Станишев: Не можахме да поздравим България с нов ден

На тези избори БСП в много отношения надхвърли своя твърд електорат и спечели стотици нови български избиратели. Партията е подкрепена от 1,5 милиона български граждани, каза лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция след втория тур на президентските и кметски избори.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не можахме да поздравим България с нов ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато избираш име въ форум - помисли колко пари плащат фирми за име. знаеш. зъл, змия, зло, зараза.. и воля и благо и мама..А сега се сети колко нечужди думи има. става каша..политиката не е работа. тя е забравена от пари и прошки обещание..забравен живот на друг за нас. и тогава идва Брегович да се присмее на живота ни без край и без очи и сърце.

Голям тъпанар си за да схванеш истината !По-добре мълчи тикво позитанска!

ролята на униформата за героизма на савецката армя през 2 та световна воина.това е дипломната работа на сер. правете си изводи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ха ха. комунягите.. да сложите Станишев на Коледа е..малка пица. Стига сте го лаяли. Има 4млн негласували..Изгонето го с достойство да видим нов избор..ха ха ха ха ха. старите гласове и тройки да правите..малко са. на полиция вяра да нямаш- това не е армия.4 млн против - по евтино от купуване е някои да са в затвора...е не при всичките, че знае ли се утре кой друг. Ние разбираме че сини по кръв требе да са не в нашия затвор... Ние разбираме и гледаме в очите този който ни коли.. Защото сме хора.

що става..бършете насрани дупета..толкова много избиратели. мучат , тихо , тихо...май и на вас не са ви платили платата. партизан да чака заплата...смех.

на балотажха партята на сер, махаме геи защото не бил такав,работи уселено и достигна до почетното второ място.герб едва достигнаха до предпоследното *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПО-МАЗЕН И ОТ ЛИЛОВ !!!

ББ и този път не пропусна да каже ,че е реприсиран от комунисти само забрави и не казва как е бил на стаж при тях кото бодигард..............

Много исках някой да ги попита на пресконференцията, защо не благодариха на привържениците си на турски и цигански език. И без това много от тях не знаят български език!

циганския ми е малко труден. Провери колко българи са били на море в Турция. В хатака има много има озлобени хора, които вместо да се образоват пият от вол мляко. Будалай! Кво делиш с Турция- армия, хора, пари Босфора. Утре и Гърция ще дели залъка с нас. Румънците и те са в този впряг. Някой някого учип пи те е да говориш македонски или сръбски. Окрадените пари къде ойдоха- при съседите или в Албион...парцал!

за румънците имам едно наум, зависи дали след толкова години приемат малък париж вместо Букурещ. за парцала извинявай не дописах- на доган.

Комунист, демократ .. .НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ! НИОГА НЕ Е ИМАЛО! От 1930 гледаме и такова нещо не видяхме! Комунистите за терористи и са зло за ввсяка държава! трябва да им забранят сдруженията. Те са агресори! В коя държава бяха и там е нямало насилие??

Скандали в БСП след вота, Станишев излъгал Данаилов, че ще плати за участието му в изборите???!!!:О)))

Ламбо, освен, че се изложи, май ще остане и излъган, което си е още по-голяма излагация. Няма ли си представа с кого си има работа този възрастен артист? - С лъжливото плямпало Станишев и с БСП. И сега няма манги....

И като се наведоха видяха 2 чифта манастирски дисаги.Комуноидите прекарани от Доган!!!!

съжалявам че не бях пред НДК в изборната нощ за да мога да се изсмея в лицето на тоя нещастник :) ЛУЗЪР :))))

Много ми се иска сега България да ви поздрави със "Видов ден"....

Нов ден за вас гн. Станишев означава, отново разграбване на държавата и връщане на групировките и мутрите, които 20г. вилняха безнаказано в държавата. Българският народ не желае повече да ви вижда на власт, Вие сте вече история.

Айде по-спокойно! Той и Костов така говореше ама нещо се обърна палачинката...

Но можахте да окрадете до шушка история и бъдеще. Ако не бяхте я окрали и делили щяхме да сме най честити в криза за други. ...А сега живеем по долно от всички. Как може да имаш деца и да си член на партия - мафия БСП. Обречени сте прасета на Оруел. Лапвайте ябълката да ви поздравим с Коледа...квиииик.

Аз очаквах оставка на Серго, а той пак обяви победа в много райони и спечелени много нови гласоподаватели. Ако той не иска доброволно тези в БСП-то да го махнат, че Серго само негатови им носи. Аз разбирам амбиции, амбиции, ама като са без покритие ...

Никаква оставка. С този човечец БСП може да върви само надолу.

