САЩ забраниха устройствата, ускоряващи стрелбата на полуавтоматичните оръжия

Всички собственици трябва да ги унищожат или да ги предадат в срок от 90 дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JUDES

Относно личното огнестрелно оръжие за „домашна“ употреба. За тая рабора, наречена умиротворяването на нежелани гости нямаше ли Държава и Сили на Реда, или те са само за умиротворяване на наивните търсачи на справедливост и на аматьорското й налагане?

устройство за ускоряване на стрелбата на полуавтоматичното оръжие??? за да накараш полуавтоматично оръжие да стреля като автоматично махаш, а не прибавяш части

че къв епроблема да си купиш направо ак 47?

ak има много версии - за лов, за самозащита и кво ли не, които не позволяват автоматична стрелба. друг е въпросът за какво ти е тая автоматична стрелба - вероятноста да го доизпразниш в небето си е направо 100%. дори има версия на ак която стреля с патрони на помпа...

стига глезотии бе. една е версиата. дет ти стреля по 600 патрона в минута. и си има "единична стребла"...... купуваш си такава и ускорители ти не требват. само повечко пълнители и патрони.

Avatar952

Поредното безумно решение ! Борбата на правителствата за "контрол на оръжията" няма нищо общо с оръжията, а става дума за контрол - тотален контрол на населението.

И отново, отново, отново и отново смесване на понятията! Какво точно РАЗРЕШАВА ВТОРАТА ПОПРАВКА! НОСЕНЕТО ИЛИ ПРИТЕЖАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ! АКО Е САМО НОСЕНЕТО!!!! ЯВНО НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЗАЩО ВЕДНАГА КАЗВАТЕ КОЛКО ОРЪЖИЕ ИМАЛО В ДОМОВЕТЕ! Точно разграничаването на притежаването на оръжие не би трябвало да е обвързано с ВТОРАТА ПОПРАВКА! Точно за това вече години протестирам! Да има УВЕДОМОМИТЕЛЕН режим ЗА ПРИТЕЖАНИЕ В ДОМА на оръжие с регистрация! А ЗА НОСЕНЕТО НА оръжие НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ и контрол на разрешителните!

Луда рабатал. Ще притежавам оръжие и нямаа да го използвам вън от къщи??? това е нещо като да си имам Ферари и да си го държа в спалнята. Със снайпера ще биеме мухите в спалнята или тъщата в кухнята ? А може би пуцането от прозореца и от балкона ще е съвсем законно, понеже не става въпрос за изнасянета му от дома. Любимата занимавка на истинския Американец - да стреля по индианци, негри и бизони от прозорците на трено.

С пушката ще посрещат нежелани гости - берачи на бакър и халумин.

На американците им дайте да пушат трева за успокоение на нервите и няма да гърмят по моловете. Фармацевтичната мафия и правителството ще са доволни, но пък тия дето продават картечници няма да са доволни. Sick world.

Оти не пишете, че това веднага е оспорено в съда от НРА? И няма такова нещо, като незаконно и трябва да се унищожи или предаде. Поне не в САЩ, където частната собственост е свещенна. Най-много да се наложи собствениците да платят едни пари, за да ги регистрират.