Путин не очаква санкциите срещу Русия да паднат скоро

Владимир Путин призна, че за момента не вижда възможност за премахване на санкциите срещу Русия, но изрази надежда, че проблемът ще бъде решен рано или късно.

Обратно в новината

Коментари - Путин не очаква санкциите срещу Русия да паднат скоро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лукаво момченце Вова Ти като бащицата закусваш с хайвер ,АРМЕНСКИ КОНЯК и ШАМПАНСКО,НО бедният мужик измамен от теб ще яде още дълги години картошки с трева.Явно така е по ленински !ДЕРЗАЙ !Чакаме краят ти МИЛИЦИОНЕРЧЕ с твоите 200 милиарди ,спечелени с далавери.Много ще е жалко ,че няма да можеш да ги използваш ! А ДАНО!

путлер се готви да напада внимавайте , бъдете бдителни !

Значи Путьо ще продължава подмолните действия срещу Украйна. Нали с есещате че без руска помощсепаратистите не биха издържали и един месец срещу редовната украинска армия. И срещу специалните националистически формирования, чиято роля ще видим от тук нататък. Русия я чакат тежки времена. Русия ще бъде изолирана от целия цивилизован свят. Единствените й риятели ще останат др. Кастро, др. мадуро и всякакви други мадурковци от Сомалия до Занзибар.

Да не си мислиш, че световните корпорации ще допуснат това:)))

Италиански отбранителни компании не са получили 1 милиард евро, защото не могат да доставят на Русия въоръжение, която тя да използва срещу НАТО-вска Италия! Голям майтап!

ЖУЖЕТО БЕШЕ СЛОЖИЛО ВИСОКИТЕ ТОКОВЕ КАТО СЕ КИПРЕШЕ ПРЕД ТАЛЯНЦИТЕ, ХАХАХА

Да, вместо цитат пак преразказ... Затова и аз ще си позволя да преразкажа казаното от Путин относно Г7 : Това е клуб по интереси... и Русия не смята че в този клуб зачитат руските интереси. А за ембаргото Путин просто каза- Русия няма нищо против италиянския бизнес но който иска да работи с Русия ще трябва сам да си търси начини за заобиколяне на санкциите.

въпросът е кога руснаците ще проумеят чии интереси брани управляващата върхушка от силовици-клептократи. Ограниченият и репертоар се свежда до безпощадно громене на геьове и либерали, изнасяне на ресурси и богатства+ търговия с каквото е останало от съветското военно наследство... Тъжно, ако си русофил.

Путин върна почти целия външен дълг, надхвърлящ 120% от БВП на Русия, така че е ясно чии интереси брани и как върви икономиката. А ние с тия нови заеми чии интереси защитаваме???

Санкциите ще отпаднат само при две положения:Успех на подмолната пета колона да разгради Русия от вътре.Вторият вариант,който е най реален:Най после да бъде обявен реалният фалит на САЩ и приключването им като доминант над света.Определено борбата за САЩ е на живот и смърт.

Нямам претенциите да съм пророк ,но е очевадно, че борбата за САЩ е на живот и смърт ! Колелото на историята отново се завъртя и следващата отметка на която ще спре се нарича многополюсен свят. А това означава, че на САЩ вече е отредена ролята на поредната загиваща империя и затова те със всички сили се стремят да отложат този исторически момент.

в Украйна и за това е сигурен, че санкциите няма да паднат скоро.

Путин в Италия??? Нали уж РФ беше в изолация???

НАТО е изключително вреден за света военен блок !...

Както полицията е вредна за криминалните.

Абе,там отзад има едни едрички младежи.Те в преговорния екип ли са?

санкциите ще отпадна другарю рашист когато спазваш междунатодните правила.Така ако продължава горките руснаци ще ядът трева с картошки защото императора кака е решил .Навремето бащицата Сталин закусваше с Черен хайвер и шампанско ,ако искате да сте роби на болшевизма продължавайте като при бащицата .ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ СВОБОДНИ ХОРА ИЛИ РОБИ НА БОЛШЕВИЗМА ! ИЗБОРЪТ СИ Е ВАШ -изберете свободата- А не БОЛШЕВИЗМА НАЙ -ПРЕСТЪПНАТА ИДЕОЛОГИЯ НА СВЕТА!

Че Русия си ги спазва, за разлика от една друга страна! Руснаците ли нападнаха Ирак, Афганистан, Либия, поддържаха терористи в Сирия, незаконен преврат в Украйна....ммм?

Да, руснаци някога нападнаха Афганистан (без значим повод), в Сирия поддържат брутален диктатор, а терористите им са в Украйна.

