Хиляди почетоха паметта на жертвите от 11.09

Десетки хиляди американци сведоха глави днес в Ню Йорк и Вашингтон, за да почетат паметта на близо 3000 души, които станаха жертва на ислямски терористи при кървавите атентатите в двата града на 11 септември 2001 г., предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди почетоха паметта на жертвите от 11.09 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

a be vie 4etete li imalo e atentat pak vuv world trade center prez 1993 godina i za zaginali 6 dushi i okolo 1000 raneni,dali nqkoi ne e dobaral tochnoto vreme ot nqkoq ot iztochnite strani,stranno evreite ne sa otishli na rabota,neznam no tova e 2 opit za kulite bliznaci da budat pokusheni i tozi put uspq,daje se srutiha i pogubiha sigurno nad 3000 hiladi jivota v kraina smetka koito i da e vinoven dano si plati

Pochitam pametta na zaginalite. I otdelno bih iskal da pocheta pametta na vuzrastniyat chovek (samolichnostta ne ustanovena), koito e izlyazal ot asansyora za da vleze na negovoto myasto mlada jena.

... Какво да прави бедния Обама? Ами ще поднася цветя и ЩЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА, за да не му спретнат И НА НЕГО J. F. K. No.2 / / / J.F.K. БЕШЕ УБИТ, защото искаше да проведе парична реформа, която да замени съществуващата от 1913 година система на Модерните пари и СЕГА. Чрез тази реформа печатането на долари щеше да се извършва от ДЪРЖАВАТА САЩ, а не от частният като собственост Федерален резерв. Алтернативата на БаракАТА Обама е: ФАЛИРАНEТО НА FR, за да може той да остане като ПОСЛЕДНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ в историята на САЩ (Баба Ванга). А алтернативата на българските граждани е: Пазете се от $ и не си влагайте СЕГА парите в българските банки, срещу СПЕКУЛАТИВНИ ЛИХВИ, защото ще ги загубите. Историята с пирамидите, от 1994-1996 години, днес се повтаря чрез банките. ТЪРСЕТЕ САМИ ПРИЧИНАТА за ставащото, а не да се осланяте на обясненията предлагани от родните мехмедмедии!!!

Къде е този тероризъм? Борба за власт и пари.Сами си събориха кулите, сега искат целия свят да скърби с тях. Поне направиха зрелище:)

Тиери Мейсън - прочетете неговата книга. Помислете реално - доказано е, че хвърлен камък от високият етаж ще падне по-бавно от етажите на кулите. Гравитация. Е, как тогава са падали кулите - чрез .... да сещате се. Кой ръководи мас медиите в света - да, сещате се ...

Получила се е сериозна дискусия. Остава да влезе и убития!

Как е възможно шестима от терористите в самолетите да са живи и днес? Как е възможно паспорта на терориста Ата да оцелее невредим в огнения ад. Кой постави взрив на колоните на Световния търговски център. Кой стреля с ракета срещу Пентагона? (Пентагона не е ударен от самолет) Могат ли американците да броят до 4? ( два самолета за тях са 4!?!?) Истината знаят най добре хората поръчали атентата. Всички улики водят към Буш и ЦРУ.

Бог да прости жертвите! Мир на праха им. Бог да съди тези, които ги убиха !

Поклон пред жертвите загинали на 11.09! Но защо днес не чух/освен тел.Скат/ да отдават почит към загиналите в Буново?!Що за българи сме ние?Какви хора работят в нашите медии?!

... какво заключение следва? Следва, ВЯРВАЙ НА СБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ, УШИ, МИСЛИ И ... РАЗУМ, с едно понятие казано. ТЕРОРИЗЪМъТ е ръководен от някъде, а причината е неизвестна за ТОЗИ, КОЙТО Я ТЪРСИ. Иначе, за да не си напрягаме сивите клетки, има идеални средства за промиване-МЕДИИ, който представят богат избор от причини.

Какво да прави бедния Обама? Ами ще поднася цжетя и ще им играе по свирката за да не му спретнат J.F.K No.2

Всичко това, което казваш звучи хубаво, но я поясни какво разбираш под това, че теорията за конспирацията е заблуда и манипулация и какво заключение следва?

Човечеството е оцелявало с вярата, че животът продължава. В миналото са загивали големи цивилизации, днес бедствия опустошават цели региони, а често и самите хора посягат върху нормалното битие. Конфликти, войни, тероризъм. Но дори след трагедии като 11 септември 2001 година животът продължава. Най-поразени са жителите на САЩ те все още не могат да се примирят с реалността, с удара върху великата им държава. Обаче, времето минава и на мястото на дълбоката тъга идват въпросите. Кой? Защо? Как? И тогава за официалните власти става трудно. Защото в първите дни беше лесно гадни терористи, антихуманисти, противници на модерната цивилизация. Отвлек самолети, взривили ги заедно с хората в тях в небостъргачите, в Пентагона, нейде в горите. А сетне започнаха съмненията. Изваден беше главният, според властите, виновник Осама бин Ладен. И набързо се разказа колко е лош, какви сили на злото е създал, как час по-скоро трябва да се унищожи. Неволно, в духа на потребителската култура, той стана търговска марка. От негово име поемат отговорност какви ли не престъпници, виртуалното му присъствие кара да завиждат рекламните майстори, самият той е като дух невидим, но навред. За осем години Осама е бил убитблизо петдесет пъти. И поне петстотин негови послания, клипове, закани са плъзнали по света. В този призрачен свят действаха и действат и молла Омар, и Заркауи, и Басаев. Реални доказателства за съществуването им не са показани. А уж все са по петите им, аха и да ги спипат. Модерните средства и технологии позволяват всеки човек на малката ни планета да бъде засечен, проследен, идентифициран. Коет не става с прословутите бандите. И това кара скептиците да се съмняват в реалността им. Всъщност, скептиците подлагат на съмнение всичко и действащите лица, и целите им, и неуловимостта. Не е тайна, че в света виреят куп теории за заговор. Като аргумент е не повода, а последствията от тероризма. За да разберем причините за ставащото е необходимо да анализираме станалото. Бързи войни срещу определените за врагове държави, богати на макови насаждения и нефт. Затягане на сигурността в собствената страна контрол над всеки заподозрян, задържане под стража без съдебно решение, намеса в демократичните сдружения, свиване на демократичните свободи. Кой има полза? основен въпрос в логиката. Кому донесоха дивиденти войните в Афганистан и Ирак? Кой улесни ръководството си на държавата? Колко проблема в трудно дирижираната демокрация бяха изчистени? И всичко това благодарение на един атентат, три хиляди невинни жертви, десетина призрака, обявени за вездесъщи вождове на злото. Все си е по-друго да постигаш целите си под благороден флаг, нали?

