Социалистите отброиха 100 пусти дни на ГЕРБ

ГЕРБ се доказа като партия силна на обещания, но слаба на действия, заяви от парламентарната трибуна лидерът на Коалиция за България Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите отброиха 100 пусти дни на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже по 50 лева не могат да дадат на пенсионерите да ги залъжат поне!!!!Некадърници!

Под комунистическо/соц управление/грабене - 63 години ПУСТИ за България (2009 - 1944 65 - 2 (годините на Ф.Димитров) 63)?! От най-развита индустриална държава на Балканите преди 1944г., България в момента е на последно място в Европа по икономически показатели и някъде към 120-130 място в света?!

Ако нещата се въртят в този кръг и ГЕРБ управлява тайно с БКП/БСП секретари и активисти (висши постове) и се подкрепя от Атака, то скоро ще разбрем, че нищо не сме сменили. Имаш чувството, че се прави във водата дупка -министри говорят за окрадени пари, за дефицити, държавници не спряха техните скъпи екскурзии с държавна цел. Нещо става куче влачи диря няма. Какви ти 100 дни? Какви глупости говори Волен-снимки и какво. Съд има ли? Или снимки ще окачвате? Има ли прокуртура и съд за виновните-снимки ще окачвате?Това ли е метод на управлявате за добро на народа-ние гласувахме за ГЕРБ. Народа не подкрепи ГЕРБ за да управлява с бившите комунисти, преобразили се в Дева Мария. 100 дни-глупости и заблуждения. Зимата идва-Волен ще прави изложба. Зимата ще е много тежка-я слезте на земята и приемете, че сте отговорни за този наод. Стига с игрите Ви-ако народа не издържи зимата-снимки ли ще му показвате? Или който умре-те вече милиони си отидоха или избягаха. Милост за този народ-справедливо е да се поиска на 100-те дни упраление наГЕРБ. Да, покажете милост и грижа-а не ни зсипвайте с двулични игри. От добронамерен към ГЕРБ и активист за избора.

Пробужда се народа, пробужда се....ама що му трябваше да вярва, без да мисли

Проглежда народа, проглежда....ама що му трябваше да вярва, без да мисли

Май ,че тъпата си ти! Не съм фен на Станишко. Имам доста критики към тях, но истината е че вървяхме напред и имаше нови и то значими постъпления в семейния бюджет през тези години. Аз също бях назначен с конкурс. Явих се и се състезавах с 12 души. Преди няколко седмици ГЕРБ направи съкращения при нас, а тези дни вече започнаха да назначават свои хора. Ужас и безумие. Няма конкурси, няма ценз! Идват някакви силиконови мацки от провинцията, познати, роднини и любовници на новите управници. Ако така продължава скоро ще стане много по-зле. Имам чуството, че ББ и компания надуват гайдата за откраднати милиарди, без да е имало такова нещо. Целта им е самите те да свият тези пари, като предварително създават димна завеса.

Права си 100%

Marina, mnogo si glupava. Na teb ti uvelichiha zaplatata s 8-10 %, a te sa razpiliavali hiliadite i milionite. Ot tova li si dovolna? Ako si malko po-umna shte razbersh, che v haznata nishto ne e ostanalo.

Чакай бе Марина /23.10.2009 г. 14:15 ч./,минали са само 100 дни!!! Чакай благинките в следващите години!!!Не бързай толкова! И Бат Бойко ще почне да ти увеличава заплата,пък дай боже и на мен пенсийката...

Престанете с недодяланите нападки! Това че симпатизирам на ГЕРБ и Бойко Борисов не ме прави зависим от към мнения. Не е моя вината, че мнозинство от пишещите са като коне с капаци. И да, политическото общество не успя да влезе в границите на нормалната демокрация, а народът, люшкайки се от една към друга партия, станаха разногледи! Демокрацията се превърна в демокращина. Свободата в свободия. Предпочитам да има ред и изпълнение на строги закони, отколкото да не се оценява свободата и да е разпространена свободията! Ако някой от пишещите тук ми посочи един кратък или много дълъг план за водене на правилната(според него) политика, откъм днешна дата, съм готов да дискутираме. svetlosin abv.bg Благодаря за вниманието :)

Браво АЛИ БАБА, описа картинката много точно с два реда!!!!!!! А относно мазането с вазелин - всички си го намазахме с ББ (Баш Боса на мафията) ЧЕСТИТО НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ!!!!!!!!

