Технологията на производство не е като да произвеждаш цървули. А Пакистан е много пред нас. Няма да повярваш ама е истина.

Благодарим ви, Русия и Китай, че има Северна Корея!

Гледай си потурите и цървулите и коментирай само тези дето са на твоето ниво. Това са няколко държави от Африка. Скоро и маймуните ще слезат от дърветата и ще направят държава по-добра от нашата.

Този ненормалник има атомно оръжие и ракети ... ????

Има щото са изостанали. А ние напредналите произвеждаме китайски велосипеди сглобени от продавачките в магазините.

Бях се обезпокоил за бъдещето на развития корейски социализъм. Но вече ще спя спокойно. Да му мисли "гладуващата" Южна Корея.

Преди втората световна война.Япония напада Китай!Германия е готова за война!Американският президент Удроу след първата световна изгражда новия световен ред и Обединените нации!Държавите трябва да не се бият а да преговарят ама не става!Скоро Хитлер напада Полша!Злото идва от изток!Севернокореецът ще запали света.2014 ще се употреби ядрено оръжие при нападение!Америка е готова за война.Северна и южна Корея и Китай са пред фатален избор!

А дали наистина това е вярно или е пропаганда? Медиите отдавна са лъжливи и подкупни. На времето когато бях войник често идваше началник щаба на армията и ни казваше да сме готови за внезапна война. Мисля, че е бил прав. Това е работата на Армията. Казармите не са пансион за блажени девици. Та така и там. Набиване на обръчите на командирите, а война няма да има. Всичко е пропаганда а нашите шарани антикомунисти се изходиха качествено в потурите си. - българският антикомунист е съвършен сталинист. Иска сталински методи на разправа с инакомислещите от него. В България никога не е имало антикомунисти, имало е комунисти и техни противници още по-върли комунисти.

предложение - отиди с камера в северна корея и снимай какво е положението и после покажи реалността гарантирам ти че ще спечелиш много пари ако успееш!

Що мислиш, че никой никога не е снимал? Снимали са ама не им е изгодно да го покажат. А ти ела на село снимай и да видим дали някой ще ти попречи, а след това да видим дали някой ще ти предложи и един лев за снимките.

Нека ви кажа нещо. Всички имат изгода от това. ВСИЧКИ - и запада, и кореята. Той си ги държи в строй и управлява народа севернокорийски, като изпълнява заплаха за запада и те да има от какво да се страхуват и западните служби да контролират техното население, като същевременно не консумират никакви природни ресурси, предназначени за западната икономика, тъй като са бедни и гладни и нямат никаква икономика. така че това е положението - няма да се промени скоро време, защото нямат икономически интерес. Интерес има да стои този там севернокорейски ненормалник и да плаши като плашило запада, за да има какво да мислят и да обсъждат в пресата западна. Затова не го плюйте- има си определена цел тоя там.

южна корея - самсунг и т.н. високотехнологични конкуренти на сащ и япония северна корея - мор и глад и светъл комунистически рай няма какво да се говори повече

Хранителните помощи за многомилионна С. Корея са три пъти по-малко отколкото помощите за европейска България. На село дават гъгричав боб, трето качество ориз, макарони с изтекъл срок и разни други на бедните пенсионери. Това два-три пъти в годината по 2-3 килограма. А бе друго си е в Европа!

В тая шибана фамилия Ким все по-луди и по-луди се излюпват. Няма ли край? Ако няма, то поне ракети "Круз" и безпилотни самолетчета има. Нали така ги трепят главатарите на тереристите в ивицата Газа?

Безгранична простотия на един самозабравил се диктатор. Той комунизма мина и замина, перестройката разруши СССР, олигаристите завзеха икономически бившите социалистически страни, а тези още са от времето на революцията през 17-та година от миналият век и "...влакове взривяват".

Този филм сме го гледали. Няма лъжа , няма измама , ножа е стоманен и кръвта истинска. Кръвта ще е много и невинна , но в крайна сметка ще бъде пролята и тази на Ким . А защо не стане първо обратното ? Така ще се намалят предвидените щети! В Бълагария това едва ли ще се случи . Не защото сме "уникални герои" , а просто сме по-алчни. Честито Рождество Христово на всички!

