Близнашки си назначи 10 съветници, Мануела Малеева сред тях

Премиерът си назначи шеф на кабинета и 10 съветника. Сред тях са преподавателят Калин Янакиев, участвал в протестите, и тенисистката Мануела Малеева.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки си назначи 10 съветници, Мануела Малеева сред тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом са сложили Мануела Малеева да се грижи за българската младеж от която винаги я е отделяла стената на привилегиите а за делата на оправната и майка да не говорим , трябвало да сложат и Стоичков например по въпросите на културата.

Имам претенциите да съм по-кадърен от всички тези съветници. Интересно ми е как премиера реши кой да назначи - имаше ли конкурс, изпит, подбор. Или просто си решил и си назначил. Е защо тогава плюят по останалите управници, че така правят - те гледат от първия в държавата. Или просто трябва да се запушат устата на т.н. протестъри с поредната хапка.

за това, че удобни кат подлоги са били. А пък тоя е на ясно че няма да векува та за туй слага във властта свои хора с надежда, че на изборите партиите ще се провалят и докато се разберат коъ властта трябва да поеме той трябва добре да се нагушка, но за това без свои хора във властта и дума не може и да става.

аз аз посланик някъде не се ли е самопредложил и самонеазначил вече?)))))

Мануела Малеева заслужава уважение за спортната и кариера, но когато става дупа за такива назначения, ние по-възрастните помним как майка й взе един от най-апетитните парцели в София, като даде насреща няколко панелни гарсониери ... Вероятно зад Мануела стои майка й, която се е прицелила в още нещо ...

Кой, кога и как е предложил и кой, кога и как е одобрил бюджета на служебното правителство?!Не съм съгласен, парите ми като данъкоплатец да се разхищават по този начин - 30 зам.министри, 150 съветника и т.н.Ей, Близнашки, България по население е по-малка от гр.Петербург!Я, моля провери колко администрация има този град, или Измир примерно!

Протестър Янакиев? Съветник на премиера по въпросите на духовната сфера !? По подходящ е за Велик Инквизитор. Всички комунисти, либерали и всякакви други, дето си позволяват да дишат без да питат, щеше да ги изгори. Колко омраза има в този човек.

Примиерстването Г-н Близнашки,не е лъжица за всяка уста!То не е като да знаеш на чия страна ще си най-харесван при "окупация". Мина един месец в метене и боклука все е зад вратата,че даже се реди и на опашка.Ако и 240 съветника да си назначите - ползата от Вас къде е??? Докато не се премахне тази порочна практика,всеки да се обгражда от "свои" -може и некадърници,България няма да дръпне напред!

Тоя даже и фамилията му отива,Близашки.За да се докопа до кокала здраво ближе боковият зад..к,но лошото е че дъртият му комунист до вчера БеСеПар назначава други бивши комунисти по нареждане на боко за да му помагат в кражбите.Дано черна прокоба да тегне над него и семейството му,бял ден да не види до края на живота си,децата му да умрат преди негоа той самият да заболее от рак.Дано!Това заслужават националните крадци предатели бивши комуняги!

Този смешник до кога ще назначава ЛУДА МИШКА да готви изборите.

ся, мисла си ас, правителството има само два месеца, начи по един съветник на министерство не е достатъчно, щото времето е малко треа да се работи мноо интензивно - примерно 4 годишен мандат са 46 месеца може с един съветник ама 2 месеца, тва е горе долу 3-4 процента от мандата начи 28 двойни месеца по един съветник нужни са 28 съветника на едно министерство ако е с мандат 2 месеца, вервайте ми, завършил съм мътимътическата

Не става ясно - той избори ли ще прави или спорта ще оправя. Президента да свали доверието си от него. За какво са му министрите ?

ДОКАТО НАЗНАЧАВА СМЕНЯВА УВОЛНЯВА - МИНАХА 2 ТА МЕСЕЦА - ЗАПЛАТИ И КРЕСЛА - РАБОТА 00000

Ама този само назначава повече от две седмици, сменя, премества. Кога ще работи за това което е избран? Но той не е виновен, защото не знае за какво е министър-председател. пък нека каже, колко са министрите, зам.министрите, съветниците, секретарки, техн.сътрудници и още многоооо край него.

така е щото още не е назначил кусултант по бюлетините, и съветник към него, това се още е свободна длъжнос има надежди да се уредим

гледам че нема съветник на румяна куралова, изглежда убразоването тя сама ши го управя

Те това си е точно като всичко предишно с шура, баджо, батко и братко и в добавка за пред свят и още някоя друга кака, леля, секретарка дето никой не ги познава или ако ги познава не рачи ги вече щото за нищо веч не стават!

другари/господа мола ви се искам пост да служим на народу па и малко да го поокрадем

Що за разточителство - служебното правителство е назначено за два месеца, а действа така като че се гласи да векува. Господин Премиер, не считаш ли че бъркаш в моят джоб като назначаваш толкова съветници, на които ще дадете тлъсти хонорари. Че нали имате Министри, пък и вие самият трябва да мислите, а се обграждате със съветницир също както е било по време на вашите учители

Страшно моного се опитва да имитира Софиянски,с тази вечно ухилена физиономия,той успя, може пък и този да успее...Ама иначе само думи,думи, и той като предишните,борбата е за кокала, то се знае...

