Съдът спря делото срещу Станишев заради имунитета му

Софийски градски съд спря делото срещу председателя на ПЕС Сергей Станишев заради това, че вече е евродепутат и има имунитет.

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря делото срещу Станишев заради имунитета му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имах власт, моите тайни служби щяха да ми го доставят с цялото му семейство,което бих запознал с друго семейство диви прасета :)

Сергей Станишев 13 Февруари 2013 "Разлика между мен и Борисов е, че аз уважавам съдебната власт"

Както виждаме взаимно се "уважават"...

Очевидно и съдът "уважава" СтаниШеф, но не е ясно той с какво ги е "уважил";))

ПИЯНИ ПОЛИЦАЙ ГАЗЯТ ДЕЦА,ДЕПУТАТИ ГУБЯТ ТОП СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ,ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ СЕ ПРАВЯТ НА ФИНАНСИСТИ,КРАДЕЦЪТ С МИЛИОНИТЕ СЕДИ НА НЯКОЛКОСТОТИН КИЛОМЕТРА ОТ СФ И СЕ ПРИСМИВА НА ВСИЧКИ...ТОВА МИ МЕРИШЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО...

В ПЕС не знаят ли, че вожда им е способен като премиер да загуби секретни документи?

Pesh0

Имал имунитет . А редно ли е , човек губил редовно секретни документи , изобщо да има право да се кандидатира . Да ви пикам на прокуратурата и на законите .

Пак изберете доказани партизани и престъпници.

8901

Като видя това природно недоразумение на снимката веднага се сещам за плужек. Хубав, тлъст, слизест и хлъзгав плужек. Толкова хлъзгав, че вече 5 години се изплъзва на жалката ни правораздавателна система. Кой обаче е виновен плужекът или системата?

Съсел,кога ще се целувате със Местан отново, на ОРЛОВ МОСТ?

Като си допие с тиквата кафето ,тогава

КЪДЕ СА ДОКУМЕНТИТЕ ,СЪСЛЬО? ---НЯМА ГИ ! --- В ЗАТВОРА ,.....ТОЧКА .

Не ги бил загубил умишлено .че то ако беше умишлено щеше да престъпление по служба и шпионаж в полза на някой .бил и с чисто съдебно минало по този начин на протакане на дела може и да се пенсионира с чисто съдебно минало.егати и съдебната система.

Защо така работи български съд -"но делото така и не успя да тръгне от три опита по процедурни причини", "Делото се точи вече 5 години"? Какъв е този съд? А Станишев цял живот ли ще има имунитет?

Само още 5 години.

Тоя ПРОДАЖНИК ,който продаде цялата държава на ДПС ,..не го показвайте ,..... дразните народа...

Аре Станишев имал имунитет, ама Орешарски няма. Той що е на свобода?

То да си в тая партия БСП, по презумпция си невменяем. Няма за какво да го съдят!

Теко

Да де ама от тая партия се нароиха другите партии, че то истинските демократи требе да ги търсиш в Белене, Скравена и т.н.

нема по-лошо от плъх с имунитет и такъв дето с дебел празерватив го пазят и ебола не го лови

...А ВИЕ ,ЗАЩО НИ СПРЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ЗАГЛАВИЯ (платени най-вече),НА ТОВА ОТГОРЕ "ГАРНИРАНИ" С СНИМКИ НА "ЛЮБИМИ" ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕРСОНАЖИ, ВСЪЩНОСТ НЕ ДОПУСКАТЕ КОМЕНТАРИ ..ЗА ДА СЪБЕРЕТЕ МНЕНИЕТО И НАРОДНАТА "ЛЮБОВ" НА ХОРАТА КЪМ ТЕЗИ КОИТО ВИ ....ПЛАЩАТ???!!!....

!

Защо ли си мисля, че в основата на всички беди, които ни сполетяха, стоят съда и прокуратурата. Тия-недосегаемите.Ти го храниш, а той ти обяснява, че не е зависим с нищо от теб. Удобен случай да припомня-абе какво става с неизвестните биячи на Октай? Още ли ги търсят?

"Софийски градски съд спря делото срещу председателя на ПЕС Сергей Станишев заради това, че вече е евродепутат и има имунитет" Това само в БГ-то може да е мотив! По цял свят престъпление срещу държавата се наказва. Със смърт. Тук обаче, в ТКЗС-ЕС-то ГО наказаха....с назначаване за ШЕФ на ЕС-социалистите. Да им е честит. Най-много ще се радва Мая Манолова. Защото най-после ще се картотекира в отбора на "Бистришките Тигри". И ще чака ББ да й бие дуспата. Ако обаче ББ желае да я "уважи".

Едва ли може да бъде намерен по-красноречив пример за малодушие и мизерно политическо поведение от бягство на Сергей Станишев от отговорност. След като под негово ръководство в течение на 14 години БСП успя да изгуби всички избори, в които участва; след като провали с гръм и трясък последния коалиционен кабинет още в първия ден на съществуването му чрез нещастния опит да наложи Пеевски за шеф на ДАНС, след драматичната загуба на изборите за европарламент и пред лицето на още по-драматичната загуба, очертаваща се на парламентарните избори, това недоразумение се спаси в Брюксел!

Няма, няма. Да влязат баретите, директно в заседание на европарламента и да го изкарат с белезници.

Не с белезници, а в чувал, както е прието в българската съдебна система

Съдът спря делото срещу Станишев заради имунитета му Този по рождение е невинен.

