Шаламанов иска свикване на Съвета по сигурност заради ИД

Министърът на отбраната Велизар Шаламанов ще поиска свикване на Съвета по сигурността при Министерски съвет заради информации, че българи се сражават за ИД.

Обратно в новината

Коментари - Шаламанов иска свикване на Съвета по сигурност заради ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството че всеки пише само за да покаже мнение независимо че дори повечето от мненията не са по темата каква простащина и объркване. ИД са изключително опасни и играта им започва все повече да се оплита и ескалира. Има сили които им помагат и искат в Европа да се стигне до сериозен конфликт имайки предвид свободното преминаване на хора от арабските страни в Европа !!!

ДО КОГА ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ НИ ПРОДАВАТ КАТО ЖИВОТНИ? ЦВ Йовчев ПЪК ВНЕСЕ В ЗАКОНА ЗА мвр ПО ДВЕ ИМЕНА И ДА СИ ГИ СМЕНЯТ?ТАКА ЛИ СЕ ЗАПАЗВАТ БЪЛГАРИТЕ? ВСЕ НИ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ ЗА ДЕМОГРАФСКИ СРИВ И САМО ПООЩРЯВАТ ТАЗИ ПОДЛА ПОЛИТИКА.

Чак сега ли се сети ,че ТРЯБВА ДА СВИКАШ СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ? ПОЗОР! КЪДЕ Е МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ "КОНСТИТУЦИОНАЛИСТА"? -Защо не свикаха този съвет още когато беше обрана от ДПС КТБ? - Защо когато всички очаквахме едно достойно за българи правителство да направи публично изявление- РЕШЕНИЕ за затваряне границите най- вече с Турция .Толкова мотиви имаше :Еболата разпространението, новите атаки на пришълците да влязат, новите военни" намеси на САЩ в Ирак и Сирия - Създаването на тази Ислямска държава - наводнения ,които БЪЛГАРИЯ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ. Още да изброявам ли? От какво се страхуваше това правителство ? От най-големия оффшорен престъпник ,който ги назначи ? Да кажа ли каква радост беше за журналистката от БНР ,че някой си тя го каза с турско име от ДПС искал да стане българин ,защото му харесвала партията на Първанов -АБВ и се преименувал с новото име "ДИМОВ" ИМАШЕ И МАЛКО ИМЕ БЪЛГАРСКО.ТЯ СЕ РАДВАШЕ ,ЧЕ ТЕ ИСКАЛИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА.ТЕЗИ ОТ ДПС ,КОИТО НИ ОБВИНЯВАХА ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И ТЪПАЦИТЕ -ПРЕДАТЕЛИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ УНИЖИХА БЪЛГАРИТЕ С ТАЗИ ПОЗОРНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА Т.Н."АСИМЕЛИРАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ"Този същият турчин ни говори по радиото колко харесвал АБВ. Да напомня ли на господата за онези турски "дипломати " в МВн.Р по времето на Калфин, които бяха с по два паспорта: единия с българско име , а втория с турското.Извън министерството въртяха далавери с техните частни фирми.Като държавни служители нямат право да управляват и имат частен бизнес.Питам някой разследва ли ги получиха ли наказание уволнение и глоба и отнемане на българския паспорт.? ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА. МОЯТА ИДИНТИЧНОСТ Е ОТНЕТА.ТЯ Е В ФАМИЛНОТО МИ ИМЕ, КОЕТО Е МОЯТ РОДОВ КОРЕН СВЪРЗАН С ПАМЕТТА МИ ,МОЕТО НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ.КОЙ ПОМИСЛИ ЗА ТОВА? ДО КОГА ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ НИ

Изключително правдив коментар! Поздравявам Ви!

Хвърлят се в пространството непроверени данни и искат да задействат пропагандната машина ! Трябва сега едни пари да се насочат към едно остаряло въоръжение на съюзниците ни ! Как да уплашим робите , че са застрашени , та да се съгласят? Имат някакви сведения , но не се знае този човек българин ли е , с български паспорт ли е , от България ли е излязал. Просто ей така с непремерени приказки Сюлейман създава втори гаф за един месец. Кой ще върви по него да замазва , не се знае!

