БСП: Кабинетът да не бърза с оставка. ГЕРБ: Оставка до 6 дни

След като няма политическа воля за спешни избори, кабинетът не трябва да бърза с оставката, обяви Сергей Станишев. ГЕРБ обаче я искат до вторник.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Кабинетът да не бърза с оставка. ГЕРБ: Оставка до 6 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТРКИЙТЕ НА КОГО МУ (доста) ХЛОПА ДЪСКАТА Сергей Станишев БСП. 10 юни 2014 "Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че правителството трябва да подаде оставка незабавно. Няма нито една причина освен тънки политически и не толкова тънки икономически сметки този парламент и това правителство да продължават своята работа" Сергей Станишев БСП. 11 Юни 2014 "Станишев призова премиерът и министрите да подадат оставка до края на седмицата. Станишев обясни загубата на евровота с намеци за преяждане с власт от страна на коалиционния партньор ДПС" Сергей Станишев БСП. 12 юни 2014 "Кабинетът да не бърза с оставка"

Лъжливите комунисти с лайна да ги нахраниш ще лъжат че ядат шоколад Своге. 1Лъжа първа продължила 45 години и утекла в канала е Изграждането на РСО(развити социалистическо общество) където всичко в магазините щяло да е без пари.... 2. Лъжа втора продължила 7 дни и убила над 30 000 българи и продълаваща да убива е Мълчанието за Чернобил и подлагането на нацията на "братската" радиация 3. лъжа трета продължила 25 години е тази как се грижат комунистите за народа за хората ...... ето как; 1. разграбване от БСП мутрите на печелившите държавни предприятия. 2. ограбване на 13 милиарда спестявания на българите чрез ЖАН ВИДЕНОВАТА завера и умишлена обезценка на парите. 3. комунистическият грабеж ТЕЦ Марица 1 и 3 - 2 милиарда окрадени 4. комунистическият грабеж Белене 2 милиарда окрадени 5. комунистическият грабеж Цанков камък 2.5 милиарда окрадени 6. комунистически грабеж на 2 милиона на всеки километър от АМ Тракия. БСП строи за 5.12 милиона на 1 км а ГЕРБ три лота със средна цена 3,25 милиона на КМ за справки уикипедия 7. комунистическата кражба на златото ни от Челопеч оценено на 14 милиарда долара. 8. новият комунистически грабеж на България се казва Южен поток. лъжата на кака Стойна Драгомирова , че пари няма да се дават лъсна с превода на 192 милиона евро от бюджета ни за да стартира проекта. 9. Бизнесменът Георги Гергов, който е градски и областен лидер на БСП в Пловдив, е обещал предизборно да асфалтира с лични пари главната улица на Калофер и източния му вход. Това съобщи кметът на подбалканския град Румен Стоянов в предаването Дарик кафе. декември 2012.г. 10 . Бизнесменът Георги Гергов, който е градски и областен лидер на БСП в Пловдив, е обещал предизборно да прекара канализация на родното си село Ягодово през 2009 г. НЕИЗПЪЛНЕНО до днес И още много комунолъжи .... лъгане безкрай........

Сергей , ако ти предизвикаш оставка на кабинета, трябва да си подадеш оставка от поста председател на БСП! В противен случай аз и много, много като мен ще ви забравят и няма да гласуват, кабинета трябва да продължи работа, само заинтересовани лица искат оставка !!!

Най мощното оръжия в света е крайцера Аврора един залп и 70 години разруха. Руска кола да караш дано комунист малоумен.

Бойко иска оставката до 6 дни, защото толкова дни може да помни иначе ще забрави инструктажа в САЩ и съвета от посолството им - ВЕДНАГА ДА ПОДАВА ОСТАВКА, е не е необходимо да се напъва толкова, все пак има високо кръвно, а пък оставка до 6 дни може да иска от цвъко например - подсъдим по 3 дела и низгвернат от всички гербери....

Жалкото в цялата тази пародия е, че хиляди хора са разочаровани и отвратени. БСП в момента е 100% колие на СДС, пред разпад и само заради един недъгав и провалил се като ръководител. Жалко, просто жалко.

