Русия въведе санкции срещу 13 канадски чиновници и политици

Русия налага санкции на 13 високопоставени чиновници, депутати и общественици от Канада в отговор на "неприемливите действия" на Отава спрямо Москва.

Обратно в новината

Коментари - Русия въведе санкции срещу 13 канадски чиновници и политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей драскачи, вие знаетели колко плати САЩ на Русия заради Курск. ако не знаете поинтересувайте се- защо тъпите американци клекнаха пред Путин.

Браво, братушки. :) Обичам ви. :)

Почти като във времената когато окачваха надписи "Роналд Рейгън - най-злият враг на Тутраканската селищна система"

Към последните изречения. Ееее! Каквото каже кралицата!

Забраняват им да си купят Лада и ще им замразят депозитите в рубли! :((

Прави впечатление ниското ниво на русофобите във форума)))) дори нивото бих казал че е кенефно)))за сведение са чукундуро -селянията само немските фирми в Русия са 6200 (шест хиляди и двеста) а за фирми от други държави не говорим защото общата бройка е огромна ...резервите на Русия приближават 1 трилион ако трябва да го повторим 1 ТРИЛИОН долара суха пара...а САЩ са на минус 17 ТРИЛИОНА и то само държавният дълг ....а ако се сумират държавният дълг и междуфирмените задължения сумата набъбва 120 ТРИЛИОНА...на МИНУС)))))) затова плачете измекярчета яко, защото вашите приятели от САЩ са в цунг цванг и ще подпалят такъв пожар по целият свят за да се спасят, от който пожар и вие няма да се спасите ....язък за усилията които влагате))))) най много да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго

Немските фирми са 6200 а ГЕРМАНСКИТЕ колко са? Държава Немция НЯМА, русофиле.

Ей, ТУЛУП! Вземи научи български, вместо да се дървиш, както див селски бек в кръчмата! Да ти имам, елементарната логика...

Хиляда плюса +имаш от мен

брат,свалям ти капа,то е ясно на всеки интелигентен човек тук,че русофобите са от тая кочинна порода ,дето само четат банкноти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми що Путин пропусна и англиската кралица. Нали все пак тя е държавния глава на Канада. Леле тоя ще умори от смях цяла Европа!!!

Ама Европа не се ли умори вече от смях,когато САЩ и Великобритания пропуснаха от санкциите Путин,Примаков и Медведев???............... Тоя Господ`що не си прибира вересиите бе хора..................

Ясно е защо. Като ги погнат руснаците да може да се измъкнат.

наи-ужасното е, че русия е на път да блокира на същите тези канадци сметките в рубли.

Mamka vi RUSSKA KOPELETA GADNI

МНОГО КОНСТРУКТИВНО! Само толкова ли можеш бе, коУега?! ...а на български можеш ли да го напишеш или си само с SMS образование?!

Ха-ха-ха....видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак. Абе мужици спиртосани, кой ще се вдигне от Канада да ви дойде в скапаната държава?

Не задаваш точно въпроса... Кой?- не.. а за какво? Да пийне малко руска водка и да изтреска някоя рускиня не си струва да бъхта толкова време полет. Пийте си сами водката- мушици пиянски, и обирайте редовно паяжините на рускините си. ШИБАНИ КОМУНИСТИ!

Ох колко е жалко малкото диктаторче путимирче! Те му казват - ти не спазваш никакви международни закони и правила, окупираш и завземаш, а той "връщам ви го"!!! Политика на примат и самозабравил се идиот!

Политика на налудничав комунист! Луд, параноидно болен комунист с име на женски полов орган.

Западният свят помогна Русия да си стъпи на краката след краха на СССР с инвестициите си, с купването на нефта и газа и всички други руски ресурси, но понеже комуниста и КГБ-еца кожата си мени но нрава не и нали вече е богат комунисто-капиталист, реши да реже клона на който седи. Ако решат да сринат Путин икономически ще го направят, за това никой не трябва да има съмнения.

АКО ЦАПА ГАЩИ И МИРИШЕЕЕЕЕЕЕ

Чем Россия напугала НАТО

аз сам го гледал вече има И ВДВ Russian army

Аре да пишете на български, а? Шибаняци! Ай да ви такова и любовта към русите. Да не милиш, че на твоя Путкин му пука за теб, за нас, за България? Нещо да ти е дал даром? Ай сиктир и боклука мършав.

