Лидерът на ПЕС Сергей Станишев с нов дневен ред за Европа

Президентът на ПЕС Сергей Станишев изпрати до левите европейски премиери, лидерите на партиите-членки, евродепутатите и медиите писмо на темата Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ПЕС Сергей Станишев с нов дневен ред за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ БОКЛУК ГО ХВЪРЛЕТЕ В ПЕЩИТЕ НА НОВИЯ ЗАВОД ЗА БОКЛУЦИ

Чета някакви втръснали ми се от десетилетия клишета. Какво да се напрягат левите сили, какво да спасяват?! Консервите били виновен Нима те не правят инвестиции. А социалистите сипят празни лозунги, да се разкриват работни места. Ама кака, като Гърция ли, на гърба на целия ЕС и МВФ, като отказват да връщат кредитите. Популизмът на левите вече ни втръсна, не че не е светъл и красив на вид, но вреден поне за България.А грабежите на днешните десни измамници от ГРОБ направо е си е нагъл и пословичен. Това което въртят жидоянките и техните братя британците си е подла дългогодишна война срещу православните християни и техните съседи, срещу наивниците в Европа, които се лъжат че има демокрация и свободи. Няма такова нещо, има лъжи и грабежи, експлоатация на гоите. Трябва точно и правилно да бъдат набелязани враговете на човечеството и да се изметат от нашето общество за пореден път. Това се е случвало циклично през последните 3500 години през 200- 100-50 години. Последната метла на Хитлер пак не успя и днес паразитите-изедници на човечеството са по-силни и нагли от всякога.

Педал долнопробен. Как го търпят.. Веднага да се впие и да пие кръв от раната

Историята не ни учи на нищо заради продажи политици! Пак сме на страната на "душманите"в Бьлгарската история.. Нашата крьв , клтура религия и традиции са славянски .Русия е глвния носител и защитник на сьщмте,това е в наш интерес да имаме добри отношеня .Нека не првврьщаме " братушките" вьв врагове-техните интереси са в наша полза.

Pesh0

След като политик който не го искат в неговата страна , може да е европейски лидер , Англичаните правят добре че се махат .

Мазния лалугергей.

А бе станишко, ти усра(моля за извинение) България, сега се пънеш да направиш същото с Европа!

Глупака не може да се справи с България,а тръгнал Европа да оправя.Да пази Бог от смешните му мераци

Като лешояди на мърша са.

Като му гледам тена на тоя украински циганин, дето си е пекъл гъза по островите, и дава акъл на европейците, ми иде да си замълча, че съм българин!...

Вместо и тоя да плямпа глупости като Бойко - референдум за оставане/напускане във всяка страна от ЕС. Ето това би било пряка демокрация. Защото на мен не ми харесва разни евробюрократи, расли в инкубатор, да ми казват как да живея.

ЕС се клати, но за разлика от мъдете на коча, които асе клатят , ама не падат, ЕС може и да се срине, което няма да е много приятно за нас, въпреки че се опитваме да се самоубеждаваме в противното. И ако това се случи , къде е нашето място в съвременния глобален свят? . Според мен вариантите са три: 1. Балканска федерация с водещата роля на Турция (ако приемат , разбира се - веднъж вече са отказали на Стамболов) . 2. Балканска федерация , но без Турция. малко трудничко ми се вижда доброволното обединение на сърби , босненци и косовари. 3.Икономическа обвързаност с евразийския съюз. Не е налудничаво. Щом една Турция допреди инцидента със самолета можеше да изнася всичко, което произвежда за Русия , защо да не може и ние? Едно е сигурно-сами не можем , защото нямаме ресурси-природни и човешки. Тези с по- малките ЕГН-та да си спомнят какво беше Гърция преди да влезе в ЕС и какво е сега. Това са само размисли , не ги натрапвам , но би ми било интересно да чуя и други мнения за БГ извън ЕС в съвременния свят.

Щом Станишев е началник в тоя ЕС, да ти пикам на ЕС.

Тоя противен индевид пак изпълзя и забърбори куп утопични тъпотии,от които никой няма нужда ,освен левите номенклатурни некадърници като него!

..Лидерът на ПЕС Сергей Станишев с нов дневен ред за Европа.. --- станишев да престане да се занимава с Евро-глкупости, ами да постави на дневен ред балканската федерация между унгария и русия! европата няма да я бъде! а балканската федерация е била и под византийско и под българско и под турско и пак ще я бъде! а на здраве за балканската федерация без западно влияние!!!

Балалайки, бааалалайкиии... ---> Толкова Нам Писнали Свинства !

ТОЯ ПРЕЦАКА БЪЛГАРИЯ, ОТИДЕ В БРЮКСЕЛ НА РЪКОВОДЕН ПОСТ, ЕЙ ГО НА СЪЮЗА С НЕГО ПОЧНА ДА ЗАЛЯЗВА

eбати боклука - представете си щом такъв им е лидера, какви са му последоватеите

toto,а вие представяте ли си,какви некадърни боклуци ръководеха Е С до сега?

