Станишев призна: ДПС предложи Пеевски, кабинетът можеше да падне

Лидерът на БСП Сергей Станишев призна публично, че Делян Пеевски е бил предложен за председател на ДАНС от ДПС. Досега и премиерът, и двете партии, които подкрепят кабинета, отказваха да отговорят конкретно на този въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Станишев призна: ДПС предложи Пеевски, кабинетът можеше да падне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДИ МНОГО ВЕКА ПОТОМЦИТЕ НА ТОЗИ ИЗРОД СА ОТВОРИЛИ ВРАТИТЕ НА МАВРИТЕ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ИСПАНИЯ.

ами утре свирка на местан и на сидерчо иначе нали знаеш а женати е прати в сараите

Другарю Станишев, не така! Три месеца цялото семейство се чудим и пресмятаме кой предложи Пеевски? След много спорове се спряхме на две възможности - президента Обама и Бриджит Бърдо. Тя, г-жа Бърдо, нали е световната защитничка на мечките, а наш Дилянчо много напомня на този животински вид, та логично ни се стори да е тя. Вчера, след 3 месеца мълчание (което за комунистическата закалка си е нищо време да се мълчи), най-после споделихте верния отговор с нас. Какво облекчение! То не бил някакъв си международен лобист, както сме се заблуждавали, а било нашето родно ДеПеСе! Голяма добрина ни сторихте като ни отворихте очите, ама една забележка да ви отправя: не бива и вие като правителството,с което иначе нямате нише обще, да сте толкова скромен. Ами след интервюто оставете една банкова сметка, та да можем да ви се отблагодарим, кой с колкото може. Пък инициативата може да прерастне естесвено в целева такава - да съдерем средства и да ви купим билет за родната Украйна. Българинът може да е много щедър, обаче, и може да стигнат парите и за билет до по-далечна дестинация и да кацнете с целия си блясък на Шереметиево. Само че, да се разберем - билета, еднопосочен. Днешната ви версия за кой предложи Пеевски - не я приемам. Вчерашната повече ми харесва, ще си остана с нея. Хайде ние да отдъхнем, и да ви оставим да работите. Обещание сте ни дал, онова за Русия. Преди години се провалихме и не можахме да станем република на СССР, после пък СССР се провали... Нейсе, малшанс, ама сега чрез вас, имаме втори шанс - да станем република на Русия! Ура-а-а! Сигурен съм, че скоро пак ще ми дадете повод писмо с благодарност да ви драсна. До тогава, другарю Станишев, и спорна работа. Помнете какво казваше шефа на баща ви: "Петилетката в три години". Вие сте работлив и усмихнат и като нищо ще напъхате петилетката в три месеца.

НАЙ ПОСЛЕ ПРИЗНА, НО ИМА МНОГО ОЩЕ ЗА ПРИЗНАВАНЕ

ves

С една дума,готов си да съсипеш страната само и само да си на власт.Гаден ,мръсен и долен съсел.

Очакваме още признания! - за решението да бъде нарушен правовия ред в деня за размисъл преди изборите - истински връх в потъпкването на българската държавност; - за бюлетините на М.Манолова (резервният вариант на бсП - подхвърлен на ГЕРБ); - за "подслушвача" Цв.Цветанов - некадърник, нито един път не успял да пробие с подслушване цитаделата на Позитано 20, а все него и Б.Б. подслушвали. - за космическите загуби на "Нашите" фирми, които доведе онлайн връзките на търговските субекти с НАП. Тук включваме и скандалното включване оборотите на Лукойл към НАП -

Всичко е нелепо в тая кочина. И правителството, и протестите, и хората, и контрапротестите... всичко.

Да сравнявате Станишев с Боко тиквата и Цв.Цв. Е позорно да не кажа цинично..Има ли по-голям мафиот от Боко, приятелката му изкупи половин Бьлгария,докато той управляваше.

Защо какъв е стаНИШев.арогантен лайнар,тъп историк без един ден трудов стаж преди да стане министър-председател.аз не зная да ли някой ще се съгласи да го оперира лекар,който тепърва на 40-ет години започва да оперира,а такъв не компетентен криминален тип ни управлява тогава,прави го и сега.унизителното е ,че ни управляват украинец и турци.къде сте българи...

