Коментари - САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян | Днес.dir.bg

САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян

Съединените щати призоваха всички страни да скъсат дипломатическите и да преустановят търговските си отношения със Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян | Днес.dir.bg

Коментари

Мисля, че е по-добре за света всички страни да скъсат отношенията с Краваристан.

Не е прието светът да бъде плашен от други освен от краваристан... Затова сега мучат недоволни от Ню Йоркския Палатин.

Путин се опитва,но много му се смеят и той си го изкарва на руснаци о украинци!

Цирк "Ким$Доналд". Врагът е Китай. Вчера САЩ започнаха разследване срещу Китай за "нелоялни търговски практики". Това си е официално обявяване на търговската война, която си върви от доста време. Лагерите на противниците вече се офотмят. Китай и Русия създадоха алтернативна система за банкови разплащания, алтернатива /почти/ на Световната банка, изолирането на зеления гущер върви с пълна пара. Окончателният удар ще бъде старта на търговията на нефт със "златни" юани. Интересът клати феса. Ким го играе мюрето.

Ти що не си се занимаваш с Forex, като си разбирач, ами висиш тук като паяк?

Просвещавам неумници като тебе. Един ден в седмицата играя безплатно на полза роду.

Истината е,че юанът и Китайската икономика са вързани за долара!Китай направи своя разплащателна система по подобие на американската!А ако американците изключат Китай или Русия от SWFT ще настъпи катастрофа!За Китай едва ли ще се случи но в Русия ще настане хаос!

По подобие, ама алтернативна и независима. Вярно е , че китайската икономика е обвързана с гущера, ама на китайците това никак не им е по вкуса и вече са готови да свалят доларовият хомот. Загубите, които ще претърпят при разрушаването на долара ще им се компенсират многократно когато ренмимбито го замести. Ебаните ще са неумници като гекона. Аз шест дни седмично копам в собствената си градина. Седмия ден просвещавам безплатно. Който има разум ще разбере.

Алтернативната система това са куфари, с които рубли и юани се носят туда и обратно през руско-китайската граница, подобно на системата работеща с пари през 12-ти век! Разликата е, че куфарите са китайско производство! В Раша куфари не се произвеждат, там за 70 години един прост чушкопек не можаха да усвоят, въпреки, че им бяхме предали безплатен лиценз! Иначе никъде не върви, щото в света 99% от паричните операции са в долари през SWIFT! Никъде в света не ядат доматите с колците освен в Раша!

С цялото ми неуважение към копачи като теб мога да ти кажа,че повтаряш стогодишните опорни точки на сифилитика Улянов и садиста Троцки!Доверието в долара е абсолютно!И китайците също му вярват безгранично ,а в родината на Путин къси доларът след 90 година си е истинската валута на всичко нороди от бившият и настоящ СССР! Дори и Путин и братвата му си държат богатството в доларови сметки по света,но не в Русия!

'Китай и Русия създадоха'.. Делът на Русия в китайския стокообмен: 2.28% през 2012; 1.79% през 2016; 1.61% -прогноза за 2017

Има една държава, която е избила десетки милиони. Само че - свои поданици. Сети се до три коя е тя. ПП: Стотици милиони? Все пас си премери температурата.

ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОР, само 40 милиона! Дреболия!

"И воюва срещу собствения си народ!". Стария демократичен рефрен...хихихи...

Аз ги помня лагерите в България, Мацко. Никак не е уместно "хихихи"

Кими Късопишков изпусна ракетата си на 900 км, ама иначе тя щяла да иде до САЩ!? Ами велик е! Призовавам всички да му се възхищават.

очевидно си изпуснал уроците по физика и математика, в които се говори за парабола. Та значи 4600 километра на високо, ай ся смятай ако я пуснат по ниска траектория до къде ще стигне бе ,посредствен идиот!

очевидно и ти си изпуснал уроците по физика и математика, ако я пуснат по по-ниска, километрите ще са 300-400! Има и балистика!

Посредствен идиот и то, който пише с правописни грешки, си ти, моето момче. Това, което си написал е глупост. Поне по отношение на физиката. И не се движи по парабола. Балистична крива се нарича, ама вие, наборите след 1980 толкова знаете и можете. Посредствен идиот?

Да бе не е нападала, а през 1950 не нападна ли Южна Корея! А и смее ли да нападне Китай и Русия, само с които има общи граници!