Като чета поредните бисери тук, си мисля че всички вие заслужавате съдбата си! Върнете си ДПС на влас и си намажете задниците с вазелин! Българи май не останаха в България?!

Спри се ТИ да ръсиш глупости, защото най голямата ти глупост Е да защитаваш и искаш и НЕпромяна на статуквото, което е угодна само на паразитната и крадлива политическа класа, родена преда прехода, пълнеща парламента и смучеща кръвна на народа. Да се аргументираш с липса на узряване в обществото си е висша форма ДЕМАГОГОГИЯ И МАНИПУЛАТОРСТГВО ! ТОВАЛИ ВИ Е НОВАТА ТАКТИКА ЗА ДА ПРОМИВАТЕ МОЗЪЧИТЕ? Преди изборите бешеновото турско робство и заплахата от него- какво направи ББ по въпроса за спиране на ИКОНОМИЧЕСКАТА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА НА ТУРЦИЯ чрез ДПС? Дали спря ДПС, дали пандизи един от неговите олигарси? Абсолютно нищо, забрави и не се сеща дори! Сега излизате с нова тактика, да говорите колко неузрял и тъп бил народа? Що не се скриеш и престанеш да ръсиш глупостите си?! ideyazabulgaria.org

Марина - направо ми напълни душата! Много точно казано.

НЕКА ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ И ББ ДА ПИЯТ ПО ДВЕ, ТРИ ГРОЗДОВИ И ДА СЛУШАТ ЛЮБИМАТА ПЕВИЦА НА ВОЖДА ИМ ИВАНА,ТЕ И БЕЗ ДРУГО НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО СТАВА!!

От доста време не бях те чувал да кажеш нещо вярно.

По принцип съм човек с леви идеи, и точно затова мисля, че всички партии изредили се в управлението от 20 години насам, са си сборище от олигархично-мафиотск тип, независимо от това с какви имена са се накичили и с каква окраска боядисали. И ако БСП се смятат за наследници на БКП, то те наистина заслужават това плюене поради няколко причини. Те първи предадоха страната си и дадоха старт на тоталното унищожение на икономиката и на последвалото голямо крадене. Създадоха като по матрица други себеподобни, които да им помагат в унищожителния план, под флага на Демокрацията - СДС, ДПС, НДСВ, а сега и ГЕРБ... Относно 100-те дни, мисля, че е предостатъчен срок, един поне средноинтелигентен човек да прецени, че реално нищо не се прави. Да кажем, че да чакаме икономически резултати е още рано, да допуснем, че наистина няма пари, но защо нищо не се прави по въпроса с престъпността?... И това, че едните се джафкат с другите, е само прах в очите на хората!... Изобщо според мен нещата вървят на зле, много зле...И ако е правилна теорията на Полибий - държавните форми са преходни и се повтарят периодично - монархията се изражда в тирания, заменена по-късно от аристокрацията, която пък преминава в олигархия, последвана от демокрация, при която цари некомпетентност и всеки се стреми да управлява, а накрая тя на свой ред се превръща в охлокрация(власт на тълпата) и цикълът се затваря с повторното установяване на монархията,то още доста трусове, проблеми и трудности ни чакат...

Благодаря за съвета, но ще се придържам към думите си. През 1997 българите показаха гнева си(и по-късно бяха излъгани). Началото на 2009 беше трагично! Нарочените протести бяха подкрепени от бройка, по-малка от тази на охраняващите полицаи. Къде отиде народният гняв и физическото желание за смяна на всички политици? Това само по себе си показва, че демокрацията ни е узряла през криворазбран макарон и връщане назад-няма. Нека да оставим глупостите, че поддържам или съм за криминалното общество и техните действия. По форумите се пишат много неща, още повече глупости и много по-малко действия. Мненията, които изразявам не са въз основа, просто изказванията на другите.

пустите му социалисти пусти опустели ....

Странни хора... като светлейшия си Бойко. Защо грачите само срещу БСП? А. Башев да не е от БСП? В коалицията бяха три партии, но за другите дума не се казва. Как се е строило можете да разбере като се огледате. Всичко е направено по времето на социализЪма.