БСП и ГЕРБ само си прехвърлят технично топката без да падне на земята,ДПС винаги печели,останалите духат супата.Българския гражданин въобще не може да схване игричките,но факта е ,че от ден на ден той все повече и повече обеднява и задлъжнява.А кой мисли за него?

Едва ли някой би могъл да се ориентира в българския политически живот. ГЕРБ разпалено уверяват, че никой не може да възстанови съсипаната ни поради лошо управление държава, а неистово искат оставка, за да яхнат властта /поне така си мислят те/. После ще започнат оправданията, че "предишните са виновни за всичко", а високите заплати и безкрайни бонуси пак ще валят, но в техните джобове. Това е истината, вече и децата я разбраха.

съселът се излага пред всички хора, публично - веднъж иска оставка, а след това казва, че няма нужда от оставка?????? Неадекватни реакции....

ГЕРБ ДА ГО Д....ХА

Герб може да си остане с искането! Няма нужда от оставка, правителството си гледа добре работата! Боко тиквата нека да си мечтае ,не е вредно да си мечтае! Св.Цв.Цв.-Ушенцето защо е на свобода, май няма прокурор!

Световното по футбол почна и Сергей и Местан правилно ще поизчакат с оставката. Белким простичкият и изстрадъл български народ, се зазяпа в телевизора и забрави, за поредното "лашкане" от страна на управляващата измет.

Каквато партията, такъв и лидерът.Все едно е какво гледам - комиците по БТВ или Сергейчо, но винаги голям смях пада.

ЖАЛКО ЗА САТАНИШЕВ! ПОЧВА ДА СТАВА ОТ ЖАЛЪК, ПО-ЖАЛЪК...ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП......

не съм комунист и никога няма да бъда и затова моля комунистите да ми обяснят защо са му толкова верни, като виждат,че с главоломна скорост се сурва надолу и завлича и партията си. 11 ПЪТИ ПРОВАЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО!

Пенсионирах се в БАН и там се знаеше темата на великата дисертация защитена в Русия на тема - по памет "Ролята на военната увиформа за успеха на армията". Сигурно за атрактивни теми и там, както и у нас се водят битки.Не мога да си представя що за авторитет е имал,та да му дадат тази тема.

Както каза Алена в "Тази сутрин" по БТВ, Станишев подхлъзна всички опозиционери и бивши коалиционни партньори. Мисля, че гадателката има по-вещ поглед от много политици, които направо станаха смешни с изказванията си.

СерГей...Бойко...СерГей(Олигарски)... май пак Боко... Това защо ли ми прилича на Пу..ин... Медведев... Путин... Или така ми се струва - "БГ демокрацията" е същата като "рашънската демокрация" :)

АТАКА я утре да го събарят на вота!!!

я утре да го събарят на вота!!!

я утре да го събарят на вота!!!

Инвитро таткото и на сън не е спал с жена, не че моника е женствена!

Гледам Бойко и ГЕРБ-ерастите и се сещам как бащата на едно гаже навремето като бил войник, лъжели техните новобранци, че ще ги правят кавалеристи и ги карали да сядат на вестник и да си очертават задниците като ги лъжели че им вземат мярка да им шият седла. Кое е общото? Бойко като започна да си мисли за оставка и започна да разиграва разни етюди как щял да бави мандата и какво щял да прави с Южен поток и т.н. И когато се оказа че няма да има никаква оставка, и той стана като новобранците с очертаният вестник...

Има един червен боклук, който беше написал дисертация за "Ролята на военната униформа за повдигане на бойния дух на съветския войн". Гюбре, сещаш ли се КОЙ парцал може да сътвори такива алабализми, при положение, че не е бил войник?

Станишев беше в шоуто на Слави и в хода на разговора Слави го пита вярно ли е това. Станишев цитира съвсем друго заглавие на темата си за дисертация а това с униформата е измислено от разни кавали, дето после да го подиграват на базата на измислицата си. Интересна работа - всички надути пуяци не искат да гостуват на Слави. Симо Сакса не рачи по никой повод. Слави го прецака, като след отказа му покани цар Киро, който в сравнение със Симо се държа наистина царствено. Бойко беше гостувал неведнъж като главсек на МВР и като кмет, но откак стана ГЕРБ се взе насериозно и вече не рачи. И Волен Сидеров се взе насериозно и той не рачи... И Плевналиев не се съгласи по никой начин. Виж и П. Стоянов и Г. Първанов осуваха в качеството си на президенти, но Плевналиев ще да му е по- голямо "Добрутрото" Орешарски не знам дали гостува... Та затова и Слави ги бъзика като прави скечове с тях.