най-важния съветник на този комуняга е от Банкя - той съветва на ушенце и по джиесема, между 2 мачлета и игра на белот

Айде по-бързо с безмислените назначенията , че нямате време ! Всичкитези Урковци ще бъдат махнати -УРКО фима с Тодор Колев - Господин за един ден . Оня с НАДПАРТИИНИТЕ ПРОЕВРОПЕЙСКИ ЧЕХЛИ да се готви да се маха от там . Освен да вдигате цените това правителство и този президент друго не могат .

Тоя докато направи назначенията и мандатът им ще свърши. Правителсвтото е все пак най-много за 3 месеца.Освен ако няма избори до дупка

май това се гласи

":) ( нерегистриран ) 21.08.2014 13:49 .*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име " Той си е некадърник и алкохолик, не виждам как му накърнявам "доброто" име, а да не говорим от десебарите колко се уредиха с диплома при него. :))

Не виждам фолкаджийки! А те са с голям интелектуален и новаторски капацитет. Това е огромен минус за господинчото на снимката.

Чакай мъничко след седмица-две и от тези някой ще лъсне дибидюс в някой световна мрежа, някой и друга диплома от изброените ще се окаже несъществуваща, и ще започнат да излизат едни роднински и приятелски кръгове.... свят да ти се извие.

ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, ВАШИЯТ РЕВ Е БАЛСАМ ЗА УШИТЕ, ХАХАХА

Не трябва да си комунист за да видиш, че се назначават простаци, но за да се радваш на такива назначения, трябва да си много прост !

НА ЗНАЯ ДАЛИ СА ПРОСТАЦИ НО СА ВСЕ НЕУСПЕЛИ, ПРЕПЪНААЛИ СЕ КЪМ ЛАПАЧКАТА ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГИ ВСИЧКИТЕ М МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА - ТРОПКАТ С КРАЧЕТА, ПЛЯСКАТ С РАЧИЧКИ И СИ ПЕЯТ АЗ АЗ АЗ СЪМ В МЕЧТАНО СТОЛЧЕ , А НЕ НА ПЛОЩАДА ДА ТЪРКАМ ОБУВЧИЦИ ТРА ЛА ЛА ВСИЧКИ КРЕСЛА НА КОЛЕЛА

ЗА МРЪСНИ КАЛНИ УШИ Е НУЖЕН БАЛСАМ И СА ПОСЕРКОВЦИ - ПАМПЕРСИ - НЕ СИ ГИ ЗАБРАВЯЙ ХАХАХАХА

ДРУГАРИ, ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ПАМПЕРСИТЕ, ХАХАХА

За съжаление в България се назначават хора,които да отговарят по въпроси и да оглавяват министерства,от които хал хабер си нямат.Хора които в дадената област нямат един час трудов стаж,но са супер "компетентни".Министърката на образованието,госпожа социоложката,дали през живота си е влязла един път в час да преподава на деца?

Всъщност това работи жената, преподава в СУ. И не е социоложка.

Разликата между преподавател в университет и учител е от тук до небето и обратно.Университетските преподаватели са на светлинни години от образованието.

за Румяна Куралова ли говорите, политолок е...

И тук нито един икономист. Икономиката, глупаци!

НЯМАТ ИНТЕРС ИКОНОМИКАТА ДА ВЪРВИ, ИЛИ НЯМАТ КАДРИ - ЩЕ ТРЯБВА ДА НАЗНАЧАТ НЯКОЙ СПОРТИСТ

Този е луд за връзване, какви съветници, какви 5 лева. За кога бе байно и за какво ще те съветват или са нанзначени в знак на благодарност на гърба на обикновения данъкоплатец, защото те не работят без пари!!!!!!

Данъкоплатеца ще стяга колана,докато въздух не му остане,за да има за съветници.Те ще ни оправят.

Ужасно правителство на продажен малоумен президент

Само 10 съветници? Е, нещо се е посвил, трябваше поне 50 да са, да придърпа повече калинки...

Съветници-мъветници. На кой му пука! Важното е да се назначат едни "наши" хора да лапат.

Комунизи, по-спокойно. Ще се удавите в собствената си клокоеща злоба. Оставете си и за Боко нещо, че както сте я подкаали отсега има опсност да да се гътнете от инсулти и инфаркти. Починете си малко, а след изборите, когато Боко пак ще ви е нашокал червените комунизки кратуни отново можете да френетично да леете червена жлъч.

МОЕ РОЖДЕНО ЧЕДО - ТИ СИ ПРОСТ МНОГО ПРОСТ И НЕГРАМОТЕН ДОБРЕ СЪМ ТЕ НАУЧИЛА АЗ СЪМ ТВОЯТА РОЖДЕНА МАЙКА - ТИ СИ ПРОСТ И ЗЛОБЕН

И аз те уважавам, лелко. Леко, да не спукаш някоя аневризма :))) П.п. Писането с главни букви се приема за викане и издава липса на възпитание.