Напоследък не изпитва особено голямо желание да се обединят двете страни макар, че почти всички природни богатства са на север. Причината е, че отделените за това 100 милиарда долара, може и да не стигнат да цивилизоват промитите мозъци на комунистите.

Ебати психопата. Тея там трябва да ги изравнят със земята.

Cамо преди месец по Fox Crim беше излъчен наи-скъпият тв сериaл на жна Kорея- " Uрис".Oтличен филм,които дава много отговори за истинските причини за ситуацията в този регион.

ИРИС 2. Между другото Ю. Корея правят най - добрите ТВ продукции.

И телевизори...

farmer

Луд по луд Комунист

ЛУД КОМУНИСТ, УМОРА НЯМА. ТОВА Е КОМУНИЗМЪТ ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ. СТАНИШКО ВЪРВИ НАТАМ.

идеология може да вирее само с терор и война. СССР - империя създадена чрез войни. Социалистическата система - създадена чрез война. Ю. Корея и С. Корея - един народ две системи, два свята.:))) Отивам да си купя най - новия тел. "произведен" в С. Корея.:))))

И с кого ще воюва Ким Трети...? Естествено с мръсните и долните русски империалисти! На една граница са! А и армията му е по-голяма, по обучена, надъхана и вярна на светлите комунистически идеали! Братята руси ще драпат чак в Украйна и Белорусия и ще молят мръсното НАТО да ги спасява!

Интересното е че така говореше навремето и Хитлер за Русия... и Японците за Американците... пък какво излезе на края...

Айде всички комунисти в Северна Корея, да помогнат на братския народ да се разправи с мръсните империалисти. Капитализмът е гадно нещо, ма бедни и богати и много неравенство. При социализма имаше само бедни, но щастливи, защото им бяха промити мозъците. Най-лошото е,че останаха не малко кухи лейки дето още жалят за онова време.

Коментари - Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война | Днес.dir.bg

Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е предупредил въоръжените сили на страната да бъдат готови да започнат война без предупреждение.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на Северна Корея предупреди армията да е готова за война | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя е изпращял от всякъде.

Свършили са ориза и искат да привлекат внимание...като пристигне хуманитарната помощ ще се кротнат...

Идете и говорете с вожда Ким да ни даде малко братски опит по въпроса как е зомбирал толкова милиони, че да го слушат и зяпат на гладно! И айде по-бързо, че ще ме свалят вече от власт. Бързайте бе!

ЕТО ТОЗИ Е НАЙ- ОПАСЕН ! КАКТО СИ ИЗБИВА ЦЯЛАТА РОДА -КОЛКО МУ Е НА ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК - И БЕЗ ТОВА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! ТЕЗИ ЖЪЛТУРКОВЦИ АМА ХИЧ НЕ СЕ ШЕГУВАТ . КАТО СЕ СЕТЯ ПРЕЗ 68 ГОДИНА В КИТАЙ - БАНДАТА НА 4-ТА - ВСЕКИ КИТАЕЦ ТРЯБВАШЕ ДА РЕЦИТИРА РЕЧИТЕ НА МАО - ТОГАВА БАЯ НАРОД ККП -НАЧЕЛО С 4-ТА - ЛИКВИДИРА ! ТОЧНО ТОГАВА КИТАЙЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА НАХЛУЯТ В ТОГАВШНИЯТ СССР - Е, РУСНАЦИТЕ ГИ СТОПИХА НА ОГЛЕДАЛО С ЛАЗЕРА! АБЕ ОПАСНИ СА ЖЪЛТИТЕ - ТОЯ ЩЕ СТРЕЛЯ ДИРЕКТНО В ЩАТИТЕ !

Мачкай ги, Ким!

Всяка армия трябва да е готова за война, включително и нашата, а на който не му стиска, няма работа там, това не е седянка за безработни, не виждам какво има да се коментира изказването

Ти май отдавна си в състояние на война. Неизвестно с кого...

Абе къде е Сноудън ....нещичко да се изкаже за Оруел!