ами станишев няма един ден трудов стаж преди да стане премиер!ти можеш ли да живееш без да работиш?а?а защо татарчев даде под съд димитър станишев за кражбата на 21 милиона долара?персонално!делото беше прекратено заради имунитета на луканов...а сега събери 2+2 и ако имаш мозък ще вденеш!

Вместо RESET да натиснем REMOVE на правителството

Само заради това признание, в една нормална държава, гейчо трябваше да си оттегли правителството! Но не сме нормална държава, а социалистически лагер!

Аааааа, Сергейчо, не тъй чоджум. Не сме се разбирали тъй да ни резилиш. Нашия падишах Ахмед много ше се разгелдиса. Тъй както сме те подпрели отзад , да не те подпрем и отпред, аааааа. Хаирсъзин сиктимини.

Другари , радвайте се , бе .::)))) .Носете ибриците и да живее Доган и ДС-БКП ::)) Да живеят и всички червени олигарси , ОБРАЛИ ви и ВАС !!! И златевци, и ТИМ< и червените вдовици с по 400-500 МИЛИОНА лева , и баневци, и герговци , и манджуковци и цялата МИЛИОНЕРСКА пасмина от списъка на ЦК на БКП ::))) Ще играете голф на игрищата им , без пари в хотелите на ТИМ или ще пиете шампанско с Дарина вдовицата в Сен тропе ::)) Защо псувате и буйствате ??? И Златев ще сипва бензин - без мангизи , и правешката мафия пак ще ви управлява , и така , МУУУУУЧЕТЕ , до безкрай ::)))

Цял свят знае че БКП, пардон БСП е клон на Д(П)С, тоест на етнически мафиоти създадени от ДС която е клон на КГБ! Всички от горе-посочените са заинтересовани България да бъде унищожена или най-малкото извън Евросъюза... тогава ще е лесна плячка... за всички!!!

Само руски "лев" комуняга може да каже че убииствата на хиляди хора без съд и присъда, даването на полу-живи хора за храна на прасета и други животни е ... сериозна промяна след девети септември 1944г. ???!!! Но нали е с руски паспорт... то това обяснява много неща и по-специално унищожението на българския елит тогава И СЕГА от БКП/БСП! СерГей не е заинтересован България да има Елит, политически и икономически независим от Русия! Него го интересува руската далавера в България - това е неговата цел и задача... поставена ... ясно от кого!!!

Ех, ако бяхме нормална държава... Кабинетът да беше си подал оставката само заради това признание. Виждате ли на какво са способни комунистите? И майка си ще продадат само и само да си запазят властта!? Така са горди от собствените си решения. Толкова са омаяни и самонадеяни, че капка свян нямат дори, когато обясняват какви са ги свършили и за чия сметка!

Станишко, а ти кога ще се освободиш от страха и зависимостта си от Доган?

А кога ще признае, че всички останали назначения също са предложени единствено и само от ДПС? И разбира се, единодушно гласувани от бсп и атака. ОСТАВКА!!!!!!! БЕ!

Тоя амнезията го изостави. В БТВ питаха 7 пъти поред Ореха , кой е предложил Пеевски и он не можа да се сети . Ама се сетиха да изгонят Цолова и Николаев от там . Сега на Станишко му просветна. Дали и на Ореха ше му светне?

Станишев - човек без нито ден трудов стаж,човек без никаква подготовка за трудова дейност,камо ли за министър председател,човек живял в охолство благодарение на номенклатурата на родителското тяло,човек който не му се е наложило да реши и един по-едър проблем през живота си,човек без ценз,човек не познаващ обикновеният човек неговите трудности и неволи,човек лековато,моторджийско повединие,човек без воля,но с голям инат,човек с мижаво излъчване и отношение,човек без опит в държавните дела,човек на волните приказки ,но не и на дела,човек използващ авторитета на баща си в партията,човек без свян.Този човек ни управлява,краде,използва манипулира,корумпира.По-неговото управление разбрахме какво значи липса на държавност,липса на морал,липса на държавен апарат,безотговорност,корупция,липса на авторитет.По негово време държавата бе опоскана до кокал,заменена за интересите на олигархията и партийни апаратчици.По негово време живяхме на кредит,който още изплащаме,по негово време бяха извършини най-мащабните корупционни заменки,разменки,сделки,дотговори.По негово време бяхме заробени.Заробиха ни олигарси,заробиха ни управляващите от тройната коалиция,заробиха ни чужди на Европа интереси.Е,питам аз имали по-голяма калинка от този,който и в момента крие своята некадърност зад гърба на Орешарски.А може би не е обикновена калинка,а просто обикновен престъпник.