истината е само 1. за 1 год . която и партя да е , не е ли сваршила за работа и излагала и 1 човек! да се махат- само 1 год. и то с предварителен договор. слозете поне на мажките с 1 дете 90лв. за 2 и 3 не! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сетих се за свободна длъжнос за мене - специалис-консултан по згъвани и пускане на бюлетини и наблюдател на резервите палета

Браво на професора! Явно от нищо не разбира щом се нуждае от 10 съветника и от още толкова вицепремиера. Или пак е важно за нашите "близки и приятели" макар и за кратко да има място на държавната ясла.

защо толкова съветници, ами нали готви нов петилетен план !

Министър-председателят проф. Близнашки е първият бивш български комунист, а вероятно и човек, продължаващ да изповяда лявото интелектуално мислене, който е в състояние да оглави прочистването, разумното селектиране и европеизирането на мафиотизираната родово-агентурна посткомунистическа кочина в България. Не изтеглим ли снайпера от крадливите им кунки, ще го пуцнат. В момента Близнашки е по-едрата мишена дори и от президента Плевнелиев. Само гласуване за ГЕРБ може да ни съхрани ТЕЗИ ДВАМА, НАМЕРЕНИ В ТОЧНОТО ВРЕМЕ, ПОЛИТИЦИ. Те вече дърпат политическото ни развитие в единствено вярната проевропейска и проатлантическа посока наравно с Борисов и Цветанов, че и по-решително. Амплоато и визията им на държавници са още по-разкрепостени. Мисля, че най-сетне излизаме от блатото на посттоталитарното политическо статукво. Каквото и да ви говорят вождовете на тази четвъртвековна бг-шашарма и техния идеологически слугинаж.

Не що пишеш като под индиго това що чели сме го вече или седнал си вече в удобното жадувано "държавническо" кресло се напъваш да изкажеш своята лоялност, а пък може би си ти от тия що чакат да ги забележат та и те да във властта да се вредят та за това ги пишеш тез неща?!

там комисари, тука съветски съюз

то от съветници цел съветски съюз стана

Г-да и дами ИЗМАМНИЦИ,от т.нар СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО - идете ди с МИР !!!

Няма. Пукни се, болшевиче.

би мама му и съветници! може ли и мен!

Сега Близалски ще пропилее всички пари, които спастрихме от Белене, Южен паток и Уестингхаус.

ми то ас затва си викам да ме назначат поне за зъветник на съветника на некой от съветниците та да намажа малко народна пара и ас де

Как няма да има бюджетен дефицит,то не бяха назначения то не са заплати за администрацията.Един залп с ГРАД по центъра на София и няма да има бюджетен дежицит за дълго време

Ето ,предоставям ви всичко,което никога няма да получите ако не съм аз министър председател.Аз съм професор ренегат такива сте и вие.Дайте да си поживеем на гърба на народа през тези 3м.

Те ако са среднячки, ти просто си на върха, нали...

Аз съм спортист - шахматист. И имам повече титли от тия тричките, барбарян с майка им.

Konstantin

И спечели 3-4 пъти турнира в Линарес, нали така...

това не се трае , грабвайте червените бастуни и на жълтите павета. Там и огражденията са ви махнали.

МАХНАХА ОГРАЖДЕНИЯТА ЗАЩОТО ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ СА В МИНИСТЕРСКИТЕ КРЕСЛА ХАХАХАХА

но сбъркаха, Петното е на свобода и ще ни поведе ветераните от Пилоните

жълтите павета са запазена територия за музиканти и култургтрегери! "Музиканти" на тъпани, вувузели и всякакъв вид свирки и дудуци, както и със сценични заложби - търкалящи се по паветата и бутащи кофи за боклук! Все "самоорганизирли се" и без всякакъв хонорар!

Колко луд трябва да е човек за да не вижда кой стои и зад този премиер- отново ДС и БКП в поредните импревъплъщения. Друмева- съпруга на топ ченге от ДС, Калин Янакиев- асистента на Аксиния Джурова /дъщеря на Добри Джуров/ в катедра Културология на СУ, хора от комисия по досиетата ...

Ей Гого........Пак с комунистическите номера кой е баща ти, родата .А знаеш ли какво представлява Аксиния Джурова като учен културолог, Друмева каква е,а не мъжа и.

Каква гнусна и мазна физиономия има този премиер. Служебното правителство и Протестна мрежа ми по действия досуш приличат на партизаните на 9.09.1944 - прости, мързеливи и злобни хора, които са се крили по кошарите, свикнали да живеят на гърба на ятаците, които са ги издържали (Проста мрежа сега се издържа от американците и ЦРУ) и като завзели властта, най-безцеремонно се разправили с интелектуалния и промишления потенциал в България за своя лична облага. И на 9.09.1944 г комунистите и сега демократите от Протестна мрежа по действията си са едни и същи - налагат диктатура на малцинството в своя полза.