Росен Плевнелиев награди ”Голямото семейство на 2014 г.”

Президентът Росен Плевнелиев връчи награда на многолюдна фамилия, участваща в кампания "Голямото семейство на 2014 г.".

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев награди ”Голямото семейство на 2014 г.” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аа, не така чехльо, тоя не е от правилната боя, ще те скастрят от посолството на ФАЩ и ще ти се обадят от БХК.

Аз съм абсолютно срещу насърчаването на раждаемостта. Населението на тази планета се увеличава експоненциално и вече сме ПРЕКАЛЕНО много така или иначе. Разбирам, че има демографска криза, но прекаленото раждане (на глобално ниво) ще доведе до една много по-сериозна криза. Вместо да се насърчават българите да имат повече от 2 деца според мен трябва да се измисли как да се намали раждаемостта при циганите...

Що за глупаво изказване. Раждаемоста трябва да се намали там където има пренаселване - Индия, Нигерия и т.н. В България напротив има нужда от вдигане на раждаемоста на българския етнос, защото в момента системата с 1-2 деца води до драстично намаляване на населението. Само задържането на едно ниво изисква по 2.3 деца от жена.

Жалко, че в България няма едно нещо което да може да се разбере като смисъл или да се види положителното. Всички, които седите зад цифри и букви и се криете като мишки, не може да застанете зад имената си, но може много да плюете Ви пожелавам здраве и да бъдете богати.

що да няма пет деца като е резняк?

Много е лесно на прецедента да се снима с едно семейство имащо доходи доста над средните за страната и да ги дава за пример, като многодетно семейство. Нека недоразумението БУДИстко да отиде при едно средностатистическо семейство и да му обясни, че демографската криза е убийствена и да родят повече от три деца. Нашите тъпи управници само това говорят, като че ли проблема е да бъдат направени, а не изхранвани в нормална среда децата. При тази разсипана икономика и при тази несигурност кое нормално и отговорно семейство ще се реши на повече от две деца? Офшорко да не дава пример със себе си, защото той има три деца от два брака. При тези два брака, неограничени доходи и фирми в офшорни компании и банки би трябвало Офшорлиев да има поне 7-8 деца и тогава да ни дава пример със себе си и такива като него. ИКОНОМИКАТА, ИКОНОМИКАТА ТЪПАКО РАЗВИЙТЕ, А НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ И ОТГЛЕЖДАТ В СИГУРНА СРЕДА ДЕЦА!!!

Естествено че са за пример! Кои, според теб, са за пример? Тъмнозелена майка с баща 3 дена в кръчмата след вземане на детските, а децата вместо в училите на улицата?!?!?!?!? Такива ли деца и родители ни трябват? Дето първо да ги издържа държавата с детски на малолетните им майки, после в социални домове и след това в затвора или в най-добрия случай като безработни? Ти колко деца отгледа? Да позная ли? НИКОЛКО, щото Буда не ти е намерил работа 10 милиона на месец с които си мислиш, че се гледа едно дете! Скапаняк!

Аз глупако съм отгледал, възпитал и образовал две деца и ако си направиш труда да се вникнеш в това което съм написал ще ти стане ясно, че коментара ми е да не ни се дава за пример изключението в нашата държава, а да се види какво е масовото положение и да се разсъждава трезво за причината за демографската криза в БГ. Никъде не съм споменал и не ми е минавало през ум, че тези хора не са за пример. Приказката ми е че прецедента на държавата не разсъждава по въпроса за причините за слабата раждаемост и какво трябва да направи държавата, за да ги намали или премахне, а ни показва някаква непредставителна извадка от изключенията в обществото. Когато хората нямат сигурност- няма и раждаемост. Спада в икономиката води до спад в раждаемостта. Не се ли дефинират точно проблемите, няма как да има решение. Иначе може всеки ден прецедента да се снима с богати, успели и умни хора с три и повече деца, но колко са те на фона на цялата държава? И когато говори на стачкуващите миньори, или на хората от Напоителни системи, или на онази жена от ВМЗ Сопот дето трябваше да си продаде пръстените колко е добре да раждат много деца, познай какъв ще е техния отговор. И когато коментираш някой, поне прочети какво е написал и вникни в смисъла, а не чакай някакъв Вожд да ти казва какво трябва да говориш.

