Станишев: Великобритания да не отлага напускането на ЕС

Отлагане на процеса по напускане на ЕС от страна на Великобритания не трябва да бъде допускано.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Великобритания да не отлага напускането на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата на този песаджия ни обещаваше "светло бъдеще", дакато градеше настоящия капитализъм за сина си, а този с четата си(Р.Овч ,Къдията и сие капиталисти) отне и мечтите , породени от обещанията.

социалисти и масони много им се иска да дават акъли без някой да ги пита дори

Точна обратното да остане

Тоя е направо копие на Берия... И защо се обажда за щяло и нещяло - да го е питал някой? Папагалска му работа, чул нещо и повтаря за авторитет...

БЕГАЙ СИ У СССР БЕ МОМЧУРЛЯК! ХАРЕСВАМ ГО ДМИТРИЕВИЧ И ТОВА СИ Е

ХАМСТЕР, ЖАЛКО, ЧЕ КАМЕРЪН НЯМАШЕ ВРЕМЕ ДА ТИ СЕ ОТЧЕТЕ В СУМАТОХАТА НА НАПУСКАНЕ НА ЕС...АПРОПО,КОГА ЩЕ ТЕ ВИДИМ НАЙ-СЕТНЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ???

е .щом нашето елитно момче на нашите хора така съветва британците,те ще го послушат и незабавно ще напуснат европеиския съюз,а българия ще пребъде със еврофондовете и бизнеса за нашите верни момчета!

сега Англия а по -късно и други

Тоя комунист- доносник няма ли да умира вече ??!! Айде да пуква, че да може и други да забогатеят от парите които е откраднал.

Ако има Господ нека си прибере вересията.

Predstwete si sto za ewropejski sajuz s pederasi kato toz mischok

Жалко, наистина, но потомственото комуне Станишев май наистина е единственият български политик, получил европейско признание! Колкото и да не ни харесва, това си е актив за България!

признание едва ли, виж, със един съмнително изгоден за нас договор със сименс успя да си купи мястото. така че не виждам какъв е актива за България от това, че някакъв червен гризач си е купил председателското място в партията на европейските леваци

Е част от европейския елит

Станишев , Достена Лаверн, Боко Тиквата и Сталинка Георгиева ще казват на британците какво да правят. Еврогейски милиционеросоциализъм.

Тоя от небето ли пада???ЕС пеши на есен с песен той бърза защото явно не е проумял че за нищо не стават там в еврогейския дебилите

Хаха, нещо е нервен, уплашил се е 'големият шеф' на ПЕС, че че му изстине столчето? Той и оня Туск са най-отявлените примери за некомпетентни, сложени единствено за да се запълни квотата за политици в Европа от източноевропейски страни. Даже и английски не говорят добре! Но те не са единствени, в Брюксел е пълно с всякакви тъпанари като тях. А от тъпанари какво да се очаква? Те не са там да подобряват живота най-общо казано, само измислят разни 'правила и регулации' за да си осигурят работното място за още 3 години. Е, заради тези излиза ЮК, а ако администрацията и бюкратизма в ЕС не се намали, и други страни ще се откажат ос ЕС.

Корекция: Бюрократизма имам предвид

UK да побърза с излизането, че има 72 глави да затвори преди да влезе отново. Не са лесни!

Аха, значи веднага трябва да се сформира една дирекциийка екзит-ретърн към ЕК... Колко още 'компетентни' бюрократчета от близо и далеч ще се уредят с работа в Брюксел, ... :)

само като се сетя, на колко от критериите за присъединяване дори сега не отговарят :) Много мъка ще има в УК.

Лошото е, че непрекъснатите призиви за бързане показват само безсилие. Когато решат британците тогава ще стартират процедурата (ако стартират). Камерън каза на есен - следователно няма да е по-рано.

someone

станишев да оправи дереджето у нас - наи-бедни в европа, после да дава акъл за британците.

Избрахте Боко? Той оправя България вече седма година.

пак ще го изберем

оправя я.

Тоя плъх може да оправи единствено собственото си положение. Избяга с другарката си в гнилия капитализъм за една скромна заплатка и сега ръси мозък. За съжаление голяма част от евродупетатите са като него, Капута и компанията им.