уважаеми, аз само знам, че последните събития и гейзери като този ме направиха от десен безкрайно десен, а ЕС е проект, може би на боклуци/частично, но не и некадърници-ако са такива защо им се случват нещата и им ходим/не само ние по свирката

Еврогейския съюз прилича много на СССР, който пламенно беше защитаван от бащата на въпросната нуменклатура. Тези хора имат много къса памет. За една казана дума срещу СССР политбюро пращаше хората в Белене, вземаше имуществото им и т.н.

Пес отракан със огромно кучешко сърце, пратен във сърцето на Европа да я разяде... Как се казва тоз Злодей? Да, отгатнахте...

Пасей! Отгатнах от първия път!

Станишев е толкова скучен и празен като политик, колкото скучна е бебешката му физиономия неадекватно контрастираща на оплешивялата му кратуна във всеки случай не от дълбока и съсредоточена мисъл. Станишев и Борисов са двете страни на една и съща монета, която се хвърля за ези-тура , за да определи следващия дошъл да се упражнява в политиката в България, а доколкото виждам и извън България. И двамата нямат и идея как могат да изкарат 5 лева на свободния трудов пазар, оставени сами на себе си , но самочувствието им , напомпано на единия от грижовни родители и съпартийци на родителите , а на другия от "приятелчета" , нямащи нищо общо с отговорна национална политика и много общо с крими бизнеса е огромно. Това "самочувствие" определяше кресливите хвалби на Станишев , че имаме растеж на икономиката, когато банките , претъпкани с пари , раздаваха кредитите за тухлено-бетонната истерия , която естествено свърши , когато дойде време кредитите да се връщат с лихвите и лумпените , нагъбаркали се с огромни заеми , разбраха , че са потънали. Борисов , чийто мозък не е по-нагънат от този на Станишев пробутва същите номера с растежа, яхнал строежите на магистрали с европейски пари, реже лентички , омайва попресъхнали лелички с улични лафове и това се възприема като държавна политика. Това ще продължи , докато от ЕС спрат фондовете-около 2020 и тогава всеки в БГ трабва да се замисли много сериозно какво може да прави за препитанието си. А дотогава можетте да се насладите на два феномена в БГ политическия живот - бебето с оплешивяла кратуна , плещещо общи лафове в ПЕС срещу десетки хиляди месечна заплата и единствения премиер в света експерт по футбол, карате, тенис, икономика, криминалистика, атомни електроцентрали, противопожарни кофпомпи.....

Не раздавай акъл,защото знаем,че е дефицит при теб.Държиш се като КРАЛ,защото и баща ти е КРАЛ.Вашите милиони не са от продажба на бонбони.Живя на наш гръб в България,ха сега яхни и други народи.

Статия от Моника Станишева в полза за изпечения лъжец Станишко? Другарко, прочети какво мислят хората за мъжа ти!

Моника Станишев- Ставийски- Моника Луински

Сергей Дмитриевич, що си не бегаш там от където си се пръкнал. Стига си ръсил мъдрости. За нищо не ставаш бе леке комуноидно!

И кво ще прави в Украйна?

Що не си пазиш мъдрите съвети за себеси. От такива като теб сме на тоя хал. Ти България оправи, та сега си тръгнал на ЕС акъл да даваш Нямаш и един ден трудов стаж. Къде се навираш на коня в краката?

Гледам снимката и чета колко "обич" е събрал това политическо недоразумение Станишев ,даже в жестовете повтаря нелепите комунистически вождове! Той е ,може би,най-дебилния комунист,опитал да унищожи България!

ПЕС Станишев пак се изказа!

към всички. А има ли вероятност някои от страните да започнат да преминават към Евразииския съюз????????

+++

Еврогейове ли?? БСП-гейове!!

Този провален демагог и популист как не са го разбрали още, че е идиот?

Защото и другите са идиоти, бе! Поинтересувай се, и ще разбереш, че в европарламента са провалени в страните си политици!! Отделен въпрос, че цяла Европа я командува изкукалата продажничка Меркел и немците я търпят.

На фона на другите е направо гений.

... ебати, "пес"-а...

Като от пленум на БКП - 50-60 години. Но за съжаление такива хора са в управлението на ЕС.

Само дето е заменил България с Европа. Иначе си повтаря едно и също.

Този пък от къде изпълзя:)))??? Алооооооо,Станко,ти какъв...реформатор си бре,аланкоолу:)))??? Реформатори сте само,когато става дума да..."реформирате"онова действие,при което някакви си пари трябва да спрат да ви влизат в...десния джоб,а да се насочат към...левия,без това да има някакви ползи освен вашите,лични,нали така:)))?!? П.С.И едните,и другите сте един дол дренки,въпреки че истинските консерватори могат поне да...печелят пари,докато такива като теб,могат само да ги...харчат!!! Тъпаци,с чужда пита и баба ти Вуна от Долно Уйно може да направи...помен!!!