Напълнете гагата и на ББ и тогава ще ядете дървото. Герберски подлоги, защо не признавате, че нищо не се случва - не се приемат закони, министри се упражняват да управляват, обещания много-на практика нищо. Къде е обещаното благоденствие и спокойствие. Блаженни са вярващите!

Не съм червен, ни пенбен активист, нито някой ми плаща /нямаше да е лошо/, но както чета повечето сте някакви деятели, защото говорите крайно и еднопосочно. Отговарям: Кога Станишев е казал, че в България криза няма да има? Преди година каза, че в България ВСЕ ОЩЕ няма /миналата година каква криза имаше тук?/, но ние сме отворена страна и не може да не ни засегне. Думите му бяха изкривени и донадени от Б.Б. и подобни. Доколкото знам пращаха пенсионери на море, макар да не мисля, че това най-умната идея, но ако питаме някоя баба, която е била, сигурно ще е доволна. За горите е вярно - сече се още от времето на приватизацията. И как са били запушвани устата на недоволните граждани?? Живея си в реален свят и виждам нещата такива, каквито са, за разлика от вас - крайни и отричащи, всичко което не им допада. Като роботи ожесточено повтаряте едни и същи фрази на бивши комунисти, сегашни демократи. Човек трябва да има очи за всичко.

А защо премълчават комунягите за 100-те отброени пусти години на съществуване на бкп/бсп? Маматаимдолна!

Стефане, едно е да го разбереш след 4 години управление, друго е да го прозреш само след 100 дни управление. Аз прозрях същото каквото е правил Сергей и при бат Бойко след 100-те му дни! Бог да го прости, щото успя да открадне за 100 дни толкова, колкото Сергей открадна за 4 години!

НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРБ И БСП УПРАВЛЕНИЯ, КАТО СИАМСКИТЕ БЛИЗНАЦИ СА , ТОВА Е ВЕЧЕ СТАНА ОЧЕВАДНО И ПРИ 100-ТЕ ДНИ НА НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО!ideyaza

Като каза мутра, та се сетих... Нека да се почне с Б.Б. /Баш Бабаита/

ЩОМ ПЛАЧЕМЕ ЗНАЧИ ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ДОБРЕ. НИЕ КОМУНИСТИТЕ МОЖЕМ ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ САМО В БЕЗЗАКОНИЕ И ХАОС.

Мога да се закълна, че последните години се крадеше като за световно. Както и че се купуваха гласове (инвестиране) с крадените пари, защото след това щеше да КРАДАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ (ако от евросъюза ги дадат). Но на Хамстера (и дружинката му) ги СПРЯХА. Примери - БОЛ. В темата на НОВА гледах за екопътеката изградена от Ахмед Башев с пари от Евросъюза за 168000, в което се вижда само една дъсчена тоалетна. НЕФЕНЪТ на Бойко, който се съмнява, би могъл да я измине за да види КАК СЕ СТРОИ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ (КОМУНИСТИЧЕСКИ).

сто дни за измисляне на разни глупави предложения и отменянето им

Бой, секс и прашки (БСП) - това е единствената партия, която ме кара да си взема куфара и да отпраша на мига в посока където ми видят очите. То бива безсрамие, бива наглост, ама чак толкова. А бе, спрете се, сложете катинар на устата на Станишев - един милиметър да дръпнете нагоре и хоп, той ви осира всички - и облечената в бяло Корнелия Нинова, и Илияна Йотова, която се хилеше на една, май беше единствена, дискусия между Борисов и Станишев.