Изобщо не е лесно в комунистическа държава да имаш смелостта да наградиш хора, които са за пример: заможни, успяващи и с няколко деца. Иска се смелост, дързост и патриотизъм, за да се изправиш пред стадо малоумници, свикнали вместо да живеят като достойни хора творци, да вегитират на социалните функции на държавата. И да им покажеш, че има по-достойно съществуване от убитащкото, в което комунизмът възпитаваше. Иска се патриотично себеотрицание, за да се подложиш на плюнките на тълпата, докато й показваш как се живее по-добре в България. Мислята на такъв смел човек е като на възрожденците ни: да замени робската психика на цяла нация с мотивация, дейносто, достойнство и стрешеж към свобода, вместо мижитуркан под чехъла на днешния все още действаш комунистически деспот, подобно на султана през онези робски години. Да, както тогава е имало предатели на българските интереси, че им е било мило и сигурно със султана, сега също има такива, които заради дреничката си ежедневна привидна и измамна сигурност се стискат за проваления социализъм и тежат като баласт на нацията ни. Смел е Плевнелиев. И ако се научим как с платени данъци се става милионер, ще сме научили пътя към благоденствието на нацията ни. Искате работни места и плюете тези, които ви ги осигуряват. Сбъркани сте в мозъка и в клетките на телесата си!

Чувал съм и съм виждал две момчета от семейство с 20 деца. Село Царевец, до Свищов. Предлагам политика: да се поощряват с много майките-студентки. Да се поощряват допълнително майките, чрез работодателите. Т.е. само тези, които работят.

офшорецът-президент имал три деца,даааа, у нас е важно в чия кошара блеят овцете....

Комплексар...

БСП доказа, че Плевнелиев не е офшорец. Преди това не бяхсигурен.

Работещият модел в Европа, а и по света е семейното подоходно облагане! Гъвкавото работно време и социалните помощи само облагодетелстват мързеливите и тарикатите.

Роска... не ставаш бате!

на Плевнелиев край няма. Тоя просто трябва да го няма.

Това е един хубав пример, малко нормални новини, пък били и те ПИАР, омръзна ми от катастрофи, наводнения и рев, не че ги няма, но позивитизъм му е майката...вижте САЩ, те дори правят игрални филми всяка година за повдигане на духът на нацията, и така трябва

чифте пищови, това му е майката. Абе ти чуваш ли се?

със вид на Салонен Управител и маниери на Васал,отново се е изказал неподготвен. Импийчмънт незабавно!!!

Затвори си устата, че мирише на Доган..

Това за салонния управител-право в целта. Искрено ме разсмя .

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕЗИДЕНТА, ЕДИНСТВЕНАТА ИНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПРЕМИЕР ШАЛВАРСКИ !

Роско, стига с това самохвалство безпочвено.

Добра инициатива трябва да се поощрява грамотната раждаемост а не само неграмотните цигани от които няма никакъв принос

Не за наградата е въпроса, а за примера. Ето семейството е инвестирало време и усилия, за да има бащата хубава работа, майката бизнес. Тези неща стават предимно с много труд, а показват на обществото как имат 4 деца и си ги гледат сами, не разчитат на 30, 50 или колкото помощи там се полагат, а на собствен труд. Дай Боже всеки му такова желание за работа и такава упоритост да стоят в България и да гледат 4 деца. И не, не е правилно да не можеш да си позволиш 1, а да имаш 10 и да разчиташ друг да работи, за да ти ги гледа и все помощите да са ти малко. Ами хора, ако повече работите повече ще получавате, Примерът с лекарите и учителите също е калпав, защото всеки иска детето му да е в държавно училище да не плаща, да е в държавня ясла да не плаща, е тази държава как да смогне на всички с исканията, от там и ниските заплати, като няма приходи няма от къде да дойдат заплати. И хайде сега всички, които се осигуряват на 300 лева, а вземат 1000 и искат и помощи и безплатно образование да ме оплюят публично. Кратка справка, нямам деца, но не съм работила и ден на черно, за да можете вие да имате вашите 30 лева и бабите и дядовците да имат мизерните си пенсии...и естествено и тема да плюете. А Плевнелиев, е просто връчващ награда, на някой за пример, не защото е нуждаещ се.

Така ли ,ако повече работим ще получяваме повече ? Дали си много сигурна в това ? Шменти Капели ,а сега започвай да казваш колко съм мързелив и некадърен.

Въпросът не е Вие специално да работиш повече, а всички, които са в държавата да работят. Бих Ви посъветвала да пробваш да вземеш колет от пощата- Български пощи, за тях става дума, да се сблъскаш с работливата служителка на гише, да изтърпиш миризмата, и накрая евентуално може пак да си поговорим за работливия българин, администрацията и така...Поздрави и хайде на работа :)

Корнелий

Ти това ли разбра от целия пост. С тая глава, колкото и да работиш, нищо няма да изкараш!