А срещу българи кога ще въведат санкции? Нас пак ни дискриминират!

Горките канадци! Няма да могат да си проверяват банковите сметки в Русия, нито ще могат да си виждат децата , които са пратили да учат там!

Тва гадно ченге Путин е загубил окончателно връзка с реалноста.Вече царува повече от Брежнев и си мисли,че всичко му е позволено.Но целият свят (изключвам тъпунгерите от БГ облъчени по рождение)вече разбра с какво си има работа и е въпрос на време да се баталяса цялата Русия.Светът е глобален и капитала се движи мълниононосно.

що си толкоз прост бе?

Крим си е руски и не се правете на улави! И между другото- ние не сме канадци така,че умната.Щото само банани в магазините няма да ни помогнат!

А какво в магазините ти идва от любимата ти Русия? Освен някоя водчица, примерно. А заради твоята Русия, помниш ли, че баба ти и майка ти са спали пред магазините, за да ти купят банани, портокали? Това помниш ли? Плюя на пияндурската ти Русия! Като така я тачиш- махай се натам!

ПАРТИЯТА НА КВАБЕК Е НА ПЪТ ДА СПЕЧЕЛИ МНОЗИНСТВО НА АПРИЛСКИТЕ ИЗБОРИ В КВАБЕК И ТОВА ЗНАЧИ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА КВАБЕК ОТ КАНАДА ..... :)))) АКО ТОВА СТАНЕ РУСИЯ ПЪРВА ЩЕ ПРИЗНАЕ СВОБОДЕН КВАБЕК :)

VIVE LE QUEBEC LIBRE!!!

Браво!

По телевизия АЛФА напомниха дето днес се навършват 15 годин от американските бомби над Сърбия, и че тогава погинали и 5-ма българи. Я да зема да прехвърля на Руската телевизия

А по телевизия Алфа бележат ли годишнини от избитите хиляди българи от съвестските другари след 1944 г у нас?

А кой беше написал, дето фашистите колят собствения си народ, както турчин не го е клал

Що не се прехвърлиш направо на руска територия.Няма да е голяма загуба.

Само олигофрен може да гледа Алфа БТВ и ТВ7.И чете Уикенд. И да си признава...

Абе я си наври това дистанционно в задника..

верно:)ранобудните се захванаха да дават наклон на шортите на Русия:)))))

Те канадците заритали да ходят в Русията ха ха ха ...

те канадците ще идат и в северна корея ако има бизнес,а в русия определено има, руснаците не са будали като теб,така че ще наложат снакции точно на хората които посещават страната им, а не просто на някои си

Оооо червена малоумна тикво,скоро никъф бизнес няма да има Русия и жалко за обикновените руснаци...

Ти къде си видял комунист тип раша, да прави читав бизнес бе? Комунистически бизнесмен- няма такова животно :-) Там мафията процъфтява, живота е по- зле и от тук... за какъв бизнес говориш? Противняци комунистически!

По телевизия АЛФА казват дето бъдещето било на ЕВРАЗИЯ, и че в Евросъюза връх зели педофилите, гейовете и кръвосмесителите. Ако може Мони Паси да ми разясни че савсем се обърках вече

не е много добре да живееш на самотен остров в 21 век .експеримента на путинчо ще докаже това.

JONI Мангал прост ти стъпвал ли си на морето скоро да видиш кои са най-долнопробните туристи тези от UK има по няколко случая на скочили от балконите дрогирани изроди.Ако не са руснаците лятото Бургас ще умре от глад щото след 25 години перестройка не остана нито едно предприятие с изключение на нефтохим-ама той пак е руски!ако на теб ти стигат амфетите раздавани ви от сорос,нормалните хора плащат сметки

Да- Нефтохим е собственост на една мафиотска петролна структура. Всичко, което тук е взето от русна, е плод на пране на мръсни пари! Читав бизнесмен... руснак, че и жив- няма. Иначе за руснаците по морето е така- Кой би плащал два месеца на жена си и детето си да седят тук на почивка? Нормален бизнесмен ли? Или... тоя, който пере яко пари. От тяхната перестройка страдаме и ние. Стига сме им били лявата обувка!

