СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“

Отделно от това ще се проведе и шествие на симпатизанти и членове на "Възраждане" в центъра на София. От полицията предупреждават, че следобед на 24 август са възможни задръствания

Обратно в новината

Коментари - СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна винаги е била независима, защото от нея нищо никога не е зависило. Преди руснаците сега САЩ и запада....

Утре от феновете на Лесни имат организация за голяма провокация на ПСА. Нека се съберем и да кажем не на подмяната и да на историята.

къв е тоя ден за независимост на усрайна бе, тук НЕ Е усрайна ! На нас ни е през ура за усрайна и нейната независимост !

СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“. Ще успее ли МВР да предпази Паметника на съветската армия от футболни феновне въоръжени с чукове и кирки

Ахааа значи нашият 3 март ще го махаме и утре ще празнуваме независимостта на Украйна……да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!

МОЧА долу!!!

В Украйна да празнуват. Но у нас защо? Та даже и прожекции на знамена. Още ли виси украинския флаг над столична община?

Не разбирам защо в България ще честваме денят на независимостта на Украйна?

Понеже в Украйна няма да могат да го честват, по технически причини. Пък и така им произвеждаме оръжието, защо да не им изпразнуваме и празника.

Ясно - полицаите ще пазят говедарските ултраси първо от немската агитка, а после евентуално и от хората на Коста. То е логично - Уевски открай време си е отборът на МВР и през соца, и през капа. Въобще, много е смешна тази история:)

Леко си се объркал. Като цяло ще пазят тях от агитката, защото каквото и да си говорим, колкото и да се мислите за по-велик и дори смешният ви клуб да има повече успехи, агитката на Левски винаги бие лошо и го знаете затова тихо, кротувай и не говори глупости

Агитката на Левски винаги бие лошо по-слабите. В Македония не ги видях да бият шиптърите, стана точно обратното. Пик и там го нямаше нашето МВР да ги пази, големите биячи.

Копейкин не подкрепяше ли Луков марш едно време, а? :D Сега говори за фашисти (правилното е нацисти, ама айде). Хора, осъзнайте се! Не заставайте зад този плужек! Също като съвет, внимавайте с агитките и на Левски и на Айтрахт, че и от 2те ще ядете много бой, ама много!

Умник

Дано копейките не направят грешката да се закачат с немците, защото ще бъдат набързо набити...нещо, което ние самите отдавна трябваше да свършим, но както винаги чакаме някой от чужбината да оправи нещата :)

Поредният задклавишен, третополов, анонимник.

Ми, дай си тогава името и егн-то, та поне теб да видим кой си!

Яснооо, СДВР ще охранява Копейката ое феновете на "Левски", да не яде пестници като Воленчо...

Феновете на кухорогото говедо ще помучат малко по улиците, преди да изядат боя на стадиона

Демек, ще се радваш ако Левски падне? Предпочиташ чуждите отбори да продъжават, а?

ДО БОЦМАНА ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ЕДНО ДЖЕНДЪРЧЕ НЕДОНОСЕНО. ГЛЕДАЙ НАРОДА ДА НЕ НАБИЕ БОГАТИТЕ УКРИ КОИТО ГИ ХРАНИМ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО Е БЕДЕН БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТУК Е БЪЛГАРИЯ А НЕ УКРАЙНА. ВСИЧКИ УКРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ. А СКОРО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ СИ ХОДЯТ.