Съседи гонят Ана Баракова от депутатския апартамент

Съседите на Ана Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище, защото нарушавала обществения ред. Баракова отрича, но все пак смята да се изнесе.

Обратно в новината

Коментари - Съседи гонят Ана Баракова от депутатския апартамент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то е лесно да обвиниш човека,ама тия селяни имат ли някакви доказателства,че им вдига непоносим шум?

Нищо ново,поредната селянка в София

Шо не въведат награда за политическа отрепка на годината.... Ще има много кандидати :)

голям майтап беше с дияна падах от смях

Баракова - Барекова, разликата е само в две гласни букви.

Само в една ;)

Изложеното ми прилича на кампания срещу жената за отмъщение. Прост народ,слаба държава.

ако като млад интелегентен човек има малко достойнство ще се откаже от депутатското място.в противен случай ще стане за матап на цяла българия. животът и не приключва с депотатското място ще се върне там от където е тръгнала как ще погледне хората около нея. колщкото по малко е в полизрението на журналисти и съседи помалко излагации. тя е едно просто ограничено момиче и мисли че светът се върти около нея.

Плюещите тука - КОГО ЛИ НЕ ОКАЛЯХТЕ, та Ана Баракова ли да оставите така? "ПОВЕЧЕТО от хората губят половината от живота си, за да направят другата половина НЕЩАСТНИ" Лабрюйер Аз добавям "А другата ПОЛОВИНА ОТ ЖИВОТА СИ същите ТИЯ хора прекарват в СЪН,ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ И СЕКС".

бараката си е барака, какво повече да я "окалваш"?

Колкото и да се силиш да пръцкаш, простотията на въпросната селска госпойца няма оправдание, особено след като се е засилила да става депутат, ясно ли ти е, или не? :) Да си стои проста и глупава, но вън от парламента и от училището, тъй като и за учителка не е подходяща. Простащината си е простащина.

Я като знаеш толкова, да кажеш в кое село растат такива пръчки! Ама нещо много рано почна резитбата в партията на Бареков! А Роската от кои пръчки е!?

ИзвинЙетИ аС сАм дИпутатка, Ут скорУ сАм ф СофияТА, бихтИ лимА упътили кадЙеЙ ЙЕндикату ?

Нидьейти тъй съ подиграва със селяничи, чи ний ни сме ли ора, ва? Идим в Софията кът пръдлива сган, чи да съ ръзходим по Витушката и по Графа Игнатиев, да съ снимами пред Йендикату и прид Халичи! Дъ нйей зъбрънйену? И ний искъми вечи най-сечни дъ зъживейм кът ора!

амчи , напрау, напрау и после у леву!

Трябва да има възможност за отзоваване на депутати. Мене ме е срам, че тя представлява част от българския народ. Толкова наивност и тъпота не съм виждала в друг интервюиран от Диана Найденова.

Ами пусни си телевизия Алфа и бараковата ще ти се види ОК.

Дудука,става все по гаден и по долен,май?!

1 изречение - 6 грешки. Браво!

А тези Константинови са некви австралопитеци от гората край София

Зад компроматите стои Бюречето. Мионистър - председател в сянка. Ха,ха,ха

Бюрека е виновен. Аман.

Бих се радвал да имам подобна съседка , като Баракова. Красива млада дама, учителка при това, а сега и депутатка. Пожелавам на всичките й съседи, които не я харесват, на нейното място да се настани някой мангал .

Хахахахаха, тая метла ако е красива, значи не зная какво означава грозна жена :D Този коментар ако не си го е писала самата Баракова :))) Хахахаха, красива била, хахахаха! Егати и грубата селска физиономия има :)))) Хахахахахахах това беше вицът!

Компроматите срещу Баракова ще следват непрекъснато. Ясно е кой стои зад тях. Жалкото е, че мнозина им се връзват и вярват.

Към грозно пишещите тука - още не сте видяли какво върши Баракова и бързате да я окаляте - характерно за тия, от които България не може да я пребъде. Анархия ви трябва, АНАРХИЯ! В АНАРХИЯТА Е истината - това е златната мина за вас - крадците и наглеците. Постави ли се в ред държава - горко ви. Затова сте толкова хапливи.

loyola

Ясно, че мацката е ударирила кьравото и хич не иска да пусне кокала. Не разбирам само какво се оплакват съседите, че пъшка и стене като е с чужд мъж - повече мъже го искат точно така. Ми техните деца също й тропат, ама тя ги търпи ...

Ужасни сте! Ана Баракова е виновна дотолкова, доколкото е млада, неопитна и се е вързала на Бареков. По закон - тя си е избрана за депутат. Защо трябва да се отказва? Ако беше се отказала от депутатското място щеше да излезе, че е УПОТРЕБЕНА. ВСЕКИ СИ ИМА ДОСТОЙНСТВО. В случая е виновен Бареков, че в свой ЛИЧЕН ИНТЕРЕС ПОДЛЪГА много УЖ разумни, но доста наивни лица, между които са Нешка Робева и Росен Петров, за съжаление. Все пак те разбраха, че са УПОТРЕБЕНИ, както и някои други отказали се от тази партия. БАРЕКОВ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК! РЕШИ ЛИ НЯКОЙ ДА ТЕ ИЗЛЪЖЕ, ОКРАДЕ И УБИЕ ГО ПРАВИ. НЯМАМЕ СПАСЕНИЕ ОТ ТАКИВА!

Цялата история е активно мероприятие на Дудука.

а дираджиите пишат за Баракова?????