АКО БЕШЕ НЯКОЙ РЕДОВИ БЪЛГАРИН,КОМУНЯГИТЕ, МАЙКАТА ЩЯХА ДА МУ РАЗПЛАЧАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!ЗАТОВА ГИ МРАЗЯ,ЗАЩОТО ИМ ПОЗНАВАМ ЖИЛОТО НА ТАЗИ СГАН!!!

Ще духате супата булгаристанци, аз съм на топло и сухо в Брюксел. Европа ме пази.

Ами ,че то заради този имунитет ,държавата се върна 1век назад.Няма пари за нищо,няма пътища,няма да има скоро ток,населението намаля с 3млн.ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА-ИМУНОБЪЛГАРИЯ,ИМУНОМАФИЯ.

Днес е ден за спиране на дела- кеф ти Станишев, кеф ти Цветанов:))))

Продаваш секретни дакументи на Мафията? Щом имаш имунитет, пожалуйста!

Някакви мастити политици, дето си мислят, че държавата им е наследство в едно с всички бели и тъмнозелени роби в нея, си пишат някакви закони зад които да се крият. А как ще избягате от неписаните морални закони, господа Станишковци?

егати съдебната система!

Седем секретни документа от 2005-2009г.Та този човек е за разстрел без съд и присъда БЕ.........ПРОКУРАТУРО!Ех на БОГ ще се надяваме той да свърши вашта работа.

Има много жестоко пострадали хора за това, че някакъв, никому ненужен документ, бланка или нещо подобно им е липсвал (служилите в казарма-БГ знаят за какво де реч) - по невнимание или по обективни причини. Тук, при БГ Съселът става въпрос за национална сигурност. ТОЙ, ШЕФЪТ на ЕС-БСП-то краде документи и вероятно ги дава на ВРАГА? (който и да е той). Важното е Мониката да е добре и Съселчетата да се възпроизвеждат.

Как така ще съдите партиен член и то баш партиец по наследство!? Стига сте разпространявали вицове. Пролетариатът от цяла Европа, ще плаче за своя лидер. Червените бабички ще загубят вяра в линията на партията и ще откажат да бъдат извозвани всяка година до Бузлуджа. Лява България ще бъде в траур. Влезе ли в затвора..... това отказвам да коментирам.:)))

ако в България имаше съд този боклук отдавна щеше да е забременял от някой свой избирател в някоя килия. вместо това и освен всичко друго, цацаратурата тихомълком изпра и парите на крадливата му мъстия

Ogi Dogi

... така е, узаконен престъпен контингент - депутат (кандидат/настоящ), този "вид" имунитет трябва да отпадне, за да не се "консумира" в този му вид ...

Знаем си че съдебната система не работи

И той кво?

Ами другари от прокуратурата и "независимата" съдебна власт свалете му имунитета или върнете заплатите дето ги вземате за няма нищо.

могат да го фанат само за дължими суми на Топлофикация.

няма къде да се скрие този лалугер,бог го вижда и го следи

Колега, моля Ви, правете разлика между лалугер и съсел! За конкретния екземпляр е прието наименованието Съсел!

Кой беше Станишев?

Украински евреин, при това комунист, при това пе.ераст....Ами той със сигурност е невинен! Зад него стои световния пролетариат!!!

ПРИ ВСЕВИШНИЯ ИМУНИТЕТ НЯМА. ЗА ЗЛИНИТЕ ПРИЧИНИЛ ТОЗИ БЕЗСКРУПУЛЕН ДЕБИЛ НА ДЪРЖАВАТА, ЩЕ СИ ПРЛАТИ ПРЕД БОГА. СТРАДАНИЕТО МУ Е НЕИЗБЕЖНО!!!

Така е , обаче ми е интересно не мислиш ли , че това което причини мутрата на Българския народ би трябвало да му се върне от "всевишния"стократно повече

Искаме справедлива присъда от максималната глоба - 5000 лв. Нека да вземе един месец 29000 лв., вместо 34000 лв. заплата в ЕП за да види как живеят другите хора и да му е за урок.

Съселът пак се покри!!! Иначе Българи....гладувайте...гласувайте за тази шушумига!! Пък той си краде краде и си мисли: Боже колко тъп народ! По 100 пъти се хваща на един и същ номер!

Този май ще да има имунет и срещу "Ебола".

троянския кон на путин има ИМУНИТЕТ каквото направи у нас - това ще прави и в Европа тоя до последно беше руснак и прие българско гражданство само за да влезе в европейската политика като троянски конь на азиатската империя

Твърдение - повечето от документите не липсват и той имал обяснение за това. Този г-н в качеството си на Министър -Председател изгубил ли е документи или не. Не може дакумента да го няма той да твърди че го има ама документа не е изгубен. Ех, Станишев, Станишев много мозъци проми партията на бащата ти и сегашната ти. Само времето може да ги излекува.

Ми има го! У мафията! Продаден за по милион всеки! Откъде толкоз паре у Моника?

Какво искате бе, мишки? Нали ви казаха, че "в свидетелските показания има обяснение за пътя на повечето от документите". И при проверката на парите на Моника дадохме обяснение за произхода на повечето от тях :)))

серГЕЙ, понеже си с имунитет ще те чуКна с огромно отвращение, и после фУстата!

до къде го докарахме с милионите на Бисеров?

Още един плъх се скри зад имунитета си....