Дали стана случайно или беше добре премислен ход, но Станишев доказа, че връткото Борисов не знае какво иска. Бибитко искаше незабавни избори, плащаше на хора, разкудкудякваше администрацията да протестират за незабавни избори. Цяло лято медиите ни информираха внимателно, за да не се засегне от превнебрегване другаря Борисов, какви щуротии са хрумнали на "младите, красивите и т.н" протестиращи. Дори когато на площада надуваха дудуци 5-6 рошави пенсионери с по два зъба, пак ни внушаваха, колко са интелигентни и красиви, пък и морални. Сега вече ББ реши, че ще бави мандата, вече не бърза за избори. При това заяви, че няма да може да се справи с управлението. А какво стана с референдума, за който биха барабани до евроизборите? Вече не е на дневен ред? ГЕРБ и най-вече лидера им доказаха, че са боклуциот класа.

lucius

Има разписана процедура в конституцията, която казва какъв е реда при извънредни парламентарни избори. Какво решават едни прибързани избори на границата на законността? Абсолютно нищо освен, че се дава възможност за всевъзможни обжалвания. Изборите, каквито и да са, трябва да се провеждат в спокойна обстановка, в която избирателите ще имат време да се запознаят спокойно с обективното състояние на държавата (икономика, финанси, социална политика и здравеопазване).

Добре де, тези които назначиха Орешарски за премиер , днес му искат оставката и се отметнаха от пелтека! Защо така бе, измет червено-турска, какво се промени?

Той пък Борисов вече за вторични суровини!Не се е отметнал Станишев,нали Борчо заплаши че ще забави мандата,е то какво,пак да си играе,пак номера,ами като ще е,да е!Искат задължително,после бягат от заседание,е ,на какво прилича това?

Това е гавра с мандатоносителя на измисленото правителство. СерГЕЙЧЕТО е станало за смях - и на свои и на чужди.

"Идат като тигри, бЕгат като овци..."

ГЕРБ и БСП и ДПС и прочие лайняни партийки, за чиито имена не се сещам са смотаняци, некадърници и престъпници!!! За избори на престъпници ли говорим?

Троле, до вчера боготвореше серГЕЯ - ДНЕС ОБЪРНА ПАЛАЛАЧИНКАТА. Защо така бе, червен боклук, свършиха ли кутевите денги?

Ей, смотльо, чети внимателно преди да пишеш глупости!

Научихте една дума и давай,я обясни какво е "трол",бе умник и "тролене",изясни си поредната простотия?

Хайде, че станахме цял бостан тикви, чакаме да вземем някой лев и ще бием.

Бате бойко иска всичко. Той е най умния, най просветения, най кадърния, единствения добър матриял в БГ. Аман. Махам се от БГ. По зле от нас са само украинците. Те си избраха боксьор за кмет. Ние си избрахме пожарникар за премиер. Абе като ходите на лекар, ще се престрашите ли да ви лекува као знаете, че образованието му е касапин, чак след това по съвместителство станал хирург. Тъпия народ си заслужава изключително тъпите управници цели 25 г. Кажете ми един от тези, който да не е забогатял чрез политиката и измами и кражби. Нови хора ни трябват и колкото са по-млади толкова по-добре. Аман от кандидат пенсионери с псевдоикономически разбирания.

АЛТЕРНАТИВА НА ОРЕШАРСКИ КОЛКОТО ПРЕСЪХНАЛИЯ СЕЛСКИ КЕНЕФ В ЧОКОБА!

След 8 часа закрито заседание, Националният съвет на БСП даде мандат на Станишев за предсрочни избори възможно най-скоро. Решението на НС на БСП е прието със 118 гласа "За", 2 "Против" и 4 "Въздържали се".