Хейли предупреди, че "ако избухне война, не си правете илюзии, севернокорейският режим ще бъде напълно унищожен". Мисля, че илюзиите са взаимни, защото унищожението ще е реципрочно! За това отношение и развитие на Корея главната вина е на САЩ с вечния им и изтъркан рефрен за санкции, изолации, блокади, .... Това не е Куба, където Кастро се провали тотално, защото кубинците са мързеливи и не се хващат на работа и нямат капка гордост. Явно дръпнатите са от друго тесто и подхода на янките е абсолютно неподходящ!

А-а, Кастро се провалил, защото били мързеливи. Не, че изповядвал кауза пердута.

А за кво да работят кубинците, когато там си лежиш под палмата и фурмите и бананите сами ти падат в устата?

кравешки изпражнения в ООН. Янките така и не можаха да разберат, че колкото повече се заяждат, толкова повече режима на Ким става по-силен. Янките просто наливат масло в огъня, вместо да седнат на масата на преговорите. С война и бомбардировки никъде не са решили проблемите в света, точно обратното - разбиха арабския свят и се роди ИДИЛ.

А кой изравни със земята двумилионния Алепо, кой бомбардира и унищожи стотици градове и села в Серия, не бяха ли руските империалисти, или нещо бъркам! Кой изгони 13 милиона сирийци от Сирия?

О'бамби и оръжейната клика

Краварите ръсят кравешки изпражнения, ти - лайна.

СЛЕД КРИМ СИ ВЗЕМАМЕ ВСИЧКО ДОГОВОРЕНО СЛЕД ЯЛТЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ.НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ФРГ ДА Е ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ И. Т.Н.

Абе тия американци съвсем станаха за смях! От 50 години призовават всички да скъсат дипломатически отношения с КНДР, ама никой не ги чува! Смешното мрънкане и улави заклинания будят само съжаление и надсмешка към яловата политика на янките. Абе отявлена тъпотия ги друса, то няма и какво да напавят друго де, освен да се изложат за пореден път!

КНДР има обща сухоземна граница с Братска Русия ! Та тъкмо затова САЩ НЯМА да я нападнат , щото много добре знаят , че там база на НАТО НЕ МОЖЕ да има ! Съвсем отделен е въпроса , че Братският Китайски народ СЪЩО НЯМА допусне това ! Така , че Кимчето ще си стреля ракетки на поразия , а патока Доналд ще си съска безпомощно ... И те така !

Но да не забравяме все пак, че Украйна също има дълга граница с Русия, а наглите кравари направиха вече 3 бази там. Агресията на тези изроди е пословична и няма да се откажат!

Скоро хунтата ще отиде в небитието , а заедно с нея и базите ...

господа кравари и краварки, можете да ме призовете само ако ми дадете едно милионче долери....

и наглеците. Точно пък те ще ни говорят за агресия и мирен подход...

добре де нали пращахте самолетоносачи ескадри миноносци подводници армади ??? нали щяхте да смачкате дебелия ким за броени часове ??? какво стана сега пак ли някой друг требе да мре заради вашите проблеми ?

Кои сме ние и кои сте вие?

А може ли някой от Империята на злото да направи на бат Ким коледна свирка във деня на благодарноста,защото Кимчо и неговият народ вече спинка спокойно и не ги е страх от демократични страни ..........

Искаш ли да живееш в КНДР или само така си плямпаш. Или може би искаш да ми направиш "Весела коледна Сврирка"

Ким призова, всички държави да скъсат със сащ.

Къци, ти ли си?

Абе, защо когато СК изстрелва ракети е "провокация", а когато Русия, САЩ... останалите страни изстрелват е похвално и повод за гордост!?!? Ако има някой сведущ, ще го замола, да ми обясни.

Как може да не знаеш елементарни неща!? Всички знаят, че ракетите на САЩ са демократични, а на СК - терористични.

То това, само по себе, си е достатъчно за 80% от хората, но все пак има ли нещо друго, да питам.

Какво е това СК? Сикиш Кириз ли?

За това питай руския външен министър - това са негови думи! "Поредното изстрелване на ракета безспорно е провокационно действие", или пък когото искаш в Кремъл! Но когато две различни държави, които иначе са върли врагове класифицират едно и също действие на трета държава с едни и същи думи, значи понятията са правилни.

САЩ предпочитат да действат с чужди ръце.

я у лево всичката крава... Губят контрол над света и това не им се харесва на янките.