1951-Корея, 1953-Германия(източното въстание), 1956-Унгария (много разстреляни унгарци и руски войници),1968-Чехословакия (един убит български войник), 1978-Афганистан-15000 убити по неофициални данни и 1 млн. заклани афганистанци, 1980-Полша (пълна подкрепа), 1992-първа кланица в Чечня (никой не знае колко са загинали), 2000 г.-загробването на подводницата "Курск" заради секретност (180 загинали първокласни моряци), Беслан-347 загинали и деца и неизвестно число възрастни, 2002 г.-театър "Норд-Ост"-над 200 загинали, втора чеченска война-неизвестно число загинали руснаци и чеченци, 2008 г.-петдневна война с Грузия (откраднати около 1/4 от териториата на страната, 2014 г.- анексия на Крим с територия по-голяма от българската, провокиране на военни действия в Източна Украйна, до сега за загинали не по-малко от 8000 цивилни граждани (военните загуби на Русия са засекретени и мъртъвците се изгарят в мобилни крематориуми на територията но Ростов но Дон). Забранени сеа повече от 200 НПО. Роман ли да напиша ка руската империя не зачита нищо на тоя свят. Дори и живота на собствените си граждани, които се не повече от "пушечно месо".

Бате, повече от тва дето го изброи, благодарение на НАТО, до сега загина само в Либия. Да не говориме за Ирак, Сирия.....

Щом целият свят говори за Русия, значи Владимир Владимирович е на прав път.

новините свързани с Русия са както винаги в периферията. Това най-много дразни нискостъбления.

Путин не очаква санкциите срещу Русия да паднат скоро, т.е. не очаква Русия да спре да заграбва чужди земи и да разорява съседите си.

този тип политика сплотява руснаците срещу химерната външна заплаха, вместо да ги накара да се позамислят как ги управляват.

Не разбрах - коя земя е чужда? На русите, малорусите или на великорусите? Каква е разликата между Мизи, траки и македонци? Освен че лихварите и в двата случая създават от всяко село автономия. Сделката беше: СССР изтегля войските си от Германия а Украйна става като отделна държава за буфер. Днес Рамщайн продължава да съществува и дори се разраства. За добавка се посегна на буфера...който руснаците харизаха в името на бъдещето на Европа. Русия има нужда от буфер с НАТО и ако продължава напрежението...тепърва ще се случват Патриотични Избори в западните им съседи. Още 10 години санкции и Русия ще стане самодостатъчна икономически. Тогава и мандатът на Путин ще приключи.

Глей ся как Италия ще стане Гърция. Путака купува политици из южна Европа за сфера на влияние.

Еврогейците плашели със санкции... Привържениците на третия пол не разбраха ли, че руснакът може години наред да живее в адски условия, но пак ще победи. Нека най-сетне кончитите да прочетат в историята как московчаните положиха костите си, но не допуснаха немците в града, как ленинградчаните три години бяха под зверска немска обсада и се хранеха с филийка хляб на ден, но не се дадоха на врага, как сталинградчаните се сражаваха месеци наред за всяка педя земя и накрая смазаха германската армия. Не се опитвайте да плашите Русия - тя не е нежният Запад.

И накрая какво излезе след 70 години ???. Победителите руснаци пак няма какво да ядат,а германците са много обиколки напред. Та кой реално е победителя,Мичмане?

Друже, въпросът ти е напълно основателен. Отговорът се съдържа в това, че Русия е изправена пред целия агресивен Запад, поради което използва повечето си пари и ресурси за въоръжаване.

Този най-накрая започва да стопля,че не може да се пъчи на света.

Така ли, изобщо не му пука за вас американски марионетки.

Ще му пр..нете на х.. на Путин, смешници.

или си поредния страхливец?

Така си и знаех. Кавал. Не може да се изкажеш дори.

"Путин не очаква санкциите срещу Русия да паднат скоро" - т.е. признава, че поддържа проруските терористи и че той инициатора на украинската криза. Това другарю Пу го знаем. Кажи ни нещо ново.

Е, много си е тъпичко това умозаключение ;)

И аз очаквам Пу да изтегли армията си от Украйна, ама на Истината е, че Пу загуби войнатс с Украйна

Войната тепърва започва, лошото е , че пак сме на губещата страна.

БАНДЕРЛОГИТЕ много очакваха, но уви надеждите бяха напразни!!! Пърдашенко си върти шоколадовия бизнес и покрай този бизнес продава на държавата си Хохлузия амерооръжие с помоща и посредничеството на България !!!

Ще уплашат Путин - стрестнало се кучето от бълхата. Ще се изтръска и тя ще падне.

бе като гледам бая стреснато гледа. особенно като видя как за последния месец рублата пак се обезцени с 20 % от 53 на 63 "тапета" за евро.

Ти днес чете ли нещо друго, освен дир.бг ??

Путин да си ходи от Крим.

Народа на Крим ще каже кой къде да ходи, а не ти. А хората в Крим ясно казаха на референдума кой да си ходи.

според официалните доклади в Русия!

Санкциите ще паднат, когато падне кремълската клика и руснаците се върнат на руска територия. Но явно Путин е голям оптимист за себе си.

Не само че няма да паднат, ами ще се увеличат. Ама другарят нали си има евразийски союз, да си се гуши с китайците и северна корея. Ние не ги щем.

а тебе пък някой да те иска?