Не се притеснявай, простаците ще изпълзят. Нали знаеш, че простотията е безгранична.

В Човешката История, безброй са жертвите на тероризма! Въпросът Е: Защо тероризЪма се толерира? Защо имаме СОДОМ и ГОМОР, ХИРОШИМА и НАГАСАКИ? Събореният СТЦ преди 8 години, поради каква причина, погуби 3000 души? Защо Буш се скри във военно въздушната база, ... и чака да разбере какъв самолет е УДАРИЛ ПЕНТАГОНА?! Теорията на конспирацията е за заблуда и манипулации. ТЕРОРЪТ Е ПРАКТИКАТА. Пресни примери са Ирак и Афганистан. А дали и Иран ще ги последва?

САЩ сами си взривиха кулите !!! Само наивници и глупаци вярват на приказките за Ал-Кайда !!! Спомнете си, че Бин Ладен бе създаден и финансиран от ЦРУ, а Ал-Кайда би измислена като прикритие (дори и изпълнител) на терористичните акции на ЦРУ. За тази конспирация е писано много и има десетки филми, но най-вече говорят свидетелските показания на стотици хора, успяли да оцелеят от убийството на хиляди невинни хора, организирано от специализирани звена на тайните служби на Буш на 11 септември 2001 г. Целия този спектакъл с трагични последици бе организиран най-вече за да се даде повод за започване на войната в Ирак. Не вярвайте на американците, не вярвайте на тези, които ви обещават благоденствие в Европейския съюз, изграден по подобие на САЩ. Бъдете бдителни и не се оставяйте да ви манипулират, защото скоро лесно ще станете наивни жертви на глобалните манипулатори, за които само печалбата е важна, а човешкият живот няма никаква стойност !!!

Това е световен ден на жертвите на тероризма! България също е дала жертви! Няколко атентата са белязали съдбите и на български семейства! Но тях няма кой да ги почете! Дори има хора, които не са и чували за това! Буново, Пловдив, Варна, Златни пясъци - ако не сте чували, поровете из интернет! Или попитайте бабите и дядовците си! А на жертвите - Светла памет!

Странно, в предишни случаи по темата е имало множество и най-различни коментари...Този път обаче летмвата явно е вдигната много високо.

9.11 was an inside job! Wake up sheople!

Да почетем жертвите на терористичната атака .... В СЪРБИЯ! Защо не и Япония - Атомните бомби избиха хиляди невинни - така че за НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЕРОРИСТ - САЩ ... нещо жертвите им не ми стоплят сърцето.

Чифутите, масоните и техните сателити не прощават дори на собствените си хора! Нека този ден бъде назидание затова, колко ниско може да падне управляващият елит да убие собствените си граждани в името на каузата омаскаряване на арабите. И колко тъпи, наивни и зомбирани са средностатистическит хамероканци, за да вярват на глупостите за хатентата, тиражирани от техните долнопробни медии. Хак им е!

Ако можеше цял Ню Йорк да пукеляса...

Сред загиналите имаше ли евреи?

АЗ,ПОЧИТАМ И СКЛАНЯМ ГЛАВА ПРЕД ЖЕРТВИТЕ ИЗБИТИ ОТ ТУРСКИТЕ ЖИВОТНИ ПРИ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ПРЕЗ 80Г НА МИНАЛИА ВЕК! ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ И ПРИКРИВАТЕ ТИЯ ПОДОБИЯ НА МАЙМУНИ,А НЕ ГИ ОСЪДИХТЕ ДО ЖИВОТ ИЛИ ДА ГИ ИЗБИЕТЕ ДО СЕГА?

ami sy6tata novina interesno za6to q nqma za po4itaneto na ubitite nevinni grajdani v Irak i Afganistan ot amerikancite

мир на праха им никога да не се повтаря

Е няма ли да спрете да поддържате тази лъжа за ислямските терористи? Ама търговийката с техния нефтец продължава, нали? Да сведем главици пред търговийката, заеби умрелите :)

Plemennizata na moia suprug e servirala na Mohamed Ata i edin ot drugite teroristi v pizaria Uno, v Portland, ME ,otkudeto sa izletiali samoletite, vecherta na 10.09 predi atentata.....niama da vi kaja kolko puti e razpitvana ot CIA i Durjavnia departament....shiro obshtestvenost nikoga niama da razbere istinata okolo tozi atentat.Molia vi da ne spekulirate sus teorii na konspiraziite, te sa tochno tova -teorii.Hiliadi neviini hora biaha izbiti tam -neka pochivat v mir.