По 30 лв на дете, браво Плевнелиев, браво комсомолски секретарино.

И 30 са много. Няма от къде в бюджета да влизат пари за твоите по 30, за циганските по 30...а данъци на никого не му се плащат...

нищо не каза.

Цинично иде да се поощрява в игра на руска рулетка народ, тикан в изкуствена, планомерна мизерия и безпътица

първото условие е да дигнеш самолета. 2/3 от критикарите по-долу не го дигат, а ако го дигнат - нема матрял. Второто условие да изкарваш кинти за да им осигуриш сносно битие, не луксозно , а ссносно. 3/4 от критикарите не могат да изкарат и 1000 лева на месец. Третото и най-важното условие е да им отделиш нужното време, всеки ден, иначе се превръщат в негодна и необразована измет, която за 20 лева ще троли за каквото и да е след време.

Утре прецедента на БГ ще бъде тотално оплют от много хора ! И може би с право ! Това, което той направи е ПЪЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ към наште мургави братчеди !? Защо не отиде във Факултето и щяха да му предложат за награждаване семейства с минимум по 10 чавета !

Мръсна подлога, колко многодетни семейства има с интелигетни родители, но финансово едвам се справят.А трябва да изберем накои които ще са финансови спонсори за изборите.НАРОДЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ВСИЧКИ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НАЧЕЛО С Т.НАР. ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА

Водачо на народа, успокой се. Явно не си от интелигентните. По-добре се научи да пишеш. Може някой ден да свършиш нещо полезно за себе си. Завистта няма да ти помогне да успееш.

сиганите, нали? А Президента, ако иска да помогне на българските семейства с три и повече деца, да ги освободи от подохдния данък, те ще се справят.

лично на мен ми писна от тази самореклама и тъп политически пиар на духовните пигмеи от Герб, бсп и всички останали партии... Засрамете се малко с тези фалшиви усмивки стил "Сталинка Георгиева насред наводнение"!

да гласуваме за Атака и лудия и фюрер?

Как дава сърце на някои хора да се храчат по толкова хубава тема!

Чудесно семейство. Нека интелигентните хора да имат повече деца.

Имам 3 деца. Многото деца не искат МНОГО пари. Искат внимание, време, нежност, грижа . . . Моите 3 деца финансово ми излизат много по-малко от повечето 'сами' деца в семействата в квартала. 17 000 лева иска един тъпунгер на дете - да си ходи в Новосибирск. На нас не ни трябват семейства с по 12 неграмотни деца, бе ТЪПАК. Трябват ни образовани хора!!!! Ебахти чалгарското население. НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДЕЦА!

Според мен пък всички детски трябва да бъдат премахнати . Те не решават нищо защото са много малко а само полъгват хората от моето племе , защото ако си направят сметката са само на минус . Аз имам реализирани висшисти в престижни специалностти .

Събитието не е за социална помощ, бе леке! Събитието е за потвърждаване на правилния и просперативния модел в България. Ако беше Първанов, щеше да ви даде за пример някои необразовани страдалци, като изтъкне как те са ценността на нашето общество и да ви успокои и приспи, че не сте достатъчно бедни и че има още по-бедни. Плевнелиев избира проспериращо семейство, с което да ви провокира не зависта (простаци с простаци), а да ви провокира да успявате, да учите, да се борите с находчивост. Да приличате на успелия е начин да успявате, бе глупаци! Баси сутойчивия комунистически вирус! Тези полуидиоти продължават да искат да виждат бедност и я приемат за голямо достойнство. И плючт по заможните, сякаш са им виновни за простотията и некадърността им! Страшно долен и устойчив вирус е комунизмът! За това всички 43 страни, през които е преминал, са по-бедните и пострадащите страни, а някои са направо за съжаление. Повечето. Страни, в които се борят основно с дефицита на тоалетна хартия. Срам, че са хора!

Роско неслучайно награждава мъж, дето прилича на него в главата.

Ако критерий са количеството деца, то има далеч по-фрапиращи примери за многодетност! Още не е показал президеншата, но с чужди жени се снима !

Критерият му е успещност наред с бройката. Олигофрените обаче не могат да четат качествено. Ккаво ли можете качествено, бе утрепаци?! Бездарни полуидиоти.

