Цацаров ще иска имунитетите на Цветанов, Сидеров и Станишев

След като заработи НС, главният прокурор ще поиска сваляне на имунитетите на Волен Сидеров и Цветан Цветанов. Той ще иска защитата и на Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров ще иска имунитетите на Цветанов, Сидеров и Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЧНО ТАКА! ИСКАМ ИМУНИТЕТА НА ВСИЧКИТЕ ТРИМА ГОРЕСПОМЕНАТИ+ ТОЗИ НА ЦАЦАРОВ. ТОЙ Е НАЙ-ВАЖЕН.

Докога този господин ще се занимава с несъществени неща.

А какво стана с Мирослав Найденов (Мършата), с Йордан Войнов (Храненика), с Калинките, с Харизанов (Ролекса), с Явор Недев (Пръдльото) и с всички останали далавераджии ??!! А Христо Бисеров ?? Ами Галевите ?? Акула трябваше да търсим за главен прокурор а не ЦАЦА ....

Ми аре де...ко чакаш??? Ами имонитета на Тиквуня дето е обвинен за полетите с правителственните самолети ??? Кога??? 20 милиона Народна Пара е профукал сикаджиятра....

Много осъдени престъпници през последните 25 години влязоха в затвора,от мутри до политици,от банкери до полицаи,нагледахме се на осъдени,на конфискувано имущество за назидание и народът просперира,живее без страх,без притеснения ...и изведнъж се събужда...ех мечти.

Този Цаци веднага да възстанови работата на КТБ,така както организира бързото й затваряне.Ако не го направи,трябва да напусне заемания пост.Нямаме нужда да ни занимава с излишни приказки,уж нещо се върши.Глупости!

Кой? Кой го направи прокурор Цацаров без един ден прокурорски стаж?.........Цецооооо Ухотооооо

и доган , ако не влязат в затвора ще ги обесят като чаушеско от народа в близката година

Не изглежда добре Цацарката след ката разгроми КТБ! Сещам се за една стара песен на Бисер Киров:...Аз съм само един юноша бледен...Юношата отдавна е пораснало говедо, пребозало от власт и грабеж!

Партайгеносе Цацаров, защо пък и Станшев?!

Г- н ЦАЦАРОВ , КАКВО става с ХРИСТО БИСЕРОВ??? ЗАЩО Г-н Гл. Прокурор ПРАТИХТЕ хората си в КТБ??? Чии поръчки ИЗПЪЛНИХТЕ???? Защо не разследвате КУПУВАНЕТО на гласове от ПЕЕВСКИ в Пазарджик и селата??? /циганските гласове/!??????? ЗАЩО стоите в Прокуратурата г-н Гл. Прокурор?? Защо получавате заплата , като НИЩО не вършите

ЦАЦАРОВ НЕ Е ГОДЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ МНОГО Е УГОЕН

Той върши МНОГО неща - разследва ИЗБИРАТЕЛНО определени лица - за едни се престарава с прилагането на закона, за други - забравя да го приложи. Не зная как обществото търпи ВСЕ ОЩЕ един толкова ОЧЕВИДНО ЗАВИСИМ главен прокурор. А трябваше да е независим, нали?

Все се надявах този Гл. Прокурор "да заработи" качествено - но уви!! Явно от Пловдив наистина ЗНАЯТ ЗАВИСИМОСТТА му от определени групировки!?!! Приказки "до асансьора" -МНОГО , а резултат НЯМА!?!???

Иска имунитети, а все пържолки му носят! Странна работа!

че много български велможи имат подобна собственост при това....в БГ. Само че отдавна не прелитат над тях НАП, ДАНС и това подобие на прокурор. И за разлика от Цветанов повечето велможи немат доходи, просто да ги съжалиш, а живеят и тънат в разкож. Няма комисия за отнемане на незаконно придобитото, нема НИЩО ...Не гонят питомното, а дивото.

Отново ни занимават с симулиране на дейност от прокуратурата. Има десетки онети имунитета и нито една присъда.