Няма смисъл да им го обесняваш ,то това не е само в бургас това е в цяла Европа,.Я виж ,че гърците са се разбързали да олекотяват визовия режим за руски туристи ,що ли ,.Няма да се учудим ако започнат да заобикалят България заради шепа паразити,.Три дена русофобското лоби ми беше блокнало ИП то да немога да храчим но днес немога да повярвам са ме изпуснали ,та да си им кажем истината.

Лайнометчетата ,понеже вече не им плащат да "митингуват",се упражняват на тема Русия и Путин! Къде сте тръгнали,бе путьовчета? Вие ли ще борите Русия?Само като денонсират договорите с нас и спрат туристите-отиде,та се не виде!Ама на вас не ви пука-нали ви плащат да драскате в нета !Ебати делогъзите тъпанари!

без руските туристи ще е по-чисто черноморието и пак ще спечелим от сметката за чистота.

браво бе,голям бизнесмен си бил ти. смешник

СПИЧИЕЛИШ НА ДЕДО СИ ОНАЯ РАБОТА СМЕХУРКО

Някой да може да ми обясни какви са последствията от"санкции"и"контрасанкции"??? Ама смислено-а не нещо от типа"ония сега ще видят-мръсниците"........... Не?? Точно така!!!! За още един път ви напомням,че докато те"играят"на санкции,ЕвропаТА-лапа дебелия!! Принудиха я да обещае 25 милиарда...Сега пък Яценук(и по съвпадение...след като се върна от Вашингтон)"моли"ЕвропаТА да му плаща руската газ,разбираш ли..... Още ли спим???

копеле не можа да ме заблудиш,много си прозт

Малко по-конкретно?? Ако не ти е непосилно де............

КАНАДА ... ИМА ЛИ ТАКАВА НАЦИЯ??? ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ КОПАНИИ В КАНАДА СА АМЕРИКАНСКИ , ЯПОНСКИ, ХОЛАНДСКИ ,НОРВЕЖКИ И КИТАЙСКИ :))) ЗНАМ ЧЕ В САСКАЧУАН И МАНИТОБА ЖИВЕЯТ НЯКОЛКОСТИТИН ХИЛЯДИ АМЕРИКАНЦИ - ПОТОМЦИ НА УКРАИНЦИ ОТ СС ГАЛИЧИНА КОИТО СЕ ЗАСЕЛВАТ ТАМ СЛЕД КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА - КРАЯ НА ВОЙНАТА ГИ ЗАВАРВА В КОНЦ.ЛАГЕР ЗА ПЛЕНЕНИ НАЦИСТИ - И ПО НАСТОЯВАНЕ НА ПАПАТА НЕ ГИ ПРАЩАТ В РУСИЯ НА СТАЛИН , А ГИ КАЧВАТ НА КОРАБИ И ГИ КАРАТ ОТВЪД ОКЕАНА :)))

Путин е навсякъде. Всички говорят само за него. Той е на края на всички стремежи и проклятия. Това дори не е култ към личността, а по-скоро нещо като шизофрения. Ако се опитате да поговорите с някого, особено ако е някой, който е посветен на Евромайдана, той ще ви даде дълъг списък (в размер на половин метрова фактура) с оплаквания към Путин. Той грабна Крим, завладя страната, купил провокатори и т.н. Един враг, една омраза, един страх. Това е нещо около, което много украинци са обединени. Да, Путин беше този, който кичеше нощем руски флагове из Украйна. Той беше този, който помогна да докарат на власт въоръжените Бандеровски нацисти. Путин беше този, който подкара булдозера срещу Беркут и той хвърляше Коктейли Молотов по тях, той палеше гумите. Той се разкарваше по градовете да разбива паметници и да рисува свастики. Путин беше този, който пребиваше адски равини и оскверняваше украински синагоги. Той беше този, който нахълта в офисите на украинските телевизионни канали и наложи такава диктатура, че дори и Гьобелс би се побъркал от завист. Путин беше този, който каза, че трябва да обесят московчаните и той сложи невъоръжени хора пред барикадите и след това като действащ президент избяга от страната. Той беше този, който нае снайперистите. Той беше! За всичко е виновен Путин. Путин е навсякъде. Той е човекът пикаещ по улиците, той рисува графити, той крещи по късните часове пред прозорците пиян. Путин продава алкохол и цигари на децата, краде и мами. Да, Путин е част от всички нас вече. Защо не се беше появил по-рано? Защо точно сега го измислиха? В края на краищата, е толкова удобно да се оправдаваме винаги с Путин. Защо остана на изпит? Путин ми замъгли съзнанието. Копеле, защо ми изневери със секретарката? Съжалявам скъпа, Путин ме заблуди. Пак ли си пиян? Путин ме накара да пия. Проблема не е кой е Путин. Проблема е кои сме ние. Платон Беседин