Дай целувка на ръката си (лява ръка), 2 - Кажете името на вашата любов. 3 - Затворете ръката си 4 - Кажете името на делничен ден 5.-Кажи си името 6 - Отвори си ръката 7 - постави на това на 15 коментари и в деня, който каза (стъпка # 4), той / тя ще ви каже, че те обича и може дори да те целуне. Ако не го направиш нещо ще се обърка след около чаc!!!!

Те изтеглиха бая ракети от Азия и ги насочиха срещу нас в Европа. Източният им фланг куца.

Свършиха кльопачката и както винаги,започнаха,да дрънкат оръжието!След няколко дена-пак,ще им отпуснат малко папо и пак,ще си седнат,на голите задници!

8901

Хамериканците защо спят?Къде са прехвалените ''Тюлени" и други подобни?

Мани тия тюлени, че ако попаднат в някоя нива много бой ще ядат от пазачите. Много филми гледаш!

Какво,ще стане-ако попаднат на говняно-червените помияри от Позитано!

Ба, мани ги тия тюлени. Сигурно поркат ракия с моржовете. ;)

На хлапето Кимчо-младши пак му се е доиграло на стражари и апаши, ама Мао отдавна почина и основният им съюзник Китай пое по друг път и сега няма как да му изпратят нови триста хиляди китайски доброволци да воюват на негова страна! А пък и Сталин умря преди точно 60 години....та язък!

Традиционно и аз това щях да питам- какво да си мачка?... Но си ме изпреварил!

Колко компетентни мнения от най-бедните,най-корупираните и най-нещастни хора в света. Защо не погледнете щастливите ,ведри и ентусиазирани хора от Северна Корея и направите сравнение с това ,което виждате около себе си?

ТЕ ТАКА ПРОФИЛАКТИЧНО...ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ

Да пускат бомбите врез тоя и да спират тези новини!!!

А не е ли по-добре той да си пусне бомбите тук-там? Много ще ми хареса.

Намирам Ким за чаровник. Но не само аз - той е музата и на нашия СерГЕЙ. Очаквам в скоро време да си спретнат една другарска среща в Пхенян (в присъствието на Путин, разбира се). Изчервявам се вътрешно от вълнение!

явно там се раждат психично обременени жълтите !

Най-много тоя малоумник, ще си мачка мъ...те! Докато си дрънкат с оръжие на празен стомах, в границите на смрадливата си тоталитаристична колонийка, никой няма да им обърне особено внимание, но в момента в който му хрумне да излезе и сантиметър навън, ГАРАНТИРАМ ти, че собствено Русия и Китай, първи ще го смачкат, като хлебарка, още преди САЩ и Ю.Корея, предвид на това, че първите НИКОГА няма да допуснат, някакъв палячо да пали войни в задния им двор! Ако имаш някакво подобие на мозък, помисли за това, а не драскай, колкото да се излагаш публично, колкото и да искаш да си гледаш тъпотиите по форумите :)

Няма ли кой да го гръмне тоя ненормалник?

Ако този го гръмнат, друг идиот ще дойде на негово място. А идиоти там много.

НЯМА...ДОГАН ДА НЕ БИ ПА ДА ИМА

Жалко е, че зомбираните сев. корейци блеят пред този престъпник готов да разпали война, вместо да го смъкнат !

интересно ми е каква тежка вода използват при ядрения синтез който се случва на слънцето :))))))))) което е спонтанна верижна реакция :))))) при която водорода се трансормира в хелий :)))) което се нарича термоядрена експлозия или водородна бомба :)))) това което ти е необходимо е тежък елемент който лесно отдава електрони господин физик :))))))))

Слънцето генерира енергията си чрез ядрен синтез на водородни ядра в хелий. Нищо не се ТРАНСОРМИРА (трансформира). Тежките елементи не отдават електрони! За да има верижна реакция трябват неутрони. Сливането на две ядра с маса по-ниска от тази на желязото е съпроводено с отделянето на енергия, докато сливането на ядра по-тежки от желязото е свързано с поглъщането на енергия. Простоват писач!