тези не искат да се обединят дветте Кореи и да не стане супердържава голямата Корея, защото корейците имат многохилядна история, мтодисциплиниран и работлив народ. Нарочно искат да унищожат двете държави, с арабските държави приключиха, сега почнаха в Азия.

Да не искаше да напишеш деветте, когато написа дветте?

Тези докога ще ни призовават за какво ли не? И аз ги призовавам да скъсат дипломатически отношения със Саудитска Арабия, ама те - не, договори подписват, даже и нашия го пратиха там да държи и размахва саби?

от страните на процъфтяващия пролетариат само маскавията и сев.корея останаха пардон и венецуела

Къде оставяш тримилиарден БРИКС начело с комунистически Китай ?

Банкянската танцьорка----веднага щом се върне----ще го направи! ....слушка момчето и папка!:))))))

Пак се размечтаха, типичният наивизъм на американската им "мечта"... А САЩ готови ли са да свалят санкции, особено срещу Русия? Не чух? Ако не са готови, да не чакат положителен отговор на тъпашкото си предложение. Умреа баламите, както казват по шопско...

Като върнат Крим на Украйна, защо не!

УССР ли е отвоювала Крим от турците през 18 век, или могъщата руска империя на Екатерина Велика. По това време усрайна е означавало наименование на географска област - покрайнините на империята. А САЩ кога ще върнат Аляска на Русия и Тексас на Мексико, а бритите кога Малвинските острови на Аржентина - даже цяла подводница им потопиха тия дни? Айде стига сте повтаряли дежурните мантрички на юдоинтерна, че сте безкрайно досадни вече и на самите себе си.

да те питам, абе верно ли Крим нявга е бил украински ?

Укрите могат да се радват ако се разминат само с Крим.

Хейли: ""Никога не сме искали война със Северна Корея и днес не търсим такава." ??

Не ме гледай какво правя, ами слушай какво ти приказвам.

Единствената причина Китай и Русия да поддържат по някакъв начин Пхенян е, че алтернативата е нови американски военни бази до границите им.

От Москва настояха , всички страни да преустановят отношения със САЩ !

ние не бъркаме във вътрешните работи на суверенни държави. Не ни замесвайте и не бъркайте с други!

Коментари - САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян | Днес.dir.bg

САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян

Съединените щати призоваха всички страни да скъсат дипломатическите и да преустановят търговските си отношения със Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ призоваха светът да скъса всякакви отношения с Пхенян | Днес.dir.bg

Коментари

Мисля, че е по-добре за света всички страни да скъсат отношенията с Краваристан.

Не е прието светът да бъде плашен от други освен от краваристан... Затова сега мучат недоволни от Ню Йоркския Палатин.

Путин се опитва,но много му се смеят и той си го изкарва на руснаци о украинци!

Цирк "Ким$Доналд". Врагът е Китай. Вчера САЩ започнаха разследване срещу Китай за "нелоялни търговски практики". Това си е официално обявяване на търговската война, която си върви от доста време. Лагерите на противниците вече се офотмят. Китай и Русия създадоха алтернативна система за банкови разплащания, алтернатива /почти/ на Световната банка, изолирането на зеления гущер върви с пълна пара. Окончателният удар ще бъде старта на търговията на нефт със "златни" юани. Интересът клати феса. Ким го играе мюрето.

Ти що не си се занимаваш с Forex, като си разбирач, ами висиш тук като паяк?

Просвещавам неумници като тебе. Един ден в седмицата играя безплатно на полза роду.

Истината е,че юанът и Китайската икономика са вързани за долара!Китай направи своя разплащателна система по подобие на американската!А ако американците изключат Китай или Русия от SWFT ще настъпи катастрофа!За Китай едва ли ще се случи но в Русия ще настане хаос!

По подобие, ама алтернативна и независима. Вярно е , че китайската икономика е обвързана с гущера, ама на китайците това никак не им е по вкуса и вече са готови да свалят доларовият хомот. Загубите, които ще претърпят при разрушаването на долара ще им се компенсират многократно когато ренмимбито го замести. Ебаните ще са неумници като гекона. Аз шест дни седмично копам в собствената си градина. Седмия ден просвещавам безплатно. Който има разум ще разбере.

