В Белград албанският премиер поиска Сърбия да признае Косово

Сръбският и албанският премиери открито се конфронтираха по време на историческото посещение на албанския министър-председател в Белград - първото от 68 години.

Обратно в новината

Коментари - В Белград албанският премиер поиска Сърбия да признае Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе циGанина си е циGанин! Вместо да замаже циGаниятя изSрана от другия манGал - брат му, той реши да затвърди всеобщото мнение за шиптърите!

или добро или НИЩО...аз не мога да кажа нищо добро за тях.

точно същото!

Сърбия е за ПРИМЕР А у нас...за премиера, още не дошъл, а се говори като за отишъл си!?!? Не знам защо Плевнелиев често се бърка с ПлевнАлиев. Това става не само при обикновените хора ами и при журналисти и политици.

Рязаните мургавелки станаха от нагли по-нагли. Вече искат и чуждото. И тук ще дойде време, когато Хасан, Ибрахим, Мемед и сие ще си повярват и ще си поискат халифат. Нищо, че влезли нелегално през границата ни и дошли от Сирия, Афганистан и Хуйгаристан... ... ... Дано не е късно.

нека българските мишки /политици/ вземат пример от сръбския премиер ,как се защитава националния интерес, а не за жълти стотинки да продадеш родината си,да ни пренапишат историята и да си траем.....ПОЗОР за цялата нация....

косово не република на албания. и рама трябва да спазва протокола които е предварително договорен-това си е провокация.на нас албания в европа не ни трябва!

Шиптарите винаги са били Продажниците-Инструмент на всяка голяма неСлавянска държава с интереси на Балканите !!! Още Римляните са започнали да ги Използват , но апогеят на използването на АнтиСлавянският-Антихристиянски ...Инструмент Албанци ... е при Османската империя ! Избивали са и Изселвали големи райони населени с Християни ! Шиптарите са единствените на Балканите ,които са се Ислямизирали Доброволно ! ... През 90 те на 20 век Тези "качества" на шиптарите бяха забелязани от ...ЕСАЩ-ците ! Както и в Украйна сега,бяха наляти пари ,организирано въстание , очернен Милошевич ! Албанците свършиха работата , сега берат плодовете , Сърбия ограбена ,Балканите Нестабилни ,т.н. Македония е пред разпад ...Американците унищожиха поредна Православна държава ,и имат Огромна военна база на Балканите !

Че ислямът се изповядва от най-примитивното население на планетата, няма защо да се учудваме на поведението на шиптърчето! В най-голямата муслиманска страна - Индонезия, муслиманите поискали официално от правителството да се забранят празници като Коледа и Нова Година?! Я нашето ходжа да коментира това събитиие.

Само допълвам - и в Босна само за една нощ приемат доброволно ислямът.

преди з-ч месеца пътувах към бг след Белград ка4их на стоп бaща и син ,сърби от Косово ,сега живеят при роднини близо до Ниш, . те ми казаха ,че в Косово са оставили голяма къща и доста земя . тогава ги питах ,толкова ли са лоши албанците .? какво говориш, ми каза бащата ,старите албанци са много добри хора ,но дойдоха албанци от Турция и от арабските страни -много зли хора . направо онемях от това

Наследници на тракийскотот племе Илири. А онези. за които споменаваш са утайката на човечеството. Те самите си го признават. А на Балканите не се прикриват какви са всъщност, защото изпълняват мисия , внуяавана им от създсателите на исляма.

Този Рама, трябва да бъде обявен от Сърбия, за персона нон грата. Тези неща се договарят на дипломатическо равнище, а не се правят провокативни изявления по време на официална визита. Явно, след изразеното затопляне на отношенията на Сърбия с Русия, евреите почувстваха заплаха и разпоредиха провокации от страна на шиптарските си марионетки. Първо на международно спортно мероприятие, след това при дипломатическо посещение. По същия начин евреите провокират претенциите на шиптарите към Македония.

тъпунгер,недей да намесваш евреите,те с с мюслита не се съюзяват,прочети и се ограмоти малко!

Па тоя шиптър се открехна много.

Модератора, майка ти на албанец ли духа, че ми триеш коментарите?