относно ядреното оръжие да ви обясня нещо ако не сте наясно :))) единствено необходимо е да съберете на едно място достатъчно количество радиоактивен материал :)))) всъщност по-сложното е радиоактивния материал да НЕ Е ядрено оръжие :))))

Спри да пишеш глупости! "Достатъчно количесво радиоактивен материал", колко и какъв? Знаеш ли как се получава критична маса и от какъв материал?

отиди и източи тежката вода от козлодуй и ще разберем :))))))))) но вече всъщност вече имаме опита от чернобил :))))))))))))) което не е за смях де смея се на глупостта ти

А от нашия .матрял. ко мой да стане??!

Пресолената манджа никой не я харесва освен готвача. Новините за С. Корея са доста пресолени. Има толкова държави дето живеят без елементарно здравеопазване, без образование и куп други неща. Ама са послушни и дума не се споменава за тях. Трън в очите на някой е все С. Корея. Еми има топки да се опъне на Щатите. Нашите пък имат дупета да се огъзят.

нашите се дупят на русията, петрол, рафинерия, газ, тръби, аец, къде видя сащ тука

Крадливата приватизация, фалиралите банки, унищоженото здравеопазване, лъжливото образование, милионите безработни, безправието и хиляди други, къде видя Русия тука? Всичко е извършено със съгласието и гарантирането на безнаказаност от ЕС и САЩ. Потупват по рамото всеки продал Родината си. Огъзването на запад е много силно и любвеобилно. От изток иска но си плащат за всичко. Ако някой и даде нещо срещу някаква сума що па не. Пазар е все пак.

На каква Русия бе човече. България се командва от американското посолство. Нашите кукли на конци само изпълняват заповеди. Щото ако не слушат , цял свят ще им разбере далаверите и ще им запорират сметките в западните банки. Което между впрочем не е лоша идея, но им дава силен стимул да слушат и изпълняват. Какви руснаци, когато нашите подлоги побързаха ни в клин ни в ръкав да признаят правото на Украйна за присъединяване към ЕС? Което си беше шамар за руснаците. По същия начин замениха руския реактор с двойно и тройно по-скъпия американски, който освен че е експериментален и е несъвместим със съществуващата технология на площадката. Та се в този дух мога да ти говоря доста надълго. Иначе си ги повтаряй тези мантри колкото искаш... А право на руснаците е да си определят цената на газта. Като виждат колко безпринципни и продажни са ни политиците защо да ни правят услуги с цената. Никой не уважава безгръбначните плазмодии, които ни управляват.

ПРИВЕТСТВАМ ВИ ЗА ОТГОВОРА НА ДРАСКАЧИТЕ - КОРЕЕЦА ИМА СМЕЛОСТ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ВРАГОВЕТЕ СИ А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ИМАТ СМЕЛОСТ ДА СЕ НАДУПЯТ СЪС СМЪКНАТИ ГАЩИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ПО НАГОРЕ ПИШЕШЩИТЕ САМО ПОВТАРЯТ ЛЪЖИТЕ КОИТО СЕ СИПЯТ ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ БЕЗ ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА ЧЕ КОРЕЙЦИТЕ СЕ КАПСУЛИРАТ ЗАРАДИ ЗАПАДА КОЙТО ИСКА ДА НАЛАГА ДЕМОКРАЦИЯ КАКТО В АФГАНИСТАН ИРАК ЕГИПЕТ ЛИБИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ ПО СВЕТА !

И то ежедневно излизат тези "прес-съобщения" ...

Теория на манипулацията- това е социализмът.

А Новият световен ред интересно КАКВО Е!??!!!

новия световен ред е пропаганда на неокомунистите :))))

Новият световен ред е една огромна манипулация.

А дали е вярна цялата тази информация поднесена от "световната демократична" преса!?? Щото сега мен "свободната" преса ме убеждава, колко ЗЛЕ СЪМ ЖИВЯЛ при МРАЧНИЯТ комунистически режим!!! И не допуска мнението ми, че ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ВЯРНО!

Говори за себе си.За хора, които търсят истината и искат да имат инициатива в живота си- социализмът е ограничение, а за вас с привилегиите е благодат. Вие сте над Бог, над всичко....управлението на про.с.та.ц.и.те е управление на манипулаторите- всичко е подменено и е една огромна лъжа. Самите привилигировани са едни мошенници и хора без морални принципи. Самият социализъм е една лъжа.