Димитър Яков Станишев от Уикипедия, свободната енциклопедия - През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-ма членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Според публикации във вестник Атака той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара. -

НЕ Е ТОЙ, А ТЕЕЕЕЕЕЕЕ ДПС-ТО

i kvo pravim sega ? shte ima tukati znachi vlizame vutre u parlamenta i vi razpuskame razboinici takiva

Или в държавата ще става това което поиска ДПС или правителството пада. Гарантирано от Атака ЕООД

голямо признание - кой ми сра в гащите заради властта си продаде душата на дявола и чугунени гащи ще разбие , за да се наведе по-удобно

Ти си бил ГОЛЯМ СТРАХЛИВЕЦ за да не кажа нищо по силно!!!!

ТОЙ БЪЛГАРИН ЛИ Е? Разбирайте за двамата за Пеевски и за Станишев. Какво се оправдава с ДПС, че го предложили.Той къде беше да откажи, а не да кара съпартийците си ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПЕЕВСКИ С НЯКАКВИ ДОЛНОПРОБНО ОПРАВДАНИЕ, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕЛИ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ГЕРБ. БСП няма да стане партия ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ ДОКАТО ПОЗВОЛЯВАТ ПРЕДАТЕЛИ ДА Я УПРАВЛЯВА.ТОВА СИ Е УПРАВЛЕНИЕ А НЕ РЪКОВОДЕНЕ ДАЖЕ ПО- ТОЧНО ДИКТАТ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕ В ОЧИЕТ НА бЪЛГЯАРИЕТ СЕГА КАТО ПРЕХВЪРЛИ ИЗЦЯЛО ВИНАТА НА ДПС.

За всичко казано Ви подкрепям, но затова ,че сте безропотни пред Доган, ние-българските патриоти никога няма да Ви простим! Вулгарността на този самозабравил се феодал ли Ви харесва, наглостта ли?

Правилните въпроси сега са: КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА? КОЛКО МАНДАТА ИМА дпс/дс ЗА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА? ТОВА ЛИ Е "ПРАВИЛНОТО ОТРАЖЕНИЕ" НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ? ТОВА ЛИ СА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ? ИМАШЕ ЛИ НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ?

Прав си, колега. Прави ли ти впечатление, че никой не е казал "Това правителство е на БСП", или на ДПС, или на Атака? Или е коалиционно? Било "експертно"! Добре, но кой носи политическата отговорност за него? Разбрахме кой го подкрепя, но когато се "издъни" кой ще поеме ПОЛИТИЧЕСКАТА отговорност? Да не стане като правителството на Беров - крепяха го гласовете на БСП и ДПС, а после се направиха на ни чули, ни видели!

Ами че то им е в кръвта на тия червени измекяри , кога са си признавали за грешките - вечно някой им е крив и друг им е акал в гащите.Боят настана ,време е да я изметем тая пасмина от държавата.

Разбрахте ли сега кой на практика управлява държавата ? БСП прави каквото каже Доган Ага, щото иначе няма да са на власт... Която пък бавно и полека се узурпира от ДПС, разбрали, че комундетата дават мило и драго да са на власт. Оставка !

Ама, Пеевски каква "калинка" беше !!! Кръстоска с диво прасе. За малко да ви счупи клона и да ви падне на главите! Евала, на "експертното" ви правителство! Само така - вперьод, Серьожа, давай к пропасти!

Защо чак сега? А ти защо се съгласи ? Това оправдание ли е или поредният сценарий.За да я има "столетницата" , ти трябва да освободиш лидерския пост.Негативите станаха много , а пораженията - необратими.

Че Пеевски е член на ДПС, което от край време се стреми да "сложи ръка" върху управлението на държавните секрети е факт, известен от 1989 година дори и на пеленачетата. Така че Станишев не е поднесъл никаква новина. Той по-скоро трябва а обясни защо накара подопечните си да гласуват за този избор, и защо от трибуната обясни номинацията с това, че бил забелязал през какъв дълбок катарзис бил преминал мамин Делянчо. Нека сега не се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал". Вината за подобна гнусна наглост е поделена между тройното съглашателство и несериозно звучи тя да се прехвърля само върху ДПС. ДПС просто питаха - ако мине. Така прави всяка политическа сила. А когато гнусотийте наистина минат, тогава основната вина е у тези, които са ги подкрепили, за да ги превърнат в действителност ... Така че, Станишев да си носи кръста като мъж (ако е), вместо да се опитва отново да заблуждава обществото!

