Борисов: Ще сложим по полицай за всяко село или поне за две

Ще сложим по полицай в село или полицай на две села, обяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на правителственото заседание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще сложим по полицай за всяко село или поне за две | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май най-добре ще да е, да ти сложат на тебе някой друг полицай, че като сдадеш поста да не забегнеш на някъде!

Да си сложил до сега! Хайде чао омитай се някъде по надалеч от България.

абе тарикат лъжлив,и сега си има полицай,които не идват или ако дойдат бързат за в кръчмата,лична отговорност от най-високо ниво...от политиците липсва,полицая вика той депутата пИтриот ми нареди да прикрия еди кого си или ме уволняват и кво правим,ново начало с нови хора,образовани,съвестни, вярващи в Бога,сега с цецо сте набъхтели партията ви само с мутри и крадци щот ви купуват гласове и ни разправяте басни...уволнени сте

В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА,ЖИТЕЛИТЕ ИМ СИ ЗНАЯТ КОИ СА ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ!!!НО НЯМА ДЕЙСТВИЕ ОТ СТРАНА НА МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪД!!!ТОЕСТ ДЪРЖАВАТА Я НЯМА!!!

а там където са повече хора възстановете и полицейските участъци и изкарайте полицията на улицата! Сега всички са по разните РПУ-та и волю, неволю се допускат и пропуски и недоглеждания и доката стигнат до местопрестъплението бандюгите вече са се омели! Питайте от което и РПУ си искате дали познават хората от селата или кварталите за които отговорят. Познават само ограничен кръг хора и да това са слепи и глухи за истинските неща които се мътят по разните места.

А БЕ ЗА ТОЯ НОВИНАТА НАБЪБНА КАТО КИФЛА ЗА БРОЕНИ МИНУТИ И ИЗВЕДНЪЖ НИТО В "ГЛАВНИ", НИТО В "НАЙ ЧЕТЕНИ", НИТО В "НАЙ КОМЕНТИРАНИ"... ИЗЧЕЗНА... БРАБО НА ДИРА....

Старите коли на МВР отдаааавна са за автоморга, камо ли да вървят по междуселски пътища.

да дефиниция за ''стари коли''. Над колко години?

дай дефиниция *

гербаджийско МВР= кръгла нула!

Ама пак ли ще слага полицаи по селата?! От колко години ги приказва тия... Вероятно тия приказки циркулират просто поради това, че се задават избори. Един път да го изберат - после далаверка... А и селфита! СЕЛФИТА!!!

Първо върни милиардите заеми после оправяй селата, че то с тези милиарди всички села трябваше вече да са градове.

2 мандата борите престъпността. Преборихте я, особено по селата. А сега глей си оставката и награбеното и не ни мисли нас.

60000 щатни в МВР от тях около 50% чиновници на бюро.Бойко стана активен в пиар акциите си предизборно.Очевадно до сега не е виждал проблемите ,а сега се засили за 2 месеца предизборно на думи да реши нещата.Явно за друго не може да се бори,освен за да станеБойко3.

що не сложи до сега а като си тръгваш-надежда за връщане НЯМА хората те мразят както и тези малаумници до теб и около теб а и цацаров няма да те спаси ако стане напечено

Да бяхте назначили до сега...

5045 села, 257 града има в България. Само за селата ще трябват поне 3000 полицаи, които да са местни, да са в работоспособна възраст, да вършат работа. Кой млад човек би живял в село с 30-40 старци, без училище, без никакви забавления? Това важи не само за полицаите, селата са обезлюдени, само пенсионери са останали на доизживяване. По-добрия вариант е в по-големите населени места да се поддържат мобилни групи, които да реагират бързо на сигнали.

В МВР на щат работят 60000 на заплата, плащана от данъкоплатците! Могат да сложат не по един а по трима полицаи във всяко село.

Ама тоя май се е загрижил за електората си и за това слага полицаи да ги пазят:)))))да не вземат хората да ги уловят и да развалят далаверата..

Сетила се Мара да се побара!