Я на кой смешник са заложили Американците ? Па какъв оФичер бил тоя? Строя на снимка не го е виждал. Купувач с нашите данъци го раздава. Не излагай НАТО момченце. С такъв преход в Булгаристан няма начин да не се изявяват таквиз кат него.

кукла на конци....

шаламанов,сдаи поста не си за там срам си за българия с доклада ти против руссия изготвен по поръчка на уса.....

За какво се свиква съвета по сигурност - по въпроса: Кой доведе в България такова изостряне на етническия проблем, който в многовекованата ни мирна история никога не е и съществувал. За да има участие в ИД трябва да има и съответните настроения. Колко от хората с такива настроения дръзват да отидат да се бият, колко - остават? Нашите политици съвсем не са глупави - те просто прекалено добре изпълняват задълженията си пред шефоте.

драги напрежение в България винаги е имало между малцинствените групи и основната груба образуващи българската държава. В многовековната ни история особенно след освобождението от Османско (турско) робство тия които са останали тук не са турци те са смес от българи и турци. Лошото е че политиците ни ги оставиха да ги грабнат турчалята, а те ивнаги са искали да се върнат тук.

будните, красивите, умните, знаещите, можещите, демократите? Според вас преди 89 успелите българи са се ползвали с привилегиите на властта. Ами този юнак с два златни медала, как е допуснат да ги получи?

соломонов, пръсна подлога измекярска, въври се гръмни в кухата тиква...

С кешовицата от КТБ- 5-6 милиарда, +омански фонд+финансиране на ИДИЛ.... може много работи да станат на наща територия РБ.....

Тези, които го толерират не могат да разберат как им вреди това г.мно. То все то. Като Ген Мухо Мухов. Те вечно умните, компетентните, знаещите, можещите.

Бе тоо войскари нема! Требва да праща нас!? Е ,къв да го дървим в Ирак и Сирия??! От Шипка - не мърдам!!

Шаламанов, политиката не е футбол. Върни се в отделенията, изучи се, постажувай на Запад , и върви на майната си. От тебе полза няма. И от подобните ти - също.

Направо да изпълни само последното и да не замърсява околната среда

Футбола, с голямо Ф е проста игра за интелигентни хора, къде видя интелигентност в този от снимката?

този навремето твърдеше че американската ръкета, която падна в софия била сръбска, този действа само по команда и по инструкции. какво са ни намислили

След всичкия този шум за ИД единственото, което става ясно е че тази държава е голямо оправдание за САЩ да бомбардира. Би трябвало да има повече информация от първа ръка за да се каже какво е.

иска да до отвори света - значи никой не се осеща! Повежда хорото!

Шаламуньо пак плаче за "гара Буново"!!?? Бе ,оди в оставка ,ба!!

Да ходи да плаче в Брюксел!!? Няма да се колим със съседите си, я??!

прост, по-прост, супер прост, Шаламанов

Шаламуньо ,... Шаманов,... хамерикански индианец!?

Да закрием БГ нема такава държава, нород от мижитурки сме ние. История славна сме имали. Абе ния от 1300г. история повече от половината сме били в робство.

Добре сме имали, само да не се правим на много велики!?!.............

ми пак е много германия си получава първото собственознаме 10-на години след Българското освобождение от отоманско

Ква армия то нема бг армия вече. повярвайте, от съседите може би само Сърбия и Македония ако решат може да не ни завладеят. Турция само с един полк ще го направи , Гърция и тя. Румъния може би с два. А ГЩ е тъпкан с добре платени шапкари които дерибействат. Аза съм за закриване на ГЩ .

Няма как да знаят какви се бият на страната на ИД. Могат само да предполагат. А че вместо по-евтините и ефективни руски изтребители ще купуваме летящи морги от запада е обикновена завоалирана кражба от държаният бюджет срещу комисионни и други обещания. Бог гледа и всеки ще бъде съден според делата си. Заради един миг фалшиво щастие обезпечено с кражба на средства от хората създаващи благата, те си провалят бъдещето във вечността. Наистина само глупав и посредствен човек може да го направи.

