СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“

Отделно от това ще се проведе и шествие на симпатизанти и членове на "Възраждане" в центъра на София. От полицията предупреждават, че следобед на 24 август са възможни задръствания

Обратно в новината

Коментари - СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яснооо, СДВР ще охранява Копейката ое феновете на "Левски", да не яде пестници като Воленчо...

Дано копейките не направят грешката да се закачат с немците, защото ще бъдат набързо набити...нещо, което ние самите отдавна трябваше да свършим, но както винаги чакаме някой от чужбината да оправи нещата :)

Поредният задклавишен, третополов, анонимник.

Феновете на кухорогото говедо ще помучат малко по улиците, преди да изядат боя на стадиона

Копейкин не подкрепяше ли Луков марш едно време, а? :D Сега говори за фашисти (правилното е нацисти, ама айде). Хора, осъзнайте се! Не заставайте зад този плужек! Също като съвет, внимавайте с агитките и на Левски и на Айтрахт, че и от 2те ще ядете много бой, ама много!

Ми, дай си тогава името и егн-то, та поне теб да видим кой си!

Демек, ще се радваш ако Левски падне? Предпочиташ чуждите отбори да продъжават, а?

Ясно - полицаите ще пазят говедарските ултраси първо от немската агитка, а после евентуално и от хората на Коста. То е логично - Уевски открай време си е отборът на МВР и през соца, и през капа. Въобще, много е смешна тази история:)

Не разбирам защо в България ще честваме денят на независимостта на Украйна?

Понеже в Украйна няма да могат да го честват, по технически причини. Пък и така им произвеждаме оръжието, защо да не им изпразнуваме и празника.

В Украйна да празнуват. Но у нас защо? Та даже и прожекции на знамена. Още ли виси украинския флаг над столична община?

МОЧА долу!!!

Леко си се объркал. Като цяло ще пазят тях от агитката, защото каквото и да си говорим, колкото и да се мислите за по-велик и дори смешният ви клуб да има повече успехи, агитката на Левски винаги бие лошо и го знаете затова тихо, кротувай и не говори глупости

Агитката на Левски винаги бие лошо по-слабите. В Македония не ги видях да бият шиптърите, стана точно обратното. Пик и там го нямаше нашето МВР да ги пази, големите биячи.

Ахааа значи нашият 3 март ще го махаме и утре ще празнуваме независимостта на Украйна……да ви ЕПМ!!!!!!!!!!!

ДО БОЦМАНА ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ЕДНО ДЖЕНДЪРЧЕ НЕДОНОСЕНО. ГЛЕДАЙ НАРОДА ДА НЕ НАБИЕ БОГАТИТЕ УКРИ КОИТО ГИ ХРАНИМ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО Е БЕДЕН БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТУК Е БЪЛГАРИЯ А НЕ УКРАЙНА. ВСИЧКИ УКРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ. А СКОРО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ СИ ХОДЯТ.

СДВР се мобилизира за Деня на независимостта на Украйна и мача „Левски“ - „Айнтрахт“. Ще успее ли МВР да предпази Паметника на съветската армия от футболни феновне въоръжени с чукове и кирки

къв е тоя ден за независимост на усрайна бе, тук НЕ Е усрайна ! На нас ни е през ура за усрайна и нейната независимост !

Утре от феновете на Лесни имат организация за голяма провокация на ПСА. Нека се съберем и да кажем не на подмяната и да на историята.

Украйна винаги е била независима, защото от нея нищо никога не е зависило. Преди руснаците сега САЩ и запада....

Умник