Борисов и Станишев: Националният интерес е надпартиен

Премиерът Бойко Борисов и председателят на ПЕС Сергей Станишев са обсъдили обстановката в Европа в контекста на мигрантската криза и българските инициативи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Станишев: Националният интерес е надпартиен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моника щом е станала Станишева - чест й прави, защото й е втори брак. Някои още не сме помисляли за втори брак - все още един развод, запазено бащино име, 2 деца от един брак.

....'"....Не ми говорете за Борисов,аз не съм бил член на неговата партия-той е бил член на нашата..."....Станишев.....

Гея сТанишев не трябва да бъде допущан в страната и е падение за премирера да си шушука с него!Явно комунистическото потекло и на двамата е като религията на исляма!Кръвта вода не става!

Що за безмислен разговор м/у явно провалящ се и провален гей-премиер!И от двамата нищо не зависи само корупцията цъфти,а държавата и стандарта се сриват!

Да не би случайно някога бившият министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев да е имал нещо против Реформаторския блок? Ако е така - защо? И после разследвания в ДАНС - какви са тези неща?

Така е мачовците, когато са застрашени от дребни и фини жени, веднага се женят за едри млади и силни госпожици, за да им родят повечко деца. Та да му жив и здрав синът на Бойко Борисов - Бойко.

Ама Станишев защо само снове между Брюксел и София? Той тук работа вече няма. Тя му е в Брюксел.

Когато някой човек не е симпатичен на един министър-председател, той прави всичко възможно да го унижи и съсипе, защото в момента е силен. Това никога не се забравя за голямо съжаление - визирам Бойко Борисов, познавайки го.

Няма вечни приятели или вечни врагове- ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ!!!

Борисов и Станишев: Финансовият интерес е надпартиен! Той се преследва и по лична линия и по партийна...

Станишев и национални интереси - популизъм и пълен абсурд....... Ох... и тази мазна усмивка... като се сетя за него и просто ми се гади......

Станишев е цвете пред Борисов.

Надпартиен ДА! Ама НЕ надКЛАСОВ! :)

Няма такива "надпартийни" неща. Хората трябва винаги да са наясно какво правят с живота си и с този на другите. защото все още са останали и почтени хора, колкото и учудващо да звучи за някои. Това, че има хора милионери незнайно откъде не интересува никого.

И двамата в централния.

Не. Няма нужда. Станишев - в Брюксел, а Борисов - в Америка. Тук други могат по разумно да управляват.

Защо? И двамата са бащи.

И аз се чудя на заглавието-ми те са от една партия!БКП

Хаха, а през 2010 Бойко е откривал руския комплекс в Камчия! Някой още ли се съмнява в комунистическия му произход?

Ми те бившите комунисти затова си пазят още партийните книжки-накъдето духне вятърът, нататък да върввят!Нещо познато от историята ни по време на робството!

Новина ще е ако прочета заглавие: "И Бойко Борисов се срещна днес в централния софийски затвор с някогашния председателя на ПЕС Сергей Станишев." Двамата обсъдиха качеството на храната и битовите условия в които са приведени да живеят.

Маските падат ,агент Буда и руския агент си правят селфи.Скоро Меди Доганов и Пеевски ще се присъединят към тях.

Ние знаем много отдавна, че сте дупе и гащи.

Като социалист се чудя коя от двете муцуни ми е по-отвратителна и просто няма как да определя.

Цъфнаха и вързаха, показаха по китайския хороскоп годината на маймуната. Само Доган и Пеевски липсват на снимката.

Много са сладки:)

Чуди се тиквата къде да се присламчи

....'нашата'партия ! (и т.н. по пппесньовкътъ ;-) ---> Ррра-та-та-тааа !

Голям купон, балони, торти и Том и Джери, трала ла ла- ла ла лаааааааааааа:)

собствениците на България и лошия робски матриал!

Kато гледам снимката, само Kончита Bурст липсва, и картинката ще е пълна!! ;)

Нуждата от реформи става неудържима. Г-н Борисов трябва да излезе малко в опозиция за да има кого да обвини после.

Не ни трябват реформи. Трябва ни социална политика. Всички реформатори на въжето.

Поне на думи го докарват,че националният интерес е надпартиен.Предшествениците им друго са мислели.При едно от посещенията си в САЩ за получаване на наставления и заповеди от новия ни по-голям брат бившият български президент Петър Стоянов заявява: България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет. Допълва го министър-председателят Иван Костов: Ние не интерпретираме българската политика през българския национален интерес.

Е сега гледах по новините. Бежанците са само мъже въоръжени с ножове. Няма жени , няма деца ИД напуска панически Сирия и Ердиган ги прехвърля директно в БГ

и предател по дефолт, дори и да си въобразява обратното. Неговите господари го изтеглиха в ЕС и го направиха шеф на една от осн. ев. партии (голям смях!), виждайки, че отношението към него в България е достигнало точка на кипене!

но определено не е тодорживковска тиква .

Стегайте се братя. Война ни чака, вайна за отечеството. Май доде време да молиме Русия, ако имат повечко единици бойна техника да прехвърлят у нас. САЩ и Турция ни извъртеха страшен номер.

нещата са станали прекалено опасни за народа и държаватани и за това тези двама доскорошни непримирими лични врагове изведнъж станаха единодушни симишленици относно националния интерес, които впрочем доскоро и двамата съвсем съзнателно игнорираха и продаваха на чужди държави! Каквото и да правите няма да замажете очите на хората и да се оневените и рано или късно ще си получите заслуженото!

Така е ! Националният интерес трябва да е над всичко . Двамата са олицетворение на максимата . Слузестото станишко защитава хазарската мафия , а тиквун е готов да мре за евродебилните и усарски господари. Простете невежеството ми , ама май няма "политик " , който да защитава Българските интереси . Един Виктор Орбан , унгарецът .... Бог да пази прекрасната ни древна Родина !