Как няма БСП да има много гласоподаватели като се спукаха да купуват гласове.Те винаги са купували гласове.На всичкото отгоре от яд,че загубиха сега приписват купуването на гласове на ГЕРБ.Ама народа като яде марули не значи че пасе трева.Всички от БСП трябва да си подадат оставките и партията БСП да остане в миналото!!!!!!!!!!!!

Не се заблуждавай ! Всички купуват гласове !

Хей Станишев искам да ти кажа само едно .............. ИЗНЕНАДАААААААААААА, хайде бегай да плачкаш сега на рамото на Доган.

ДА 1.5 млн. избиратели ,толкова правят малцинствата, пенсионерите и някоя заблудена ОВЧИЦА!!!

ПОЛИТИЧЕСКИ КОЛОСИ НА ГЛИНЕНИ КРАКА! ако не се бутнат ще смачкат някой на пътя към Европа.

Не си далеч от истината относно справедливостта на предложението ти! И двамата се кланят и служат на един и същ господар ?!?!?!

Вижте му устничките,устичката...някакви асоциации

Червен боклук! Станишев и Доган на гилотината. И двамата са мръсници, и двамата страдат от изборната загуба, и двамата се кахърят за банковите си сметки. И сега започва да се излива истинската мръсотия. БСП и ДПС извън закона - искаме референдум за това!

КАКВО СЕ Е ОПУЛИЛ ТОЗИ ЩЕ СВИРИ ЛИ , ЩЕ ДУХА ЛИ??

Няма да духа, ше целува своят любим - Ахмед :)

Станишката се дупи на много страни - към Доган, към Мартин, към Яне, към Волен...Отникъде не го огря. Но за пореден път си получи законния шут от Бойко.

Откакто се помнят драпат за властта със зъби и нокти.Затова браво на Бойко, че им намери цаката. Едно е ясно- той одупени цветарки не харесва!

СТАНИШЕВ КЪДЕ И КАКВО Е РАБОТИЛ?ОТКАКТО Е ЖИВ НЕ Е ПИПНАЛ НИЩО А НИЕ ГО ИЗХРАНВАМЕ.НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ИМА 3 ДЕЦА=ДА СА МУ ЖИВИ И ЗДРАВИ И Е РАБОТИЛ С ТОЧНИТЕ ГЕРМАНЦИ,АМА Е РАБОТИЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ ЛАПАЧ, С МЕКИ КИТКИ,ДОТУКА БЕШЕ С БСП=ПИСАЧИТЕ ОТ ПОЗИТАНО БЪРЗО ЩЕ НАМАЛЕЯТ ПО ФОРУМИТЕ-РАБОТАТА СЕ ОТТЕЧЕ:))

Изобщо не си прав. Работил е при вестникаря Петьо Блъсков, но е изгонен от него по некадърност.

Е, има още някой и друг позитански трол, но като ни секне заплащането, ще отпаднем по естествен път;о)

Даа.Това беше най-добрата новина вчера Още няколко години и съвсем ще изчезнете нагли,подли и крадливи комуноидни боклуци

Ревът на Станишев е музика в моите уши! Добре, Станишев, много добре! Продължавай в същия дух, до пълното маргинализиране на БСП! Което ви чака тогава, когато икономиката започне да отбелязва ръст и Боко ви покаже как в угода на народа може да се харчат парите от бюджета! А не като вас, във времена на ИЗЛИШЪЦИ, да КРАДЕТЕ всяка година по 2-3 млрд. А за ЗАМЕНКИТЕ, докладвани от Калфин и от които се облагодетелства и брат ти нищо няма да кажа, те ме оставят без думи, КРАДЛИВА, НАГЛА, ПОДЛА ПАПЛАЧ!!!

Така е.Не можахте.А ние всички си отдъхнахме.Още няколко години и съвсем ще изчезнете нагли,подли и крадливи комуноидни боклуци.Не че тези са цвете,ама аз от комунистите по-лошо не познавам.БСП няма нищо общо с БКП. БКП беше силно идейна партия, която материално построи България, но поради възприемане на "сталинистката тоталитарна линия", тя извърши много духовни престъпления към народа си . Важното е ОБЕКТИВНО да съдим най -новата си история с плюсовете и минусите , както правят всички останали европейски народи, които уважават себе си. БСП няма нищо общо с "идейността на БКП", тя от първия си ден на своята регистрация започна своя живот не като идейна, а като "бизнес партия" на едрия и краден капитал, роди първите олигарси, които сега я управляват и определят нейната политика. БСП роди всички останали партии в прехода и ги направи бизнес корпоративни по свое подобие, унищожи всичко материално ,което БКП бе създала за 45 години. Но хитрата БСП продължава да манипулира електората си си, че е "идейна партия", като използва някои овехтели от архива идеи на БКП.Ама айде стига вече!!!