"успеЩност наред с бройката" Някои хора не пишат качествено и не могат да се изразяват! Това е нивото на гласувалите за този човек.

Тази снимка трябва да е лозунг на всяка партия,трябва да е заглавна страница,трябва да е билборд,трябва да е навсякъде за да се изградят новите ценности в обществото...всичко останало е популизъм.Няма ли семейство,няма и държава!

С популистки снимки не се изглаждат ценности! Я си представи сега си представи, че си медицинска сестра и получаваш 450 лв, а мъжът ти работи в бърза помощ и взима 650. Живеете на квартира, за която плащате 400 лв и имате разходи за парно, ток и храна и т.н.. Колко деца ще можеш да си позволиш?!

Мищо не учат, бре? В България няма знаеш човек с по-малко от 1000 на мсец. Не гооря за изродения комунистически модел, по който куцо и сляпо получи висше образование, а за образовани на ниво хора. Да, има такива. Има ученолюбиви и интелигентни хора в България. И получават хиляди при това не като крадящи политици и бзинесмени, а като ефективни служители в рентабилни бизнеси. Чуждо ви е, не знаете как се прави, защото акълът ви стига за няколко стотин. А хората го правят. Тези, които не са плод на негативната интелектуална селекциа на комунизма и са успели дас е съхранят като интелигенция. Ето те са идеалът. И Плевнелиев като каза, че протестират красиви и проспериращи млади хора, имаше пред вид кразиви и проспериращи млади хора. Те поддържат България, те издържат старците ни, те плащат образованието и здравеопазването ни, докато лумпените консумират и тежат като баласт без да дадат нешои повече от това, което консумират. Безполезни твари. Ако сметнеш от коя партия хората плащат данъците в Бългаиря, ще видиш, че забутаняци като тези на БСП, ДПС, Атака и на дудука новото формирование - са на опашката и като маса консумират повече, отколкто дават. С такъв глупав и бездарен материал наистина държавата не може да просперира.

Този цървул да не се прави на популист, а да отива да лобира на такива семейства да им се изплащат реални пари - в момента активно лобира само за едрия бизнес. Руснаците дават еквивалента на 17 000лв за второ дете, за трето 21 000лв.

Ами отивай да живееш в Русия бе! И без това тук само на социални помощи живееш!

Направо издигни лозунг - "Всяко семейство в гетото МИЛИОНЕРИ" и ще спечелиш изборите! Не може да чете и пише, ама ще иска по 20 хиляди че може да се празни вътре!

Ти си такъв кретен, че си истинска гордост за атака

Що бре? Плевнята се огражда със служители в банки, манки-мянки на човешки ресурси. Кво лошо има? Гради си ПИАР чиляка. Щот я камилата я камиларя с партиите които му бутат по някое рамо.

Тази снимка има вид на "нескопосан МонтаЖ". Вгледайте се по-внимателно.

Фотошоп явно , PR-ите се добре платени ;-)))

kikuno

Трябват истински грижи за младите хора -да имат работа ,помощ за жилища на младите семейства и детски надбавки но по схема която да не стимулира циганите.Когато една държава се грижи за собствения народ то и народа не само се горде с държавата си но е готов и на саможертва за да я опази.

Тези родители са далеч от истинските проблеми на многодетните семейства, поне във финансовото отношение. Да бяхте пояснили, какви са критериите за награждаване в този конкурс освен броя на децата. А на победителите пожелавам щастие и всичко добро.

Ами защото са си правили децата с мисъл за това как ще ги гледат и издържат, а не щото им се е дое*ло. Който няма мозък да си отглежда децата да не ги прави, а не после да ме занимава с "проблемите на многодетните семейства".

Защо не минават тук тия номера, защото не е никаква рядкост да имата по 4 деца, или защото няма такова нагло недоразумение като Плевнелиев.

От каква височина го казваш това?

Даваш на тези дето имат, че и на снимката добре изглежда, далеч по-добре от колкото с някое истинско многодетно семейство.

Дава на тези, които са модел за просперитет. Следвай ги, ще си добре. Ако храчиш жлъч, ще си останеш нещастник. Целта е да има пример, който да следва стадото, за да се очовечи. Стратегия, обратна на комунистическата, при която стадото се държи просто и бедно, за да гласува винаги за измамниците си. Зер прост се лъже най-лесно, по това спор няма.

И ПРЕЗИДЕНТА ЛИ ЗАПОЧНА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ?????

Поне са много симпатични хора , и родителите и малките : ) Щастие и късмет им желая . Със здраве !