Тоя американофилистичен боклук Шаламанов нали имаше визия за стратегическия ни враг! А кво стана - на господарите му талибаните май ще му издуят шошоните

Близачите и мръсниците край нямат

От информацията, че български граждани се биели на страната на ИД, много по-тревожно за мене звучи друга информация-част от горната статия -- "....в центровете от закрит тип на дирекция "Миграция" има задържани 20 чужденци, проникнали с бежанската вълна, които се вписват в профила на джихадистите." Нали се сещате, че става дума за България, за това какво може да се случи на "НАША ТЕРИТОРИЯ"!?!? ПО ТОЗИ ВЪПРОС трябва да се тревожи Шаламанов и да взима мерки, защото неговата основна отговорност е какви са опасностите за БЪЛГАРИЯ!!! Затова нека се разпореди за укрепване на границата с Турция - телена мрежа по цялата граница, както поискаха от ПФ, и увеличаване числеността и въоръжението на гранични войски. Що се отнася до ИД - вероятността българи-християни да се бият на страната на джихадистите практически е нулева.

Ако властимащите незабавно не изградят строго охранявана ограда по цялата южна граница (с Турция и Гърция), не осигурят строга охрана по морската граница и не проведат безкомпромисна политика на незабавно връщане на място на абсолютно всички нарушители, най-вероятно ни чака безпрецедентна национална катастрофа.

А помните ли делото за радикален ислям в Пазарджик? Какво стана с него? Политиците попиляват България заради власт, пари, влияние. Политиците ни са нашите врагове. В самото начало пуснаха тук всевъзможни западни секти, после куп гуру и духовни учители, ислямистите също не спаха и наливаха пари. Спаха само БПЦ, Парламентът и Министерски съвет. А ДАНС и до днес още не са излезли от пубертета и работят само по поръчка на властта. Цялата тази отровна манджа е обилно поръсена с европейските мантри за толерантност. А ние сърбаме ли, сърбаме...

Не бива да бъде подценявана омразата в която са възпитавани главорезите от радилакната исламистка групировка на ИД, те са безкомпромисни и силно обременени хора които са склонни да вършат големи бели !!! В много места в страната ни се забелязват особенно по циганските махали брадати господа но бъдете сигурни че не само ромите могат да бъдат въвлечени в тази опасна игра има и много български турци които приветстват радикалните идей на тези господа, а освен това финансирането от Саудитска арабия не спира !!!

Страната ни е изправена пред жесток проблем - участие на български граждани в ИДИЛ. А туk някакви националнои предатели oт атаката и откровено чужди тролове си правят майтап с тези които се стремят да решат този тежък проблем. :(

Съвет по сигурноста!!! Колко достолепно звучи и как гали ухото!! А фактически става дума за една седянка на куп малоумници, назначени на държавната софра с тлъсти заплати! Помежду тях и агенти на ЦРУ като въпросният екземпляр от снимката! А сигурноста на България, без мощна и осигурена армия, без гранична и вътрешни полиции, които в повечето случаи са в колаборация с престъпноста, кучета я яли!

Явно, предпочиташ начело на силовите структури на страната ни да са руски агенти, които да проводници на руската имперска политика, без оглед на българските интереси.

не си "дедо" си и твърде ограничен, като човека, който подкрепяш и на всичкото отгоре и неграмотен.

Сюлейманов...рано или късно има възмздие ...Господ гледа и ще отговаряш за злините които вършиш и работиш ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

Пред руския шариат ли? :)

Абе шамандуро, що не събра тоя съвет миналата седмица за Габрово или Севлиево, а преди за Мизия или това не ти е ресора?

Много правилен коментар! Благодаря Ви!

предлагам доган да пратим при терористите а те да решават какво да правят с него !

.......Сексуальная силовая акробатика от дуэта .....

"Има информация за човек, който оказвал логистична помощ на терористчни структури, но не е участвал в терористични действия" Нищо ново не ни казват, това е самият Николай Младенов!

Има ли резон предложението Шаламанов да бъде изпратен на бойната линия, в окопите за да се сражава и да покаже, че е лоялен към цивилизования свят? Там с автомат в ръка ще покаже, че е военен, а не само крадлив чиновник!

Шаламанов, нали твоята родина Америка създаде тези от ИДИЛ! Безмислено е ти да свикваш каквото и да е мероптиятие защото ще е срещу България, в полза на ИДИЛ. Вие американците постоянно играете кур...ски игри. По-добре да си отидеш и тогава да се вземат мерки.