Алтернативната система това са куфари, с които рубли и юани се носят туда и обратно през руско-китайската граница, подобно на системата работеща с пари през 12-ти век! Разликата е, че куфарите са китайско производство! В Раша куфари не се произвеждат, там за 70 години един прост чушкопек не можаха да усвоят, въпреки, че им бяхме предали безплатен лиценз! Иначе никъде не върви, щото в света 99% от паричните операции са в долари през SWIFT! Никъде в света не ядат доматите с колците освен в Раша!

С цялото ми неуважение към копачи като теб мога да ти кажа,че повтаряш стогодишните опорни точки на сифилитика Улянов и садиста Троцки!Доверието в долара е абсолютно!И китайците също му вярват безгранично ,а в родината на Путин къси доларът след 90 година си е истинската валута на всичко нороди от бившият и настоящ СССР! Дори и Путин и братвата му си държат богатството в доларови сметки по света,но не в Русия!

'Китай и Русия създадоха'.. Делът на Русия в китайския стокообмен: 2.28% през 2012; 1.79% през 2016; 1.61% -прогноза за 2017

Има една държава, която е избила десетки милиони. Само че - свои поданици. Сети се до три коя е тя. ПП: Стотици милиони? Все пас си премери температурата.

ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОР, само 40 милиона! Дреболия!

"И воюва срещу собствения си народ!". Стария демократичен рефрен...хихихи...

Аз ги помня лагерите в България, Мацко. Никак не е уместно "хихихи"

Кими Късопишков изпусна ракетата си на 900 км, ама иначе тя щяла да иде до САЩ!? Ами велик е! Призовавам всички да му се възхищават.

очевидно си изпуснал уроците по физика и математика, в които се говори за парабола. Та значи 4600 километра на високо, ай ся смятай ако я пуснат по ниска траектория до къде ще стигне бе ,посредствен идиот!

очевидно и ти си изпуснал уроците по физика и математика, ако я пуснат по по-ниска, километрите ще са 300-400! Има и балистика!

Посредствен идиот и то, който пише с правописни грешки, си ти, моето момче. Това, което си написал е глупост. Поне по отношение на физиката. И не се движи по парабола. Балистична крива се нарича, ама вие, наборите след 1980 толкова знаете и можете. Посредствен идиот?

Да бе не е нападала, а през 1950 не нападна ли Южна Корея! А и смее ли да нападне Китай и Русия, само с които има общи граници!

Хейли предупреди, че "ако избухне война, не си правете илюзии, севернокорейският режим ще бъде напълно унищожен". Мисля, че илюзиите са взаимни, защото унищожението ще е реципрочно! За това отношение и развитие на Корея главната вина е на САЩ с вечния им и изтъркан рефрен за санкции, изолации, блокади, .... Това не е Куба, където Кастро се провали тотално, защото кубинците са мързеливи и не се хващат на работа и нямат капка гордост. Явно дръпнатите са от друго тесто и подхода на янките е абсолютно неподходящ!

А-а, Кастро се провалил, защото били мързеливи. Не, че изповядвал кауза пердута.

А за кво да работят кубинците, когато там си лежиш под палмата и фурмите и бананите сами ти падат в устата?

кравешки изпражнения в ООН. Янките така и не можаха да разберат, че колкото повече се заяждат, толкова повече режима на Ким става по-силен. Янките просто наливат масло в огъня, вместо да седнат на масата на преговорите. С война и бомбардировки никъде не са решили проблемите в света, точно обратното - разбиха арабския свят и се роди ИДИЛ.

А кой изравни със земята двумилионния Алепо, кой бомбардира и унищожи стотици градове и села в Серия, не бяха ли руските империалисти, или нещо бъркам! Кой изгони 13 милиона сирийци от Сирия?

О'бамби и оръжейната клика

Краварите ръсят кравешки изпражнения, ти - лайна.

СЛЕД КРИМ СИ ВЗЕМАМЕ ВСИЧКО ДОГОВОРЕНО СЛЕД ЯЛТЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ.НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ФРГ ДА Е ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ И. Т.Н.

Абе тия американци съвсем станаха за смях! От 50 години призовават всички да скъсат дипломатически отношения с КНДР, ама никой не ги чува! Смешното мрънкане и улави заклинания будят само съжаление и надсмешка към яловата политика на янките. Абе отявлена тъпотия ги друса, то няма и какво да напавят друго де, освен да се изложат за пореден път!

КНДР има обща сухоземна граница с Братска Русия ! Та тъкмо затова САЩ НЯМА да я нападнат , щото много добре знаят , че там база на НАТО НЕ МОЖЕ да има ! Съвсем отделен е въпроса , че Братският Китайски народ СЪЩО НЯМА допусне това ! Така , че Кимчето ще си стреля ракетки на поразия , а патока Доналд ще си съска безпомощно ... И те така !