шефче

Приятелю, думите които пишеш на 100% отговарят на сегашното положение в света! Стани си от главата, огледай се и се опитай да мислиш, отърви се от манипулацията на последните 25 години, излез от стереотипа, в който са вкарани всички плиткоумни хорица!!!

Ми иди у С. Корея,пък ако започнат война,хем ще си спасен и доволен

"Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е предупредил въоръжените сили на страната да бъдат готови да започнат война без предупреждение".Супер заглавие, на което трябва да вярваме безрезервно.Така де, това са корейски комунистически чугуни! Ройтерс говори за изявление на корейския вожд.Ама дали това е цялата реч, а?? И пак дежурното - "според анализатори", които "анализират" с изводи като "те били", той "бил", това "било", а кой, откъде, как и защо е получил информацията няма значение! ....то анализатори много, всеки стана анализатор, и тук също: ) Само че за да се поставят въоръжените сили на една страна в бойна готовност трябва да има сериозна причина. Отдавна е известно че южнокорейците и американските им съюзници правят провокативни учения и изпитания на оръжия в региона. Обаче се съобщава само за "дрънкането на оръжия" от страна на Северна Корея. Помислете малко - въобще не знаем, какво точно е положението там по границата, кой кого провокира. Разчитаме на една обилно "сготвена" и вероятно тенденциозна информация от Дир-а, който цитира Ройтерс, Ройтерс цитира ...анализатори, те пък цитират.....южнокорейски вестници: ) и само си чешем езиците във вечното "дерби" - комунизъм-антикомунизъм....

Споко, не се шашкайте, това го е казал в някакво поделение за да не се мардосват много-много... Като бях в казармата редовно ни държаха нащрек с такива агитации,докато им се връзвахме.

тея надъхани глупци които величаят северна корея защото имат ядрено оръжие трябва да имат предвид че ВСЯКА държава може да създаде такова! технологично не е толкова сложно! пакистан имат ядрено оръжие!

Не сме глупци! Глупец е онзи дето твърди, че всяка държава може да създаде ядрено оръжие. Технологията на производство не е като да произвеждаш цървули. А Пакистан е много пред нас. Няма да повярваш ама е истина.

Благодарим ви, Русия и Китай, че има Северна Корея!

Гледай си потурите и цървулите и коментирай само тези дето са на твоето ниво. Това са няколко държави от Африка. Скоро и маймуните ще слезат от дърветата и ще направят държава по-добра от нашата.

Този ненормалник има атомно оръжие и ракети ... ????

Има щото са изостанали. А ние напредналите произвеждаме китайски велосипеди сглобени от продавачките в магазините.

Бях се обезпокоил за бъдещето на развития корейски социализъм. Но вече ще спя спокойно. Да му мисли "гладуващата" Южна Корея.

Преди втората световна война.Япония напада Китай!Германия е готова за война!Американският президент Удроу след първата световна изгражда новия световен ред и Обединените нации!Държавите трябва да не се бият а да преговарят ама не става!Скоро Хитлер напада Полша!Злото идва от изток!Севернокореецът ще запали света.2014 ще се употреби ядрено оръжие при нападение!Америка е готова за война.Северна и южна Корея и Китай са пред фатален избор!

А дали наистина това е вярно или е пропаганда? Медиите отдавна са лъжливи и подкупни. На времето когато бях войник често идваше началник щаба на армията и ни казваше да сме готови за внезапна война. Мисля, че е бил прав. Това е работата на Армията. Казармите не са пансион за блажени девици. Та така и там. Набиване на обръчите на командирите, а война няма да има. Всичко е пропаганда а нашите шарани антикомунисти се изходиха качествено в потурите си. - българският антикомунист е съвършен сталинист. Иска сталински методи на разправа с инакомислещите от него. В България никога не е имало антикомунисти, имало е комунисти и техни противници още по-върли комунисти.

предложение - отиди с камера в северна корея и снимай какво е положението и после покажи реалността гарантирам ти че ще спечелиш много пари ако успееш!