САЩ и марионетките им от ЕС са толкова чувствителни към амбициите на Кремъл да влияе на съдбата на руснаци извън пределите на Русия, па макар и на територии непосредствено до държавната и граница. Редно е сега Белият дом и Брюксел да проявят принципност към аналогичните амбиции на управляващите в Тирана по отношение на албанците на Балканите. Първото нещо което би трябвало да направят е да наложат икономически санкции срещу Албания и забрана за влизане на територията на ЕС на приближени на премиера Рама.

лицемерието на запада е безгранично, всичко е за власт и ресурси, демокрацията е само лъскавата опаковка, за баламите

Разбира се, Албания която се финансира от трафик и разпространение на дрога и оръжие, е държава достойна за ЕС. Да живее домокрацията.

България трябваше да се възползва от добрите си стари икономически връзки с Русия и да бъде икономически мост между Русия и ЕС. Поради недалновидност в българската след 10-ноемврийска политическа класа сляпо играеща слугинска роля първо на руските, а в последствие и на задокеанските интереси ние загубихме статута си на посредник или по-точно никога не го получихме. Сега Сърбия има тази роля, в която Русия официално заяви, че ще вложи 10 милиарда долара в развитието на икономиката и. Честито на нашите глупаци, отново загубихме поредната война, този път икономическа и геостратегическа.

в грешка. Сърбия не е член на ЕС и не може да бъде посредник, а и руснаците не са забравили средния пръст на Тито. Сърбите още веднъж се опитват да изиграят играта от 1946 година.

Русия и Сърбия не са разваляли отношенията си. То и един "Стелт" се "приземи" преждевремено,сърбите с пищов ли го думнаха:)))

Тито няма нищо общо със Сърбия. Тито е евреин, роден в Хърватско, по онова време в състава на Австроунгария. В момента еврейското присъствие в България е тотално. Това унищожи България.

A, аз искам Bидинското царство да се признае за независимо щото кретенизма на някои управляващи и журналисти ми дойде много!!!

Неведоми са пътищата Божии! Който не е пътувал тези дни из Сърбия не е видял докъде са го докарали. Билбордове "Хвала Путине", "Наше будуче ие Гаспром". И защо? За да им опростят 100 млн. дългове за газ./Газпром претендира за 200/ Помияри! Стачка на лекари в Београд и плакати "Доктор съм! Не мога да живея със 40 000 динара плата/700 лева/. Финансов ресурс до април догодина, намалени пенсии и заплати на държавни служители. Двадесет! процента бюджетен дефицит. И в същото време по всички радиостанции рефрена върви:Ще изпълним всичко що сака Европската уния. Е, нема такава държава.

За тва има и един такъв сръбски израз -с едно руко по главо те глади , а со друго ножо ти вади !Косово за македония .Македония беше отцепена от българия ,но и до ден днешен там има сръпска офанзива на която целта и е да подържа целия то фалш ,че македония никога не е била част от българия .За това и ние тук в българия твърдиме че косово никога не е било част от сърбия !

Тия минуси са все на български помияри !

За Македония претендират всички. Разбира се, за нас Македония е същото, което е Косово за Сърбия, но не трябва да се конфронтираме, а да се подкрепяме. Косово е сръбската Шипка.

Србите са цигания и славянска мръсотия....

СерВине,тури го на Рамо!

Как върви разширяването на мюсулманската дъга по плана на цру на Балканите?

Стигна москва.Гледах видео за байряма над 300 000 мюсюлмани се молят на килимчета по улиците на москва.

по-прости тарамбуки от мюсюлманите няма!

Каква е разликата между Путин и Милошевич? Путин е по-нисък.

косово е сърбия,колкото войводина е сърбия и македония сърбия.долна и гадна сърбия трябва да се заличава.

Това не пречи албанския парCал да е албански парCал.

увстващ човек само се диви как може в 21 в. държави като Албания, Турция... да имат претенции към цивилизования свят и да се опитват да му налагат примитвното си и агресивно битие и религия, вместо да се стремят да станат част от този свят, прегръщайки общочовешките ценности и идеали (които са единствено Богуугодни)?! За Какво независимо Кососво става дума, след като целият свят знае на какво е олицетворение това (албанско) Косово? Защо си мислят тези хора и техните вдъхновители, че няма провидение и възмездие?!

westminster то бил ли си в косово? там живеят 96 % албанци никой от хората под 25 години не говори сръбски за каква Сърбия говориш???? от много много години косово не е сърбия

Еми на тези които не говорят сръбски ке им найдем даскал. За кой рачи да учи. Останалите под ножа, разбра ли еничарино дето баба ти е спала с половината башибузук! Нема мюсулманин който не е достоен да бъде заклан. Всите на въже. Исляма е ЗЛО!