Толкова си може човека.Само полицаи и пожарникари ще назначаваме да ни изсмукват кръвчицата,затова и вноската за пенсии скача ,за да има за тези хрантутници,дето в годината само по акции работят.Даже и награди за това ,че са работели няколко дни получават.Държавата е загинала тотално.От кражбите на тези т.н. управляващи бъдеще няма вече тука.Те са ненаситни.А села в България няма вече.Има само спомени от минало време.Всичко е в крах.Никакво бъдеще,нищо не работи в тази държава.Само на книга.Неграмотен човек,какво може да се очаква от него.Работи на парче,Днес се захване с едно,утре го зареже ,почне друго.

Искам фамозната р. бъчварова за квартален полицай на Панчарево и Кокаляне. Направо настоявам ! Ще си хортувам с нея ежедневно по социологически за това има ли почва герб в България или не.

Защо се лигави 4г. и не го направи ,но сега и завинаги ,чао !!!

Борисов: Ще сложим по полицай, роднина, полицай, роднина... за всяко село или поне за дв

Пак е нещо!

Естествено урежда роднините а и гласове за изборите купува с държавни пари...

СЕТИ СЕ , СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА...!Спа 2г. ,но когато главата на нарциса е дървена ...!

Има народна мъдрост=Сетила се Мара да се побара!!! Той от 2001год. е сред тази престъпност,сега се сети!!! Долен лъжец!!!

Бойко е спец, Бойко е наясно със системата. На ти е. А ние вече сме извън бг, там е чудесно. Там не крадат, не убиват стари хора за пари, там е трябвало да се родим, ама на,, само можем да съжаляваме, че тук сме се родили. Навремето майка ми работеше с една жена на име Цанка/гъркиня. Непрекъснато й е казвала, че в бг(при соца) пари нема(ударението на пари е на а, дано не греша) и след демокрацията винаги ми повтаряше нейните думи, а тя Цанка след 1989 заедно със двете си дечица и съпруга си веднага се прибраха в Родината си. Не е виновен ББ. Живели сме добре, но след идването на соца... НЕ НЕ НЕ.

Какво е правил Комунистът Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му...

Късно е, Тикво. Вместо да драпаш провисналите, трябваше това да направиш преди 8-9 години. Но тогава пълнеше гушата и укрепваше шайката. Сега и армията да вкараш - все тая. По села от 1 500 души останаха я има 10-15, я няма. Мангалите са хиляди, вилнеят където си искат и не 1, ами 5 полицая да сложиш в село вече работа няма да свършат.

С тази вътрешно-икономическа политика, б.бОРисов знае, че скоро села(освен турските) в България няма да има, така, че и от полицаи за тази охрана няма да има нужда! Виж, по градовете за охрана на българите от цигани и вносна мюсюлманска паплач ще е необходим сериозен контингент!

И по 10 полицая на село да сложат весе е тая Може и един полицай на 10 села но хванат циганин , бой и бързо осъден. само така ще се оправят нещата.

лихварите и имотните мафиоти тия нововъведения ще бачкат ли г-х в оставка... глей - избиват ги по къщята...

Достатъчно е в чл. 14 от НК да се добавят два параграфа и няма да се налага да дислоцират полицаи по селата. Разрешете неизбежната самоотбрана при нахлуване в частна собственост, пък БХК да си писка колкото ще!

Още бездейни хрантутници на бюджетната маса. Заплата 1000 лв. с осигуровки за ранно пенсиониране с десет брутни заплати, кола, униформи, телефон - резултати 0 /НУЛА/.

запазиха си привилегиите.

Каквото и да сложиш, късно е Либе за китка -ГЕРБ е в нокдаун, а тази година пролетта ще е в нокаут и в ковчег...Герб е политически труп...Тайно ли ти е Тикво?

Така си мислиш ти и още 10 комуниста от сайта :)

Гербераси! Я отидете при кмета на Симитли да ви успокои! Всички знаят, че днешният премиер на България КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини.

Важното е да се провери лоялността им преди започване на работа, за да не се окаже, че служители има, а престъпността не намалява, защото те си затварят очите. Трябва да им се търси отговорност постоянно и да се проверяват на детектор периодично.

БРЦК

Дайте право на хората да се защитават. Спрете да съдите хора защитили се от крадци! Сега ако имам законно оръжие и гръмна престъпник в краката ще ме съдят за нанасяне на "средна телесна повреда"! Затова ще го гръмна в главата и ще го закопам по тъмно вместо да се обаждам на тия идиоти.

