Атентатор се взриви в джамия в Саудитска Арабия

Атентатор самоубиец се е взривил в шиитска джамия в източната част на Саудитска Арабия по време на петъчната молитва.

Обратно в новината

Коментари - Атентатор се взриви в джамия в Саудитска Арабия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудовищата от ИД трябва да бъдат убивани, убивани, убивани !!!

Сунити срещу шиити. "Правилните" про-американски араби спретнали атентат на "неправилните"

няма лошо ! винаги съм твърдял ,че всеки народ ,може да прави каквото си иска, в държавата си !

Това е най-парадоксалното: по принцип името "ислям" означава "мир", а в същото време няма друга религия на света, която да е толкова далеч от мира. Исляма няма мир навън- той е във война с "неверниците", няма мир и вътре- той е разделен между различните течения. Да, имало е периоди на "златен век" в ислямски страни, но това е било по простата причина, че през тези векове мюсюлманите са се отдалечили от Корана. А при християнството е обратното- колкото повече християните се отдалечават от Библията, толкова повече война има сред тях и извън тях, а колкото повече се доближават до писаното в Библията, толкова повече мир имат.

колко майки окървави

По всичко личи, че САЩ стартираха плана за разпада на Саудитското кралство. Такова разпадане, ще хвърли в хаос огромни територии в ключов регион и ще ангажира силите на много регионални играчи.

По всичко личи , че САЩ ще се настаняват там а саудитите ще преживеят арабската пролет. Честито.

Е затова не се пърди в джамия! Защото в тия жеги малко газ да изтече и ..... бууум. Ама шиитите не слушат и не слушат. Зубят хамериканска царевица и газирана кока кола, някои и руска водка скришом и.... пръж и... буууум.....

Атентатор се взриви в джамия в Саудитска Арабия Както се казва "посееш" ли бури, жънеш урагани. Това важи а пълна сила за Саудитска Арабия, "Меката" на уахабизма и терористи от ранга на Осама бин Ладен.

Там може вече да се очаква гражданска война.

чакай, чакай, ИДИЛ са сунити също така...

На 1-ва стр., на извънредения вечерен брой на "24 часа Трут" Глаф. редактори: Лошо Лошев, И, РБ-легендата, Ебелина Гоче ! ОТ, "Свити гол" !! проф.Мердерски (фр. Дришельо)

неменуемото започва децата подпалват чергата на създатели те си

някой внася демокрация в Саудитското Кралство ! интересно ... о многообещаващо...

по-скоро прочиства от неверници.

няма оправия с тия руснаци

Айде сега един шиитски атентатор да взриви сунитска джамия и така напред към светли бъднини

алахакбарци трепят алахакбарци...ем те си знаят. да не им са месим :)

"След това лицето на Големия брат избледня и на негово място се появиха изписани с черни главни букви трите лозунга на Партията: ВОЙНАТА Е МИР СВОБОДАТА Е РОБСТВО НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА" Дж.Оруел - 1984

едно от най-смешно-амсурдните неща е когато комунисти цитират оруел :))) кланицата и 1984 са описание на комунизма :)

Със какво ЕС и САЩ се различават от 1984? Със нищо.

още по-смешно е когато днешните пишман-демократи и евроатлантици не осъзнават, че написаното от Оруел е точно за тях. И да ти напомня- 'Животинската ферма' е за комунизма, не '1984'.

Много по напреднали са икономически и технологически.От арабският свят и Русия!

от сащ от сащ е поръчката

Ненормалник.

Цацари на Червения кръст, ще заминат утре за ескормацийте! Съгл. Договора помижду Краля саудитски и Б2- Царя български! Гледайте тая вечер пръдакшъта на баба Тодорка с камарата,*22

Аллах Акбар! Най после, след толкова атентати, които бяха направени по света, започна да се гърми и в страната, която ги е организирала. Не прави това на други, което не искаш да правят на теб. Ма селям.

Убити са шиити,не мисля,че трябва да се радваш.

Баси, тия почнаха по лесния начин, в собствените си страни да се трепят! Явно Бог го е насочвал къде да взвриви бомбата и себе си!

Правоверните избиват неправоверните, защото така е заповядал Пророкът - джихад. И когато избият всички неправоверни ще се огледат и ще видят, че светът е техен! Аллах акбар! И тогава по-правоверните ще започнат да избиват по-малко правоверните, защото така им е заповядал... друг болен мозък - но пак ДЖИХАД! Важното е кръв да се лее! Мафи мушкила!

кажи/нaпиши го на арабски... нали се похвали, че го знаеш... цървул!

Аллах че е Акбар - Акбар е , В случая обаче сунит е изтрепал шиити . Доколкото съм разбрал , за сунитите няма значение какъв си , ако не си от техните-все неверник . . АЛОО ДИР а ! На носилки пострадалите се ИЗНАСЯТ , не се извеждат .