Двама свещеници все пак изгориха 2 екзепляра на Корана

Двама американски свещеници от щата Тенеси все пак изгориха вчера по един екземпляр на Корана, въпреки че пасторът Тери Джоунс се отказа да го направи.

Обратно в новината

Коментари - Двама свещеници все пак изгориха 2 екзепляра на Корана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега близките и роднините на Кристофър Стивънс, посланик в Либия, убит от ислямисти, да дадат под съд тези две торби с лайна.

Ама и Обама ги ръси едни. Всеки политик забравя за "тихата война на религиите". Неизбежно ставаш част нея искаш или не и е важно да не забравяме че тя наистина съществува. Не е етично да гледаме на нещата с бялото на очите. Войната е ФАКТ. Просто никой не иска да се заеме, защото "и те били хора". Ами като са хора, като си вярват в религията да бяха си оправили страната. Защо все тънат в мизерия с т.нар. от тях "перфектна" религия, а? Ами имигрират при Чичо Сам и с всички сили се опитват да претопят националните идеали и закони базирани на ДРУГА РЕЛИГИЯ. Преди месец гръмна още една ислямска бомба - тази в Дисниленд в Щатите. Жена, вярваща в исляма и корана, се зае да води дело срещу Щатите за това че Дисниленд не й позволявал да носи забрадка на работното място. Дисниленд и САЩ са място където има установени правила и никой без основание (освен ако не умираш за нещо) да променя закона. Елате и ми докажете че не религията ами АлКайда му била виновна за 11 септември. Ако не беше корана, нямаше да има и алкайда, нямаше да има и проблеми.

Раличията са много големи.Така ,че се гответе....Ако не вие ,то вашите деца....

По-скоро трябва да видиш кой стои зад идеята за джамията (!!!) и нещата ще си дойдат на мястото от само себе си. Всъщност колко хора си дават с/ка чие създание е ислямът?!

По-скоро трябва да видиш кой стои зад идеята за джамията (!!!) и нещата ще си дойдат на мястото от само себе си. Всъщност колко хора си дават с/ка чие създание е ислямът?!

По-скоро трябва да видиш кой стои зад идеята за джамията (!!!) и нещата ще си дойдат на мястото от само себе си. Всъщност колко хора си дават с/ка чие създание е ислямът?!

Зад този акт прозира дългата ръка на ционистите-какво ли целят този път-може би поредната война-докога света ще ги търпи

И какви свещеници са тия, които горят книги??? През средните векове е имало такива, които са горили живи хора-наричани са изуити, но сега е 21 век! Да бъдат низвергнати от нормалните християни сега!

Тя двамата убавци, едва ли си представят каква беля вероятно си навличат... Едва ли имат представа колко хорица ще измрат, поради тяхното деяние.. Защото фанатизираните мюсюлмани, само чакат повод...

Който сее вятър, жъне бури.

За мен е загадка, ти как успяваш да пресечеш улицата. Мюсюлманските страни "официално" не забранявали християнството. А неофициално...Наясно ли си, че в страните които си посочил сбора на църквите е 14. А броя на джамиите само в БГ, колко е? През 2007г. е бил около 2100бр. Схвана ли разликата? Да си чул за голям християнски център да се прави някъде по "мюсюлманския" свят? Не си. И няма и да чуеш. А в БГ?? Проект за най-големия мюсюлмански център, къде? Ами в София. Друг - Бургас. И какво ще се проповядва там? Познай (ако можеш, разбира се). Нека ме забравяме твърдението, че не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

А терристите в Ирландия и в Испания и те ли са мюсюлмани...:(

Аз съм Българин! Гордея се с това! Познавам историята и затова не ми пука за правата на мюсюлманите!!! Убийците нямат права!

aллаааа мулааа алллааа муллаааа

Neka ne zabraviame kakvo e kazal Xuari Bumedien na isliamska konferentzia/ne doslovno/:Evropa otnovo 6te izpita na6ata sila,otnovo 6te stane na6a izkonna teritoria.No tozi pat na6ite orajia 6te sa utrobite na na6ite jeni.V skoro vreme milioni pravoverni 6te se pridvijat na sever. Za neosvedomenite:Prez treti vek Evropa e zavladiana do sredna Frantzia ot arabite,koito sazdavat svoi xalifat.Pri POATIE prez _802 g.sa razbiti ot obedinena voiska na evropeiskite darjavi.Evropa e osvobodena bez iujna Espania. Iavno v mnogo bolni glavi ima me4tata tova da se povtori.

Нима има кръстоносци в 21-ви век?Тези не са нормални.Не може вярващ християнин да постъпва така.Бог ни учи на смирение и не ни разрешава да съдим другите при каквито и да било обстоятелства.ТОВА СА ПРОВОКАТОРИ.

Не се прави на толкова широкоскроен и отворен. Идеята за тази джамия на това място е чиста провокация. Поинтересувайте се кой всъщност стои в дъното на тази идея и навярно ще ви просветне целта на цялото мероприятие. Ние християните може да сме толератни и да нямаме нищо против исляма, но обратното не е вярно. От самото си "създаване" ислямът мечтае за световно господство и не го крие и до ден днешен. Самият факт, че тази религия нарича всички останали извън нея "неверници", не остава каквото и да е съмнение относно нейната същност и цели. Колкото и да заемаме позата на щрауса, нещата не са такима, каквито ни се искат.