Това за селата добре, макар че отношението ви е нагло и пренебрежително, все едно там не живеят хора. Но да бяхте изкарали катаджиите да си вършат работата. В големите градове може да се придвижват и пеша.

Ама от тия бутафорните полицаи ли? Само за сплашване...Ега ти и тиквата проста...

Абе що не вкарахте комунистите в панделата питам ???

КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, ПОЛИ ЗЛАТАРЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата.

Срам ме е, че съм българин. По-долни сме и от най-долните.

и мен ме е срам- парите за здравеопазването над милиард в бюджета; от приватизацията парите / това което десетилетия сегашните пенсионери строиха / вие сега го опоскахте пак в бюджета и надигате рев ,че изхранвате пенсионерите- не господа ние строихме за да имаме достойни старини и то безвъзмездно от това вие натрупахте милиарди и се биете в гърдите ,че сте нещо -боклуци

Чак сега ли се сети? Щото идват избори? Откога си на власт и не ти пука за издевателствата над хората по селата?

Човека иска да ви каже че ще даде някой и друг милион за нови коли на МВРтоооо! Останалото е ясно - има преступност щото няма нови коли. Ами по старите коли от по-предното купуване на нови защо не са отдавна по селата? Рокерите респектират престъпността много по ефективно от МВР. Много села са организирали населението си само да дежури и да охранява. Ценко Чоков е направил държава в държавата и е по ефективен от МВР. Защо им плащаме данъци??????

а ако намалите субсидиите на партиите от 11 на 5 лв, пак ще има достатъчно пари за по двама полицаи на едно село, а не един на две села! Последното е тъпотия, защото евентуалния престъпник до две минути ще научи в кои дни полицаят е в набелязаното от него село!

Справянето с битовата престъпност по селата е просто - арест, бой, съд, затвор и бачкане там, за да придобият трудови навици. Трябва да се създаде страх у потенциалните бъдещи престъпници. Страхът е възпиращото средство. Другото по-глобално е ограничаване на циганската раждаемост, чието следствие включва и битова престъпост. Поне да не се увеличава.

Ще сложат, а не "ще сложим". Ти ще си извън управлението!

КЪСНО Е ЧАДО,МАНДАЛОТО ХЛОПНА! ДОВИЖДАНЕ,ДОВИЖДАНЕ!!!БАЙ СТРАТИ ТЕ ЧАКА В Ц.С.ЗАТВОР!!!

Няколко въпроса: 1.Тези стари коли защо се подменят, ако са читави? 2.Ако не са читави и затова се подменят, каква работа ще вършат на село? 3.На времето имаше околийски полицаи, предимно от местните, познаващ хората и клюките там, тези какви ще бъдат, в командировка или парашутисти? 4.В САЩ местните сами си избират полицейските - в шерифската служба, защо и тук не се прави така?

Полицаите и от луната да дойдат,даже и да са най-добрите 'ловци' на престъпници, то съда като пуска престъпниците или им намалява годинките на половина,то каква е файдата. Едни ги хващат - други ги пускат. Общо взето танто за кукуригу.

Иван Петров

ами съда съди по доказателствата, а те се събират от полицията. естествено прокурора изготвя обвинение по тези доказателство, адвоката пък по тях защитата, накрая съда отсъжда... та всичко опира до тези доказателства, как са събирани и как са представени. при тази некадърност и шуробаджанащина в полицията, работата им е плачевна

Сетела се мара да се побара по ос....та допара.

Ами полицаи от къде ще вземеш бе Премиерю Честити, коли ще намериш-това е ясно, потрошени и бракувани, ама откъм личния състав зор ще видиш. Щото нищо не ти е добре в МВР-то, ни техника, ни хора ни мотивация. Едно ведомство отдавна превърнато в "опитно зайче", а историята е доказала, че там където няма ред и законност-няма Държава!

Сурва весела година, форумци - Здравей дружина! Да започнем още днес, та да може пролетес, Гербер с Раундъп да полеем, а калинките отвеем, да ги няма в наши ниви, насекомите крадливи.

Добре ги редиш ти от време, Но на Боко не му дреме. На народа му е време, Властта да поеме И с бой да ги изметемЕ!

и това нещо два пъти по половин мандат,а се гласи за трети.Къде да забегна