Дългото Дясно управление в ЕС доведе до Огромни Неравенства в самите Държави и Между Западните и Източни членки на ЕС ! Очевадната Несправедливост при Разпределение на Богатсвото в ЕС ...Бедните станаха Много по-Бедни , а Богатите хора Много по-Богати ! +Германската и САЩ Диктатура над ЕС + Имиграцията +++ ..Направиха от Германо Американският проект ЕС един Франкенщайн...един Изрод , който е Непоносим за Огромната част от Хората в ЕС !! Реферндума в Петък беше първото Отчупено парче от Разпадащата се Германо-САЩска Диктатура !

Така е, обаче не е прав, че комформистките партии в ПЕС, служещи за камуфлаж именно на това дясно управление и тотално изгубили доверието на европейците, са тия които ще решат проблема - в същност и те са част от него и също трябва да бъдат изритани.

Несправедливо е този който работи да е по-добре от този, който по цял ден нищо не прави??? Искаш да вземем от къдрния и да го дадем на мързеливеца ли?

Намери се кой да ни обясни за популизма, беж беж ...

За съжаление - ТОЙ Е ПРАВ!!!!!!!!!!!

на Станишев да си обира крушите от ПЕС ако действително иска да даде своя личен принос за укрепването на ЕС.

Ако всички крадци са леви, то Станишко е мн-о-г-ооооо, ля-ФФФФФ!

Пак продължавате! Не си мислете, че като сте със скрито айпи няма да ви видя кои сте и да уведомя ДАНС. Java прозореца през който си пишете анонимките ми дава предостатъчно информация за идиота отсреща.

Ние, европейските социалисти и демократи, вярваме в Съюза. Влагаме своето сърце и душа в европейския проект и сега е времето да се уверим, че той ще издържи на изпитанията. Тоя хамстер преди 26 години не пееше ли друга песен? Такива ще разбият ЕС. Същите като този дебил убиха социализма и накараха хората да го мразят и сега ще накарат хората да намразят ЕС. Това е наглец!!!

Не до там попоулярното токшоу СтаниШеф се изказа...

Трябва да ми благодарите, аз като дойдох в дир.бг първа ви разреших тор и прокси да си пишете анонимно, да правите повече фалшив трафик, да лъжем заедно рекламодателите. Имайте малко уважение, гласувайте за Сергей президент и го хвалете. Ако не го направите ще ви спра кранчето.

и ще има материали само за бездейността на СС! И само за "лайк!"

Интересно ... - ако Сте наистина Моника - Защо го Изказвате ?! - ако НЕ сте - ЙощПо... ....а колкото до Серж - да Изправя проблемите в/с/около Украйна ! Незабавно !

Не ми са четат кухите словоизявления на тази некадърна номенклатурна пръдня.

И аз предпочитам излиянията на този, който е връзвал връзките на Бай Тошо. ББто е велик!

Комунистите като соц.монарха Станишев направиха гурбачовата перестройка(криминалното грабене и създаване на мафията във всички свери)-"демократичен преход" . Така че вече е ясно такива ком прасета каква реформа ще правят.

Говорите плохо за мен, но я знаю вы тайничка ма абичате. Два раза дали меня управление Болгарию. Выбрали меня для еврадепутат. Я хачу сейчас буду Президент и Моника все сделает об етом. Вы любите Россия значить любите и меня.

ЕХ БОЖЕЕЕ КОЛКО ЛЕВИ ЛЕВАЦИ ИМА ПО СВЕТА? Прибери си боже вересиите Брюкселски и ги върни -я в Украйна ,я в Москвата!

СТАНИшеф защо не те вика Меркел-нали уж се водиш МЪЖ?:))) Даже си БАШ ПЕC-помияр!!!!!!!!!!:)))

и той се има за много умен...оправи българия и бг народ...сега ще оправя и европа и европейците...ама те ви разбраха колко струвате г-н станишев...

Президентът на ПЕС СерГей Станишев изпрати до левите европейски премиери, лидерите на партиите-членки, евродепутатите и медиите писмо на темата Брекзит. Дирник, СерГей Станишев не е Президентът на ПЕС, а е председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС). С 69,5 процента от гласовете СерГей Станишев беше избран за председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС) на десетия конгрес на партията в Будапеща, предаде БНР.

Бъдете сигурни ,че след СерГей и Плюнкалиев ще бъде изстрелян на някое високо място в прогнилата Еврогейска бюрокрация за своята вярност и подчинение на "световните господари" !? Именно тези нищожества докараха ЕС до това положение и те ще го довършат !

Хем нищожества, хем докараха ЕС до това положение??? Е баси, нищожества.

valentor

шЪ УпраЙ рабтата Стан и шеф