Блазе им на сърбите с техният премиер. А нашият, какво направи като дойде онзи плужек с педофилска физиономия-Дол, нищо...., ама от сърце. Още не разбирам как Фандъкова не го зашлеви. Аз със сигурност щях да го направя. Е да, затова не съм в политиката.

Да живее Велика Албания .Нека се плодим ... като зайците и нека ни завиждат.

Ти май не си си мил краката от миналата Нова Година. Що мислиш, че Господ щш ви търпи в този ви вид?!

Писано е: Албания получи статут на кандидат за ЕС по-рано тази година, а през януари Сърбия започна присъединителните преговори с Брюксел. Някои твърдят, че посещението на Рама може да има повече общо с европейските стремежи, отколкото с подобряване на отношенията. Изглежда Сърбия е по-напред по пътят си към Евросъюзът, но реално и двете страни са много далече. Сърбия никога няма да бъде приета, докато не признава независимостта на Косово. Ако този инат трае повече от две десетилетия, това ще бъде спънка и за евро-членството на Албания. Обаче ако СЪрбия признае Косово, ще я приемат в Евросъюзът скоропостижно.

И за какво име ЕС, като по инвестиции скоро ще водят пред нас, дето уж сме членове? Сърбите умеят да са хем независими, хем добре с големите играчи. Ние се лепим като сираци към всеки, който харесва шопската салата.

Ами нали "банкери" като ЦвВас крадат парите на българите и ги влагат в Парачин/200 млн.евро/ И още нещо-според нашите комшии шопите са "прави срби"

Защо САЩ и ЕС бомбандираха Сърбия за да отделят Косово.. а реват на умряло, че руснаците живеещи в Източна Украйна искат да се отделят от Украйна?

Обратна ти е аналогията, в ролята на Косово е Украйна, която иска независимост от Московското царство и европейско развитие.

Защо му обесняваш? Това вече е дъвчено до припадък.Не може да направи разлика между независимост(Косово) и зависимост(Крим и терористичните ДНР и ЛНР)

лицемерието на запада е безгранично, всичко е за власт и ресурси, демокрацията е само лъскавата опаковка, за баламите в Германския парламент ти го обясниха бе промит мозък.

Иди питай роднините на избитите косовари.....ако имаш куража.

а роднините на избитите сърби кой ги пита?или вие сте все най-важните..

Въпрос: Питам и не искам отговор!

dsco@

Форумците с психически проблеми, пак намериха начин, от една показна арогантност на съвременните "ислямски" политици, да намесят фобията си към Русия. Какво е станало - някой е проявил тотална липса на политическа култура и хоп психарите готови да дават дупе на рязаните. Не се бойте, това време ще настъпи много скоро в България и ако сте си позапазили ... атрактивни ще ви огрее, с благословията на Западната Демокрация, която ще е Западно-Ислямска такава.

Май всите сънувате девиците от рая, кат огладни кокошки просо. Дайте си с/ка къде е светът (цивилизованият) и къде са мЪслиманите и ислямът им. Не ставайте смешни, а изучете човешката история (не тая, дето ви я наливат в медресето).

Шиптъри, какво да очакваш друго...

сръбската политика , но ние има какво да научим от тях . ЗАЩО когато Югославия се разпадна ние не поствихме условия че Македония е наша неотменна част и трябва да се присъедини към България . Нашите политици са смотани . За БСП беше ясно че се управляват от Москва но защо другите не се изтъкнаха тази наша позиция . Къде са националистите днес ?

в Македония 30-35% вече са албанци-мюсюлмани. Още едно ДПС не ни трябва.

Сърбия е за ПРИМЕР А у нас...за премиера, още не дошъл, а се говори като за отишъл си!?!? Не знам защо Плевнелиев често се бърка с ПлевнАлиев. Това става не само при обикновените хора ами и при журналисти и политици.

НЕ СТИГА ЧЕ СТЕ ДЕПЕСАРИ АМИ СТЕ И ГЛУПАЦИ

Етническия облик пределя или е предпоставка и за териториални промени. Докато българския импотентник и силиконовите кифли го разберат, първо ще фалираме поради липса на данъкоплатци и пазарен стимул, после ще се разпаднем. Сиреч-деца няма, но за сметка на това в парковете е пълно с кучета които се разхождат от жени.