Не съм привърженик на БСП, но от Станишевото правителство си спомням това че: а) вяка година ми повишаваха заплатата; б) намалиха данъците и за мен оставаха повече пари; в) повишиха на няколко пъти пенсията на майка ми и пак помогнаха на семейния бюджет; г)имаше конкурси и тъй като съм работяга кандидатствах, спечелих и прибавих още парици към семейния бюджет; д) повишиха детските така че не ми се налагаше да подпомагам финансово дъщеря си. Искам да попитам вас, които така ревностно защитавате сегашните ни управници, на какво толкова се зарадвахте. Може би на това, че: а) заплатите ще са замразени през следващите три години; б) че безработицата е два пъти по-висока; в) че пенсиите също няма да мръднат; г) че никой министър не знае какво говори колегата му и ни побъркват от разнопосочни сигнали; д) че не е проработил нито един от европейските фондове; е) че всички мерки, които се обсъждат са насочени да подпомагат богатите бизнесмени, а не народа; ж) че изумяваме света с мудна и непоследователна политика? Да, при предишното правителство имаше много стачки, сега няма. Но защо все си мисля, че някой им помагаше на тези стачки. И сега млекарите не са получили нито лев, но не стачкуват. И полицаите не са получили нищо, но също не стачкуват. За пенсионерите - да не говорим. И още много такива въпроси могат да се зададат. Та затова си мисля, че вече ми омръзна да слушам колко крадливи били едните, а колко благонадеждни били другите. Аз съдя по джоба си и колкото и да има несъгласни, при Бойковото правителство той е много по-празен.

Статията е непълна. МД започна изкаването, като оприличи СерГей като камикадзе след тежка катастрофа, което излизайки от колата, започва анализ, КАКВА СТРАШНА КАТАСТРОФА Е НАПРАВИЛ НЯКОЙ.

Stanishev, smiatah, che shte si po-skromen, sled kato se razkriha tolkova dalaveri. 100 dni vie gi izmislihte. Tolkova bezobrazia sa varsheni, che to ne ostana nishto drugo osven da navedete glava. No vie niamate sram. Jalko, che izgubihme tolkova godini.

Гражданите на РБългария отброихме 4 пусти години на тройната коалиция начело с хамстера.

Столюбовъ да оди и каже на работодателя си честно, че не става за платен друскач, няма пипе и не си заслужава заплатата! мамино детенце, толкова ли за тъпи ни смяташ?

Аз не направих почти нищо от онова, което трябваше да направя. Простотията винаги е била най-силната черта на моя характер. Не мислете, че си приписвам, не, това си е просто вродена дарба. Всъщност малцина я притежават. В света има много простаци и тежки гемии, но истинският простак е рядкост. Простакът не е човек, който се мотае без работа с ръце в джобовете. Тъкмо обратното най-изумителната му черта е, че винаги е страшно зает. Ето сега съм страшно зает да режа ленти при откриване на обекти завършени от предишното правителство. А вас ви съветвам по-малко да четете вестници. Нямам повече време да отговарям на тъпите ви въпроси. За сега, чао! Ние тримата в лодката, моя Милост, мистер Флинк, ПЛЕВЕЛниев и и тъпото, но вярно псе Цицанов, се отправяме в краткосрочно пътешествие към дъното. (Следва продължение).

Само човек, свързан с всички възможни условия и връзки с ъс създадената в криминалния ни преход политическа класа, потънала до уши в престъпления срещу народа си, може да е против промяната на статуквото. Съветваме те да престанеш да поддържаш подобни тези, защото ставаш един от тях и ще си навлечеш народния гняв с опасни за теб последици. Ти не четеш ли форумите бе човек, та там се вижда най -добре свободно изказаното мнение на обществото?! ideyazabulgaria.org

Тези наглеци вместо да си заврат главите в гъзовете от срам надигат глас. МЛЪКНЕТЕ, гадни социокомуняги!!!!!!!

Мали-ииииии ! Смях ! ......а ПР експертите са наистина от страна, източно от България ......но пооо-северно от цитираната .

Станишев все още няма моралното право да критикува сегашните управляващи - те все още не са надминали безобразията,съттвор по негово време! Но с просто око се вижда,че работят усилено по въпроса!Споко, народе,просто ще те доокрадат!Ти си хрисим и си свикнал!

И да ляеш и да не лаеш вече си вън дано поне вкарат повече в затвора. А определено ГЕРБ си прави антикризиснаполитика гледа да запуши дупките от които са ви са се пълнили гушите. То ако небяхте така коромпирани кризата ще ше да е такава че средната заплта щеше преди нея да е 2000лв. а пък в кризата да падне на 1000. Не сте за затвор а за гроб!

