Коментари - Магистрати осъдиха указа на Тръмп против имиграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разселиха мигрантите в Европа, сега на ход са щатите....!Кой ли? Ха познай!

АНТИБИОТИЦИТЕ, НЕ! :)

РЕКРЕАЦИОННИ ЦЕНТРОВЕ В ...АЛЯСКА! :)

А тия магистрати дали въобще знаят каква напаст са тия дето тръмп не иска да прибира??Когато такива дебили дето незнаят каква е реалността по места защото от затворените им коли и домове няма как да я видят също като нашите дебили.. И тук и там май добре се котира че 100 тояги на чужд гръб нищо не са стига техния да не се докосва

Тръмп знае как се пази богатство и никакви съдии няма да спрат процеса на затваряне на САЩ. Достатъчно е да им намали заплатите и ще изквичат всички магистратски полумозъци. Щом не искат да си пазят държавата нека видят как се печелят пари.

Аз пък не виждам по про-америакански действия от тези на Тръмп, ама Маккейн и "демократчетата" са се загрижили за аверчетата си от Ислямска държава и сега рипат срещу този най-после появил се адекватен на реалностите президент: "...Нация без граници не е нация. От днес САЩ поемат отново контрола над своите граници. ... Току що подписах два декрета, които ще спасят милиони животи, хиляди работни места и милиарди и милиарди долари. ... През годините, медиите игнорираха напълно жертвите сред законните ни жители поради отворените граници. ... Като президент аз нямам по-голямо задължение от това, да пазя живота на американците. ... Когато става въпрос за сигурността на обществото, няма място за политика. Ни републиканци, ни демократи. Само граждани. ... Ние искаме сигурност в общностите и искваме това за целия свят. ... " Из "Пълната реч на Тръмп за имиграцията и сигурността", която можете да чуете на английски (с френски субтитри) като пейстнете в ютюб: Discours intégral de Trump en Français sur l'immigration et la sécurité (25/01/17, 17h) Всищност Маккейн сам си признава за връзките си с ИД, както и Хилари за Ал-кайда! Ютюб: ISIS : John McCain admits he met ISIS and says "We know these people intimately" (Sept 16, 2014) Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda' Тръмп може да бъде упрекнат единствено за непълнотата на списъка, в който е трябвало да включи абсолютно всички ислямистки държави!

И Президента Радев да напише такъв указ за ислямски и руски бежанци у нас.

"Доналд Тръмп изрита американските дипломати, участвали в преврата в Украйна", пише във френскоезичната версия на Син де там ("D. Trump renvoit les diplomates étasuniens ayant participé au coup d'Etat en Ukraine", jeu., 26 jan. 2017 20:05 UTC, Signes des Temps)!

Дано успеят прокурорите. Меркел нали се чуди къде да заселва новите германци. На корабите и право към статуята на свободата

"""""Ние осъждаме указа на президента Тръмп, който противоречи на конституцията, на ценностите на Америка и е незаконен, и ще работим заедно, за да гарантираме, че федералното правителство се подчини на конституцията,"""""По малоумно исказване трудно може да има.Изглежда горят от желание да бъдат налазени /като нас/ от всякакви мюсолмански престъпнеци и тунеядци.Да , но Тръмп задава мярката , която трябва да следват нашите пишман политици

до какво ниво е стигнала корупцията в Америка само че закона е на страната на Тръмп ....

Пред "само че" се поставя запетая, а "законА" е с пълен член "законът". На един ред две грешки. Отде ви намират такива неграмотници ? Сигурно рашисткото посолство ви подбира с конкурс по неграмотност ?

"Отде" е диалект, литературната дума е "откъде". Освен това няма такава дума "рашистко". И ти имаш какво да подобряваш в литературно отношение. Не гледай сламката в окото на другите, а виж гредата в твоето око.