Пак пропусна за Путин - предизвикал създаването на чеченските джихадисти. :)

"предизвикал" а кой финансирал? Само с ядене не става - трябва и акъл!!

Тъй като г-н Шаламанов иска да помним историята,аз ще му я припомня 1.Първа световно война -България е на страната на централните сили/срещу Русия/-Резултат-Първа национална катастрофа въпреки силната армия и безспорно талантливи и храбри офицери и генерали 2.Втора световна война -България е на страната на оста Рим-Берлин-Токио/срещу СССР/Русия/-въпреки силната армия,нова национална катастрофа,не завършила много трагично за България само заради щастливо стечение на обстоятелствата/противопоставянето Чърчил-Сталин/ И ето сега този...не знам как да го нарека,заедно с недоразумението Плевнелиев,отново ни противопоставят на Русия!? При това без армия,с държава-разграден двор?!За мен лично остава само едно обяснение-сигурно им плащат добре,за бъдат такива предатели!!

Шаламанов и сегасният анти социален министър да бъдат дадени на съд както и бившите и сегашният президент ! Обвинението е за разрухата в армията и полицията ! Не може без никъкво основание да вдигаш стаж с пълното съзнание че ще последва дъжд от рапорти за пенсиониране и ще бъде драстично намален личният състав ! Шаламанов е агент за влияние на ИДИЛ

Армията ни не съществува поне под формата която всички си мислите!За защита и дума не може да става!Ако не дай си Боже стане беля ще се разчита на народно опълчение!Тоест всички ние дето не сме военни ще се бием да защитаваме семействата си!А Шаламанов и другите смели политици ще отлетят на сигурно в някоя бяла държава!Така че тоя съвет си го проведете да се показвате че вършите нещо но вземете заделете 15-20 000 калашника за населението!От армията ни са останали само безполезни пиявици които само папкат държавни пари!

За етнически българи ли става въпрос или за нещо друго, което няма българско самосъзнание и българския език не му е майчин?

Няма какво да се лъжем. Ако изобщо има българи, те са "българи". Никой етнически българин няма да отиде да се сражава там.

Кога, умници, ще започнете да пишете "български граждани", за да отделите боклуците от истинските българи?

Важната актуална тема за Българската Национална Сигурност е казуса кътъбъ-то !!! Не гледате ли нъвътъвъ, та белким се ограмотите що се случва с Нашата Родина !!!

Интересно,като съберат,пийнат кафенце,поговорят си....и какво ще решат?Имало български граждани,сражаващи се за ИДИЛ....Че,много по-полезно би било,да се съберат и да обсъдят тукашната ИД,"махалата"в Пазарджик е само на 100 км."Малката ИД"е под носа им-бради,бурки,чадори,тотална ислямизация,финансирана от уахабитски капитали.......

Шаламанчето не ставаше за футболист, но един посланик при ИД може да го направим

Защо не сте ми изпратили до сега този да го покръстя и омъжа?

"...Дарението от излишни за Българската армия леко въоръжение и боеприпаси е на стойност близо 5 960 000 лева, уточниха тогава от МО. ... А не можеше ли това "излишно" оръжие да се продаде и да се запълни някоя дупка в бюджета, за който тия герберасти толкова реват??? Стига лицемерие и кражби! Стига геноцид към собствения народ, че и той ще грабне сопата!

А ДАЛИ СА БЪЛГАРИ???? ИЛИ СА ТЕЗИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ПРЕВИЛВГИИ В БЪЛГАРИЯ????

Уви, явно без бой (като крайно средство за възпитание) няма да се размине.

Сигурно и имената им не знаете. Сигурно си влизат в БГ когато трябва да се лекуват,и да си почиват и после пак към ИД. БГ власти, кажете кои са тези "бг"?

Искаш да кажеш, че това са български военни изпратени със секретна мисия да помагат на ИД за свалянето на Асдад, преди ИД да се обяви за враг на демокрацията!

По добре да се свика за престъпността и бедността, защото скоро ще заприличаме на държава населена с ХЕЛОИНОВЦИ.