Популярна севернокорейска поп певица води делегация в Сеул

Севернокорейска делегация, оглавявана от лидерката на популярна севернокорейска дамска група, пристигна в Южна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Популярна севернокорейска поп певица води делегация в Сеул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо пропускате факта че преди 2-3 год. с цел очерняне на северна корея , в медиите излиза инфо че въпросната певица е разстреляна от режима.

Хммм, абе доста охранени ми се виждат тия на снимката. Нали всички севернокорейци, освен Ким бяха само на шепа ориз?

красива пичка , кореиките са едни от наи красивите на изток , българин със кореика не се среща често. а познавам такава двоика, честито

Преди няколко години тази същата красавица южняците я бяха обявили за разстреляна с противовъздушно оръдие заедно с цялата и рода. Обаче тя сега им се явява лично. На пропагандата си ли да вярват или на очите си? Фино ги избъзика др. Ким III.

КНДР отстрани Италия с 1:0, а на четвъртфинала поведе 3:0 срещу Португалия на Еузебио, Торес, Симоес, Колуна, Аугусто,..., но загуби с 3:5.

Какви певици, какви спортисти? Нещо не може да е така. Нали ядат трева и ходят голи и боси? Нещо не се връзва, но кое?...

Точно на богатите и успелите не им е 1ва цел да избиват комплекси в спортни състезания.

ами да - ядат трева и ходят голи...това никак не пречи дикаторът да се забавлява и да им пуска разни булшити като тия откачени песнички за промиване на мозъците...също като не теб!

Гледах концерт на Мирабонг в тюба. Към края му първите няколко реда с най-заслужилите партийци изтрещя и започна да танцува и куфее. Заформи се севернокорейски партиен мошпит... Бил съм на доста дет и блек метъл мероприятия, обаче толкова зловещо нещо не бях виждал... :-)

който е на изключително ниво и с много богат репертуар, прожектират кадри за успехите на КНДР и при появата на кадри с изстрелване на ракета цялата зала става на крака и изпада в пълен екстаз. Напишете в тубата "miranbong band" и се кефете.

оставете северна к а колко спортиста бг сте испрати дали ст бадат повете от северна k

ВСИЧКИ АЗИАТКИ СА НАМАЗАНИ КАТО ПЕХЛИВАНКИ ... :)))

Естетическата квалификация 'приличаш на руска проститутка' не е от вчера.

Пък ти приличаш на сащ-третополов травистит.

хората от северна корея също искат да живеят, знаете ли срещу какви договори работят примерно в китай

трикове на Ким.Каква поп музика в Северна Корея ? Истината е че гладорията е взела огромни размери и с това иска да замаже очите на света и собствения си народ.Пари няма а и от къде.та сега опря до южняците,белким бутнат и пуснат мънита за оризец.

Много сте смешни козяшките тъпунгери. Като не играе някой по свирката на задокеанските говеда, ведвага го изкарвате гладен, да плашите хората с него.

Те севернокорейците от хубаво бягат - под дъжда от куршуми на човеколюбивите си граничари..

за козяшките тъпунгери не знам, но рублоробите сте безспорно най-тъпата част от човечеството!:) Поп музика с песни за любимия ръководител, за балистичните ракети и за ткзс-тата:)))))) и с военен хор и оркестър:))))))) Яко поп!:)))) ти слушаш ли си ги?:)))) редуваш една тяхна и една на Муслим Магумаев, а?:))))хахахахахаха..кретен

Красива жена.

И с тази кожичка на вратлето сякаш е излязла от списание Жената днес. Можеха да се постараят повече. Но ако толкова държиш да видиш хубави азиатки погледни какво има в Южната.

драги за истинските кожи никога модата не изчезва! Както виждаш мадамата е скромно облечена и не мезя на нашите гнуснарки дето се водят певачки!

Групата се казва МоранбонГ. Става въпрос за дузина севернокорейски момичета, според слуховете подбрани лично от скъпия им лидер Кимчо Умчо. Нямат музика, нямат и хореография. Изпълняват политически текстове върху крадната музика, нещо като нашата чалгария.

Storen

В ю-тюб ги има даже със субтитри. Супер смешно, но и тъжно. В България през соца май нямаше чак такива простотии.

Щом като има готова музика, що да се хабят, бе?

Аз следя германските новини често. Там тия дни се появиха статии, че двете Кореи планират да създадат общи отбори по хокей на лед или нещо такова и общи концерти. Или поне Южна Корея го е предложила. Даже от МОК ги одобрили.

поп принцип и в двете Кореи иммат министрества на обединението ама...куклата ако може да мисли да се сети що не бачкат....

Колко ли от тези 11 спортисти ще се върнат ?

Ако световният подпалвач на войни-САЩ не се месеше,досега двете Кореи да са се обединили!!!!!

туй нящо не мое да бъде...там не мое да има поп певици туй е ежна долна хибридна провокация на бай Ким....))))

Какви поп певици бе, те ядат трева, ако има! Как ще пеят! Моите любими чужди и наши евроатлантически медии никога не лъжат. Това са фалшиви новини, не може да бъде.

Естествено, комунистическата пачавра за това е отишла , да пасе свободно на воля.

ама в Хавайте пълнят гащите...е у нас онанират ама кой каквото може

За групата ясно. Искам да попитам какво стана с дългогодишната приятелка на Вожда- нещо се изгуби- преди време имаше снимки, стоеше до него и т.н. Дали не я разстреляха или се изправя в трудов лагер край гората?

"Дамска група" е на джендърски диалект. На български се казва женска група. Обаче, нали, вече няма да казваме жени-мъже, обидно е, сексистки намеци за пола на личността, от посолството ще звънне жената на посланика и ще се излагаме пред чужденците. Затова - дамска, по така, нали, звучи, евроценностно. Интересно как ще казваме на мъжката група - "господска група" вероятно. За да има все пак някакъв ред и симетрия - женска/мъжка, дамска/господска :D :D

Или "херенска", "мистерска" - виж с месюто е по трудно, но и така звучи по "а ла франга"...А мацката е Сладурана...

какъв чин има в армията ?

Види ми се симпатяга,таке,че е поне.....ПОД полковник...

Безумно тъп коментар.

Безумно тъп коментар.

Виж сега, аз нямам нищо против ако ти третираш жена си като женска, но айде не ми давай наклон на ... що аз съм решил да приемам моята като на дама... Става ли? Ти верно затвърждаваш титлата си на Дир лауреат с всеки следващ пост. Както казват хората "Всеки си такова магарето по собствен начин", та и ти така.