Отнеха два килограма злато от семейство, ”прало пари”

Отнеха два килограма злато от семейство, което е подсъдимо за "пране на пари".

Обратно в новината

Коментари - Отнеха два килограма злато от семейство, ”прало пари” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стигате сте плямпали...това са от тези телефонни измамници...всичко да им конфискуват.....колко стари хора изгоряха

Че щом е тъй, защо всички български политици не са в затвора? За подвеждане, лъжене на избирателите и т.н.? Ние малко ли им плащаме? Тея двамата се факто не правят нещо по-различно от всичките мошеници в Парламента и локалните управления ....

А Божков и другите забогатели от приватизацията и т.н. кога? Това са измами, а не пране на пари.

А милиардите откраднати в тези 30 години на псевдокрадене КОГА??? Занимават публиката с нищожества!!

в сравнение със златото на некои другарки и другари поканени в комитета борещ се за мир под диригентството на Решетников и Радев.

От където дошло там отишло.

На милан циглака и фамилия златото. Да го направят това злато на шишове и да ги мушкат с тях докато ръждяса дано. На що народ децата съсипаха.

Понеже ми изтриха коментара, ще го напиша по друг начин: Това са цигани, близки до т.нар.кардараши. Преди време, те бяха на почит и уважение сред циганското население, но сега на почит и уважение са други цигани. Те са от Буковлък. Дори си имат и политически "чадър".

Злато се крие в "римската каса"(закопано в земята).Като се фукаш със златото,закупено с нерегламентирани доходи си на прицела на полицаи,разбойници,данъчни и тнт.

А кой ще обещети пострадалите? т.е. държавата ще прибере едни чужди пари -на измамените?!?

Просто са научили чрез държателя на сейфа, че тия вкарват злато и държавата им го заграбва. Иначе казано изводите, които умен човек трябва да си прави е нищо да не инвестира в тази държава. Защото групировката около Т.Ж. е овладяла отново напълно властта и граби, където и когото свари. А тия вместо да изучат децата си с тия пари и да им осигурят имущество навън, държат патриотично златото и не виждат врага пред очите си. С този закон и поръчковия съд народът със сигурност ще бяга с 300 км/ч.

,,..Делото е водено по реда на ,,отменения,, Закон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество...,,????

А бе гума,ти знаеш ли за какви мазни ромеи става дума. Какви деца да учат,те са ги научили вече -крадат и лъжат като за световно. Ти да видиш....

А кога комисията ще отнеме откраднатото от комунистите след 1989 г ?

аман от аматьори

Как така отнемат без присъда, а "по подозрение"? Начи ако някой те натопи нещо, край? В качеството на доказателства ли са иззети тези злата, че иначе става въпрос за полицейски произвол / държавно ограбване?!

... по-скоро са мамили хора... които са "прали" пари...

Тези /със златото/ ги погнаха заради сигнал от Интерпол. Не се заблуждавайте, че нашите полицаи са разкрили нещо! Не е тайна, че във всяко населено място има цигански палати със скъпи коли чиито собственици никога не са работили /и на всичкото отгоре са фалшиви инвалиди на социални помощи/, но срещу тях не се водят разследвания и конфискации.

Веднага да пускате хората ни!