БСП + Атака = само 20 процента = завинаги в ЕС = болшевишки рев и сълзи

има ли държава в света, в която лице с влязла в сила присъда да е депутат, зам. председател на партия и председател на предизборния й щаб???

ГП знае ли за една информация на Франс прес-дано да лъжат тези измекяри-15.47,24 юни 2014 г.ЕС обмисля създаване на циганска държава н Европа, на територията на България.ЕК била приела решение по подобие на случая с Израел.

Да си я направят в Брюксел, да ги хрантутят тия цигани и да работят за тях, а те да раждат само и да получават социални помощи и детски добавки. ще им ги харизаме.

Съд,пандиз,каторга и кастрация за бандитските шайки на путаРашкия, платен шпионин-долен пидеров! Няма доблестта на Цветанов да поеме хвърлената ръкавица,а праща варадеро магистралките си да плашат с бомби съда! Цветанов е строеви офицер джентълмен и докато е бягал с картечницата марш на скок по 5 км, болен е скатал подлярски казармата и е пикал клекнал с колежките в нужника на мензата!

Бяхме заедно в казармата,качи се пеша на Шипка и даже за една отпуска щеше да скача и от вертолет- с парашут.

Аман от показни акции. Големите крадци на прехода няма ли да съдиш?

Ама само 3 ли бе цаца... Искай ги на всичките.....

Айде стига,бе! То манастиро изгоре,вие кандилото на игумено търсите!Къде са парите от банката,бе-е-е-е?

Поредната ПУШИЛКА .Имитация на работа''УШ'' работим.

След като поискаш имунитета и на Бареков, ние ще поискаме и твоя. Що се отнася до Цветан Василев, то е вземал 2 милиарда и ги е загубил както Станишев неумишлено. То и цялата съдебна система не осъди нито един престъпник - политик също неумишлено. Умишлено.

Цацаров е проблем за България и съд. с-ма. Този слуга на престъпността трябва час по-скоро да бъде отстранен. Той е пречка за справедливостта и нормалността.

Като в приказките, ще осъдят двама хаместари и един вълколак...

"Цацаров ще иска имунитетите на Цветанов, Сидеров и Станишев" И като ги (по)иска? Т.е. какво от това, че ще ги иска? Те самите си ги дават "без поискване", а ГШР (Главния шопар на републиката) не ги ще. Защото ТЕ знаят, че нищо няма да им се случи, а ГШР се прави на раздаващ правосъдие. За нещастие и ГШР знае, че и от него нищо не зависи, но се чуди как да "повърти опашка" пред обитателя на Сараите.

Защо никой не говори за имунитета на бат Сали, който беше организирал собствено енерго и крадеше ток на поразия? Той какво? Като е ман-гал от ДПС да не е богопомазан?

Не му го иска "имунитето", защото Бат Сали е крал само ток. Защото Бат Сали и сие знаят как, колко и какво да крадат. И си плащат надлежно - колкото и където трябва. И защото Бат Сали си го премества "имунитето" когато трябва и при когото трябва - от при Цветелин Кънчев сега при бандата на Мазния. И т.н.....

Допълнение - "...и защото са "една боя" (ГШР и Бат Сали) и на едно място се отчитат като инкасатори. Единият краде ток, другият - каквото му падне. Все там...

Оставка цапцаров оставка не чупки в кръста и прах в очите за дела от които никой не се интередува.

Наглед сериозни хора , а се занимават с ялови работи.Все пак е интересно защо дори не споменават нищо за бисеров.Поне от кумова срама.Започвам да подозирам,че се страхуват от уволнение.

Той не е депутат и няма имунитет. Делата срещу него вървят. С каква скорост и сериозност зависи само от съда, не от Цацаров.

Мамо мила, ти в ЮЗУ ли си учил, да не си младши прокурор?

Цацаров веднага да си подаде оставката Не може човек с ефективна присъда да бъде кандидат депутат и след това избран за депутат къде е бляла прокуратурата

Цацаров, не ни хвърляй прах в очите!

И СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ - ОПРАВДАВА ГИ САМО - ТОЗ КАЗАЛ НА ОНЯ МУТРА, ТЪПАК И ПР.ЩОТО И НА ТЯХ ТОВА ИМ Е НИВОТО. А ЗА НАВОДНЕНИЯТА, ВЗРИВА ДА ДАДАТ СТАНОВИЩЕ -НЯМА ГИ НИКАКВИ! ЗА КАКВО ВИ ПЛАЩАМЕ БЕЗБОЖНИТЕ ЗАПЛАТИ И ЕКСТРИ БЕ, Г-ДА ПРОКУРОРИ! МАААРШ!

Тоя клоун има талант, даже в повече,намерил документи за Пилат Понтииски и му готви обвинение и на него. Жалка България.

Тоя голяма дейност развива пред медиите. Даже и експерт по банки и финансии се писа. Обаче за прокурор не става.

ИМИТИРА ДЕЙНОСТ ЧОВЕКА. ГЕЙЧО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПИПНЕ, ТОЙ Е С ЕВРОПЕЙСКИ ИМУНИТЕТ! ТОВА ДАЖЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО ГО ЗНАЕ!

БОКО, БОКООО...ДЕ НАЗНАЧИ ТОЯ БОКЛУК - ВАГИНА ДЪН БАРНЕШ ПОВЕЧЕ

Ти кога стана фен на фикуса.За цецо знам, че го цунеш по дупето.

Гаргамел

ГЕРБ СЪМ ВЕ КУХАР, НО ДЕ СБЪРКАТ ПЪРВИ ГИ ПУШКАМ

Хм, Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Сергей Станишев. Какво излиза, ако не си престъпник, не може да станеш лидер на парламентарно представена партия.

Защо Цацаров не споменава нищо за Христо Бисеров? Не е лошо да помисли и за своя имунитет заради участието си в далаверите Костинброт и КТБ. Нищо не споменава и за озверелите ДПС дому.., пребили публично момчето-пишман атентатор на омразния на всички българи Доган. Няма вечно да е главен прокурор!

Защото не е депутат и няма имунитет. Срещу него има заведени дела и всичко зависи единственно от почтеността на съдиите. Но Цацаров на нея не може да влияе!

Серго "загубени 7 секретни документа на ДАНС, МВР и МО, докато беше премиер," Ами Цацаров да пише до Путин - той ще му прати копия :)

Предполагам, че вече си е направил устата, ама е получил заплашителен отговор и пликче с парички

Смя-я-ях. Нима има нещо секретно в България ? Всички всичко ни знаят.

Стига симулира работа а се хванете и работете . Колко дела имате започнати а нямате нито едно завършило . Пример с белият кардинал- Христо Бисеров от Д П С . Харчи си паричките някъде а вие дремите в стоите си .

Цаца, а имаше и един Бисеров. Какво стана с него бе? Изпари ли се що? Искаме отговори щото наближава видов ден. Свиня безполезна!

ХАХАХААА...НАРЕЧЕ ГО СВИНЯ СЕГА ЩЪ ЦЕНЗУРИРАТ

Ааа, не може, той не го е чул.

Ей Цацаров не забравяй и Бареков колко пари изхар4и -ЛИЧНИ - за кампании

Не ми стана ясно Цветанов защо се криеше 1 седмица от съда преди да се задейства имунитета му, а сега иска да му го свалят? Вероятно за различни дела става дума, ама по принцип ми изглежда нелогично.

Безполезен плондир, незнайно защо именуващ се ГП.

Ало Цацата искай имунитета на Местани и другите национални предатели от ДПС - показаха им призивите и по ТВ и ти си пипаш оная работа бе.

ЗА ЦАЦАТА Е ВАЖНА КОПАНКАТА - ДА ИМА КО ДА ПЛЮСКА ТВА ИМУНИТЕТИ - БЛЯ, БЛЯЯ, БЛЯЯЯЯ...

на другите в парламента при това с криминално минало, тия с искания имунитет са направо ангели. Цацаров съвсем обърка разстоянията между горната и долната земя

Торба с ...айна

ОДИ ДА БРОИШ БЮЛЕТИНИТЕ ГРУХТЯЩ ПРОКУРОРЕ