сега и този ли...малко множко ще е на чужд гръб.

простия човек си е винаги беден. без значение къде живее и кой го управлява.

Вярно е че сме най-бедните, но вижте причините- тази година полувината нация завърши училище с тройки. И това не е негов проблем, той не оправлява нашата нация съответно отнесете молитвите си на Бате Бойко.

не съм направил и полувината оправление за което говорите

Ехаааааааааа, този ги уплаши британците, ма колко само е страшен, сега ще им треперят ръцете като пият бирата.

Този неуспял политик защо го пускате всеки ден на първа страница? Този който предложи Дебелян за шеф на ДАНС защото щяло да му падне правителството. Такива безпринципни плазмодии няма защо да ги показвате. Той е емблема на ЕС и какви хора ръководят ЕС и защо UK напуска. Разбирам ги хората като гледам този на снимката

отскоро сайта е на моника, затова му лъска... имиджа

А Боко успял политик ли е?!?

ЕС се напълни с такива завършени боклуци и затова се заномават с кривината на краставиците, собствените си огромни заплата, а не да решат проблема с емеигрантите и защитата на външните граници и други съществени проблеми.

сержо от утре да поеме и контрола по подреждането на звездите! Само той ще ги накара да се подредят, преброят и ..изгаснат. като малоумните му съпартийци от бесипето

Станишев: Великобритания да не отлага напускането на ЕС Проблема на ЕС, е че провалени политици като Станишев в собствените им страни, стават лицето на ЕС и говорят от негово име.

Ма недей така, Петров;) Съсела може да сподели безценен опит с Камерън, направо обучение на тема "как избягах бързо от България след като оаках всичко" може да му направи!

Аз

Я върви ги изплаши!

станишев, вместо да поучаваш британските политици, да си беше взел поука от тях, а? всеки техен партиен лидер при загуба на избори си подаваше оставката. ти загуби избори десетина последователни пъти, но тъпо и упорито стоеше на поста си начело на Партията. Явно гьон суратлъка ти е безпределен.

Станишев: Великобритания да не отлага напускането на ЕС Станишев, Камерън е паднал от смях.

Другарю сопри се ! Кой ти иска мнението или ти е радостно за излизането на Англия от съюза?

кои те пита бе зарвул !

Виж кой говори! А кой го пита Серго? Да бяхте показали политиките си досега, а не да се правите на щипани булки.

Серго може и никой да не го пита, но той говори от името на ПЕС.

че те в пес да не са по-стока, щом тоя галфон им е лидер

"... лидерите се споразумяха, че след оставката на Камерън новият премиер трябва да бъде избран възможно най-скоро..." Станишев и ортаците му вече определят вътрешните работи и политиките във Великобритания и дори се споразумяват как да се избере премиерът на Обединеното кралство ?!?!?! Станишев започна да се взима твърде насериозно - непропорционално на "величината" си.

ujabg

Пъпеш, бегай да си играеш на пясъчника.

Точно в този момент Велика Британия извърши най-великата глупост, отслабвайки ЕС, а косвено и НАТО. Опасността идва от там, че някой може да реши, че вече може да разчита на победа и да удари. Англия в момента води същата политика, както в навечерието на ВСВ, отивайки на договорки и отстъпки с Хитлер, давайки му основание да мисли, че слабостта ще му гарантира победа. Всички знаем до какво доведе това. Путин опита с Крим и номерът му минава, поне за сега. В момента работи и в Югоизточна Украйна, където, благодарение моментната слабост на ЕС, номерът му отново може да мине. А апетитът идва с яденето! Великобритания трябва да напусне ЕС в максимално кратки срокове, за да може Европа да вземе адекватни мерки за своята сигурност. НАТО е тромава организация и не може да реагира с необходимата бързина, да не забравим и действията на англичаните през ВСВ, когато не изпратиха авиация в Европа, под предлог, че ще им е нужна за защита на Англия. Знаете какво стана - Дюнкерк за англичаните и поражение за Франция! Именнно поради тази и подобни причини бе изготвен проекто документ за по-тясно политическо сътрудничество във всички области, включително и до създаване на наднационални органи за сигурност и управление. Това е единствено правилното решение, защото Европа изостава, въпреки че притежава колосални възможности! Липсата на централизирано ръководство ще бъде фатално за Европа! И тук аз не визирам само заплаха от Рассия, а в много по-голяма степен заплаха от ЮГ-Югоизток!