Аз определено бих предпочел Баракова за комшийка, вместо Искра Фидосова да ви кажа...:)

Тоя Бареков е уникален, всичките му работи са такива - нефелни, и хората му, и постъпките му, и поведението му, и идеите му..., абе всичко.

Тази селянка кой я докара в София!

Селската пръчка е дошла да пазари в Софията, както казваше тя преди време....тука има много магазини и е по интересно....баси и простотията!

Уникално просто същество, да. Тази я виждам като контрольорка в градски транспорт, или най-много като продавачка в плод-зеленчук. Глупостта е бич Божий, по хората ходи. Най-тъжното е, че подобен род глупако-простакеси нямат сетивата да усетят, че са такива и не могат да разберат защо будят неприязън и отвращение. За тях самите те са си наред.

За съжаление повечето от прованса са таква пръчки.

Че тези от София да не би да са по-стока. Пълно е с изроди

И отново провинциалната комплексарщина на тема "столица-провинция" не можа да си затрае.

"Народни избранници"!!!... от Абсурдистан...

Изключително посредствена!!!! Не може такива прости хора да бъдат в парламента! Страшно е!

еми като малоумния български народ не гласува, резултатът е такъв - ДПС и Бардакова влизат в парламента

Гласуваш не гласуваш получаваш турчин в управлението на държавата, нали нямаше да има такива...та те са си от една и съща партия-ДПС

Оставете хората ... да се размножават!

Бареков стайл!

Боже, какви хора ни представляват в Парламента! Затова са ни такива и законите, и съдебна система и т.н.

....кога стана депутатка кога взеха да я клатят всяка вечер различни парламентарни представители.

Га зимахти пари за гласовете си не ривахти! Сига ривйети . Ама от завист ,а не от възмущение!

ами именно, за да не сте толкова отвратени и погнусени: 1. гласувайте; 2. все пак - внимавайте за кого гласувате... :))))))))))) принципно не е чак толкова сложно...

Да й предложат друга квартира в махлата на Бат Сали. Там съседите няма да протестират. Тази даскалица изпревари всички в парламента. Тя доказа че там може да влезе всеки, дори и магаре, стига да има ЕГН и да го включат в някоя листа.

Ей писачи, ко искати от момичито, душло у Софията без родители, ъм шъ съ висили я, кът додът родитилити й, уйчу, учинаиките да ставът софиенци, тогаз шъ я контрулирват и нямъ дъ съ висили.

Никакъв интелект в това лице. Ако депутатите са такива..., горко ни.

...такива са ни дупетатите!

и аз да я видя гола на светло ще викам,нормално е /а крокодил/,та кво е виновна горката-бог дал,бог взел

в първите снимки които показаха на тази беше облечена като магистрална курва.

KaiRen

Виждаш някаква разлика сега ли?

След интервюто с Диана Найденова съм убедена, че това е истина. доста семпло същество.

Тази е на нивото на Диана Найденова!

Тя защото пък твоята...Дияна е върхът на...сладоледа,може би:)))?!? Ех,народе,народе,български,ако можеше сам да се видиш отстрани на какво приличаш:)))!!!

И все пак тя си е народен представител-като останалите 239 бройко.

Аууу при нея влиза мъж и сигурно няма катинар на пеперудата ... ЧУДОИ ГОЛЯМО !!!

Тази лелка в телевизионно интервю се съгласи да си направи евтаназия. Мислеше, че е козметична процедура. И се води учителка по биология...Смятайте за колко просто парче става въпрос!

ujabg

Нагласено!

то на нея не и трябва да я гласят :) С толкова празна глава.

Бареков няма да й прости, за това че го преметна и тя влезе в парламента, а не неговият човек. През месец ще я атакува в медиите - по различни начини. Сега с тази грозна измислена история.

тази взема 3 000 на месец ,екскурзии в чужбина от комисията,жилище без пари и кой знае още какви депутатски привилегии,НО Е ФАКТ ,ЧЕ ТАЯ ЛЕЛКА ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ НАЙ ЕВТИНО ОТ ВСИЧКИТЕ 240 ХАРАНТУТНИЦИ

Абе важното е да и крека жабето,пък другото от самосебе си ще си дойде,току виж след няколко години е седнала на Цецка Цачева на мястото

си е сложи в листите,кво реве тоя брюкселски шарлатанин

ТЯ НЕ САМО ГОВОРИ НА ДИАЛЕКТ ,НО Е И ПРОСТАЧКА И НЯМА НИКАКВА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. Представяха я нейните от партията за "учителка", но това е абсурд..За нея парламента в София е да си живее добре и да харчи народни парии за дрехи и кой знае още за какви други неща. За това ,че НЯМА МОРАЛ ЛИЧИ ПО ПОВЕДЕНИЕТО И. БИ ТРЯБВАЛО ОТДАВНА ДА Е НАПУСНАЛА ПАРЛАМЕНТА.КОЙ?Пак този въпрос излиза на преден план.Кой я включи в листата, пък после искаше сама да напусне парламента ,след като я "избраха".Явно много пари са текли ,за да я изберат по примера на Бареков.БАРЕКОВ И БАРАКОВА ВСЕ ЗА "БАРАКАТА" Т.Е ЗА ЗАТВОРА. ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ДИПЛОМИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ И ДАЛИ СА ЛЕГИТИМНИ.ДА БЪДАТ ИЗПИСАНИ НА САЙТА И КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПРОВЕРКАТА.

ама поне не говори тъпни като Буда и Роско Тапета

Боже опази България от тая грозна паплач, красотата ще спаси света!

На тази само като й погледнете физиономията и поведението и се вижда, че нещо й хлопа дъската. Даже май умствено е леко изостанала