утре съм заповядал на жан клод ван дам и брат му да превземат крим:) ако те не успеят да вземат и един канадски вълк на помощ:))))

бОли ги кленовия лист......:)

кучета. канадци, американци, секви. само с карате и подсечки той е първия и засега единствения във вселената с тъмночерен колан

А Бойко къде го забрави????

русия вече е резерват в които е забранено влизането и излизането.сама се окупира и това е благодарение на едно малко и дребно човече но много алчно за власт и пари.

Браво за мерките ! Само така Путин достоен политк си ! Канадците в момента изглеждат по тъпо от канадски ливади .

без Русия светът ще се разпадне,като нямаш враг се самоизяждаш от злоба и безсилие:)

нека да се самоизяждаме само да ги няма тези червени пияни цървули че цял живот им търпя простотиите

само така!!! мамицата им капиталистическа...

Страшно много страдам, че никога не съм ходил в Русия и няма да отида.

аз пък съм почнал да пиша учебник на руски "Как да си сготвим ракети и калашници на суфле", че както е тръгнало след две три години путин ще си яде оръжието .

Тръгнали руските цървули срещу света и то срещу най-развитите икономики и военнни сили да се правят на "мъже".

Дреме им на Канадците че пияндетата се правят на мъже . Нито са богати като Канада нито стандарта им ще стигнат путковците -руснаци

Сега ще им блокира рублите и ще им попречи на есенния отпуск в Сибир. Голяма мъка ги очаква.

Нормално !

Да додат при мене : с. Долна Грешница, обл. КН Вувузелка : 30 еври Пълна програма: 50 За заявки: Студио бТТВ Трътките-Трн

В Русия става манджа с грозде работата. Путин, който е един сравнително ограничен апаратчик превръща от великата страна долнопробна авторитарна бананова република. Санкции срещу Канада ... предполагам секретарката му Медведев тия ги е търсил в гугъл "Канадци + Украйна" и тия дето са излезли в първата десятка ги е написал в списъка.

ти знаеш ли бако, нема майтап, четох, че последната фирма дет прай пишещи машини била пред закриване, ама чекато поръчало 200,300, (немска фирма, не съветска:)) щото компютрите не били сигурни:))), печатат кат преди 70 годин, прай си сметка тия у кое лето са спреле

леко полеко. сал така. за 50 годин що народ са самоизби по кариби и хаваи че не моа иде а види на ленин мумията. сиги па ше почнат, сами са унищожат. а ленин си а тама, нема мръданье.

А КОЛКО РУСНАЦИ ИЗБЯГАХА В КАНАДА И САЩ И КОЛКО КАНАДЦИ И АМЕРИКАНЦИ ИЗБЯГАХА В РУСИЯ

На едно 50,60 милиона съветски граждани им се губят следите из Сибир. Дали за Канада са били тръгнали никой не знае, такова нещо никой не казва, че е имало. Направо няма, това са измислици.

ТОЛЯМА ТРАГЕДИЯ СПОЛЕТЯ КАНАДА! С КАНАДА Е СВЪРШЕНО! КАЗВАМ ВИ! ДНЕС ЗАБРАНИХА НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ КАНАДЦИ ДА ПОСЕЩАВАТ РУСИЯ, УТРЕ ЩЕ ИМ ЗАБРАНЯТ ДА ХОДЯТ НА ШОПИНГ В КАЗАХСТАН и ДА СЛЕДВАТ В РЕНОМИРАНИ УНИВЕРСИТЕТИ В ЧУКОТКА

Някой от русофилите знае ли как вървят продажбите на акциите на ПФК от ЦСКА?И какъв е бизнесплана на Сашо Томов и Лира Инвестмант АД за близките 2 годни? А самият Сашо Томов каква позиция е заел относно референдума в Крим?Той трябва да има мнение.

Путлер е прекалил с водката..ха..ха