Да, англичаните ги заляха с помия, че и нато щяло да се разпадне. Обаче пак гласуваха така, което значи, че гласуваха и срещу нато.

и как реши че са гласували срещу НАТО. англичаните не са свикнали да има такива политици - олигофрени като нашия волен и дудука, платени от путин. и когато се появява такъв популист при тях, те се връзват на идиотиите му. и в момента, в които осъзнаха каква глупрост сътвориха с това гласуване, веднага тръгнаха да поправят нещата

Добре е, че си прочел нещо, но за да правиш изводи е необходомо да си учил математика и да разсъждаваш.

Вълчанов

Когато съм учил математика, сигурно си ходел прав под масата. :) Много смях пада, като прочитам подобни ... забележки, нека ги наречем :)))

Темите за Станишев Дира да ги води на английски , че да могат ПЕСадиите да ни четат коментарите за техния председател

Нали Станишева "работи" в дира?

По-простите нашенци, включае и експерти - политолози, социолози и прочее измамници, с лекота приемат идеята за една Европейска федерация и заличаването на националните държави. Това, обаче води няколко проблема. Първо. Няма държава - няма нация. Противниците веднага ще скочат да показват кюрдите като доказателство, че това не е така. Но кюрдите в различните държави са толкова различни, че и да могат не биха живели в една страна. а истината е, че изобщо нямат държава на тоя етап. Второ. Като няма държава, аджеба какво гласуваме и избираме на тия избори? Сега ще скокнат, че еврокомисарите щели да се избират директно. Питайте кога ще изберем българин а не германец при сегашното съотношение на населението. И какво наложи тогава да се появят партии като ДПС? Трето. Сега хленчите, че държавата не се грижи за вас и не ви осигурява социални необходимости, но предстои да видите какво е да чакате някой пиян холандец да се погрижи за парцалливите българи. Да ви е честито!

Оправихме BG. Сега да оправим и Англичаните:)

барабар петко с мъжете

те и тоя малоумник да даде акъл. кво напускане да не отлага великобритания, като за сега има само един референдум и нищо повече, когато парламента им реши дали да се съобрази с референдума ии не, тогава може да става дума за напускане. а е доста съмнително решението за напускане да мине през парламента им.

Тоя пък кой го бръсне за слива...

Поредното доказателство, че "има нещо гнило в Дания". Щом и СЪрГей СтаниШеф дава зор англичаните да се изнасят от ЕС, нещата са манипулирани и имат друга цела. Англичаните са настъпили някого по мазола и той ги отстрани. За мен това вече започва да става факт.

тоя някой ще да е много велик... дали не е Путин ?

България се слави с най-много полит-идиоти на глава от населението, и при това качествени.

а някой иска ли да погледне как стана председател на ПЕС - по предложение от шефа на Сименс и без друг кандидат, защото Станишката му осигури сделка с българските лични документи за милиони левове от българите !!!

Я па тоя

Щом СерГей казва , какво да правят горките англичани...

мазния сер геи пак изпълзя и взе да ръси акъл

Човекът който една година след всеки дневни стачки не искаше да пусне кокала и прецака южен поток и какво ли още не с Дебелянски Сега дава акъл да не отлага, а ти що отлага една година бе - украинецо. С български паспорт от 15 година

моята рожба Станишеф откакто отиде в Брюксел устоите на евроатлантизма и атлантизма се разклащат в България

Отиди да ги управляваш..После ще се молят да се върнат, че и еврото ще приемат....Като им ошмулиш банките и сринеш лирата, къде ще ходят?

Това е новата "опорна точка" за червените мурзилки . Щом Серьожа Чебурашкин казва така- така ще бъде !

Дреме ми на шланга, какво е казал нашия бивш другар....Апропо мнението му 5 пари вече не струва, достатъчно закопа партията.

То в тая партия всички са като него, а вие сте глупави, че им вярвате и безрезервно ги следвате.