Това не е смелост, това е дърпане дявола за опашката, което не е хубаво и ще доведе до нещо по-сериозно. Не кандисаха тия американци, все някой им е крив.

Изключително си прав... Не мисля, че някой би имал полза от това... в какъвто и да е смисъл...Просто не бива да се предизвикват повече убийства, палежи и взривявания.. Онея мюсюлманите са ФАНАТИЗИРАНИ олигофрени... първосигнали дребни хорица, които само чакат някой да направи нещо, и се хващат за бомбите и всичко подобн, което унищожава масово.. За тях е чест, да избият повече хора.. Именно за това който дръзне да ги предизвика, трябва да се чувства ОТГОВОРЕН за последствията... Не да се опитваме да го "разбираме". Защото после.. иди и разбери защо избиват..

Религията винаги е разделяла хората.И някой винаги се възползва от това.Не забравяйте че в Истанбул в центъра има българска църква.Също в Истанбул има един храм който е разделен на три, джамия, християнска църква и еврейска църква.Така че религията е най-малкия проблем на човечеството .Има други нерешими проблеми които застрашават човека.

Изперкали хора. Така се започват световни войни.

Много си прав!

Браво! В никоя ислямска страна християнството не е разрешено и християните се преследват, макар това да не се показва публично. Има ислямски страни, в които е забранен строежът на църкви... защо ние да ги толерираме? Браво на пасторът за смелостта да го направи. Дано има още смели хора. Ясно е, че търпимостта е мит до тогава, докато се изпълнява само от едната страна. Сори ако ви звучи расистко, но е така - не искам ислямът да завземе света. Това не е здравословно...

Трябва да се отбележи, че това не е никаква смелост. Ти самият можеш да подпалиш няколко книги и да го обявиш за кристална нощ. Смелост е да се конфронтираш с аргументи, ако написаното в книгата не ти харесва. Но глупостта не ходи по гората, а по главите на хората, които никога не са чели, а съдят по чутото от други.

О, боже, каква потресаваща необразованост и чиста изкристализирала глупост. Ако изобщо има такива мюсюлмански страни, които да забраняват официално християнството, то те са единици. Църкви има почти навсякъде по ислямския свят - Турция, Иран, Ирак, Сирия, Ливан... На моменти се чудя на някои от пишещите тука как може с толкова малко акъл да живеят. Как успяват да пресекат улицата даже....!

Поздравявам те за това което написа, наистина много рядко се чете тук грамтно мнение ,аз съм от сиря,в мои град халеб което е 5 мил. население с 79% муслимани има построени църкви 40% от всички божи храмове дали са джамии или църкви даже има 2 синагоги за останалите евреи дето решиха да останат в сиря макар проблемите, лично аз живея в квартал сулаимание там има една джамия заобиколана от 3 огромни ама наистина страшно огромни църкви ала Алек.Невски които са близо една до друга ( нали има католици и протестанти и рази други такива) та никои не може да говори че при нас има разлика м/у христианен и муслиманен,просто докажи че си можеш и си министер даже, а историата показа много такива при нас. никъде не съм срещнал толкова омраза към муслиманите както тук в този форум, да знаете арабите също мразиат турците ( османците ) дето ги робстваха цели 500 години но Ислама не е само (турците) не с омразата нищо не се постига.трябва да се чете много и да се обикаля много за да се изгради една поне малка обективна картинка. п.п извинявам се за правописните грешки предварително.

върви да видиш в какво са превърнали "светая светих" на православните християни -"св.София" и тогава се помъчи пак !!!или забрави за лекарите ,убити само и само понеже са имали Светото Писание в багажа си? къде в християнският свият се извършват такива дивотии ???

Нефта в Ирак свършва идва ред на Иран.

Няма ли да гръмнат някоя джамия някъде да видят тогава какво ще стане. Някои хора не си дават сметка какво значи джихат.

Това е поредната провокация за създаване на напрежение.Някои сили се опитват отново да разпалят религиозна война. Сигурно са платили добре на свещенницитезапалили коранарили самите те не са със всичкия си.Бог повелява мир и смирение.

Айде почна се! Дано няма много жертви ама се съмнявам!

Останаха с 2 екземпляра по-малко. Впрочем, скоро Кадафито се изцепи, че щял да направи Европа ислямска. Защо никой не трепна?Или пак сте съгласни на яшмаци и шалвари, само и само да не ви закачат боксониерата и Голфчето?

Да бе, ще "трепваме" на всяка дивотия, изречена от високопоставен ислямист. Как пък не ще правим кеф на всеки идиот. Ти ако се връзваш на такова плещене, значи и ти не си наред с главата.

Tova,4eima nerazru6eni vse o6te tzarkvi,tuk -tam,vseo6te ne ozna4ava ni6to.Tezi,koito gi ima,sa stroeni predi stoletia ot metropoliite-FR,UK.Idi sega i oistroi tzarkva naprimer v IRAN?A u nas za 20 god se postroixa nad 9000 djamii.Taka,4e ne spekulirai s tova,4e prez 1936 g.UK e postroila tzarkva v Texeran.Idi da jivee6 tam kato xristianin za da vidi6 kakva e razlikata v sravnenie s miusulmanina v Londo naprimer.