Когато си се превърнал в подлога на чалмарите от ДПС , това те чака - унижение и ибрик.

Предлагам заглавието на тази статия да бъде - "Фатално зависими сме от ДТС, заяви Станишев".

ЕВРЕЙСКО -ТУРСКИЯ ТИ КАБИНЕТ НЯМА БЪДЕЩЕ И СКОРО ЩЕ ПАДНЕ.ТОЗИ ПЪТ ЗА МНОГО ДЪЛГО.ЩЕ ПОВЛЕЧЕ И ТЕБ В ИСТИРИЯТА.НАГЛОСТА ТИ ЩЕ СТАНЕ ЕДЕНИЦА МЯРКА

Май е намразил много баща си, че си отмъщава на всички българи, като съсипва и поробва държавата с тройна диктатура-три в едно! По-страшно от това няма в днешно време! Ако беше по-умен и го е грижа за България и българския народ, щеше да каже на "приятелите" си, че това е България и всички тук са българи, както в САЩ всички са американци, както е и в другите държави (Германия, Англия, Франция и др., както и в Турция) за да не делят нацията на етноси, да не разделят народа и да не съсипват България!

СТАНИШЕВ КАТО КАЖЕШ А КАЖИ И Я ,ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ЧЕ В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ВСЕ ОЩЕ ГЕРБ СА НА ВЛАСТ. ОРЕШАРСКИ ГО ИЗСТРАХ ДА ИЗЧИСТИ ТЕЗИ НЕКОМПЕТЕНТНИ И КРАДЛИВИ ХОРА НА ГЕРБ. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ БОЙКО РЕВЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА Х.Й, ИЗЧИСТЕТЕ ГИ ДО ПОСЛЕДНАТА КАЛИНКА ИНАЧЕ ЩЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ. ПРИМЕР :ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ЕЛЕНА КИРИЛОВА- ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНА И НЕКОМПЕТЕНТНА ЛИЧНОСТ НО В ЗАМЯНА НА ТОВА С МНОГО ВРЪЗКИ И СТАЖ ПОД БЮРОТО.

Другарю, прав сте. Трябва да изгоним калинките на ГЕРБ и да назначим наши си калинки. И разни хора от ДПС също, иначе няма да сме на власт. И роднините ни също, все пак всички сме едно смейество. Напред другарю, напред Серьожа !

Станишев Станишев , да ти имам пиарите.

ДПС предложи и ти нали си много тъп взе ,че прие и най-лошото е ,че изкукваш все помече и дрънкаш всевъзможни глупости. Бащати е престъпник какъвто си и ти!

Станишев е втора ръка човек. Стана ясно, че Доган управлява. До къде я докарахме! Срамора! И Европа критикува това правителство.

егати излагациата ,тоя излага целият български народ ,срам голям срам тоя не е човек този е турски ташак не искам да изговарям името му ,като го чуя и почвам да псувам яко

чиба бе скопени гяури ! нали раята винаги си гласува за мене и моят евреиски прятел сергеи ....хахаха

... другият път може и да не засече ...

колко време му трябваше на станишко да си признае нещо,което и без неговото изстрадано признание голяма част от българите знаехме.НО НИЕ ЗНАЕМ И ДРУГО,ЧЕ ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА СЕ УПРАВЛЯВА НЕ ОТ БСП И НЕЙНИТЕ МАРИОНЕТКИ,А ОТ ДОГАНООГЛУ.ЧАКАМЕ НЯКОЙ СЛЪНЧЕВ ДЕН СТАНИШКО ДА СИ ПРиЗНАЕ И ТОВА.и ще дочакаме,както дочакахме това признание.ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ,САМО ДА МОЖЕШ ДА Я ЧАКАШ.

"Лидерът на БСП Сергей Станишев призна публично, че Делян Пеевски е бил предложен за председател на ДАНС от ДПС..." - БСП занижени изискванията за стаж на председателя на ДАНС, като беше прието, че председателят може да има и само юридически стаж. - БСП махна и възможността председателят да бъде отзоваван предсрочно при при тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на агенцията. Пo предложениe... от ДПС!!!