Основната задача на всяко правителство е да подобри благосъстоянието на своите граждани.... Точно, защото това е основната задача на ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ БГ ПРЕХОДА и точно, защото така добре я изпълнявате, ние, българските граждани , в отговор на Вашето обгрижване, пък заехме рецица призови места - по бедност, по най-висока смъртност от инсулти и инфаркти, по най-ниска раждаемост в ЕС и т.н. , и т.н. БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ГРИЖИТЕ, ГДА УПРАВЛЯВАЩИ! КАЖЕТЕ НИ, МОЛЯ, КАК ВО ДА НАПРАВИМ НИЕ, БГ ГРАЖДАНИТЕ, ЗА ВАС, ТА ТЕЗИ ВАШИ ГРИЖИ ДА ВИ СЕ ВЪРНАТ ДВОЙНО И ТРОЙНО?

Май забравихте, че вашият недодялан вожд (ББ) е един от най-богатите хора в България. Откъде са му парите? Та нали той започна кариерата си като върл комуняга и то не в БСП, а в БКП! Мечтата му беше да работи в Държавна сигурност. Натрупал е милиони в смътните времена, като съдружник във фирмите с най-големите мутри (Пашата и др.). И сега този индивид, пръв приятел на новите олигарси (Златев и др. ) вика дръжте крадците! Нещо не е наред ?!

Видяхте ли до каква бъркотия ни докара демокрацията??? При Комунизма всичко беше сигурно и просто. Да се връщаме в Комунизма, по скоро!!!

Господин Станишев е Прав! ГЕРБ е въздух под налягане само думи и реване по медиите. Съжелявам хора, но отново се подведохте по обещания за бързо оправяне на държавата (каквото и да значи това според оправляващите) и по доста добре направена реклама и PR на ББ. НДСВ, ГЕРБ....... до кога ще бъдем като стадо овце??????

Време да ти дадем ли, за да крадеш ли бе мутро? Не ти отърва преструктурирене на политическата система, и искаш всичко старо, със същите лица, за крадливия ти задник да продължаваш да крадеш? Що не се скриеш бе мутро, на кого ги разправяш тези балами, всички ви видяха голите крадливи задници, не се различавате от предишните по нищо. А АЗ ИСКАМ КОРЕННА ПРОМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА-ОТ НАЧАЛОТО!

ей кратуно научи се поне да задаваш правилните въпроси.. Не можахте ли да разберете, че правителството не съди. Единствено съдът може да осъди някого, а правителството по никакъв начин не може да се меси в работата на съда, защото това ще противоречи на принципа за разделението на властите. И не можахте ли да разберете, че за 100 дни т.е. около 3 месеца никой ама никой не може да бъде осъден. Че те само за това време не могат да насрочат съдебно заседание. Проумейте нещо и спете спокойно - присъдите на сегашните, популяризирани от медиите герои, ще излезнат на бял сват за вашите деца или внуци след много много години. Всичко това е един фарс за малоумниците, разиграван от медиите за да зяпат рекламите, преживяйки евтина салата с ракия менте пред телевизора....

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, СЛЕД ВАС Е ПОТОП!!! ЗАБОЛЯВАНЕ НА ВАШАТА ПАРТИЯ Е СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ. УЖ НЕ Е ЗАРАЗНО, НО УСПЯХТЕ ДА РАЗБОЛЕЕТЕ И СЕРГЕЙЧО С ТАЗИ БОЛЕСТ. ПРОЛЕТТА КАЗВАШЕ, ЧЕ ПРИ НАС ТАКОВА ЖИВОТНО КРИЗА - НЕМА, А СЕГА ГОВОРИ ЗА АНТИКРИЗИСНА ПРОГРАМА. СКРИЙТЕ СЕ !!! БИВШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ОПЕРИРАНИ ОТ СРАМ, А ВИЕ ТУКА ЗАЩИТАВАЩИТЕ ГИ ДРЕБНИ ДРАСКАЧИ КЪДЕ ВИ Е УМА? НО МАЙ И ВАС ВИ Е ХВАНАЛА ДЕМЕНЦИЯТА!

abe BOKLUK Stanishev.....ti kakvo napravi po vreme na kriza???? Izharchi 700 miljona za Belene, izlishaka izjade a sega imash NAGLOSTA da govorish za plan.....ti njakoga rabota vizhdal li si be sin na aktivni borci!! kradliv chinovnik ......

А крадливата бивша управляваща шайка, начело с Мони- Първан СерДоган I , ограбиха от народа много десетки милиарди , за което , трябва да векуват в затвора и да им се конфискува всичко до десето коляно! C уважение : дядо Йоцо гледа!