ценостите им. Кучетата се предпочитат от така наречените "дами" пред децата.

... явно цениш содомията ;)

За огромно съжаление си прав.

май в Европа има само двама истински достойни политици - Орбан и сърбина. Само те не дават на никой да им се качва на главите и се държат мъжки и с чувство за на..гордост и достойнство. Нашите жалки лакеи, плевели и ритнитопковци просто са жалки на техен фон!

поправка: ... чувство за нац.гордост и достойнство.

браво колега тури много от днешните драскачи от форума на място !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!дано поне са разбрали за каkво става въпрос!!!!!!!!!!

Паисий

сърбите изгубиха Косово - такива са политическите реалности... както Украйна изгуби Крим. Но не може албанец да идва в Белград и да ги поучава по темата. Това наистина е провокация и наглост. Сърбите имат достойнство и право да не го признават официално, както Китай не признава Тайван цели 55 години.

Донякъде и Фицо...

Блазе и', че няма да влезе !

ХА,ХА ХА

евала на сърбите и срам на нашите управници гъзоблизци, ръкоблутници(чек...йи)

За да не бъда разбиран грешно,подчертавам:моите корени са БЪЛГАРИ от Вардарска Македония и Тракия/Гюмюрджина-Ени кьой/.Значи,родовата памет на Семейството,винаги е отчитала историческите неправди,спрямо Народът на България,от страна на турци,гърци и сърби.Но,вече сме 21в.и всичко това в Глобалния Свят,е просто родова памет.Лошо няма. Тези съфорумници,които дрънкат врели-некипели,по повод православните,славяни,сърби,да се поразровят та прочетат т.нар-"Споразумения/документи от Дейтън и Рамбуйе".Там лъсва цялата истина,написана черно на бяло,за това,какво се иска от Сърбия!Какви безумни условия й се поставят.Надхвърлящи Ньойския договор за капитулирала България в ПСВ или тези,на индианците,след геноцида на Текумзе Шърман в края на 19в.Не съм фен на Милошевич и никога няма да бъда.Но точно той,поставен в тази ситуация,наложена му от САЩ,НАТО,ЕС,просто няма др.ход,освен война до дупка с усташите,албанците,косоварите и бошняците-ислямисти и радикалисти.Капа му свалям,че го прави.Отдавам чест и почит,към стотиците хиляди сърби,които всяка нощ,са се стичали към стратегически обекти,мишени на натовските самолети,за да ги бранят с телата си,децата си и живота си.Е,това ни липсва на нас,българите.Криви-прави,но единни в кризисен момент.По-добре фейс като Милошевич,от колкото......нашето момче,сегашният ни"велик"Президент!

Разбрах.Първо си гражданин на СССР а после си българин.Както Г. Димитров де който насила македонизира населението на дн. Благоевград облас.

Е,там ти е проблемът,че никога няма да разбелеш,гледайки "Пайнер"и четейки"Уикенд",друже.Никога няма нищо да разбереш,защото нещата,които споменаваш,аз си ги знам отдавна,а те нямат никаква връзка с темата,която явно си неразбрал.

stan_posta@

Тука пък СССР какво общо има ? Човекът толкова ясно си каза мнението, защо намесвате неща, които не е казал ?

А ти пък не си българин, а някакавъ зомбиран безродник, с елементарно мислене: Правилно е само това, което правят американците и техните лакеи навсякъде по света.

заради милошевич умряха и много сърби. Умряха и много косовари, заради него. Нямаше справедлив край за този диктатор. Умря в модерен затвор за диктатори... т.е. в лукс. Трябваше да последва съдбата на садам, кадафи, чаушеско... Сърбите няма да влезнат скоро в ЕС. Да за Албания, Да за Черна Гора, Да за Словения, Да за Босна и Херцеговина, Да за Хрватско и НЕ за сърбия.

прибери си версийте.

Паисий

никоя от изброените държави няма да влезе в ЕС. До 2020 няма да приемат никого, а после не се знае дали изобщо ще има ЕС.

Ти ли казваш за Сърбия бе келеменце недоносено!!! Който не ви изнася-терорист,диктатор...клеймите веднага! Черния началник много ли е по-добър? Сърбия ще си влезе в Евразийския съюз,а ти има много да клявкаш и да чакаш да ти надробят в западната копаня...