Да се внушава: " Борисов пи кафе със Станишев и се договориха за коалиция (задкулисно, задължително задкулисно тролчета изроди мои) след изборите!

А смятай колко пъти Станишко се е разревал при всяко едно по-рязко изръмжаване от страна на Бойко...

Как изненадваща среща , домъкнал се е СерГейчо да вземе парички от Тъпчо ! Как си измисля че са говорили за национални интереси ! Това правителство буквално се осра и време е да се омита !

Така ли казаха от партийната ти централа! алфа тв

И двамата хубавци сте за операция и знаете много добре къде точно.

Този съвет е, за да се съхраните по дълги години.

В Европа се прави от сто и повече години вече.

Евала, ефенди!

Другарят Борисов и другаря Станишев. Холера и чума!

ако бяха направили нещо за закона за непулнолетиетo мозе би щяхме да погледнем на тях с други очи...

Какво изненадващо има да се срешнат две комунистически миязми

Tези, сладури са като братчета на тази снимка бре!! ;)) Aми, една маика ги е раждала и кърмила,.... партията маика,.. бкп!! ;)) Hека, стадото да блее, и зяпа кои го стриже 27 години!! ;))

Станишев сигурно е влязал присвит и мигайки: - Бате, нали няма да ми биеш пак шамари?! Бойко: - Споко, малкия, не се насирай от страх. Само ако не слушкаш. Станишев: - Ще слушакм, бате. След което разговорите между лидерите са преминали в пълно съгласие. На изпроводяк Бойко джъснал един шамар зад врата на Станишев с думите: - Т'ва, за дето, докато говорехме, ме псуваше през целото време на ум! И така Станишев излязъл този път без истински бой от среща с Борисов, но с убеждението, че никога не му се губи да изяде такъв още един път.

Пропуснахте да споменете , че разговора се е провел на перфектен английски, както приляга на двама джентълмени евроатлантици. Абе откъде се намирате идиоти(в мед.смисъл)

Ами големите политици си имат преводачи. Но не се е намерил общ език между комунист и нормален човек, било то средно интелигентен дори. Ето там е кризата на комунизма, в интелекта. На Станишев сме му платили обучението по английски, докато са го водили в Мерцедес на училище. Но няма пари, с които можеш да научиш комунист да мисли на човешки език. Все уродство някакво ще сътвори. Те така Станишев се опита да говори на ЕС ( на чист собствен английски с комунистически украински кацент). Думите му разбраха, но смисъла - категорично не. Докато Бойко като пич си ползва преводач, но в ЕС разбират смисъла на казаното. Намирам го за доста съшествено, понеже от него имаме втори път икономически ръст за разлика от владеещите лично английски от БСП. Та Бойко е успял да говори със Станишев на български, смао послушанието на малкия е позволило разговорът да се проведе. Не бе ли слушкал Станишко, Бойко пак щеше да го пляска. Хич нямаше да му се обяснява на умствените дедоразумения.

Английският е комай единственото предимство на Станишев пред Борисов, слава Богу България може да си позволи преводач. Англиският на Станишев излезе на Бългаиря толкова скъп, колкото един милион преводачи да му бяха превеждали, но да каже поне една истина, с която поне един политик от цивилизована страна да го приеме за разговор. Същото и за Орешарски, когото не само не псукаха през главен вход в България, ами нито един политик не го прие за среща. Италианецът му беше потвърдил по погрешка, но го върна в последния момент без обяснение защо. Те така за еизиците... и смисъла, който предават (или не успяват).

Звучи съвсем реалистично като политическа метафора :-) Де факто е така, погледнато като политика.

Време е всички национално отговорни политици да решат на кръгла маса как да бъдат изтрепани до крак за 3-4 деня рубломекеретата на сидераста от атака!

Боко вече е неудържим.....по улея!

Неговият улей води нагоре. Твоят явно е в друга посока, най-малкото не е в неговата.

състезанията по улея се провеждат от горе на долу /пояснение за тия, които са чели само Винету/

Кръвта вода не става-двамата комунисти-явния-станишката и тайния-Българоубиеца по стар навик се срешнали и обсъдили как СИРИЯ ДА ПОДКРЕПЯТ!!! АКО ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА ПОДКРЕПЯШ БЪЛГАРИТЕ НА ЧИЙТО КРЪБ И С ЧИИТО ПАРИ ЩЕ ПОДКРЕПЯШ СИРИЙЦИТЕ, А!?! ИЗРОДИ НЕДНИ!

По добре сирийците ,отколкото вас-юродивците на пасив-сидераста от атака!

А бе на мен ми се струва, че Станишев става десен. Политиката му беше наполовина дясна (поне опитът за политика), среща се с Борисов... Прилича ми на вица: Какво означава блондинка да се боядиса черна? - изкуствен интелект. Та и Станишев ми прилича на искуствен интелект, отивайки неусетно вдясно. :-) В оригинал във вица беше artificial intelligence.

Урааааа!

Това ли новината ? А какво става с НОВАТА СХЕМА ЗА ИЗНОС НА ВАКСИНИ! Открито с Валя Ахчиева. Нова схема за износ на ваксини от държавната фирма Булбио с принципал Министерство на здравеопазването този път ваксина ТетаДиф като неразлят продукт се доставя на турския завод Мефар, а документите се обработват в митница Аерогара София. ТОВА ЩЕ КАЖЕТЕ Е НЕЩО НОРМАЛНО У НАС. А ВСИЧКИ МЕДИИ НЕВУЗМУТИМО МЪЛЧАТ.

и Москов мълчи.... Пак двойка....на успешния министър дето ни иска и отпечатъците.