Другарят Станишев демонстрира пълно объркване. Не можа и три дни да си държи на думата. С този председател БСП я очакват грандиозни победи!:)

Е що бе,предложи бързи избори,нали футболиста 10:0 това иска,да седне на стола,казва аз бих,оставка още на 26.05.,после ама то рано,ама тя държавата"на дъното",ама то години трябват и не се знае,ама не мога,ами като иска стол,що реве, пак стария сценарий,друг не е научил.,а този го знаем много добре!

ОЛЕЕЕ, ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕЕЕ, WE R THE CHAAAMPIONS, WE R THE CHAAAMPIONS...АБЕ КВИ ИЗБОРИ БЕ...ОРЕШАРСКИ ОЛЛЛЕ!

Трола, дращещ с два ника - 123 и 210 ще му стане ясно през есента, КОЙ се страхува от задължително гласуване.

...ИЛИ НЕМАТЕ ТОПКИ! НЕМА ВРЕМЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ КУПУВАЧИТЕ!...АКАШ ЛИ...!

Боклук 11 пъти сте губили избори от ГЕРБ, но за сметка на това поредни! Ако не ми вярваш, питай серГЕЙЧЕТО. А сега де, вътре ли ти е?!

Мутрата Боко не знай кво иска, къде го сърби....хахахаха

Милиционерите от ГЕРБ като бавно загряващ реотан, макар и късно се усетиха, че задължително гласуване не е в техен интерес и затова Станишев го предложи. За малко да се подхлъзнат и днес избягаха от парламента, макар че активно фалшифицираха подписи за Близнашки.

спретнаха "оставка" на правителството. Ако се чудите защо сме там където сме, ето тема за размисъл. Иде реч за пари. За много, много пари. Милиарди левове. Но не ония от Южен поток, а други.На 29. май на страницата на ДКЕВР се появи анонс (още си е там, който има време, нека го погледне), който казва, че държавният регулатор е поискал предоговаряне на цените с американските централи и с ВЕИ централите. Договорите с американците са определени като НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ от ЕК, тъй като създават икономическо предимство за американските производители и нарушават правилата за свободна конкуренция. И сега най-важното: предоговарянето ще донесе загуба на 5.4 млрд.лв. на собствениците на американските централи за оставащия период от договора. Предоговарянето на ВЕИ енергията пък само за година ще донесе загуба от 0.5 млрд.лв. на собствениците им. Та за пари иде реч. За много пари. Милиарди. И сега помислете. Не е ли по-лесно да се похарчат някакви милиони и да се спретне една оставка, нежели да се губят милиарди. Как ви се струва? Светла Василева

Оставката на правителството я поискаха , миналата година, целият български народ. А тази година, ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, поискаха, първо бай Местан, след това и серГЕЯ! Стопляш ли, или болният ти мозък не може да асимилира действителността?

и прочети отново, и ако ти е останал и един единствен реутан, загрей го да кипне нещо в мозъка ти, дай БОЖЕ

От прасе мас и от комунист власт само с дране се взима!

Бойко е велик почти колкото Цецо, но не може да го стигне. Серго е слаба ракия.

цирк не ни трябва, добре сме си избрали политици да ни веселят

Да бе, така ни расмиват, че хората вървят по улиците и се превиват от смях! Какво блаженство!

Никой народ не трябва да се освобождава.Народите трябва да се освободят сами или да загинат-СТАМБОЛОВ

Абе пичове България с кой ще иг,ае на световното?

Е как с кой , с най-великия банкянски футболист Бойко. Колко лентички щеше да отреже в Бразилия ако имаше възможност!!!

Интересно, за какви неща се плаща в тази държава. Ама народ богат, пари има и дава за гаргара:) хък-пфу!

Дано херсонския съсел остане начело на БСП докато е жив!

Червения не може да повярва -че пак му го сложиха .От две страни

Няма такъв нещастен премиер като Орешарски! Абе пелтек смотан, не може ли да ти стопли кухата кратуна , че си станал за смях на цяла България? Как е възможно, някой да има претенция , че е премиер и да чака инструкции от боклук като серГЕЯ, кога да си подава оставката?

за грамотност, вижда се! Такива плювалници като теб, с лопата да ги ринеш, простото не може да отсее умното, щото няма с какво, гледа да го принизи до себе си, така си вдига самочувствието. Тъй като гледам ти и Винету не си чел.