днес е най-щасливия ден откакто тройната коалиция направи правителство ,когато Ахмед Доган даде пиршество в тази чест ,когато Масларова ръкопляскаше истерично на първия ред в пресцентъра,когато празнуваха ,,Лапането почна,,

За такова нещо пред Халоейн е доста перверзно да се гласува!

БРАВО СЕРГОООООО ! ДОУБИЙ СТОЛЕТНИЦАТА !!!! БРАВООООООООО !!!!!!!!!!!!!!

На мен също ми стана неприятно като определиха, че хората над 60 год. са гласували за Калфин. Аз съм на 63 год. и винаги съм била на ясно, че не трябва да се гласува за комунисти. И на 100 да стана, едва ли пак ще гласувам п ротив тях.Да ни е честит новия Президент!

Може нов ден за България с вашата партия, НО БЕЗ теб и шепата вечни партийци и парламентаристи около теб!!!10-15 Ваши изявени и велики всезнаещи и всекрадящи и нищо практически невършещи партийци, ако продължавате да прикривате и да си живуркат ще ликвидират партията и ще отблъсната хората ...като стана със СДС....

ти още много неща не можеш! комунистите дълго ще колабират- всеочаквано е, а глупостта им сега не им позволява поне малко адекватност, която винаги им е била чужда, уви! честита загуба, другарю :) тепърва ще се наложи да свикваш с нея!

На времето ведна от серите На всеки километър Олег Ковачев почти припаднал казваше 'Бате Серги /Стефан Данаилов/ аз предадох конференцията сега може да се перефразира Бате Серги ма ос.....е изборите а кои сега от кого го е срам

Ох,СЕРгейчо много ви заболя всичките червени лекета, а? Отдавна трябваше да бъдете натикани в ъгъла, където е мястото на цялата червена сган.А честито!

Другари и другарки, изринете съсела, Гоцко, Руменовците, Червенякчета, Пиринските масларки, Маи и Виолетки и пр. крадлива сган и можете да мислите за промени към модерна десница! Запазите ли червената гнилоч, заминавате си с тях!!!

Гого, моля те, "честен" и "комунист" са две самоизключващи се думи

серго, ходи си , и 50 манафа да те минат пак няма да имаш срам!

На първо време това могат да бъдат Янаки Стоилов и Татяна Дончева...А останалите, които бяха на масата около Станишев на пресконфе-ренцията, трябва да си отидат - групово.

Тая па ДС-мафиотка къде я тикаш?! Чудесно могат да минат и без Ванко1 и Ванко2 т.е. без Татяна Дончева наглата мултачка!!!

Бегай при чичо доктор да ти даде направление и остави читавите хора в тази партия да я съживят и превърнат в нормална лява партия, от каквато Б-я има нужда...

Не съм засегнал хората над 60. Просто се зарадвах, че повечето от младите са ориентирани правилно. Напълно ми е ясно, че хората над 60 г. не гласуват 100% за БСП. Вчерашните проучвания го доказаха - около 30% от хората над 60 г. са гласували за Плевнелиев. Далеч съм от мисълта да слагам всички възрастни под общ знаменател. Приятен ден!

ОСТАВКА ЗА СТАНИШЕВ!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Тази конференция беше катастрофална, заспах на нея въпреки опитите ми да ги изслушам. Станишев просто говори глупости, трябваше да пусне победилите си кметова да кажат по 5 приказки и щеше да се получи по-добре.

хаха..Аз също заспах! Просто беше лесно предвидимо какво ще каже полската мишка! :)))) Цвърча там нещо недоволна и нагла, както обикновено! Няма кой да го даде за закуска на питона в зоопарка, за да няма на кого повече да досажда гнусния гризач!

Ако теб Първанов сложи на шиш и ти няма да мислиш за другите зайци. Да му мислят зайците. НУ, ЗАЕЦ... ... много се оплюва станишев за дипломна работа. на снимки от руска преса катаджиите имат голям надпис - дпс. вие какво искате - да измисли ракета за чужда армия. и да я измисли нема да му верват.

Какъв ти нов ден с г-н Станишев и БСП! Има един стар лаф " Със стари к.рви бардак не се прави! Та същата работа е и с БСП-то и партийните другари.

какъв нов ден???? вашия ден вече го преживяхме и слава Богу оцеляхме...вашето ново е забравено старо..не го искаме!!!!!

Искат да ни довършат червените другари, но ние сме жилав народ!!

напротив сергейчо денят е нов, защото България отсъмна със структури най-после изчистени от комунисти и започва своето ново европейско развитие.....