Но да не забравяме все пак, че Украйна също има дълга граница с Русия, а наглите кравари направиха вече 3 бази там. Агресията на тези изроди е пословична и няма да се откажат!

Скоро хунтата ще отиде в небитието , а заедно с нея и базите ...

господа кравари и краварки, можете да ме призовете само ако ми дадете едно милионче долери....

и наглеците. Точно пък те ще ни говорят за агресия и мирен подход...

добре де нали пращахте самолетоносачи ескадри миноносци подводници армади ??? нали щяхте да смачкате дебелия ким за броени часове ??? какво стана сега пак ли някой друг требе да мре заради вашите проблеми ?

Кои сме ние и кои сте вие?

А може ли някой от Империята на злото да направи на бат Ким коледна свирка във деня на благодарноста,защото Кимчо и неговият народ вече спинка спокойно и не ги е страх от демократични страни ..........

Искаш ли да живееш в КНДР или само така си плямпаш. Или може би искаш да ми направиш "Весела коледна Сврирка"

Ким призова, всички държави да скъсат със сащ.

Къци, ти ли си?

Абе, защо когато СК изстрелва ракети е "провокация", а когато Русия, САЩ... останалите страни изстрелват е похвално и повод за гордост!?!? Ако има някой сведущ, ще го замола, да ми обясни.

Как може да не знаеш елементарни неща!? Всички знаят, че ракетите на САЩ са демократични, а на СК - терористични.

То това, само по себе, си е достатъчно за 80% от хората, но все пак има ли нещо друго, да питам.

Какво е това СК? Сикиш Кириз ли?

За това питай руския външен министър - това са негови думи! "Поредното изстрелване на ракета безспорно е провокационно действие", или пък когото искаш в Кремъл! Но когато две различни държави, които иначе са върли врагове класифицират едно и също действие на трета държава с едни и същи думи, значи понятията са правилни.

САЩ предпочитат да действат с чужди ръце.

я у лево всичката крава... Губят контрол над света и това не им се харесва на янките.

тези не искат да се обединят дветте Кореи и да не стане супердържава голямата Корея, защото корейците имат многохилядна история, мтодисциплиниран и работлив народ. Нарочно искат да унищожат двете държави, с арабските държави приключиха, сега почнаха в Азия.

Да не искаше да напишеш деветте, когато написа дветте?

Тези докога ще ни призовават за какво ли не? И аз ги призовавам да скъсат дипломатически отношения със Саудитска Арабия, ама те - не, договори подписват, даже и нашия го пратиха там да държи и размахва саби?

от страните на процъфтяващия пролетариат само маскавията и сев.корея останаха пардон и венецуела

Къде оставяш тримилиарден БРИКС начело с комунистически Китай ?

Банкянската танцьорка----веднага щом се върне----ще го направи! ....слушка момчето и папка!:))))))

Пак се размечтаха, типичният наивизъм на американската им "мечта"... А САЩ готови ли са да свалят санкции, особено срещу Русия? Не чух? Ако не са готови, да не чакат положителен отговор на тъпашкото си предложение. Умреа баламите, както казват по шопско...

Като върнат Крим на Украйна, защо не!

УССР ли е отвоювала Крим от турците през 18 век, или могъщата руска империя на Екатерина Велика. По това време усрайна е означавало наименование на географска област - покрайнините на империята. А САЩ кога ще върнат Аляска на Русия и Тексас на Мексико, а бритите кога Малвинските острови на Аржентина - даже цяла подводница им потопиха тия дни? Айде стига сте повтаряли дежурните мантрички на юдоинтерна, че сте безкрайно досадни вече и на самите себе си.

да те питам, абе верно ли Крим нявга е бил украински ?

Укрите могат да се радват ако се разминат само с Крим.

Хейли: ""Никога не сме искали война със Северна Корея и днес не търсим такава." ??

Не ме гледай какво правя, ами слушай какво ти приказвам.

Единствената причина Китай и Русия да поддържат по някакъв начин Пхенян е, че алтернативата е нови американски военни бази до границите им.

От Москва настояха , всички страни да преустановят отношения със САЩ !

ние не бъркаме във вътрешните работи на суверенни държави. Не ни замесвайте и не бъркайте с други!