Що мислиш, че никой никога не е снимал? Снимали са ама не им е изгодно да го покажат. А ти ела на село снимай и да видим дали някой ще ти попречи, а след това да видим дали някой ще ти предложи и един лев за снимките.

Нека ви кажа нещо. Всички имат изгода от това. ВСИЧКИ - и запада, и кореята. Той си ги държи в строй и управлява народа севернокорийски, като изпълнява заплаха за запада и те да има от какво да се страхуват и западните служби да контролират техното население, като същевременно не консумират никакви природни ресурси, предназначени за западната икономика, тъй като са бедни и гладни и нямат никаква икономика. така че това е положението - няма да се промени скоро време, защото нямат икономически интерес. Интерес има да стои този там севернокорейски ненормалник и да плаши като плашило запада, за да има какво да мислят и да обсъждат в пресата западна. Затова не го плюйте- има си определена цел тоя там.

южна корея - самсунг и т.н. високотехнологични конкуренти на сащ и япония северна корея - мор и глад и светъл комунистически рай няма какво да се говори повече

Хранителните помощи за многомилионна С. Корея са три пъти по-малко отколкото помощите за европейска България. На село дават гъгричав боб, трето качество ориз, макарони с изтекъл срок и разни други на бедните пенсионери. Това два-три пъти в годината по 2-3 килограма. А бе друго си е в Европа!

В тая шибана фамилия Ким все по-луди и по-луди се излюпват. Няма ли край? Ако няма, то поне ракети "Круз" и безпилотни самолетчета има. Нали така ги трепят главатарите на тереристите в ивицата Газа?

Безгранична простотия на един самозабравил се диктатор. Той комунизма мина и замина, перестройката разруши СССР, олигаристите завзеха икономически бившите социалистически страни, а тези още са от времето на революцията през 17-та година от миналият век и "...влакове взривяват".

Този филм сме го гледали. Няма лъжа , няма измама , ножа е стоманен и кръвта истинска. Кръвта ще е много и невинна , но в крайна сметка ще бъде пролята и тази на Ким . А защо не стане първо обратното ? Така ще се намалят предвидените щети! В Бълагария това едва ли ще се случи . Не защото сме "уникални герои" , а просто сме по-алчни. Честито Рождество Христово на всички!

Напоследък не изпитва особено голямо желание да се обединят двете страни макар, че почти всички природни богатства са на север. Причината е, че отделените за това 100 милиарда долара, може и да не стигнат да цивилизоват промитите мозъци на комунистите.

Ебати психопата. Тея там трябва да ги изравнят със земята.

Cамо преди месец по Fox Crim беше излъчен наи-скъпият тв сериaл на жна Kорея- " Uрис".Oтличен филм,които дава много отговори за истинските причини за ситуацията в този регион.

ИРИС 2. Между другото Ю. Корея правят най - добрите ТВ продукции.

И телевизори...

farmer

Луд по луд Комунист

ЛУД КОМУНИСТ, УМОРА НЯМА. ТОВА Е КОМУНИЗМЪТ ДРАГИ МИ СЪНАРОДНИЦИ. СТАНИШКО ВЪРВИ НАТАМ.

идеология може да вирее само с терор и война. СССР - империя създадена чрез войни. Социалистическата система - създадена чрез война. Ю. Корея и С. Корея - един народ две системи, два свята.:))) Отивам да си купя най - новия тел. "произведен" в С. Корея.:))))

И с кого ще воюва Ким Трети...? Естествено с мръсните и долните русски империалисти! На една граница са! А и армията му е по-голяма, по обучена, надъхана и вярна на светлите комунистически идеали! Братята руси ще драпат чак в Украйна и Белорусия и ще молят мръсното НАТО да ги спасява!

Интересното е че така говореше навремето и Хитлер за Русия... и Японците за Американците... пък какво излезе на края...

Айде всички комунисти в Северна Корея, да помогнат на братския народ да се разправи с мръсните империалисти. Капитализмът е гадно нещо, ма бедни и богати и много неравенство. При социализма имаше само бедни, но щастливи, защото им бяха промити мозъците. Най-лошото е,че останаха не малко кухи лейки дето още жалят за онова време.