Абе да вземете да приемете един закон, че детските надбавки се приспадат от данъците, които плащаш, а не се подаряват, да видите как масово циганите ще спрат да си гледат по 10-12 деца.....

Би следвало децата на всички, получаващи социални помощи, да бъдат под специален надзор от страна на разните агенции за закрила на децата. Ако тези деца не посещават училище, или пък бъдат хванати да просят, ровят по кофи и прочие, следва да се настаняват в детски домове. Но в детски домове, където да бъдат възпитавани и обучавани качествено. Съответно, помощите се прекратяват и се пренасочват за финансиране на дейността на тези домове.

Време е Плевнелиев да си ходи ПРЕДСРОЧНО . След всичкия Пир По Време на Чума където забърка защото цялата държава е в криза (а на негу му трябва за представителни харчове 1 милион ) а хора има и без покрив на главите , след увеличените пари за НАТО за напред и още 1 милион(Кризисен център на НАТО ???? ) и сега и всячка година занапред и след увеличението на тока . Няма каквато и да е повече работа в Президенството , това не е Обединител а Дразнител и ПОЛЗА ОТ НЕГО НЯМА НИКАКВА .

Зле прикриваш какъв ибрик си

Не се прикривам , пиша това което мисля , това което чета . Гледам внимателно какво става защото не съм поданник на никого още повече на тоя Напудрен Некопосаник . Ако пиша нещо лошо е затото наистина е лошо . Айде кажи нещо за кризисния център на НАТО защо трябва да палщаме 1 милион лева всчка година след като няаме дори нормална бърза помощ . Какво ще има и за какво ще служи този център НАТО в криза ли е на Соломон Паси място за Началник ли му търсят ?

PETZL

Да са живи и здрави цялото семейство ,моя скромен коментар е-децата са щастие за едно семейство но в тоя случай са потенциални РОБИ в собствената си страна когато пораснат.

Могат да отидат където си искат по белия свят, ако не им харесва. Преди 2 поколения можеше ли?

PETZL

пак ще са роби но на други ,но трябва човек и да помисли когато опонира ,мерси за минуса никога не са ме вълнували тия неща ката плюс и минус а да накарам някой да се замисли и във червения сайт на вести бях такъв и тук смятам такъв да бъда.

Да са живи и Здрави ! Дано и тук изгрее слънце...един ден ! Здравей Петсе !

PETZL

Дано и аз това казвам ,чул те ГОСПОД БОГ малко русалче.

Грехота е другарю "вярващ" в бога комсомолец, да крадеш с милиони от същите тия дечица, които сега ограбваш и морално.

Ivan

България НЯМА президент!

..докато не избере Доган или Станишев?

бате много тъпо

Тук те подкрепям, че нямаме президент а .....NO NAME

Брат му Румен като има 5 деца от рускинята, защо се е изнесъл чак в Австрия, та да е по-далечко от Роско.

Хм. Ти емигрирали роднини нямаш ли? Те що са се изнесли? Бягат от тебе ли?

от такива като Роско и Боко, дето им взеха всичко с усмивка.

комунягите Австрия не е емиграция, те там са си като у дома

в българя президентът е представителна фигура с ограничени функции. аз лично го харесвам. поздравления на това красиво, успяло семеиство

Ето това елицето на Демагогията на Демокрацията . Избират едно семейство и то доволно ,че ще го снимат ама хиляди други недоволни а Плевнелиев ухилен до уши . И защому дадоха 1 милион за харч , предната семица беше в НАТО вчера те бяха тук и още 1 милион за този кризисен център ( ама за какво ни е след като нямаме дори нормална бърза помощ и какво ще се прави в този център никой нищо не казва ) . Всички патим от Този Мазник НАЙ-СМОТАНИЯ чоек който Бойко Борисов ни натресе . А бе Бойко Борисов излез пред хората кажи от къде намерихте ПАРИ за такава глупост Кризистен Център на НАТО Пари ли ще Перете пак ,не ви ли омръзна да ни се подигравате . Мило семайство много сте симпатични но сте до човек който ни тегли всчкаминута на долу разположил се е всчкаш тази държава е на БАБА МУ и всички сме му длъжни да му прислугваме сякаш е Английската кралица . Освен за Вдигането на Тока , Пари за НАТО , Пари за Кризисен Център на НАТО не знаем още каво е забъркала тази тъмна личност Плевнелиев , не знаем защото решенията не се огласяват а се раздават пари на тъмно непрозрачно и анти дмократично .